Μετάβαση σε περιεχόμενο

EIMAI ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ , ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ Η ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!!!ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΕΣ.ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ( ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ )ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ 5 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ.ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ!ΗΡΘΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :cheer:;):cheer:;):cheer:;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια!!!!

Εύχομαι καλή εγκυμοσύνη κ με ένα γερό μωράκι!!!!

Καλές γιορτές να έχετε με το αντρούλη σου κ να περάσετε καλά!

ΥΓ θα σταθώ λίγο σε αυτό που είπες για τις υπόλοιπες κοπέλες.Κορίτσια όλες μας σας λέμε "όχι άγχος" προσπαθήστε να μην το σκέφτεστε, 6,10 μήνες προσπαθειών είναι λίγοι για να έχετε κλάματα κ απελπισίες.

Υπομονή κ ηρεμία, ¨Ολα θα πάνε καλά :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΑΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ! :)

ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.

ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολλά συγχαρητήρια. Μας δίνεις ελπίδες σε όλες εμάς που προσπαθούμε κάμποσο καιρό και δεν έρχεται το μπεμπάκι.

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΠΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!αυτό είναι δώρο!!!

τελικά αργά ή γρήγορα έρχεται η σειρά όλων μας να μάθουμε τα ευχάριστα!

δε νομίζω να έχει ιδιαίτερη σημασία το στήθος, σε πολλές κοπέλες πρήζεται πολύ αργότερα,

όλα θα πάνε τέλεια, χαλαρά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια κοπελαρα μου!!!!!αντε με το καλο κ μ'ενα πονο!!!!(βιαζομαι ε..;;; :laugh: :laugh: :laugh: )

Οσο για το στηθος μην αγχωνεσε,εμενα αρχισε να πρηζεται αφου εκλεισα τον 3ο μηνα,στην κορη μου.Φιλια πολλα!!!αρεεεεεε αυτες ειναι ευτηχιες!αντε κ στα δικα μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΦΟΒΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΡΟΝΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!!ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΝΤΕ ΕΥΧΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!! Να απολαύσεις στο έπακρο το επόμενο 8μηνο! Θα είναι το καλύτερο της ζωής σου!!! :cheer:

Αααχχχ... Κι εγώ πρόπερσι τέτοιες μέρες μάθαινα για την εγκυμοσύνη μου και ήταν οι καλύτερες γιορτές που πέρασα (μέχρι τότε βεβαίως...)

Όλα με το καλό!!!!!!!!! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο μπράβο μπράβο γλυκια μου!!!!!!!!

Σου εύχομαι να απολαύσεις αυτούς τους μοναδικούς 8 μηνες (περίπου) που ακολουθούν με τον καλυτερο τρόπο και να φέρεις ενα υγιέστατο νινάκι!!!

Καλή συνέχεια και στα υπόλοιπα κορίτσια που προσπαθούνε!

Κι εγω 5 χρονια άγχους πέρασα και μόλις ηρέμησα και έβαλα σε μια σειρα τα πράγματα...τσουπ! Είνται τραγικά μονότονο αυτό που λέμε, αν με ακουγα περυσι θα μου έσπαγα τα μουτρα, αλλα ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!! Για όλες μας εχει ένα μπομπουκάκι και αργα η γρήγορα έρχεται.

Το στήθος μου εμένα άρχισε να πρήζεται κατα τον 3ο μήνα, μέχρι τότε τιποτα και θυμάμαι πως κι εγω απορούσα...μετά έπιασε ταβάνι!

Καλη συνέχειαααααααααααααααααααααααααααα...............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι ωραια που καθε μερα εχουμε και ανακοινωσεις εγκυμοσυνης!!!

Κοπελα μου μπραβο και αν εισαιπαντα καλα και ετσι ευτυχισμενη. Με το καλο το μωρακι σου....αληθεια ειχες κανενα συμπτωμα η μπα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια κοπελα μου να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι.Ολα καλα να σου πανε και να προσεχεις!Μου δινεις ελπιδες που λες οτι το στηθος σου δεν ειναι πρησμενο γιατι και εμενα ειναι ετσι και θα κανω την Δευτερα χοριακη να δω αν ειμαι η οχι.Δεν ειχα κανονικη ροη και ανυπομονω να δω τι συμβαινει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tinkerbel μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.απο συμπτωματα ειχα τα εξης: πονακια χαμηλα σαν αυτα της περιοδου, υπνηλια φοβερή και οπως ειπα και πιο πριν το μονο που με εκανε να υποψιαστω κατι ηταν οτι δεν ειχε πρηστει καθολου το στηθος μου οπως καθε φορα πριν την περιοδο,ουτε καν να με ποναει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rose25 σου ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να εισαι και συ εγκυουλα και αυτο με το στηθος να ειναι προμηνυμα οτι εχεις και συ ενα σπορακι μεσα στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...