Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λίστα για τα βρεφικα?!


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια και παλι!!!Πια θα εχετε μαθει για τις ανησυχιες μου :cheer::cheer:

Το θεμα μου ειναι:

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ???Εσεις κανατε ???σε ενα μαγαζι τη λιστα???

Σας βολεψε?

Νιωθω παρα πολυ ασχημα οταν με ρωτανε τι να μου παρουν :blush: ντρεπομαι!!!

Ετσι σκεφτηκα να βάλω μια λίστα σε ενα γειτονικο μαγαζι και οποιος θελει να πηγαινει εκει :dry: Πως το βλέπετε??

Σκεφτομαι να την ανοιξω τον Ιανουαριο και να τους πω οτι θα μεινει ανοιχτη μεχρι μεσα Μαρτιο. Τι λέτε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααααα :P !

Να σου πω την αληθεια δε το εχω ξανακουσει,δεν ηξερα οτι γινεται κ στα βρεφικα!Μου φαινεται καλη ιδεα!Θα τους βγαλεις κ απο τον προβληματισμο,κ οτι διαλεξεις κ παρεις θα σου αρεσει κ θα ειναι κ χρησιμο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eμενα προσωπικα δεν μ αρεσουν οι λιστες ουτε στο γαμο αλλα ουτε και στη βαφτιση που μου ετυχε προσφατα, ενοιωθα σαν χορηγος.Γνωμη μου παντα, δεν ειναι απαραιτητο να εχω δικιο :P

Στο θεμα μας, πιστευω οως τα ακριβα δωρα θα στα κανουν πολυ κοντινοι ανθρωποι που σιγουρα θα εχεις την ανεση να τους πεις τι χρειαζεσαι.Θα χρειαστεις τοσα πολλα , που αν κανεις μια λιστα στο σπιτι σου για το το τι χρειαζεσαι και τι κοστος θα εχει θα μπορεις να καθοδηγεις τον καθενα για την αγορα του.

Τωρα οι μακρυνοι λογικα θα σου φερουν απο σεντονακια μεχρι φορμακια.. να εισαι σιγουρη θα τα χρειαστεις ολα!Εγω προσωπικα τα χρησιμοποιησα ολα, γιατι πρωτον ηταν ολα υπεροχα και δευτερον ηταν δωρα(που για μενα ειναι η προσωπικη πινελια του καθενα) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑ8ΟΛΟΥ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ!!!!!! :P

ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΔΙΑΛΕΓΕ Ο ΚΑ8ΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η8ΕΛΕ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ )Κ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΕΣΒΗΝΑ !!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω οταν με ρωτουσαν - αν και οσοι ρωτουσαν- ελεγα τι ηθελα. Απο κει και περα οταν μου εφερναν ρουχα μονο που δεν θα φορουσε ποτε τοπαιδι μου ΠΧ μου φερανε τζιν σαλοπετα 0-3 δεν υπηρχε περιπτωσ να τη βαλει. Την αλλαξα με εναν αποστειρωτη. Επισης οσα μας καναν δωρο στη βαφτηση και δεν ηθελα...πχ ειχαμε παλη 7 τζιν παντελονια με μπουφαν...τα αλλαξα με κατι αλλο πχ φορμες για πιο μετα.καποια ρουχα παλη τα κρατησα για να βγαλλω μερικες μελλοντικες υποχρεωσεις. ΠΧ μου εχουν φερει παρα πολλα καλοκαιρινα μεγεθος 9 μηνων ή 6-9. Ο γιος μου δεν προκειτε να τα φορεσει...και δενξερω αν και ποτε θα κανω κι'αλλο παιδι. Οποτε τα κρατησα για να τα δοσω - ενα ηδη ξεφορτωθηκα και μαλιστα τους αρεσε πολυ γιατι ειδα το μωρο να το φοραει πολλες φορες αρχες φθηνοπορου που ο καιρος ηταν καλος.

Γεννηκα μην ντρεπεσει να λες αυτο που θελεις με την προυποθεση οτι στο περιπου ξερεις τι ποσα ειναι διατεθημενοι να δωσουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απλα σκεφτηκα οτι αν καποιος οικονομικα δεν μπορει να παρει κατι θα μπορεσει να βαλει ενα ποσο κ για μενα θα μειωθει...Οι πολυ κοντινοι μου φανταζομαι θα παρουν τα μεγαλα-ακριβα.

Μετα σκεφτηκα οτι οταν θα κλεισει θα ξερω τι εχω και τι μου λειπει..και δεν θα εχω κ τρεξιμο για αλλαγες...Οτι περισεψει απο την λιστα θα το παρουμε εμεις και θα ειναι ολα ετοιμα και ενα μηνα πριν.Ειναι το πρωτο μου παιδακι... :):) και δεν εχω ξαναβαλει λιστα αρα δεν ξερω αν θα λειτουργησει...Μεχρι τωρα στα πεθερικα μου που το ειπα και στους γονεις μου δεν το ακουσαν ασχημο...

ΠΧ.Τα πεθερικά μου θα μου παρουν το καροτσι και κατι αλλο

Και η γονεις μου το κρεβατι αλλαξιερα κτλ.

Ετσι το εχουν σκεφτει.

Σας ευχαριστω ηδη για τις αποψεις σας.Με βοηθανε να αποφασισω μεχρι τον Ιανουαριο..

:S Αλλες γνωμες???το εχει κανε καμια φιλη???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν γέννησα δεν το έκανε κανείς. Τώρα που βλέπω ότι γίνεται μου αρέσει σαν ιδέα. Ασε που αντι για 1 φορμάκι ο καθένας μπορούν 2 ή και 3 μαζί να σου πάρουν κάτι από αυτά ακριβώς που θέλεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

yolle mou kai egw mia apo ta idia...mou lene gia tin perivoiti lista tou mwrou....alla ntrepomai k ligaki einai i alitheia!!!

:blush:

etsi opws to skeftomai egw,lew na to pw mono stous dikous mas pou euxomai kai elpizw(bebaia den katexw akoma apoluta tis times gia ola, twra arxisa na psaxnomai)na sumplhrwthoune ta aparaithta(...k ta pio akriva)pragmatakia tou mwrou...pragmatika den kserw an tha mou vgei na to pw k stous filous...etsi opws to vlepw,mallon den tha to pw :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ όταν έψαχνα για είδη βρεφανάπτυξης μου είχαν προτείνει από το μαγαζί να ανοίξω μια λίστα αλλά ντράπηκα και δε το έκανα.

Ωστόσο οι περισσότεροι μας ρωτούσαν τι χρειαζόμασταν και τους λέγαμε γιατί ήταν άτομα που είχαμε το θάρρος (κολλητοί μας φίλοι, κουμπάροι). Τα χοντρά και πιο ακριβά πράγματα (κούνιες, αλλαξιέρα, καρότσι) μας τα πήραν οι οικογένειές μας (γονείς, αδέρφια). Οι υπόλοιποι μας έφερναν ότι ήθελαν και τα περισσότερα ήταν ρουχαλάκια, πετσέτες, σεντονάκια και άλλα τέτοια. Το μόνο που άλλαξα ήταν ένας αποστειρωτής που μου φέρανε γιατί ήδη μου τον είχε πάρει μια φίλη μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...