Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?

Recommended Posts

Καλημέρα!Καλά Χριστούγεννα σε όλες σας και ευχομαι τα καλύτερα για το νεο χρόνο!Είμαι έγκυος και την Πέμπτη μπαίνω στη δωδέκατη εβδομάδα.Το πρόβλημά μου είναι ο γιατρός που με παρακολουθεί.Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μικροβιολογικές εξετάσεις(ένα κατεβατό!) και όταν τον πήρα να του πω οτι τα αποτελέσματα ήταν οκ έκτος απο τον αιματοκρίτη που έπεσε στο 30 δεν είχε χρόνο να μιλήσει και υποτίθεται οτι θα μου τηλ αυτός.Αυτό Πέμπτη απόγευμα.Δεν μεπήρε και Παρασκευή του τηλ αλλά δεν απαντά και στέλνω μήνυμα.Απαντά με μήνυμα Σάββατο μεσημέρι λέγοντας πως είναι πνιγμένος,όλα ειναι καλά και φεύγει για αμερική αφηνοντάς μου ενα τηλ της μαίας του την οποία δεν γνωρίζω.Καταλαβαίνετε πως ειμαι εντελώς απογοητευμένη και δεν νιώθω ασφάλεια και δεν μπορώ να του τηλ και να του πω για τις ανησυχίες μου έστω και τις πιο εξωφρενικές.Είναι πρέπον να αλλάξω γιατρο?Α!Επίσης στις 29/12 εχω κλείσει για αυχενική και ούτε καν ρώτησε αν βρήκα ραντεβού κλπ.Ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εννοειτε πως θα αλλαζα ο γιατρος πρεπει να ειναι προθυμος να σε εξυπηρετει παντα και εγω ειχα 2 γιατρους (εναν τους πρωτους 5 μηνες και τον αλλον απο εκει και περα και με ξεγεννησε)και οι 2 πηγαν εξωτερικο αλλα στο τηλ μου ελεγαν ακριβως τι επρεπε να κανω

Κι εγώ παλιά ειχα εναν γυναικολογο και δεν τον εβρισκα ποτε...και δεν ημουνα και εγκυος αλλα τον αλλαξα. Το σημαντικο ειναι να νοιωθεις ασφαλεια και να μπορεις να μιλας με τον γυναικολογο σου οποτε θες. Καλυτερα να ψαξεις καινουριο!

Κοριτσακη εγω στη θεση σου θα αλλαζα γιατρο. Και αν σου συμβει κατι;;;; που φυσικα δεν θα συμβει αλλα μια στις 1000. Και αν πψ ηταν να γεννησει τωρα τι θα σου ελεγε;;; λοιπαμαι κυρια μου πρεπει να γεννησετε μεχρι να φυγω. Δεν ειναι συμπεριφορα αυτη. Ο γιατρος που φευγει για σεμηναρια διακοπες κλπ κλπ αφινει στην θεση του εναν αλλο γιατρο οχι μια μαια. Αλλη η δουλει ατης μαιας και αλλη του γιατρου. Δηλαδη ειναι ικανος να σου κανει καισαρικη γιατι λεμε τωρα θα γενησεις την περιοδο που θα παει διακοπες;;;;

Ο γιατρος σου πρεπει να ειναι διαθεσημος 24/7/360..αλλιως δεν ειναι γιατρος και δη γιατρος τον οποιον πληρωνεις.

Και κατι ακομα...τι παει να πει πρεπον...αυτος δεν φερεται σωστα...καλα θα κανεις αμα τον αλλαξεις να μαθει να ειναι πιο επαγγελματιας. Να σου πω χαραστηριστιακ ο δικος μου γιατρος εκτος του οτι τον ειχα πρηξει γιατι ημουν εγγυος και χριστουγεννα και πασχα παντα μου ελεγε ο ιδιος αν νιωσεις κατι περιεργο..αν εχεις καποιο πονακι η οποιδηποτε προβλημα, να με παιρνεις οτι ωρα και να ειναι. Ακομα και οταν ειχε τοκετους παντα με επερνε πισω. Και στην κλινικη αν και γεννησα με καισαρικη ερχοταν και με εβλεπε καθε μερα και αλλαζε ο ιδιος την τομη για να παρακολουθει την πορεια της. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ακομα και την κυριακη

Kαλησπέρα. Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να αλλάξεις γυναικολόγο υποτίθεται οτι ο γιατρός μας πρέπει να μας αποπνέει σιγουριά και ασφάλεια και οχι να τον κυνηγάμε για να του μιλήσουμε και στην τελική αν είναι όντως πνιγμένος να μην αναλάμβανε τόσες γυναικές μαζί αλλά λιγότερες.

Η αδελφή μου γεννησε Αύγουστο μήνα και ο γυναικολόγος της αν και είχε κανονισει να παει διακοπές τις ακύρωσε για να είναι σε ετοιμότητα μήπως και της τύχει τίποτα απροοπτο.

:kiss:

elisabeta μου καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να περάσει ο καιρός και να κρατήσεις το βλαστάρι σου!!!Η άποψη μου είναι ότι με το γιατρό μας πρέπει να νιώθουμε ασφάλεια και άνεση!Πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ εκεί για μας, ειδικά σε αυτή την περίοδο που έχουμε άλλη μια ζωούλα μέσα μας..Θα συμφωνήσω λοιπόν με τα άλλα κορίτσια να ψάξεις να βρεις κάποιο άλλο πιο συνεπή γιατρό, γιατί για μένα το να μη παίρνει τηλέφωνο και να μην απαντά όταν τον ψάχνεις δείχνει αναισθησία και ασυνέπεια :angry: Είσαι και στην αρχή της εγκυμοσύνης σου έχεις πολύ δρόμο ακόμα...και αυτός ας πάρει το μήνυμα..Περιμένουμε νέα σου! :unsure:

και εγώ θα άλλαζα, πάνω από όλα πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με τον γιατρό σου και να τον βρίσκεις πάντα!!!

και τι που είσαι στην 12η εβδομάδα? εγώ στην 1η εγκυμοσύνη πήγα στον γιατρό για πρώτη φορά στην 12η εβδομάδα! άρα έχεις πολύ χρόνο μην ανησυχείς....αν αλλάξεις μην του πεις τίποτα να δούμε θα επικοινωνήσει μαζί σου?!

Συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια... ΠΡΕΠΕΙ να αισθάνεσαι άνετα με τον γιατρό σου και να ξέρεις ότι ΟΠΟΤΕ τον χρειαστείς θα είναι εκεί!

Εννοείται ότι πρέπει να αλλάξεις λοιπόν.. σου φτάνει το άγχος που έχεις για την εγκυμοσύνη σου.. δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και για το αν θα είναι κάποιος να σου απαντήσει...

Ψάξε και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις αυτόν που θα σου ταιριάζει γάντι!!

elisabeta συμφωνώ με τα κορίτσια. Να τον αλλάξεις. Εγώ ήμουν έτοιμη να τον αλλάξω όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του, είναι πάρα πολύ καλός. Αλλά καθαρά για οικονομικούς λόγους (είναι στο Ιασώ). Την Κυριακή όμως το βράδυ είχα λίγη αιμοραγία. Τον πήρα και τον ενημέρωσα, μου έδωσε τις οδηγίες που έπρεπε, και την Δευτέρα το πρωί με πήρε τηλέφωνο να δεί πως είμαι. Και περίμενε χθες τηλέφωνο να του πώ τί έγινε με την αυχενική μου. Και μάλιστα επειδή θα χρειαστεί να κάνω αμνιοπαρακέντηση, και του φάνηκε μακριά η ημερομηνία που μου έδωσε ο άλλος γιατρός, θα τον πάρει τηλέφωνο ο ίδιος, να συννενοηθούνε, και θα με πάρει να μου πεί. Τον αλλάζεις μετά? Ούτε που το συζητώ πια.

Πήγαινε σε άλλον. Μην το σκέφτεσαι.

εγώ στη θέση σου θα άλλαζα γιατρό. Έχω χρειαστεί το γιατρό μου με άμεση ανάγκη κ απάντησε αμέσως.επίσης τις επόμενες μέρες με έπαιρνε τηλ ο ίδιος να δει πως είμαι.Ψυχολογικά όταν χρειάστηκε με στήριξε πολύ...

Τέτοιο γιατρό θέλω, αν ήταν αδιάφορος θα τον άλλαζα.

Παίζει ρόλο πιστεύω αν είναι ιδιώτης ή δημοσίου. Από εμπειρίες αν είναι δημοσίου (σε Ικα ή νοσοκομείο) μην περιμένεις κ πολλά δυστυχώς. Δεν ξέρω τα οικονομικά σου, αν υπάρχει θέμα για την γέννα βρες έναν ιδιώτη που ξεγγενάει σε δημόσιο... θα πληρώσεις κάποιες επισκέψεις αλλά θα είναι δίπλα σου

Να σου πω

κι εμενα ειναι παρα πολυ πνιγμενος δε μπορω να πω

στο σταθερο τον εβρισκα με τα χιλια ζορια στο κινητο μονο το πρωι και μετα τις 10 που περιπου τελειωνει τις γεννες

με την μαια ειχα αριστη επικοινωνια και συνηθως μιλαγα με αυτη , του τα μετεφερε και μετα με επερνε αυτη τηλ.

αλλα θεωρω οτι ειναι απο τους καλυτερους γιατρους οποτε εκανα υπομονη για να ειμαι σιγουρη οτι θα εχω μια αριστη γεννα και τα μωρα μου θα γεννηθουν υγιεστατα.

τωρα για μενα βαλτα κατω

δες τα υπερ και τα κατα και αποφασισε

παντως εισαι στην αρχη της εγκυμοσυνης αποτε δεν εχεις προβλημα και να αλλαξεις τωρα

αλλα κανε το τωρα που ειναι νωρις.

Καλες γιορτες και σε σενα

να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις άμεσες απαντήσεις!Ο γιατρος είναι ιδιώτης και το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα,το μόνο που θέλω ειναι να έχω εμπιστοσύνη.Το αστείο είναι οτι έχει κάνει και μεταπτυχιακό στη ψυχολογία!!!!! :)Σίγουρα μετά τις γιορτές θα πάω και σε δεύτερο γιατρό.Ας είναι όλα καλά την Τρίτη στην αυχενική και τα υπόλοιπα διορθώνονται.Αν έχετε να μου προτείνεται καποιον γιατρό προς νότια προάστια δεκτό!! :)

elisabetta μου και εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια... πρέπει στον γιατρό σου να έχεις εμπιστοσύνη και άνεση να τον ρωτήσεις ακόμα και το πιο "χαζό" πράγμα, γιατί στην φάση που περνάμε τώρα τίποτα δεν θεωρείται χαζό ή δεδομένο που πρέπει να ξέρουμε. Επίσης πρέπει και να μπορείς να τον βρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή και ο δικός σου γιατρός δεν φέρεται και πολύ επαγγελματικά νομίζω!!! Μη νιώθεις καθόλου άσχημα... είναι όχι μόνο πρέπον αλλά απαραίτητο να βρεις κάποιον που θα είναι δίπλα σου σχεδόν όσο και ο σύντροφος σου!!! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική, καλά αποτελέσματα!!!

elisabeta,κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια να άλλάξεις γιατρό απο την στιγμή που δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη,δεν το συζητώ άκου την φωνούλα μέσα σου,που σου λέει να τον αλλάξεις!!!!!!!!!!!!Δεν είναι κακό,πολλές φορές συμβαίνει να αλλάξουμε γιατρό,αυτά συμβαίνουν και δεν είναι πρόβλημα!!!!!!!!!!!! Ρώτα εδω στο φόρουμ πάλι για καλό γιατρό στα νότια προάστεια ή ακόμα ρώτα και κάποιο φαρμακοποιό που ξέρεις χρόνια και έχεις εμπιστοσύνη!!!!!!!!! Έτσι βρήκα και 'γω τον δικό μου γιατρό μέσω της φαρμακοποιού μου!!!!!!!!!!!

Όλα θα πάνε μια χαρά μην στεναχοριέσαι,να ξεκουράζεσαι και όσο μπορέις μακριά απο στεναχώριες!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήριοα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

γεια σας! εχω ενα παιδιατρο οτι ωρα τον χρειαστω ειναι στο τηλεφωνο αλλα μου εχει δωσει ενα γαλα υποαλεργικο και ειπε οτι δεν θα εχει κολοικους.καιο μπεμπης μου δεν εχει αλεργια και εχει κολοικους απο την πρωτη βδομαδα.αλλαξα παιδιατρο αλλα αυτος ηταν χειροτερος δεν απαντουσε στο τηλεφωνο ουτε του αλλαξε το γαλα ακομη περιμενω να με παρει τηλεφωνο και γυρισα παλι στον αλλο , δεν με βοηθα αλλα δεν μπορω να βρω παλι αλλο παιδιατρο, φοβαμαι αν θα ειναι καλος η οχι. τωρα το παιδακι μου ποναει απο το στομαχακι του και βγαζει συνεχεια γουλιτσες. δεν ξερω τη να κανω εχω απελπιστη. ειναι δυο μηνων και ποναει.

elisabetta έγραψε:

Καλημέρα!Καλά Χριστούγεννα σε όλες σας και ευχομαι τα καλύτερα για το νεο χρόνο!Είμαι έγκυος και την Πέμπτη μπαίνω στη δωδέκατη εβδομάδα.Το πρόβλημά μου είναι ο γιατρός που με παρακολουθεί.Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μικροβιολογικές εξετάσεις(ένα κατεβατό!) και όταν τον πήρα να του πω οτι τα αποτελέσματα ήταν οκ έκτος απο τον αιματοκρίτη που έπεσε στο 30 δεν είχε χρόνο να μιλήσει και υποτίθεται οτι θα μου τηλ αυτός.Αυτό Πέμπτη απόγευμα.Δεν μεπήρε και Παρασκευή του τηλ αλλά δεν απαντά και στέλνω μήνυμα.Απαντά με μήνυμα Σάββατο μεσημέρι λέγοντας πως είναι πνιγμένος,όλα ειναι καλά και φεύγει για αμερική αφηνοντάς μου ενα τηλ της μαίας του την οποία δεν γνωρίζω.Καταλαβαίνετε πως ειμαι εντελώς απογοητευμένη και δεν νιώθω ασφάλεια και δεν μπορώ να του τηλ και να του πω για τις ανησυχίες μου έστω και τις πιο εξωφρενικές.Είναι πρέπον να αλλάξω γιατρο?Α!Επίσης στις 29/12 εχω κλείσει για αυχενική και ούτε καν ρώτησε αν βρήκα ραντεβού κλπ.Ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα για γιατρους που ειναι πολυασχολοι νομιζω...Δεν ειναι λογος να αλλαξεις γιατρο αλλα καλο ειναι να του πεις οτι θα ηθελες η επικοινωνια σας να ειναι πιο σταθερη και ουσιωδης. Λεφτα θα παρει δεν θα το κανει για την ψυχη της μαμας του.

Γιατροι αχ!!!

εγω προσωπικα αν με αφηνε ετσι ξεκρεμαστη ο γιατρος μου θα τον αλλαζα!!!

σιγουρα ειναι πολυασχολοι οπως λεει και η φιλη μου η αννιω αλλα δεν δικαιολογειται να μην απαντα τηλεφωνα και ξαφνικα να φευγει!!!!!

αν κατι γινοταν?????

εμενα οταν επαθα την αιμοραγια τον πηρα στο κινητο στις 6 το πρωι(ηταν σπιτι)ειδοποιησε το νοσοκομειο,αντικαταστατη γιατρο και μεχρι να παω ειχε ερθει και εκεινος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...