Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΕΛΟ ΚΛΑΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ & ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ,ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ & ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ & ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ & ΕΤΟΙΜΗ,ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ,ΑΦΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΦΑΖΟΥΜΕ!!!ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΕΤΣΕΤΑ ΖΕΣΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΩΝΕΙ,ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΠΙΠΙΛΑ...ΤΠΤ!!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ & ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΜΕΣΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΕΙ ΕΤΣΙ?ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψω ειναι σαν να γραφω εγω για το δικο μου μωρο. Ετσι εκανε και ακομα και τωρα αυτο κανει. Το μονο κολπο που περυχετε ηταν μολις τον βγαζαμε, τον σκουπιζαμε , του βαζαμε την πανα και τον τυληγαμε σε μια μεγαλη χνουδοτη πετσετα και τον ταηζαμε αμεσως. Μολις ετρωγε λιγακι ηρεμουσε και αφοου τον κρατουσαμε να ρευτει τοτε πια τον ντιναμε. Ακομα και στην βαστηση του αχνα δεν εβγαλε μεχρι το σημειο που αρχησαμε το ντισιμο οποτε αρχησε να ουρλιαζει, φυσικα αμεσος του βαλαμε το μπιμπερο στο στομα- ε δεν μποσουσα να τον θηλασω και μεσα στην εκκλισια χιχιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και μενα ο γιος μου εκλαιγε και τωρα που μεγαλωσε θυμωνει και αρχιζει το κλαμα οταν τον ντυνω,αλλα καταλαβαμε οτι το κανει γιατι δεν θελει να βγει απο το νερο.Οποτε μηπως και το δικο σου μωρο δεν θελει να βγει απο το μπανακι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ?ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμενα ετσι εκανε απο μικρο...και τωρα που ειναι 9 μηνων

μπορει να μην κλαιει οπως μικρο αλλα μουρμουραει μεχρι να τον ντυσω

και να τον ταισω..και μετα νανι.Οτι και να του κανω γκρινιαζει,

οποτε κανε υπομονη του λεω,του δινω και το τηλεφωνο που ειναι

το αγαπημενο του,,,εεε ποση ωρα ειναι μεχρι να τον ντυσω, 5 λεπτα??

μετα μαμ και νανι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia έγραψε:

Ακομα και στην βαστηση του αχνα δεν εβγαλε μεχρι το σημειο που αρχησαμε το ντισιμο οποτε αρχησε να ουρλιαζει, φυσικα αμεσος του βαλαμε το μπιμπερο στο στομα- ε δεν μποσουσα να τον θηλασω και μεσα στην εκκλισια χιχιχι

Γιατι οχι ? Εγω εκανα βλακεια και δεν την θηλασα οταν την ντυναμε και βγηκε μουτρωμενη στις φωτο . Πριν μας ευχηθουν ολοι , την πηρα και την θηλασα και απο κει και περα ηταν μες τα γελια !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλυψω μου καλημέρα! :)

τα ιδια ειχαμε κ εμεις κ τελικα εκανα αυτο που σου ειπε κ η Χρυσα{σεσιλ!}μετα το μπανακι,σκουπισμα,πανα κ θηλασμος αμεσως!ηρεμουσε πάντα!

επισης,προσεχαμε να τον κανουμε μπανιο οσο ηταν ευδιαθετος,να μην εχει αρχισει την γκρινια..τώρα πια τον ταιζω,περιμενω λιγο,παιζουμε,γελαμε,κανουμε μπανακι κ αν δω οτι αρχιζει το κλαμα,θηλαζω{αν δε θηλαζεις δινεις μπιμπερο εννοειται!} κ μετα τον ντυνω!

φιλάκια! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηταν ομως δικο μου γαλατακι...2 μπουκαλακια ειχα των 200 για παν ενδεχομενο...χιχιχι. Ασχετο αν ο κουτσομπολης τελικα ειπιε μονο το ενα. Στο γλενι ομως μια χαρα τον θηλασα.

Τι να εκαν βρε λαλα με 150 ατομα στην εκκλισια...μου τη λενε που μου τη λενε που θηλαζω...οζι οτι με νιαζει αλλα δεν αντεχα και αλλες στμβουλες απο "ειδημονες"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...