Μετάβαση σε περιεχόμενο

15η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΕΜΕΤΟΥΣ....


Recommended Posts

Γεια σε ολες τις υποψηφιες μανουλιτσες. Ευχομαι η Παναγια να εχει καλα τα μωρακια μας και εμας και να μας βοηθαει μεχρι να γεννηθουν οι ζωουλες που μεγαλωνουν μεσα μας.

Να σας πω και εγω τα δικα μου..... Οπως εγραψα ειμαι στην 15η εβδομαδα και ακομη με ταλαιπωρουν ναυτιες, εμετοι, ανορεξια και ολα τα συναφη. Ξεκινησαν απο την 7η εβδομαδα περιπου και ακομη δεν λενε να φυγουν. Για να πω την αληθεια εδω και 1 εβδομαδα ειμαι ας πουμε λιγο καλυτερα αλλα ακομη ταλαιπωρουμαι. Ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου 59 κιλα και εχασα σε ηδη 4-5 κιλα. Δυσκολευμαι να φαω οτιδηποτε, γιατι ολα με πειραζουν και τα βγαζω.Προσπαθω με το ζορι να φαω απ' ολα, δηλαδη γαλακτοκομικα, φρουτα και φαγητο. Και περα απο αυτο εχω και το αλλο!!!! Δεν μπορω να πιω νερο, με το που το βαζω στο στομα μου ειμαι κατευθειαν για την τουαλετα. Νοιωθω οτι συνεχεια διψαω και δεν μπορω να ξεδιψασω με τιποτα.

Στεναχωριεμαι τοσο πολυ που κλαιω κρυφα. Νοιωθω αχρηστη να θρεψω το μωρακι μου. Νομιζω οτι του κανω κακο ετσι που δεν μπορω να φαω και να του δωσω θρεπτικα συστατικα κα επισης φοβαμαι μηπως απο τον εμετο του κανω κακο. Βλεπω και ακουω αλλες εγκυες που τρωνε και βαζουνε κιλα και τις ζηλευω. Ποσο θα ηθελα να ημουνα και εγω ετσι... Να ειχα βαλει ηδη 5 κιλα, να ειχα γινει σαν μπαλιτσα και να καμαρωνα για την κοιλιτσα μου... Η δικη μου ισα που αρχισε να φαινεται....

Ειναι καμια απο εσας σαν εμενα? Ποτε επιτελους θα αρχισω να παιρνω τα πανω μου και να απολαμβανω το θαυμα που ζω????

Δεν θελω να φανω αχαριστη. Υπαρχουν αλλες γυναικες που περνανε πολυ δυσκολα με σοβαρα προβληματα και δεν το βαζουν κατω. Ευχαριστω την Παναγια καθε ωρα και στιγμη που με αξιωνει να το ζω ολο αυτο. Απλα θελω να ερθει η ωρα που δεν θα με ταλαιπωρει τιποτα και θα μπορω να απολαυσω και εγω την εγκυμοσυνη μου.

Φιλια σε ολες σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τον πρωτο καιρο της εγκυμοσυνης μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα!Ναυτιες αλλα πολυ λιγους εμετους,δεν ηθελα κ δε μπορουσα να φαω τιποτα κ αντι να παιρνω κιλα,εχανα!4 εχασα κ εγω κ σκεφτομουν ακριβως οτι κ εσυ!!!!Οτι δε φροντιζω το μωρακι μου σωστα!!!

Με τον καιρο ολα ομαλοποιουνται...σιγα σιγα αρχισα να στρωνω κ να τρωω καλυτερα κ εβγαλα μια κουκλιτσα 3100γρ κ υγειεστατη!!

Μην αγχωνεσαι ,ολα θα πανε καλα!Με το καλο!! :):)

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki kalhspera και με το καλο το μωρακι σου....ηθελ να σου πω να κανεις λιγη υπομονη και σε λιγο θ σου φυγουν ολα αυτα που σε κανουν και νιωθεις ετσι ασχημα και σωματικα και ψυχολογικα.....προσπαθησε να τρως εστω και λιγο και μην αγχωνεσαι για το μωρακι σου μια χρουλα θα ειναι....θα δεις οταν θα σου φυγουν ολα αυτα θα εισαι μαι χαρα και θα αλλαξει τελειωσ η ψυχολογια σου...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλησπερα κ απο μενα.εγω θελω να σου πω οτι μεχρι πεντεμισι μηνων ολη τη μερα ετρωγα κ ξερνουσα.πιεζα τον εαυτο μου να τρωει κ μολις ετρωγα τα εβγαζα....μου ειχε γινει τροποσ ζωης...αλλα επινα πολυ νερο με το ζορι...προσπαθησε κ συ...κ εβλεπα που λες τις αλλες εγκυους μεσ στα χαμογελα κ μου λεγαν αχ η πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης μου...κ ελεγα εγω ποτε θα νιωσω ετσι....οποτε σε καταλαβαινω...ειναι ολα φυσιολογικα...σιγα σιγα μερα με τη μερα θα γινεσαι καλυτερα....θα ακους κ το μωρακι σου να κουνιεται κ θα περνεις κουραγιο...υπομονη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλό μου κορίτσι να μην στενοχωριέσαι καθόλου για τους εμετούς γιατί είναι απόλυτα φυσιολογικοί :) Εγώ είχα εμετούς μέχρι και την 20η εβδομάδα με πολύ ταλαιπωρία απο τον πρώτο κιόλας μήνα.Ξέρω πόσο άσχημο είναι και πόσο σε εξαντλεί και σε ταλαιπωρεί όλο αυτό όμως πρέπει να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή. Περιττό να σου πώ ότι αυτο με το νερό το παθαινα κι εγώ :silly: το έβγαζα αυτούσιο όπως το έπινα μέσα στο δευτερόλεπτο. Είχα χάσει 8 με 9 κιλά το πρώτο τρίμηνο και δεν έτρωγα τιποτα άλλο εκτός απο λίγο ρυζι και φρυγανιές. Θα δείς που σε λίγες εβδομάδες θα τρως με όρεξη και δεν θα ταχεις αυτά, προσπάθησε να τρώς μικρά γευματα και συχνά,περισσότερο ξηρά τροφή για να μην ταλαιπωρείσαι,ρώτα τον γιατρό σου για κανα υπόθετο primperan που είναι για ναυτίες και εμετούς και λίγη ακόμα υπομονή...Άσε που το μωρό ότι είναι να πάρει το παιρνει μην το φοβασαι καθόλου αυτό.Σε φιλώ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι ημουν και χειροτερα!!!

εμενα ολα αρχισαν οταν εγινα ακριβως 10 βδομαδων μεχρι 17 βδομαδων περιπου!

ειχα ναυτιες ασταματητα και επισης εμετους ασταματητα! εκανα κι εγω εμετο το νερο! ταυτοχρονα ειχα και δυσκοιλιοτητα(σε σημειο που εκλαιγα απο τους πονους και φωναζα), αϋπνιες, οσφρηση λαγωνικου....αλλα εμενα αυτο που ηταν προβλημα πραγματικο ηταν οι ναυτιες και εμετοι!

στην αρχη μου εδωσε ο γιατρος μου διατροφη και εκανα...μετα αυστηροτατη διατροφη, σε συνδυασμο με ενεσεις απο Βιταμινη Β κατηγοριας(καθημερινα και πονουσα παααααρα πολυ!- ασε που μεχρι να παω κλινικη-5 λεπτα με το αυτοκινητο- καναμε 2-3 στασεις για εμετους!) αλλα τιποτα δεν εγινε.

επινα ορρο (τον αγοραζεις απο φαρμακειο, ειναι σκονη και διαλυεται στο νερο) σιγουρα με βοηθουσε αλλα τις περισσοτερες φορες το εκανα κι αυτο εμετο.

αυτο που με κρατουσε ηταν η παιδικη τροφη φαρι λακτε, που σπανια το εκανα εμετο. το κοτοπουλο βραστο, χωρις πατατα βοηθαει, το ρυζι με νερο επισης σπανια το εκανα εμετο, και εννοειται ολα αναλατα! να βαζεις πααααρα πολυ φρεσκο λεμονι στο φαγητο σου γιατι βοηθαει στο να μην κανεις εμετο! απο κρεας ΜΟΝΟ κοτοπουλο! λαχανικα-σαλατικα απαγορευονται αυστηρα!!!φρυγανιες βοηθανε γιατι "τραβανε" τα υγρα του στομαχιου! ελαχιστη ποσοτητα να τρως αλλα συνεχως!

ειχα χασει 2 κιλα(πολυ παραξενο, επρεπε να εχανα 20!) αλλα εχασα πααααρα πολλους ποντους!

προσεξε να τρως μονο αυτα που εχεις μονο ορεξη, αν και ξερω, παλι μαλλον θα τα κανεις εμετο...

τελικα κατεληξα κλινικη απο αφυδατωση, οπου που εβαζαν αντι-εμετικους ορρους, αντι-εμετικα υποθετα και ακομη συνεχιζαν οι εμετοι! ελεος! εμεινα μεσα 1 βδομαδα, αλλα μου περασαν ολα απο την θεραπεια που μου εκαναν!

δηλαδη απο 2.5 μηνων εως 4 μηνων!

εμενα επειδη δεν ηταν εντελως στην αρχη που τα ειχα ολα αυτα, υπηρχε πιθανοτητα να συνεχισω ετσι, ολους τους μηνες της εγκυμοσυνης μεχρι να γεννησω!!! ευτυχως γλυτωσα!

βεβαια δεν σημαινει πως θα παθεις κι εσυ ο,τι επαθα κι εγω!!! να το πεις του γιατρου σου!

το "καλο" ειναι πως ειναι το πρωτο μου παιδακι, οποτε δεν ειχα να φροντιζω το αλλο...εσυ εχεις αλλα παιδακια?

σου ευχομαι ολοψυχα περαστικα!

ο,τι θελεις, και αν μπορω να σε βοηθησω με κατι αλλο ειμαι εδω!

περαστικουλια και υπομονη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν θελλω να σε στεναχωρησω αλλα εγω ημουν αγκαλια με την τουαλετα μεχρι που γεννησα. ΑΚομα και την ημερα που γεννησα( καισαρικη) ξυπνησα, τα εβγαλα και πηγα στο νοσοκομειο. Ξυπνουσα καθε π[ρωη και εβγαζα σαλια...δεν χρειαχοταν να φαω κατι πρωτα. Ουτε μπορουσα να τροω κατι. Μεχρι τον εκτο αηδιαζα με το γαλα, με πειραζε η μυρωδια απο τι κρεας, αναγουλιαζα με τα λαχανικα...ειδικα μετα τον εκτο ετρωγα μονο παγωτο ψωμι μακαρονια- σκετα- και γαλα με κορν φλεικς. Ειδικα το τελευταιο εχω να φαω απο τοτε τα συχαθηκα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου γλυκια μου...δεν θελω να σε αγχωσω αλλα εγω εκανα εμετους μεχρι που γεννησα...να φανταστεις πριν γεννησω εφαγα πιτσα, την εκανα εμετο και μετα απο 4 ωρες γεννησα...ο γιατρος μου ειπε οτι ετσι που μεγαλωνε η μητρα πιεζε το στομαχι μου εξου και οι εμετοι..

γεννησα φυσιολογικα οταν ημουν στον 8 μηνα ενα κοριτσακι 2900 υγιεστατο..

καλη συνεχεια σου ευχομαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Ειχα κι εγω εμετους και τρελη ναυτία!! Για ενα μηνα τα ειδα όλα!!!! Ευτυχώς άρχισαν σιγα-σιγα να σταματανε και γυρω στις 16 εβδομαδες σταματησαν τελειως. Θεωρειται εντελως φυσιολογικό, άσχετα αν εμεις νομιζουμε οτι θα πάθουμε κάτι. Ειχα ρωτήσει κι εγω το γιατρό μου αν κάνω κακό στα μωράκια μου και μου είχε πει οχι. Παιρνουνε βιταμινες και θρεπτικα συστατικα απο τον οργανισμό μας, ο οποιος έχει γερα αποθεματα! Κι εγώ έκλαιγα και απογοητευομουνα. Πολυ κλάμα!!! Σιγα-σιγα περνανε όμως. Θα αρχίσεις να νιωθεις καλυτερα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ γλυκομανουλιτσες μου για τις απαντησεις σας. Νομιζω οτι απο τις περισσοτερες πηρα κουραγιο με αυτα που μου λετε. Και εγω προσπαθω να βλεπω τα πραγματα θετικα και να λεω τον εαυτο μου "Σημερα ειναι η τελευταια μερα που ειμαι ετσι. Απο αυριο θα ειμαι καλυτερα!"

Ευτυχως ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και δεν εχω αλλες ψυχουλες να εξαρτωνται απο μενα και επισης εχω και την μαμα μου να με βοηθαει.

Ελπιζω πως σιγα σιγα θα αρχισω να τρωω λιγο περισσοτερο και να βαλω κανενα κιλο για να παρω και εγω τα πανω μου, γιατι δεν φτανει που εχω τους φοβους και τις ταλαιπωριες μου εχω και τον κοσμο που μου κανει σχολια τυπου " ΑΑΑΑΑΑ εγκυος εισαι? Σε ποιον μηνα? Μπηκες στον 4ο? Ουτε που σου φαινεται!" Ή αλλο σχολιο ακομη χειροτερο "Πω πω καλε εσυ μιση εμεινες, στεγνωσες! Χαμογελα λιγο, πρεπει να χαιρεσαι." Ειναι δυνατον ρε κοριτσια να μην ειμαι χαρουμενη? Δεν ειμαι απλα χαρουμενη, νοιωθω ευλογημενη αλλα οταν μου λενε τετοια πραγματα με απογοητευουν ολοι.....

Τελος παντων, που θα παει θα ανακαμψω και θα αρχισει να κανει και η δικη μου η κοιλιτσα αισθητη την παρουσια της και να βουλωνει τα στοματα ολων με το μεγεθος της!!!!!!

Σας φιλω ολες σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

XAXA!εγω ημουν 7 μηνων κ τοτε καταλαβαν οι γυρω μου οτι ειμαι εγκυος :silly: :silly: !!Πηγα να γεννησω κ νομιζαν οτι μπηκα για εξετασεις :woohoo: !!

Παρ'ολο που τελικα καταφερα κ πηρα 11 κιλα,ειχα μονο μια κοιλιτσα που ηταν ολη μωρακι,μολις βγηκε η μπουμπου εξαφανιστηκε και η κοιλια!

Κρεας εφαγα ελαχιστο στην εγκυμοσυνη,πολλα φρουτα κ σαλατες κ ολα τα ηθελα θεοξινα!!Καθολου κοκκινιστα κτλ Α!κ πολυ παγωτο,ΠΟΛΥ :P:P !!

Στην αρχη βεβαια την ειχα βγαλει με φρυγανιες κ μπανανες κ ελεγα οτι θα βγαλω ενα καχεκτικο μαιμουδακι :silly: :silly: !!!

Μην ανησυχεις!!!Ολα καλα θα πανε :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπηκα στο θεμα για να πω κι εγω τον πονο μου ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μαζι με σενα και τα δικα μου ειναι μαλλον χαζα προβληματα...

εχασα 1,5 κιλο κατι που χρειαζομουν :laugh: :laugh:

εκανα εμμετο 3-4 φορες αλλα εδω κι ενα μηνα ειμαι συνεχεια με αναγουλες,στην αρχη δεν ετρωγα αλλα τωρα κατι κανω απλα οταν τρωω ειμαι χαλια για καμια ωρα και μετα συνερχομαι.νιωθω σαν μπουκωμα αναγουλα και σαλια πολλα αλλα εμετο οχι,ειμαι σαν μεθυσμενη που δεν μπορει να κανει εμετο για να ησυχασει :( καταλαβαινεις???ξερω πως εσυ κουκλιτσα μου κανεις εμετους και ανησυχεις για το μπεμπακι σου αλλα μην φοβασαι γιατι οτι χρειαζεται το παιρνει απο εσενα και με το παραπανω!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα και ολη η ταλαιπωρια σου να σταματησει συντομα!!!φιλακια πολλα σε ολες και γερα μωρακια να εχουμε!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Καλημερα κοπελα μου!

Θελω να ελπιζω οτι ηδη θα νοιωθεις καλυτερα, περασε κ αρκετος καιρος απο τοτε που εγραψες κ ισως εχεις αρχισει να βλεπεις διαφορά. Στο ευχομαι ολοψυχα γιατι ξερω ποσο δυσκολο ειναι!

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω (γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη) βρισκομαι στην 35η εβδ και ακομα ταλαιπωρουμαι με εμετους (οχι στην ιδια συχνοτητα οπως στις αρχες αλλα ακομα επιμενουν), αναγουλες, συν καουρες και πονους στο στομαχι.. απο την αρχη της εγκυμοσυνης.. απο την 7η εβδ μεχρι κ τωρα.. χωρις διακοπη!

Μεχρι τον 5ο μηνα, ειχα καθε μερα εξαγωγες.. 4-5 την ημερα.. οι οποιες με επιαναν απο το μεσημερι κ οσο περνουσε η ωρα χειροτερευαν. Το αποκορυφωμα ηταν το βραδυ που δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι πεινουσα σαν τρελλη.

Ολα αυτα τα περασα κατακαλοκαιρο.. να διψαω σαν τρελλη κ να μην μπορω να πιω ουτε νερο, χυμους κ οτιδηποτε δροσιστικο. Ουτε καν φρουτα. Αποτελεσμα? Νοσηλευτηκα στην κλινικη 3 μερες για να αποφυγουμε την αφυδατωση. Εχασα κ 5 κιλα κ ακομα να τα παρω. Εχω παρει μεχρι στιγμης μονο τα 4. Δλδ ακομα στα μειον ειμαι.

Με ειχε πιασει καταθλιψη.. εκλαιγα ολη μερα.. κ το μονο που ακουγα ηταν η λεξη ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Και οσο την ακουγα τοσο περισσοτερο τρελαινομουνα. Ενοιωθα οτι δεν με καταλαβαινε κανεις.. Ολοι μου ελεγαν θα περασει.. αλλα δεν ηθελα να ακουω κ να βλεπω κανεναν. Ενοιωθα αρρωστη κ οτι για ολη μου τη ζωη θα ειμαι ετσι. Με επιασαν διαφορες φοβιες κ μονο να χαρω δεν μπορουσα. Και να φανταστεις η εγκυμοσυνη αυτη ηρθε μετα απο 5 χρονια προσπαθειων με εξωσωματικες (συνολο 6 στον αριθμο). Και να μην μπορω να την χαρω.. τι αδικο.. τι κριμα..

Εβλεπα στην τηλεοραση διαφημισεις απο χυμους, γαλα, κ αλλα διαφορα φαγωσιμα κ ποσιμα εδεσματα κ εκανα σαν τα σκυλακια που τους βγαινει η γλωσσα εξω απο την επιθυμια να τα καταβροχθισουν! Πειναω κ διψαω παρα πολυ.. ολη μερα.. προσπαθω να τρωω λιγο κ συχνα αλλα κ παλι το αισθημα της πεινας κ της διψας ειναι παλι εκει!

Η αληθεια ειναι οτι απο τον 7ο μηνα κ μετα ελαττωθηκαν τα συμπτωματα αλλα οχι εντελως. Δλδ δεν ειχα καθε μερα εξαγωγες αλλα καθε 3-4 μερες. Ψυχολογια ομως η ιδια.. χαλια!

Τωρα πια (8ο μηνα) μαλλον τα εχω συνηθισει ισως κ να μην με νοιαζουν κ τοσο επειδη περναει ο καιρος.. λιγο εμεινε.. θα περασει.. αλλα οταν καμμια φορα καθομαι κ σκεφτομαι εκεινους τους πρωτους μηνες, ακομα κ τωρα με πιανει σφιξιμο.. ηταν οτι χειροτερο εχω ζησει ως τωρα.. τουλαχιστον αυτο μου βγαινει.

Δεν θα σου πω υπομονη.. θα σου πω μονο καλη συνεχεια, καλη δυναμη κ καλο κουραγιο.. κ οταν περασει ο καιρος θα σου φανταζουν ολα σαν ενα κακο ονειρο που περασε κ παει.. (αυτο σκεφτομαι κ εγω για μενα)

Σε φιλω κ ολα να πανε καλα μεχρι τελους!!!

ΥΓ. Σε 1 βδομ μπαινω στον μηνα μου κ το αγχος μου κ ο φοβος μου ειναι αν ολα αυτα σταματησουν μετα την γεννα, ή αν θα μου μεινουν κουσουρι κ απεκτησα τελικως προβλημα με το στομαχι μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια τα διάβασα όλα αυτά που είπατε και στις πιο πολλές απο εσας άρχισαν τα συπτώματα στην 7η εβδομάδα. Τώρα όμως ανησυχω και εγω γιατί μόλις μπήκα στην 6η εβδομάδα και δεν έχω ούτε ζαλάδες ούτε εμετούς. Λέτε να μου αρχίσουν στην 7η εβδομάδα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pasxalitsaki mu!!!!min stenaxoriesai kopelitsa mou!!!einai fysiologika ola auta!!!to moraki sou den pathanei tipota kai to threfeis mia xara!!!

katholou min anisixeis!!tora pote tha stamatisoun einai thema egkimosinis..alla logika suntoma!min apogoiteuesai!!!exeis xrono polu na deis to koilaki na fouskonei!!!!vlepe kai mas!!! :):):)

xereis ti mporeis na kaneis kai nomizo tha se voithisei!pare apo to farmakeio vraxiolaki taxidiou,etsi zitato gia nauties kai emetous.einai to monadiko pou endukneitai gia egkious kai den exei kamia parenergeia.apla to foras..kai den exeis tosous emetous.exei voithisei polla koritsia!!!!

min mou stenaxoriesai e????ola auta einai mesa se oli auti tin mageia tis egkimosinis!!!!ola kala!!!!me to kalo koritsaki mou!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου αγαπημενα. Αν και εχω καιρο που ξεκινησα αυτο το θεμα βλεπω οτι ακομη ενδιαφερεστε για μενα και χαιρομαι πολυ.

Λοιπον με χαρα σας λεω οτι εχω αρχισει και καλυτερευω. Κλεινω την 18η εβδομαδα και εδω και 10 μερες κανω εμετο σχεδον μερα παρα μερα και συνηθως απο μια φορα τη μερα, στη χειροτερη δυο φορες. Εχω αρχισει και πινω λιγο νερακι παραπανω, να με ενοχλουν λιγοτερο οι μυρωδιες και γενικα να νοιωθω παλι υγειης. Οποτε γλυκουλες μου οσες αντιμετωπιζετε κατι παρομοιο μην φοβαστε οτι θα κρατησει για παντα, οπως φοβομουν εγω. Που θα παει..... καποια στιγμη σταματουν και τοτε ειναι που αρχιζουμε και ζουμε ολοκληρωτικα το θαυμα που συντελειται στην κοιλιτσα μας. Ελπιζω τωρα που ξεκινησα να τρωω να αρχισω να βαζω και λιγα κιλα, να αρχισει να πεταγεται η κοιλιτσα μου (να μην την βλεπω μονο εγω) και να καμαρωνω.

Σας φιλω γλυκα και σας ευχαριστω για την συμπαρασταση σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου κοριτσάκι!

Είχα κι εγώ εμετούς και ναυτία για ένα μήνα, μέχρι την 16η εβδομάδα. Είχαν αρχίσει όμως να αραιώνουνε απο την 15η εβδομάδα. Κι εγώ έχασα κιλά. Κι εγώ ήμουνα στην ίδια κατάσταση με σένα. Μάλιστα εγώ για 15 μέρες πήρα υπόθετα primperan.

Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά είδες που περνάει? Σιγά -σιγά θα περάσει τελείως και θα το ξεχασεις :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...