Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια μου ελπιζω να το ανοιξα στο σωστο τοπικ το θεμα μου :laugh: :laugh: :laugh:

Ψαχνω πολυ καιρο να βρω μια καλη κυρια να με βοηθαει στο σπιτι και στις δουλειες αλλα ως τωρα δεν εχω βρει και καμια της προκοπης. Μια βρηκα και με πηρε την αλλη μερα και μου ειπε οτι κουραζεται και δεν θα ξαναρθει :blink::blink::blink:

μενω Μαρουσι αν μπορει και εχει καμια κοπελα καμια καλη ας μου πει...Α θελω και σιδερο να μου κανει!!!

ματς.... :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έχω μια κυρία. Ειναι Βουλγάρα. Την έχω συστήσει και απο πέρσι την έχουνε και δύο φιλενάδες μου. Αλλά απο Μάρτιο θα την πάρω εσωτερική στο σπίτι για να με βοηθάει με τα μωρά.

Νομίζω πως έχει φίλες της που ενδιαφέρονται να δουλεψουνε κάπου. Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλοδαπή (Βουλγάρα), εγώ ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα για να σας φερω σε επαφη

Δεν εχω προβλημα που ειναι Βουλγαρα, αρκει να ξερει ελληνικα ή αγγλικα για να συνενουμαστε...και :laugh: :laugh: βεβαια καθαρη και οχι τσαπατσουλα.

Αν τη ρωτησεις και ενδιαφερεται ας μου δωσει το κινητο της να την απρω ή ας τα πουμε με πμ..οτι θες...

ευχαριστώ!

ωχ! η Βέρα φεύγει για Βουλγαρία για μια εβδομάδα. Θα φύγει την Πέμπτη το απόγευμα και θα γυρίσει 2 Ιανουαρίου. Όσο θα ειναι στη Βουλγαρία δεν θα πιανει το κινητό της εκεί.

ok μπορω αν την παρω το απογευμα αλλα επειδη τωρα στις γιορτες θα λειπουμε συνεχεια κι εγω απο αρχες του χρονου θα την χρειαστω. Οποτε μου πεις πες μου και θα την παρω! :laugh:

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ....ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ... :P:P

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ...ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ! ;);)

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ! :)

Rubela Μου ναι ρώτα κι εσύ αν θες!!!! Εγω ειμαι ΜΑρουσι αν δεν εχει προβλημα η κοπελα εμενα δεν με πειραζει και χαιρομαι που μου λες οτι εχει τρελα μετην καθαριοτητα γιατι μια τετοια ψαχνω!!!! Ρωτα και αν μπορει να της μιλησω κι εγω....

Κοριτσια με σωζετε γιατι τα εχω παιξει δεν μπορω να τα κανω ολα....και αμα μεινω και εγκυος εκει που δεν θα κανω τιποτα!!!

Μπορείς να κάνεις μια επαφή μέχρι την Πέμπτη, αλλιώς παρτην απο 2/1 και μετα. Ό,τι θέλεις εσύ και όπως σε βολεύει! Μπορώ να σε ενημερώσω κι εγώ όταν επιστρέψει!... Όπως σε βολεύει :)

ΠίτερΠαν έγραψε:

Μπορείς να κάνεις μια επαφή μέχρι την Πέμπτη, αλλιώς παρτην απο 2/1 και μετα. Ό,τι θέλεις εσύ και όπως σε βολεύει! Μπορώ να σε ενημερώσω κι εγώ όταν επιστρέψει!... Όπως σε βολεύει :)

Ok θα την παρω στις 4/1 για να μιλησουμε και να δουμε πως προχωραμε. Σε ευχαριστώ παρα παρα πολυ!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...