Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι γίνεται ρε κορίτσια με τα τεστ;;;;

Recommended Posts

Κορίτσια το ίδιο την πάτησα κι εγω.Έκανα την πεμπτη 16.30 η ωρα predictor εδειξε θετικο και στις 22.00 το βραδυ δευτερο τεστ , αχνο θετικο και την αλλη μερα χοριακη ακρος αρνητικη.Και σημερα σαββατο μου ηρθε περιοδος μολις!!!Αντε βγαλτε συμπερασματα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια..να ρωτησω κατι για το επομαχο θεμα..οσες κοπελες λετε οτι εχετε κανει το τεστ κ βγηκε θετικο ενω η χοριακη μετα βγηκε αρνητικη,μηπως κατα τη διαρκεια του μηνα που προσπαθητε για μωρο,παιρνετε τιποτα βοηθηματα;;Οπως ας πουμε τα serpafar;ξερετε χαπια η ενεσεις που ειναι τιγκα στη γοναδοτροπινη.Αυτα μενουν στον οργανισμο για τουλαχιστον 10 με 12 μερες αφου τα παρουμε.

Μπορει να φανει ανοητο αυτο που λεω,αλλα επειδη την πατησα ετσι,γιατι δεν ηξερα τιποτα απο ολα αυτα κ τα εμαθα στην πορεια,τα λεω μηπως κ καποια κοπελα την "παθει"σαν κ μενα.

Εγω τον πρωτο μηνα που ξεκινησα προγραμματισμενες επαφες,πηρα serpafar κ εκανα κ την pregnyl.Ο γιατρος μου ειχε πει ποτε να κανω χοριακη.Ομως επειδη ειχα ενα προβλημα με την χολη μου(το οποιο μεχρι στιγμης δεν γνωριζα),πηγα εκτακτως στα επειγοντα με εμετους,ζαλαδες κ.τ.λ.Εκει μολις τους ειπα τα συμπτωματα θεωρησαν οτι μαλλον ειμαι εγκυος κ μου εκαναν τεστ ουρων κ χοριακη τα οποια βγηκαν θετικοτατα.

Να'ναι καλα ο αντρας μου που ειναι πιο συγκρατημενος.Μολις ακουσε τα αποτελεσματα μου λεει "ρε'συ,μηπως ειναι θετικα επειδη παιρνεις αυτα τα χαπια;".Πηραμε το γιατρο κατευθειαν κ μας το επιβεβαιωσε,οτι υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα η ορμονη που ανιχνευτηκε να ηταν αυτη των φαρμακων,οπως κ τελικα ηταν.

Τον αλλο μηνα,δεν αρκεστηκα η ηλιθια στη ψυχρολουσια που εφαγα,κ παω περνω αυτο το τεστ που σου δειχνει απ'την 5η μερα της συλληψης κ φυσικα μου βγαινει ψευδως θετικο.

Απλα θελω να πω,αν καποια κοπελα ειναι στην ιδια φαση με εμενα κ δεν τα γνωριζε ολα αυτα,τα γραφω μηπως κ τη γλυτωσω απο αυτη τη ταραχη..γιατι πραγματικα ειναι εξουθενωτικο ολο αυτο.

Παντως κ εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηρα το τεστ (prediktor),με 10 μερες καθυστερηση κ ειχε βγει θετικο.

Δεν ξερω..τι να πω..διαβαζω τοσα μεσα εδω ,που εχω τρελλαθει.Αυτα κ ελπιζω να βοηθησα κ εγω με τη δικη μου εμπειρια.Καλο βραδυ.

Ζούμπι, εγώ δεν έπαιρνα απολύτως τίποτα. Ήταν ο πρώτος μήνας προσπαθειών, οπότε, εννοείται ότι δεν έπαιρνα τίποτα!!!!!!!

Τα άλλα κορίτσια δεν ξέρω! Αλλά δεν ανέφεραν τίποτα τέτοιο. Αν δουν το ποστ σου θα μας απαντήσουν!

εγω δεν εχω αρνητικη εμπειρια απο το τεστ του φαρμακειου δυο φορες εχω κανει την πρωτη ειχα καθυστερηση 14 ημερες και βγηκε αρνητικο το επομενο πρωι που μου ειχε φυγει το αγχος αδιαθετησα .Τη δευτερη φορα ειχα καθυστερηση 23 ημερες ναικαλα διαβασατε και τοτε με προτρπη της κοπελας στο φαρμακειο εκανα το τεστ το οποιο μου ειπε αν το κνω το πρωι με τα πρωτα πρωινα ουρα ειναι λαθος να το κανουμε στη διαρκεια της ημερας αλλα ζουν λεει οι τιμες κατι τετοιο παντα πρπει με το που ξυπνας .Βγηκε θετικο .δεν εκανα χοριακη παρα μονο οταν πηγα στο γυναικολογο μου .Εγω θ ηθελα να σας πω φαση με τη αδερφη μου .Πριν 17 χρονια ειχε καθυστερηση ηρε λοιπον το predictor το εκανε και ειχε βγει αχνο θετικο επειδη δνε ηταν σιγουρη παεικι κανει σε μικροβιογικο τεστ ουρων οχι με τεστ φαρμακειου ξερετε αναλυση της το βγαζουν αρνητικο περιμενει καποιες μερες ξανακνει του φαρμακειου βγαινει θετικο παει στο μικροβιολογικο ξανακανει αρνητικο.Τα νευρα της ειχαν σπασει δνε ηξερε τη να υποθεσει .Τοτε δν ηταν διαδεδομενες οι χοριακες .Ειχε κανει 4 τεστ βγαιναν θετικα πηγαινε στο μικροβιολογο αρνητικο .Τοτε ειπαμε να της παρουν αιμα (χοριακη )αλλα πηγαμενσε αλλο μικροβιλολογικο και βγηκε θετικη ξερετε ποια ηταν η απαντηση που μας εδωσαν ; οτι τα ουρα στα τεστ βγαινεουν λεει πιο γρηγορε επειδη ιανι πιο ευαιασθητα ενω στα αλλα θελουν καποια συγκεκεριμενη τιμη για να διεξει ....

Κανει δνε ξερει τη να υποθεσει :μαλλον τοκαλυτεροε ιναι και ο συνδυασμος των δυο και ναπας στο γυανικολογο να στο επιβεβειωσει .

Πάντως εγω όσα τεστ εγκυμοσύνης εκανα μου βγήκανε αρνητικότατα και όντως δεν ήμουνα έγκυος.

Τι να πω δεν θα ήθελα να μου τύχει ποτέ να μου βγει το τεστ εγκυμοσύνης θετικό και τελικά να μην είμαι εγκυος εκεί έιναι να περνάς μεγαλές στεναχώριες.

Κοριτσάκια μου γι'αυτο χοριακή και πάλι χοριακή.

Φιλάκια

anastasia32 έγραψε:

όχι δεν έπερνα κανενα χαπι για να αλιώσει το αποτέλεσμα.Μάλλον από τις τυχερές-άτυχες τον τεστ είμαι!

Ε...τοτε τι να πω ρε κοριτσια..περιεργα πραγματα,τι να πιστεψεις κ τι να εμπιστευτεις τελικα.Μαλλον το καλυτερο ειναι να περιμενουμε αρκετα αν εχουμε καθυστερηση κ να πηγαινουμε κατευθειαν στο γυναικολογο,εγω τουλαχιστον απο ολα αυτα που γραψανε ολες οι κοπελες σ'αυτο το συμπερασμα κατεληξα.

Θα μου πεις..θα εχεις την υπομονη να το κανεις;;;δεν ξερω..μαλλον οχι..τι να πω..υπομονη..καποια στιγμη θα το πετυχουμε ολες!!! ;)

ΟΥΤΕ ΧΑΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ 4 ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΑΥΤΑ..

ΚΕΛΥ έγραψε:

ΟΥΤΕ ΧΑΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ 4 ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΑΥΤΑ..

Κελυ;;;σοβαρα μιλας..;;;;και ο γιατρος τι σου ειπε;;και εσενα για βιοχημικη σου ανεφερε;;;και τι σκατα ρε κοριτσια με αυτη τη κολοβιοχημικη;;αυτη η εγκυμοσυνη λογικα δεν προκυπτει μονο σε οσες κοπελες κανουν θεραπεια για να συλλαβουν κ παιρνουν φαρμακα;;ετσι δεν ειναι;;

τι να πω..;;;;τα'χω χασει εντελως.....

stef22 έγραψε:

an-n ,ο καθένας μπορει να εκφραζεται οπως του αρεσει.δεν σε προσεβαλλε η κοπελα.αν διαβασες, περναει μια πολυ ασχημη φαση και σιγουρα το τελευταιο που σκεφτηκε ηταν αυτο που λες.

anastasiaagria σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα απο εδω και περα και συντομα να μεινεις εγκυος!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.... :huh::dry:

καλημεεεεεεερες

εμένα ο γιατρός μου πάντως μου είπε ότι η βιοχημική είναι πολύ συχνη... δεν έχει να κάνει με φαρμακα ή ότιδήποτε άλλο... και τις περισσότερες φορές η γυναίκα δεν το καταλαβαίνει καν γιατί το ωάριο αποβάλλεται με την περίοδο... όσο για τα τεστ, και εμένα μου έχει συμβεί παλιά να δείχνει αρνητικό και να κάνει λάθος... αυτό είναι πολύ συχνο... όταν όμως μου έδειξε θετικό ήταν θετικό ακόμα και η αχνή γραμμούλα... τωρα πραγματικά δεν ξέρω...

Αναστασία περίμενε μέχρι την καθυστέρηση... πριν την καθυστέρηση ότι και να διαφημίζουν τα περισσότερα τεστ δεν είναι αξιοπιστα...βεβαια πολλές κοπέλες είχαν γραμμούλα στο τεστ και πριν την καθυστέρηση...

:S:S:S:S:S τι να πούμε???

Εγω παντως τον καιρο που προσπαθουσα για παιδακι, τις φορες που βγηκε αρνητικο δεν ημουν εγκυος. Μια φορα βγηκε θετικο και ημουν. Τα θεωρω αξιοπιστα αρκει να υπαρχει καθυστερηση διοτι 1)οι βιοχημικες κυησεις ειναι συχνες και 2)σε καποιες κοπελες η ορμονη αργει να αυξηθει. Αν το τεστ το κανει μια κοπελα με 8-10 μερες καθυστερηση δεν πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι ψευδες.

Επισης πιστευω οτι οι κοπελες που το τεστ τους βγηκε θετικο ενω η χοριακη αρνητικη, αν εκεναν τη χοριακη την ιδια στιγμη που εκαναν και το τεστ θα τους εβγαζε το ιδιο αποτελεσμα (δηλ.θετικο). Θα ηταν παντως αρκετα διαφωτιστικο αν καποια απο τις κοπελες που ειχε αυτη τη δυσαρεστη εμπειρια εκανε ξανα τεστ μετα την αρνητικη χοριακη.

Αντιθετα γινεται να δειξει το τεστ αρνητικο και η χοριακη θετικη ακομα και αν εχουν γινει την ιδια στιγμη. Και αυτο διοτι η χοριακη ανιχνευει πιο ευκολα την ορμονη.

Καλημέρα! Να σας ρωτήσω κατι. Βιοχημική κυήση τι είναι ακριβώς? Γονιμοποιείται το ωάριο αλλά τελικά δεν εμφυτεύεται στην μήτρα και αποβάλεται με την περίοδο? Και αν κάνουμε το τεστ πριν την αναμενόμενη περίοδο έχει πιθανότητες να βγει θετικό?

ΣΟΦΑΚΙ06 έγραψε:

Καλημέρα! Να σας ρωτήσω κατι. Βιοχημική κυήση τι είναι ακριβώς? Γονιμοποιείται το ωάριο αλλά τελικά δεν εμφυτεύεται στην μήτρα και αποβάλεται με την περίοδο? Και αν κάνουμε το τεστ πριν την αναμενόμενη περίοδο έχει πιθανότητες να βγει θετικό?

ναι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...