Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ!!!!!!!! :silly: :lol: :silly:

17η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ.

Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΝΑΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ(27η ΜΕΡΑ).

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΛΟΓΩ :blush: )

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ..............(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::lol:

Δημοσίευση

Κατερινουλα καλημερα. Ποσο πολυ χαιρομαι που εισαι τοσο ευτυχισμενη. να προσεχεις και να μην κανεις πραγματα που σε κουραζουν ε?

Μπραβο κοπέλα μου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σε ευχαριστούμε πολύ που μας γραφεις για τα συμπτωματα...αντε να δουμε ποτε θα το νοιώσουμε κι εμεις!!!

Δημοσίευση

Με το καλο κοριτσαρα μου!!!!Μου δινεις κ την ευκαιρια να πω κατι με αυτα που γραφεις.Κοριτσια απ'οτι βλεπετε...οταν μενεις εγκυος παντα καααατι θα συμβει στο σωμα σου που θα σου μαρτυραει πως αυτη τη φορα κατι εχει γινει.Οσο για το αγχος..ναι ενταξει παιζει καποιο ρολο,αλλα οχι τον πρωτο.Τον πρωτο ρολο τον παιζει η τυχη..αν ολα ειναι ενταξει κ δεν υπαρχει καποιο προβλημα γονιμοτητας,ειναι μονο θεμα τυχης!!!

Αντε φτανει κ η σειρα μας!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ!

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΛΙΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....

ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ..... :blink::S

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΝΟΣ,ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΦΕ............

Δημοσίευση

Κατερινουλα μου συγχαρητηρια και μ' ενα πονο. Εγω δε ξερω αν ανηκω στην κατηγορια ακομα, εχω δυο μερες καθυστερηση βεβαια, πονο στη μεση σε σημειο που να μουδιαζουν τα ποδια μου, πονο στη πλατη και δεκατα 37.1 :blink: Μαλλον αρρωστησα..............

Δημοσίευση

bibibo έγραψε:

Κατερινουλα μου συγχαρητηρια και μ' ενα πονο. Εγω δε ξερω αν ανηκω στην κατηγορια ακομα, εχω δυο μερες καθυστερηση βεβαια, πονο στη μεση σε σημειο που να μουδιαζουν τα ποδια μου, πονο στη πλατη και δεκατα 37.1 :blink: Μαλλον αρρωστησα..............
Να συμπληρωσω οτι μερικες φορες ζαλιζομαι και με πονανε οι μυες του στηθους οχι οι θηλες......
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια!!!!

κατερινα με το καλο!!!

μιας κ λενε οτι η ευχη μιας εγκυου πιανει..θα ηθελα να ευχηθω σ εολες σας που ΔΕΝ περιμενεται..να μην ερθει η περιοδος!!με τον ερχομο του νεου χρονου ολες να μεινετε εγκυουλες κ να εχετε μια υπεςροχη εγκυμοσυνη!!

ΣΑς φιλω ..μμμμακια!!

μπιμπιπμο κανε τεστττττττττττ!!!!

Δημοσίευση

matakiaefh έγραψε:

καλησπερα κοριτσακια!!!!

κατερινα με το καλο!!!

μιας κ λενε οτι η ευχη μιας εγκυου πιανει..θα ηθελα να ευχηθω σ εολες σας που ΔΕΝ περιμενεται..να μην ερθει η περιοδος!!με τον ερχομο του νεου χρονου ολες να μεινετε εγκυουλες κ να εχετε μια υπεςροχη εγκυμοσυνη!!

ΣΑς φιλω ..μμμμακια!!

μπιμπιπμο κανε τεστττττττττττ!!!!

Λες Εφακι? :blink: Μπαααα! Δε νομιζω εχω απογοητευτει τους τελευταιους μηνες αρτετες φορες απο τα τεστακια σε σημειο που υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μη ξαναπαρω αν δε δω πανω απο 10 μερες καθυστερηση....... Να δεις οτι αυριο το πρωι θα αδιαθετησω γμτ.........
Δημοσίευση

Κατερινούλα συγχαρητήρια και απο μένα κοπέλα μου να προσέχεις και να ξέρεις για αρχή θα εχεις πονάκια χαμήλα γιατί μεγαλώνει σιγά-σιγά η

μήτρα και ετοιμάζεται για το μικρό θαυματάκι σου .

Εύχομαι σε ΟΛΑ τα κορίτσια που προσπαθούν μέσα απο την καρδιά μου να τις βρεί ο νέος χρόνος με ενα θετικότατο ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ τεστ στα χέρια και ενα σποράκι στην κοιλίτσα :):):)

Δημοσίευση

συγχαρητηρια γλυκο κατερινακι!!!!ευχομαι ολα να πανε τελεια και να εχεις μια απολαυστικη εγκυμοσυνη!!!!

μακαρι κι εμεις συντομα να νιωσουμε αυτην την ευτυχια!!!!εγω ειμαι στην 5η μερα καθυστερησης,εχω πονακια στην κοιλια και...αυριο παω για χωριακη.μακαρι παναγιτσα μου!!!!!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

@NGEL ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!!

ΚΕΛΥ,ΜΑΡΙΝΙΩ,ROSE,BIBIBO,TINKERBEL ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα γλυκια Κατερινουλα :) Χτες με εβαλε σε σκεψεις η matakiaefh και πηρα ενα διπλο τεστακι. Το πρωτο δε μου εδειξε απολυτως τιποτα μια οριζοντια γραμμουλα εκει που σχηματιζεται το συν και διπλα που θα επρεπε να σχηματιστει η καθετη γραμμουλα για να δειξει οτι ειναι εγκυρο, δε βγηκε τιποτα :( Δεν στενοχωρηθηκα και πολλη γιατι ειχα το αλλο. Σημερα το πρωι κανω και το αλλο και φυσικα μου εδειξε αυτο που περιμενα αρνητικο :blink::unsure: Δε αγχωνομαι καθολου ομως καποια στιγμη θα ερθει εκει που δε θα το περιμενω, οπως με τη κορη μου, ο Θεος κατι ξερει παραπανω :) Φιλακια πολλα

Δημοσίευση

Κατερινάκι μου,συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου αλλά και που σκέφτηκες να μας συγκεντρώσεις όλα τα συμπτωματα που είχες.Σ ευχαριστουμε.Εύχομαι να σου πάνε όλα περιφημα.Με το καλό!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!

ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ,ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΝΗ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.

BIBIBO ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!

ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ,ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΝΗ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.

BIBIBO ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!!!

merci γλυκια Κατερινουλα :):P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...