Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:( Βρε κορίτσια τον 5ο μήνα πόσο συχνά νιώθατε το μωράκι σας γιατί εγω το καταλαβαίνω ελάχιστα (μόνο όταν ξαπλώνω ας πούμε). Ο γιατρός λέει ότι όλα είναι τέλεια αλλά γιατί δεν το καταλαβαίνω περισσότερο?
Δημοσίευση

Μην ανησυχείς κάθε γυναίκα το βιώνει δοαφορετικά , κάθε παιδί είναι διαφορετικό κινείται περισσότερο ή λιγότερο ..Εγω 5 μηνών δεν ένιωθα σχεδόν τίποτα ....κάτι σκιρτηματάκια ...τσαν το έντερο μου..Κατάλαβα καλά καλά το μωρό μου 7 μηνών και .....Μετά βέβαια 8ο και 9ο θα το καταλαβαίνεις σίγουρα ..και είναι τόοοοοοοοοοσο ωραία ...

αχ το αναπόλησα τώρα

Δημοσίευση

Μην ανησυχείς κάθε γυναίκα το βιώνει δοαφορετικά , κάθε παιδί είναι διαφορετικό κινείται περισσότερο ή λιγότερο ..Εγω 5 μηνών δεν ένιωθα σχεδόν τίποτα ....κάτι σκιρτηματάκια ...τσαν το έντερο μου..Κατάλαβα καλά καλά το μωρό μου 7 μηνών και .....Μετά βέβαια 8ο και 9ο θα το καταλαβαίνεις σίγουρα ..και είναι τόοοοοοοοοοσο ωραία ...

αχ το αναπόλησα τώρα

Δημοσίευση

αχ το αναπόλησα τώρα

Δημοσίευση

IRENEKANTE,

O logos pou niwtheis to mwraki sou otan ksaplwneis kai hremeis einai aplos. Otan esy kineisai to mwraki sou zalizetai apo tis kinhseis kai koimatai tis perissoteres fores. Otan esy eisai hremh kai ksaplwmenh tote ekeino ksipnaei kai arxizei tis skantalies kai ta skirthmata. An thes na to niwtheis pio poly ksaplwne perissotero. Argotera oso pernaei o kairos auto tha se klwtsaei olo kai perissotero. Afou o giatros sou eipe oti ola ok ola ok einai. Egw to diko mou to exw psiloniwsei alla kai egw otan ksaplwnw mono kai genika eimai hremh. H kathe gynaika to viwnei kai to niwthei diaforetika. H periodos pou lene oti prepei na to niwseis kymainetai apo tis 13-26 evdomades.

Elpizw na se voithisa!

Polla filia

Δημοσίευση

IRENEKANTE,

O logos pou niwtheis to mwraki sou otan ksaplwneis kai hremeis einai aplos. Otan esy kineisai to mwraki sou zalizetai apo tis kinhseis kai koimatai tis perissoteres fores. Otan esy eisai hremh kai ksaplwmenh tote ekeino ksipnaei kai arxizei tis skantalies kai ta skirthmata. An thes na to niwtheis pio poly ksaplwne perissotero. Argotera oso pernaei o kairos auto tha se klwtsaei olo kai perissotero. Afou o giatros sou eipe oti ola ok ola ok einai. Egw to diko mou to exw psiloniwsei alla kai egw otan ksaplwnw mono kai genika eimai hremh. H kathe gynaika to viwnei kai to niwthei diaforetika. H periodos pou lene oti prepei na to niwseis kymainetai apo tis 13-26 evdomades.

Elpizw na se voithisa!

Polla filia

Δημοσίευση

IRENEKANTE,

Elpizw na se voithisa!

Polla filia

Δημοσίευση

Συμφωνώ με τα κορίτσια, καθε γυναίκα το νιώθει διαφορετικά, αλλά δεν είναι να ανυσηχείς! Κάθε μέρα που θα περνάει και εκείνο θα μεγαλώνει θα το νιώθεις όλα και πιο συχνα!!! ;)

Εγώ είμαι στην 32η και πιστεύω τώρα, καταλαβένω κάθε του κίνηση. :)

Δημοσίευση

Συμφωνώ με τα κορίτσια, καθε γυναίκα το νιώθει διαφορετικά, αλλά δεν είναι να ανυσηχείς! Κάθε μέρα που θα περνάει και εκείνο θα μεγαλώνει θα το νιώθεις όλα και πιο συχνα!!! ;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

εγω ειμαι στην 25 εβδομαδα και πλεον το μπεμπη μου τον νιωθω πολυ...πριν 2 εβδομαδες που εργαζομουν και ημουν συνεχεια σε κινηση τον ενιωθα μονο λιγο το βραδυ..τωρα που χαλαρωνω απολαμβανω απιστευτα το οτι κινειται ολη την ωρα..!απορω ποτε κομαται!!!

0fTLp3.png

Δημοσίευση

εγω ειμαι στην 25 εβδομαδα και πλεον το μπεμπη μου τον νιωθω πολυ...πριν 2 εβδομαδες που εργαζομουν και ημουν συνεχεια σε κινηση τον ενιωθα μονο λιγο το βραδυ..τωρα που χαλαρωνω απολαμβανω απιστευτα το οτι κινειται ολη την ωρα..!απορω ποτε κομαται!!!

0fTLp3.png

Δημοσίευση

0fTLp3.png

Δημοσίευση

irenekante μην ανησυχείς καθόλου! στη δική μου περίπτωση δεν είχα καταλάβει τίποτα μέχρι που έκλεισα τον 5ο! τώρα στον 7ο δε με αφήνει σε ησυχία - ξυπνάω τη νύχτα από τις έντονες κινήσεις του και δεν μπορώ να κλείσω μάτι...

απόλαυσε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης χωρίς άγχος, αν ο γιατρός βλέπει ότι αναπτύσσεται φυσιολογικά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

καλή συνέχεια χωρίς προβλήματα και με έναν πόνο!

Δημοσίευση

irenekante μην ανησυχείς καθόλου! στη δική μου περίπτωση δεν είχα καταλάβει τίποτα μέχρι που έκλεισα τον 5ο! τώρα στον 7ο δε με αφήνει σε ησυχία - ξυπνάω τη νύχτα από τις έντονες κινήσεις του και δεν μπορώ να κλείσω μάτι...

απόλαυσε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης χωρίς άγχος, αν ο γιατρός βλέπει ότι αναπτύσσεται φυσιολογικά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

eisai tyxerh pou den to niotheis toso apo tora.egw to prwto eniosa thn 14 eudomada kai apo tote exei trelethei mesa mou ,den me afinei se isixia.wres wres einai polu enoxlitiko giati den me afinei na hremisw oute na khmithw kala kala kai na fantasteis oti akoma eimai ston pempto.o giatros mou leei oti den exei ksanadei toso zoiro mwro apo toso mikrh hlikia!!!!kanei kinhseis polu diskoles gia ena mwraki 18 eudomadwn mesa se polu liga lepta kai poluplokes opos mou eipai.proxthes kathotan kai to kitaze ston uperixo 5 lepta na mou kanei ton omfalio loro "kokoretsi":laugh: eixai pethanei sto gelio.mhn anhsixeis oi kinhseis tou mwrou sou einai apolita fysiologikes gia ton mhna pou eisai.ti na pw kai egw pou exw ton denis ton tromero mesa mou .skeytome ti tha kanei alo se megalhterous mhnes pou tha exei perissoterh dynamh.:dry: apo tora me ponaei fantazome argotera:(

Δημοσίευση

eisai tyxerh pou den to niotheis toso apo tora.egw to prwto eniosa thn 14 eudomada kai apo tote exei trelethei mesa mou ,den me afinei se isixia.wres wres einai polu enoxlitiko giati den me afinei na hremisw oute na khmithw kala kala kai na fantasteis oti akoma eimai ston pempto.o giatros mou leei oti den exei ksanadei toso zoiro mwro apo toso mikrh hlikia!!!!kanei kinhseis polu diskoles gia ena mwraki 18 eudomadwn mesa se polu liga lepta kai poluplokes opos mou eipai.proxthes kathotan kai to kitaze ston uperixo 5 lepta na mou kanei ton omfalio loro "kokoretsi":laugh: eixai pethanei sto gelio.mhn anhsixeis oi kinhseis tou mwrou sou einai apolita fysiologikes gia ton mhna pou eisai.ti na pw kai egw pou exw ton denis ton tromero mesa mou .skeytome ti tha kanei alo se megalhterous mhnes pou tha exei perissoterh dynamh.:dry: apo tora me ponaei fantazome argotera:(

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κοιτα μην ανχωνεσε σε καθε εγκυμοσινη ειναι διαφορετικη!!Εγω τι να πω που την ενιωθα απο που μικρη και μεχρι σημερα μας ταραζει στης κλωτσιες;Κατσικακι την λεμε!!Μην ανχωνεσε γλυκια μου!!Τωρα ειναι 5 μηνων!!Φιλια πολλα!!

Δημοσίευση

Κοιτα μην ανχωνεσε σε καθε εγκυμοσινη ειναι διαφορετικη!!Εγω τι να πω που την ενιωθα απο που μικρη και μεχρι σημερα μας ταραζει στης κλωτσιες;Κατσικακι την λεμε!!Μην ανχωνεσε γλυκια μου!!Τωρα ειναι 5 μηνων!!Φιλια πολλα!!

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...