Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

είμαι στην 26η εβδομάδα και έμεινα έγκυος με εξωσωματική (μία προσπάθεια). Η εξωσωματική έγινε λόγω ανεξήγητης υπογονιμότητας, είμαι 35 και περιμένω ένα κοριτσάκι. ΄

Όσες έχετε μείνει έγκυοι με εξωσωματική, σας είπαν οι γιατροί σας εκ των προτέρων ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει καισαρική; Γέννησε καμία φυσιολογικά; Ο δικος μου γιατρός είναι υπέρ του φυσιολογικού - εκτός εάν ως τότε ή εκείνη τη στιγμή προκύψει κάποιο θέμα. Εχω ακούσει όμως ότι άλλοι γιατροί θεωρούν δεδομενη την καισαρική και κυρίως ΄με ενδιαφέρει εάν αυτοί που το υποστηρίζουν έχουν κάποιο επιχείρημα πέραν του ότι "αφού δυσκολεύτηκες να μείνεις έγκυος γέννα με τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο"

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΖΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΓΥΟΣ ΣΤΗΝ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ(ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ)ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΧΟΣ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΝΤΟΠΛΕΡ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.ΟΠΟΤΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ)ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΥΧΟΜΑΟ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΙΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ?ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ;)

Δημοσίευση

Ελευθερία και εγώ έτσι σκέφτομαι - άλλο η σύλληψη και άλλο η γέννα... Επειδή άκουσα να διατυπωνεται από κάποιους απόλυτα η άποψη περί υποχρεωτικής καισαρικής μπήκα σε σκέψεις ... Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσίευση

Ειχα και εγω το αγχος της καισαρικης

λογω εξωσωματικης.Ο γιατρος μου ομως μου ειπε

οτι αφου ολα ηταν καλα δεν ειχα λογο να μην

γεννησω φυσιολογικα οπως και τελικα εγινε.

και το καλυτερο....γεννησα και χωρις επισκληριδιο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...