Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 162
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ARGI ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ, ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΚΑΡΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ.

Δημοσίευση

ARGI ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ, ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΚΑΡΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

δυστυχώς είναι μεγάλο το μέγεθος της φωτό και δεν ξέρω πώς να το αλλάξω για να μπορέσω να στείλω τη φωτό της!:( κρίμα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Δημοσίευση

δυστυχώς είναι μεγάλο το μέγεθος της φωτό και δεν ξέρω πώς να το αλλάξω για να μπορέσω να στείλω τη φωτό της!:( κρίμα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• Μαλλον ο συζηγος ακομα θηλαζει ή κατα βάθος ήθελε να θηλάζει και δε το ξερει... αν ειναι δυνατον... ταλαιπωρεισαι και εσυ και το παιδι σου ανευ λογου, καλο ειναι να θηλασεις λιγο για τα αντισωματα αλλα οχι να ζοριζεστε κιολας... Το επομενο εαν θελει να το κυοφορησει αυτος και να το θηλασει εως τα 18 - βαλε τα ορια σου και οφειλει να τα σεβαστει και αυτος και η θεια του και η γιαγια του..   χαλαρωσε, ευχαριστήσου το παιδακι σου και ταισε το οτι μπορεις αρκει να ειναι και αυτο και εσυ γερο και χαρουμενο! 
    • @giotoulini, είναι πολύ λογικό να σε ζόρισε όλο αυτό... δεν είναι και λίγο να μαθαίνεις τετοιο πράγμα στα ξαφνικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι μέχρι τώρα όλα πάνε καλά και η γιατρός σου φαίνεται να σε προσέχει!! Το ποσοστό να πάνε καλά είναι όπως λες πολυ μεγάλο, οπότε κρατάς την ψυχραιμία σου και βλέπετε βήμα-βήμα. Θετική σκέψη και ολα θα πανε καλά!!💪♥️
    • Κλεισμένα 9,για αυτό και όλο το άγχος και οι απορίες για την εγκυμοσύνη και το μωρό. Πραγματικά τα είχαμε ξεχάσει!
    • Καταρχάς να αναφέρω ότι ήξερα ότι η εγκυμοσύνη Μ είναι λίγο σπάνια.εχω δύο μωράκια μέσα στον ίδιο σάκο που σήμερα θα βλέπαμε ,εκτός το εάν είναι όλα καλά αλλά κ αν έχουν δύο πλακούντες..η γιατρός Μ δεν Μ Χε πει τίποτα να μην με αγχωσει.κ Μ έπιασε λίγο βαρύ..έχω ένα πλακούντα.. μέχρι τώρα όλα καλά.σε ένα μήνα Μ πΕ να με ξανά δει για να δούμε αν θα έχουμε τον σύνδρομο υποκλοπης λέγεται..το ένα κλέβει από τ άλλο κ δεν θα πάνε όπως πρέπει κ πρέπει να διερεσουμε τον πλακούντα με λέιζερ..αλλά ας μη φτάσουμε ακόμα εκεί για αυτή τη περίπτωση υπάρχει 15% αλλά 85% να πάνε καλά.. οπότε στενή παρακολούθηση.. αυτά
    • @ΜαρίαΔημήτρης πως νομιζα ότι ειναι 5.5 6? Μπερδεύτηκα. Ναι μεγάλο παιδί πια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...