Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου τα φωτα σας σας παρακαλω οσες εχετε γεννηση στο Αττικο.Η γιατρος μου μου κανει κατι "νερα" και σκεφτομουν να γεννησω στο Αττικο.Απο γιατρο ξερω εκει αλλα ηθελα πληροφοριες για το ιδιο το νοσοκομειο.Εχω ακουσει και καλα και κακα αλλα απο ασχετους που πηγαν ως επισκεπτες.Π.χ οτι τα μωρα τα εχεις συνεχεια διπλα σου (καλο) οτι ειναι παρα πολυ βρωμικο(κακο).Δωστε μου τα φωτα σας κοκονες μου για να δω τι θα κανω.Ευχαριστω πολυ.:)

Δημοσίευση

Καλή μου Moussa, στο Αττικό γέννησε η βαφτιστήρα της μητέρας μου και απ' όσο έμαθα έμεινε ευχαριστημένη... Δεν γνωρίζω ποιόν γιατρό είχε και άλλες λεπτομέρειες, μόνο ότι είχε το παιδάκι της αρκετή ώρα δίπλα της (όχι όπως στο ΜΗΤΕΡΑ π.χ.) και ότι δεν είχε κανένα παράπονο... Να είμαι ειλικρινής, δεν έχουμε πολλές επαφές για να τη ρωτήσω πιο συγκεκριμένα... Ελπίζω, κάποια κοπέλα από εδώ να έχει περισσότερα στοιχεία... ;)

Δημοσίευση

Καλή μου Moussa, στο Αττικό γέννησε η βαφτιστήρα της μητέρας μου και απ' όσο έμαθα έμεινε ευχαριστημένη... Δεν γνωρίζω ποιόν γιατρό είχε και άλλες λεπτομέρειες, μόνο ότι είχε το παιδάκι της αρκετή ώρα δίπλα της (όχι όπως στο ΜΗΤΕΡΑ π.χ.) και ότι δεν είχε κανένα παράπονο... Να είμαι ειλικρινής, δεν έχουμε πολλές επαφές για να τη ρωτήσω πιο συγκεκριμένα... Ελπίζω, κάποια κοπέλα από εδώ να έχει περισσότερα στοιχεία... ;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

agelikh mou phstepseme lampei apo kathariothta ntrepese na patiseis.einai oti pio katharo kai lampero exw dei se nosokomio.mipos aytos pou to eipai to mperdepse me to nosokomio ths nikaias pou skulobromaei?den exw logia na perigrapsw to attiko kai to poso kalh eksipiretish exw ekei mesa opote paw.to ksereis oti egw ekei tha gennisw.an me empisteuese pistepseme .an thes pigene na to deis apo konta gia na sou figoun oi apories.ena tha sou pw einai toso kalo pou paei gia idiotikopoihsh,kai to onoma tou mono to leei einai panepistimiako.

Δημοσίευση

agelikh mou phstepseme lampei apo kathariothta ntrepese na patiseis.einai oti pio katharo kai lampero exw dei se nosokomio.mipos aytos pou to eipai to mperdepse me to nosokomio ths nikaias pou skulobromaei?den exw logia na perigrapsw to attiko kai to poso kalh eksipiretish exw ekei mesa opote paw.to ksereis oti egw ekei tha gennisw.an me empisteuese pistepseme .an thes pigene na to deis apo konta gia na sou figoun oi apories.ena tha sou pw einai toso kalo pou paei gia idiotikopoihsh,kai to onoma tou mono to leei einai panepistimiako.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κορίτσια γέννησα στο αττικό και το μόνο που έχω να πω είναι καλά λόγια.υπάρχει και άλλη ερώτηση με θέμα το αττικό και έχω γράψει και εκεί.είναι καθαρό,οι νοσοκόμες πολύ εξυπηρετικές και ευγενικές-αν όχι όλες οι περισσότερες-και έχεις το μωράκι σου δίπλα και γνωρίζεστε από την αρχή.και φυσικά τα λεφτά δεν συγκρίνονται,εγώ έδωσα σε δίκλινο γιατί δεν είχε ελεύθερο μονόκλινο, για 4 βράδια 350 ευρώ.

Δημοσίευση

κορίτσια γέννησα στο αττικό και το μόνο που έχω να πω είναι καλά λόγια.υπάρχει και άλλη ερώτηση με θέμα το αττικό και έχω γράψει και εκεί.είναι καθαρό,οι νοσοκόμες πολύ εξυπηρετικές και ευγενικές-αν όχι όλες οι περισσότερες-και έχεις το μωράκι σου δίπλα και γνωρίζεστε από την αρχή.και φυσικά τα λεφτά δεν συγκρίνονται,εγώ έδωσα σε δίκλινο γιατί δεν είχε ελεύθερο μονόκλινο, για 4 βράδια 350 ευρώ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Στο Αττικο γέννησε πριν 2 χρονια η κουμπάρα μου και εμεινε απόλυτα ικανοποιημένη. Εγω ως επισκέπτρια τότε είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό από την καθαριότητα και την ευγένεια του κόσμου εκεί. Η κουμπάρα μου είναι πάλι έγκυος και δεν συζητάει για κανένα άλλο νοσοκομείο. Εμένα ο γιατρός μου είναι στο Ιασώ αλλά ειλικρινά σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τον 4 μήνα να πάω στον γιατρό της κουμπάρας μου για να γεννήσω εκεί και εγώ. α!!! για τετράκλινο είχε πληρώσει 200 € και μου είπε ότι εγώ επειδή έχω ΤΕΒΕ μπορώ να ζητήσω μονόκλινο χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Δημοσίευση

Στο Αττικο γέννησε πριν 2 χρονια η κουμπάρα μου και εμεινε απόλυτα ικανοποιημένη. Εγω ως επισκέπτρια τότε είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό από την καθαριότητα και την ευγένεια του κόσμου εκεί. Η κουμπάρα μου είναι πάλι έγκυος και δεν συζητάει για κανένα άλλο νοσοκομείο. Εμένα ο γιατρός μου είναι στο Ιασώ αλλά ειλικρινά σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τον 4 μήνα να πάω στον γιατρό της κουμπάρας μου για να γεννήσω εκεί και εγώ. α!!! για τετράκλινο είχε πληρώσει 200 € και μου είπε ότι εγώ επειδή έχω ΤΕΒΕ μπορώ να ζητήσω μονόκλινο χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Δημοσίευση

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...