Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ημουν χαρούμενη

Recommended Posts

όταν εμαθα οτι μια απο τις καλυτερες μου φιλες εμεινε εγγυος..Χθες μου ειπε οτι το παιδι που κυοφορει ειναι του πρωην της και οχι του αντρα της...ζητησε τη γνωμη μου και το μονο που μπορεσα να πω ηταν.."ε οχι αυτα που κοροιδευα απο σενα"...δεν ημουν σωστη κοριτσια ε?τι πρεπει να κανω?αυτη τι πρεπει να κανει?ουφφφφφφφφφ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοιτα.βασικα ουτε δικο σου ειναι το θεμα ουτε και ενωιται δικο μου,εσυ πες της οτι θα εισαι διπλα της και οτι πρεπει να το πει στον αντρα της γιατι αυτα μποε=ρει να μηνουν τωρα κρυφα.αλλα για ποσο? καποια μερα εκει που δεν το περειμενη μπορει να βγουνε στην φορα.μα καλα και αυτη με τον προιν? και αντε να ηταν σε σε σχεση παοι στα κοματοια θα χωρηζε και τελιωσε η ιστορια,τωρα που ειναι παντρεμενη?τελως παντωνας κανει οτι την φωτηση ο ΘΕΟΣ

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΥΤΩΣ ΣΙ ΑΛΛΩΣ. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ?? ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ? ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ. ΝΑ ΕΥΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ!

αμα τα εχει αυτη καλα με τον εαυτο της..εμας μας περισσευει..προσεχε μον τι θα την συμβουλευσεις..γιατι σε αυτες τσ περιπτωσεις..μπλεκεσαι απο το πουθενα

Ειναι εγκυος,σκοπευει να το κρατησει κ να μην το πει στον αντρα της????

Το θεωρω ανηθικο κ αηδιαστικο...

Εγω στη θεση σου θα τη συμβουλευα να ξεκαθαρισει την κατασταση με τον συζυγο...

Αν δεν το κανει...Θα απομακρυνομουν....

Anastacia έγραψε:

SIMFWNW MPOREI TA MWRAKIA NA EINAI EULOGIA THEOU ALLA O ANTRAS

TIS TI EINAI? GIATI TON PERNAEI GIA M....?

E OXI AN EINAI DINATON...

THA TIS ARESE NA GINOTAN TO ANTISTROFO AN ITAN EKEINI O ANTRAS?

E DEN NOMIZW.

OLA TA KAPOIA STIGMI MATHEUONTAI.

Ε μα και αυτη...αμα της αρεσε τοσο πολυ ο προην τι τον παρατησε. Προσωπικα δεν θα αλλαζα τον αντρα μου με κανενα πο τους προιν Μα με κανενα. Πιστευω οτι για να γινα προιν υπαρχει καποιος λογος σοβαρος.

Και αντε πες πηγε...δεν προσεχε!! Τι ειναι κανενα 15χρονο κοριτσακι που πρεπει να μαθει τα αυτονοητα. Συμφωνω...μπορει να ειχανε καποιο προβλημα με τον συζηγο..αλλα για φαντασου - λεμε τωρα- ο συζηγος να ειναι στειρος και να το ξερει...τι θα κανει;;;;;

Πολυ επιπολαια η φιλη σου. Υπαρχουν κοπελες μου πεθαινουν για ενα μωρακι με τον αντρα τοςυ

Αχ Ελευθερια μου αυτο ειναι ενα τοσο σοβαρο θεμα που εκεινη κ μονο εκεινη πρεπει να λυσει κ αναλαβει την ευθυνη του!

Εσυ να εισαι διπλα της κ να τη στηριζεις γιατι ειναι φιλη σου κ σιγουρα σε χρειαζεται περισσοτερο απο ποτε!Μη την κατακρινεις γιατι πραγματικα δε θα καταφερεις τιποτα,παρα μονο να αισθανθει χειροτερα!

Σιγουρα ομως δε θα εισαι εσυ αυτη που θα της λυσεις το προβλημα κ θα της πει τι να κανει...νομιζω πως η αποφαση πρεπει να ειναι αποκλειστικα δικη της!

Ειμαστε υπευθυνοι για τις πραξεις μας....για ολες!!!

Ελπιζω ολα να πανε οσο καλυτερα γινεται...

:kiss:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ........ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕΤΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ...

θα συμφωνησω και εγω με τα υπολοιπα κοριτσια δεν σε αφορα καθολου τι θα κανει απλα εσυ να ισαι διπλα της και ας αποφασισει οτι αυτη κρινει σωστο....

:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Ντρεπομαι για λογαριασμο της.....!!!!!

Τι γυναικες ειναι αυτες...... Με συγχωρεις κιολας ελευθεριτσα που ειναι και φιλη σου αλλα ελεος!!!! Τον γαμο τι τον ηθελε αφου σκεφτοταν ακομη τον πρωην της!!!

Πω Πω χαλια η κατασταση..... :dry:

Και το χειροτερο ειναι οτι το παιδακι δεν φταιει σε τιποτα....

Ελπιζω μην φτασει καποτε στα 20 και μαθει οτι αλλος ειναι ο πατερας του και οτι η μανα του εκανε κατι τοσο ανηθικο στον αντρα της....

Πιστευω οτι θα καταρακωθει....

Τι να σε συμβουλεψω δεν ξερω....

Κανονικα δεν πρεπει να ανακατευτεις καθολου. Οι επιλογες ειναι δικες της και αυτη πρεπει να επωμιστει τις ευθυνες.....

Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτο θα επηρεασει την σχεση σου μαζι της.

Τι να σου πω....

Πραγματικα λυπαμαι.....

Μην ανακατεύτεις καθόλου γιατι να δεις που θα βρεις και τον μπελά σου. Προσεχέ την γιατι μπορει να μπλέξει και εσένα στην ιστορία και να τρέχεις και να μην φτάνεις.

Τι να πω παραπάνω δεν ξέρω... απλά σκέφτομαι οτι τα βλέπουμε στις σειρές του Παπακαλιάτη τέτοιες ιστορίες και λέμε μα καλα τοοοοση μεγάλη φαντασια έχει κι ομως αυτα συμβαίνουν και στην ζωη.

Τι να ευχηθώ απο το Καλά Ξεμπερδέματα!!

Φιλάκια :kiss:

Anastacia έγραψε:

Νομίζω ότι δεν την αφορά την ίδια τι κάνει η φίλης της με τον άντρα της και με οποιονδήποτε άντρα..δεν υπάρχει νοημα να το πει στον άντρα της αν πιστεύει ότι δε θέλει να χαλάσει τη σχέση της μαζί του..να τη συμβουλεύσεις με βάση τα θέλω της..όχι με βάση τα δικά σου θέλω και πιστεύω...δεν είσαι εσύ αυτή η κοπέλα..επομένως δε σε νοιάζει τίνος είναι το παιδί..αυτό που πρέπει να κάνεις σαν φίλη είναι να καταλάβεις κυρίως ποιος ήταν ο σκοπός που στο είπε..τι σκέφτεται; τι την απασχολεί ;; και εκεί να δώσεις βάση...μπορεί για παράδειγμα να νιώθει και εκείνη άσχημα αλλά να ξέρει πως αν του το πει ότι θα καταλήξει σε χωρισμό και φοβάται...σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να μη μαθευτεί ποτέ έναμυστικό που μόνο πόνο θα προκαλέσει και θα χαλάσει μια οικογένεια ...άκου τις ανάγκες της και εκεί να ανταποκριθεις..γι αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχει η φιλιά...όχι για να κρίνουμε αλλά για να στηρίζουμε..

tirogaridaki έγραψε:

Anastacia έγραψε:

Νομίζω ότι δεν την αφορά την ίδια τι κάνει η φίλης της με τον άντρα της και με οποιονδήποτε άντρα..δεν υπάρχει νοημα να το πει στον άντρα της αν πιστεύει ότι δε θέλει να χαλάσει τη σχέση της μαζί του..να τη συμβουλεύσεις με βάση τα θέλω της..όχι με βάση τα δικά σου θέλω και πιστεύω...δεν είσαι εσύ αυτή η κοπέλα..επομένως δε σε νοιάζει τίνος είναι το παιδί..αυτό που πρέπει να κάνεις σαν φίλη είναι να καταλάβεις κυρίως ποιος ήταν ο σκοπός που στο είπε..τι σκέφτεται; τι την απασχολεί ;; και εκεί να δώσεις βάση...μπορεί για παράδειγμα να νιώθει και εκείνη άσχημα αλλά να ξέρει πως αν του το πει ότι θα καταλήξει σε χωρισμό και φοβάται...σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να μη μαθευτεί ποτέ έναμυστικό που μόνο πόνο θα προκαλέσει και θα χαλάσει μια οικογένεια ...άκου τις ανάγκες της και εκεί να ανταποκριθεις..γι αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχει η φιλιά...όχι για να κρίνουμε αλλά για να στηρίζουμε..[/quote:3k1jwm5b]

Βρε τιρογαριδακι.... κι αυτος ο ανθρωπος να μεγαλωνει ενα παιδι που δεν ειναι δικο του χωρις να το ξερει?

Θα κανονισει λοιπον αυτη τη ζωη του αντρα της επειδη φοβαται τον χωρισμο?

Στο κατω κατω με το ζορι πηγε με τον πρωην της?

Και ο πραγματικος πατερας θα εχει ενα παιδι και δεν θα το ξερει καν?

Πιστευω οτι κανενας ανθρωπος δεν θα ηθελε να μεγαλωνει καπου ενα κομματι του και αυτος να αγνοει παντελως την υπαρξη του.

Και ολα αυτα γιατι μια γυναικα ισως φοβαται να αντιμετωπισει τις συνεπειες των πραξεων της?

Γνωριζω και συμφωνω και επαυξανω οτι πατερας και μητερα ειναι οροι σχετικοι, και οτι αυτος που μεγαλωνει σωστα ενα παιδι ειναι αξιος να λεγεται γονιος κι ας μην εχει γινει στην πραγματικοτητα. Αλλα ολα αυτα εις γνωσιν του καθε ανθρωπου. Πιστευω οτι ολοι οι εμπλεκομενοι πρεπει να μαθουν την αληθεια και μετα ο καθενας ας πραξει αναλογως...Αλλα τουλαχιστον θα εχει δοθει στον καθενα τους η ευκαιρια να αποφασισουν για την ζωη τους. Και οτι προκυψει απο κει και περα τουλαχιστον θα ειναι απο επιλογες που εγιναν απο τους ιδιους οποτε και οι συνεπειες, καλες ή κακες, θα ειναι δικες τους.

Δε την αφορά ο πατέρας..πιστεύω ότι κάποιες φορές πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τους συναισθηματισμους και τις δικές μας πεποιθήσεις και να ακουμε τον άλλον...τη φιλης της στη συγκεκριμενη περίπτωση...ουτε κι εμένα θα μου άρεσε μια τέτοια συμπεριφορά αλλά δε θα μπλεκομουν μέσα στο ζευγάρι και κυρίως δε θα έμπλεκα τις δικές μου πεποιθήσεις...είναι υπόθεση δική τους και μόνο..δεν κάνει πλάτες, τη φίλη της συμβουλευει και τιποτε περισσότερο..για παράδειγμα αν με ρωτουσε η φίλη μου η οποία υποτίθεται είχε απατησει τον άντρα της τι να κάνει εγώ θα της έλεγα εναλλακτικές στο πρόβλημά της και μόνο..άλλωστε αυτό δεν ζητάει; Το ότι είναι κακό και άσχημο το ξέρει και η ίδια όμως ήταν επιλόγή της..ο καθέναςκάνει τις επιλογές του. Εμείς δεν είμαστε για να κάνουμε τους κριτές αλλά για να συμπαραστεκόμαστε σε αυτους που αγαπαμε..γιατί δεν έχεις μια φίλη μονο και μόνο από τις επιλογές της..και μόλις κάνει μια λάθος επιλογή να την απορρίπτουμε ουτε να έχουμε τρελες απαιτήσεις όπως να την πιέζουμε να πει την άληθεια γιατί δεν καταστρέφεται η δική μας η ζωή αλλά η δική της...οπότε την συμβουλευουμε σκεπτόμενοι μόνο το καλο της...δική μου άποψη έτσι;

Συμφωνω με οσα λες. Και ασφαλως δεν ειναι προβλημα της liberty το οτι συμβαινει με την φιλη της. Ασφαλως και δεειναι δουλεια της να την κρινει.

Σ'αυτο που διαφωνησα ομως ειναι το οτι της ειπες να μην το πει στον αντρα της και ουτε γατα ουτε ζημια εν ολιγεις... (διορθωσε με αν κανω λαθος). Το θεωρω ακομη πιο ανηθικο κι απο το οτι κερατωσε τον αντρα της με τον πρωην της και εμεινε και εγκυος, το γεγονος να φορτωσει σε ενα κακομοιρη (γιατι κακομοιρης ειναι με την γυναικα που πηρε) ενα ξενο παιδι για δικο του...

κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου...

Εχεις απολυτο δικιο ουτε και θα ήταν και δική μου συμβουλη αυτό, όμως μπορεί να μη θέλει να το πει..τότε δεν μπορουμε να κάνουμε κάτι , ουτε να απομακρύνουμε τη φίλη μας γι αυτό που θα επιλέξει..οπότε αν αποφασίσει πως δε θέλει να το πει και εκείνος θα ζει σε μια οικογένεια πλασματική χωρίς να το ξέρει αλλά κα εκείνη θα ζει το δικό της Γολγοθά..θα ζει για πάντα με αυτό το τεράστιο μυστικό που θα την βαραινει μια ζωή..ότι δηλαδή και να επιλέξει να κάνει ειτε το πει είτε όχι οι επιπτώσεις θα υπάρχουν ήδη στη ζωή της..ή θα υπάρξουν στο μέλλον..η ιδια θα νιώθει κάτι ..δεν μπορεί..αλλά και να μη νιώθει..ακόμη καλύτερα και γι αυτήν αλλά και για όλους..γιατί πολύ απλά όλοι θα είναι ευτυχισμένοι έστω και με ένα μεγάλο μυστικό...όλα μέσα στη ζωή είναι ηθικά και ανηθικα..

κανενας μα κανενας δεν εχει πραγματικα το θαρρος και την δυναμη να πει μια τετοια αληθεια και αυτο γιατι φοβαται τις συνεπειες που ειναι φυσικα ο χωρισμος και στην προκειμενη περιπτωση και το ξεβολεμα της φιλης της ελευθεριας.

γιατι και να χωρισει ουτε καν ξερουμε αν ο πρωην της θα ηθελε να αναλαβει ευθυνες ενος μωρου,γιατι πιστευω απολυτα οτι απλα εκανε το κεφι του!!

για μενα 2 ειναι τα 'θυματα' στην ολη ιστορια το μωρο που θα μεγαλωσει με εναν πατερα οχι ομως τον βιολογικο(που ενταξη το οτι δεν ειναι και βιολογικος δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι πατερας)

και αυτος ο ανθρωπος που θα κανει ονειρα για ενα παιδι που δεν ειναι δικο του

την κοπελια δεν την λυπαμαι αλλα ουτε εχω και κανενα συναισθημα γιατι ηταν επιλογη της.οταν πας και μπλεκεις σεε τετοιες καταστασεις δεν ξερεις οτι καποια στιγμη κατι θα τυχει????? που ζεις??? δεν εισαι δα και ανηλικο!!!!

το πιο καλο θα ηταν να ειπωθει η αληθεια και αν το ζευγαρι μπορεσει να συνεχισει μαζι καλως...αλλα δυστυχως αυτο ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει οποτε αυτος ο ανθρωπος θα ''φορτωθει'' ενα παιδι που δεν θα ειναι δικο του.

σαν φιλη ναι ελευθερια μου να σταθεις διπλα της δεν λεω αλλα δεν ειναι κριμα και αυτος ο ανθρωπος να ειναι στο σκοταδι??? τι να πω ας την φωτισει ο θεος και ας κανει οτι ειναι καλυτερο.

κατσε βρε τιρογαριδακι μου.τι ειναι αυτο που γραφης?

δεν υπάρχει νοημα να το πει στον άντρα της αν πιστεύει ότι δε θέλει να χαλάσει τη σχέση της μαζί του..

οι σχεσοι τους εχει ιδη χαλασει,απο τη στιγμη που τον απατησε σημενει οτι μπορεσε και μπηκε στον πιρασμο ενος αλλου αντρα και μαληστα που τον ειχε και στο παρελθων,τον προιν.βεβαια εδω που τα λεμε 2 γαιδαρι μαλωνανε σε ξενω αχιρωνα λανε στο χωριο μου.απλα να βλεπουμε τα πραγματα λιγο ποιο σφερηκα,ο αντρας της δεν χρωστουσε και δεν χρωσταει σε τιποτα να παρει εκεινος την ευθηνη και να μεγαλοση ενα παιδι που δεν ειναι δικο του και δεν ειναι υποχρεωμενος κιολας για αυτο πρεπει να το μαθη απο την ιδια και οχι αργωτερα οταν θα γενειθη το παιδι και το μεγαλωσε σαν δικο του.και αν αυτο μια μερα θελειση τον πραγματικο του πατερα θα ειναι καλητερα/μακρινο σχεδιω αλλα οχι οτι δεν συμβενει κοιλας.

Μα ποιος είπε ότι έχεις άδικο; Δε διαφωνώ για όλα αυτά..όμως..πρώτον η απόφαση είναι δική της..και αν θεωρεί ότι η σχέση τελειωσε το πιο πιθανό είναι να βάλει τέλος αργά ή γρήγορα..αν πάλι δε βάλει κα συνεχίσει τη ζωή μαζίτου και φτιάξει οικογένεια δυο τινά θα γίνουν..ή θα ζήσουν μαζίμια ευτυχισμένη ζωή έστω κι αν αυτός μγαλώνει ένα παιδί που δεν ξέρει ότι δεν είναι δικό του(όμως έστω κι έτσι όλοι είναι χαρουμενοι και ειδικότερα παιδί και πατέρας...ίσως και η γυναίκα)αλλά κάπως μπαλώθηκαν τα πράγματα ή κάπου στην πορεία εκείνη επαναλαμβάνει το λάθος μέσω μιας απιστίας και πιθανον να γίνει φανερο στον άντρα της οπότε και η <τιμωρία θα έρθει μόνη της>> . Το να πουμε τι είναι σωστό και τι λάθος δε σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα εκείνη θα ακολουθήσει το σωστό αλλά και δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορουν 3 άνθρωποι να ζήσουν ευτυχισμένοι έστω και έτσι..ακόμη και με ένα μεγάλο μυστικό..απέχει πολύ η θεωρία από την πράξη..

Κορίτσια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας..και εγω πιστευα πως μονο στα σιριαλ συμβαινουν αυτα..ο πρωην την ειχε αφησει και τωρα ξανα γυρισε σεξουαλικα φανταζομαι μονο..ειναι του πρωην γιατι με αυτον πηγε μονο..και αφου εμαθε εγκυμοσυνη το εκανε με τον αντρα...τεσπα Φανη εχεις δικιο..δεν κρινω αλλα μια κριση ειναι αναποφευκτη..ολοι ενδομυχα κρινουμε..αλλα παντα δεν το λες αυτο

Και καμιά φορά όταν έχεις ένα πρόβλημα όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα παιδί που έρχεται σε νοιάζει περισσότερο να διορθώσεις την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έστω κι αν κάποιος <<θυσιαστεί>> δηλαδή ο <<πατερας>>...η μάνα αυτή θα νοιαστεί να μεγαλώσει το παιδί της με έναν πατέρα που θα είναι σίγουρη ότι θα το αγαπάει και θα περάσει καλά παρά να την συμβουλεύσουμε αυτή τη στιγμή να πει στον σύντροφό της ότι δεν είναι δικό του..θα μείνει ένα παιδί χωρίς οικογένεια κι αυτό είναι χειρότερο...ουδεν κακό αμιγές καλου...τι να κάνουμε..ο άτυχος(αλλά και τυχερός υπο κάμια έννοια) θα είναι αυτός ο άντρας και ουτε γάτα ουτε ζημια..μπορεί να μην είναι το καλύτερο από θέμα ηθικής αλλά είναι η καλύτερη λύση για ναμεγαλώσει το παιδί που έρχεται...κι εγώ αυτό θα σκεφτόμουν περισσότερο...

Οταν ομως μαθουν πατριος και παιδι την αληθεια οι μονοι που θα επωφεληθουν ειναι οι ψυχολογοι.....αντε και το "παμε πακετο"

Και η αληθεια παντα βγαινει στην επιφανεια...

Τοσες ιστοριες εχουμε ακουσει....

Αφου ειχε το θρασσος να κερατωσει τον αντρα της και μαλιστα χωρις προφυλαξεις (ελεος...ποση ανευθυνοτητα) κανονικα πρεπει να εχει και το θαρρος να ομολογισει την βλακεια της...

Απο κει και περα ας ελπισουμε ο ανθρωπος να την δεχτει και αυτην και το ξενο παιδι και να μεγαλωσουν το παιδι. Ή τουλαχιστον αν την διωξει να αναλαβει ο πρωην τις ευθυνες του....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...