Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου, η μια ωαναποδιά πάνω στην άλλη τον τελευταίο καιρό...

Χτες το πρωί γλίστρησα στο προαύλιο της εκκλησίας και έσπασα το χέρι μου στον ώμο.... Είμαι με νάρθηκα τώρα και πονάω. Κάθε φορά που θέλω να πάω τουαλέτα είναι μαρτύριο... Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, ούτε να κινηθω γενικά... Στην παραμικρή κίνηση ουρλιάζω από τους πόνους...

Ο γιατρος μου είπε να το κραταω ακίνητο, για να κολλήσει. Κάθε φορά που σηκώνομαι όμως το νιώθω να κάνει σα συσπάσεις, πονάω φρικτά και φοβάμαι μη μετατοπιστεί...

Δημοσίευση

πω πω φρίκη είναι...ποναει πολυ ΑνναΜαρία μου..δεν θα σου πω ψεμματα...χαπακωσου,παυσιπονα οτι βρεις..αν αρχισει η γκαντεμια δεν σταματει..περαστικα ειναι σιγουρα οποτε γρηγορα θα ευχηθω εγω

Δημοσίευση

Ρε σεις, φοβάμαι να πάρω πολλά παυσίπονα, γιατί έχω πρόβλημα με το στομάχι και στην απίθανη περίπτωση που είμαι έγκυος, τι γίνεται;;; Ο γυναικολόγος μου είπε είναι οκ τα παναντόλ, αλλά δε μου κάνουν και τίποτα...

Δημοσίευση

ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕΕΕΕΕ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙ :(

ΑΝΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕ...ΠΟΝΑΣ ΡΕ ΜΑΥΡΟ Ε?

ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΑΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

(ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΕΤΣΙΙΙΙ???) ;)

Δημοσίευση

Περαστικούλια!!! Πρέπει να πονάς πολύ καημενούλα μου!!! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, και άλλη φορά να προσέχεις. Με τα παυσιπονα κοίτα να μην το παρακάνεις γιατί όσο να 'ναι φάρμακα είναι. Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο.

Φιλάκια και υπομονή.

Δημοσίευση

Tι να κανουν τα παναντολ?πρεπει να κατεβασεις 5,6 κουτια για να σε πιασουν...πικρα τοτε..μην το κουνας πολυ και για την τουαλετα κρατα τα οσο μπορεις πιο πολυ..λιγο πριν σου φυγουν να πηγαινεις... ;);):P βρες μια σταση να σε ανακουφιζει και ζαρωνε ετσι

Δημοσίευση

Περαστικα!!!!!Αντε να φυγει αυτος ο χρονος κ οι αναποδιες του μαζι κ απο τον καινουριο ολα να σου πηγαινουν θαυμασια :):) !!!!

Η μαμα μου ειχε σπασει παλια δεξι χερι ,αριστερο ποδι, ταυτοχρονα...σε καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αλλα υπομονη!!Θα περασει!!

:kiss:

Δημοσίευση

περαστικα σου! ευτυχως που δεν επαθες χειροτερα!

οσο για τα φαρμακα, μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο που σου τα δινει αλλα και τον γυναικολογο σου. ξερω σιγουρα πως υπαρχουν αντιβιωσεις-ελαφριες που δεν πειραζει το εμβρυο

• Απαντήσεις

• Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...