Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελπιζω να το εβαλα στο σωστο θεμα

Έχω μια φιλη η οποια εχει κανει αφαιρεση κυστης και εχει τομη κατω χαμηλα στην κοιλια το λεγομενο χαμογελο.

Θα μπορουσατε να μου πειτε οταν γεννησει αν θα γινει με φυσιολογικο τοκετο η με καισαρικη?

Δημοσίευση

ΒΑΣΩ1234 έγραψε:

Έχω μια φιλη η οποια εχει κανει αφαιρεση κυστης και εχει τομη κατω χαμηλα στην κοιλια το λεγομενο χαμογελο.

Θα μπορουσατε να μου πειτε οταν γεννησει αν θα γινει με φυσιολογικο τοκετο η με καισαρικη?

εμενα μου ειπε ΟΟΟΟΤΑΑΑΝ με το καλο ερθει η ωρα ΕΚΕΙΝΗ

οτι θα κανω καισαρικη γιατι εχω 4 τρουπες στην κοιλια μου

απο επεμβαση αφαιρεσης ινομυωματων!!!! ;)

Δημοσίευση

ΒΑΣΩ1234 έγραψε:

καλησπερα κοριτσι,γιατρος δεν ειμαι αλλα με την απλη λογικη σκεφτομαι πως μεγαλωνοντας η κοιλια η τομη θα τσιτωσει και πιεζοντας να βγει το μωρο θα εχει φοβο να ανοιξει αρα μαλλον καισαρικη. :unsure:
Δημοσίευση

Δε νομίζω πως είναι υποχρεωτικό να γίνει καισαρική.

Θυμάμαι μια φίλη μου που έχει κάνει 2 χειρουργεία για κύστες και παρ' όλα αυτά γέννησε φυσιολογικά.

Ο πιο αρμόδιος βέβαια να απαντήσει είναι ο γιατρός της, εξάλλου κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...

Είναι εγκυούλα; Αν ναι, με το καλό! :)

Αν όχι, πάλι με το καλό! ;):)

Δημοσίευση

Αν εννοεις αφαιρεση κυστης με λαπαροσκοπηση και κατα συνεπεια εχει 3 τρυπουλες στην κοιλια

τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα να γεννησει φυσιολογικα.Σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια..

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ο γιατρός είπε πως μάλλον καισαρική αλλα γνώριζω από άλλα

άτομα που έχουν κάνει αυτη την τομή και έχουν γεννήση φυσιολογικά...

Μάλλον όμως είναι αναλόγως την τομή...

Και πάλι ευχαριστώ.... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...