Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ.ΕΙΜΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ.ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ,ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΧΑΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕΝ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΗΠΙΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ (ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ)Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ,Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΧΙ (ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ).ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ

ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΩ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.(ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΛΛΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟ ΘΑ ΜΟΥ ΔΟΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΜΕ.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ/ΠΩΛΗΤΗΣ/ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΛΑ ,ΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ?ΕΓΩ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ 28 ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΕΠ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ 1 ΣΤΟΥΣ 100 ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ! ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΗΤΕΡΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΤΟΥΣ!!ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ!!ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Ξένια..καταρχήν συγχαρητήρια που θα γίνεις μανουλα..:) μεγάλος και δυσκολος ρόλος ..Φαίνεται λοιπόν οτι ξεκινάτε με δυσκολίες..αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα τα καταφέρετε.΄..όποια κι αν είναι η βοήθεια που θα δεχτείτε από τους συγγενείς να ξέρεις ότι είναι ανεκτίμητη και παρα μα πάρα πολύ χρησιμή...δε χρειάζεται να είναι οικονομική μόνο αλλά και άλλου είδους όπως για παράδειγμα να σου κρατήσουν το μωρό για να δουλέψεις εσύ..όπως και να το κάνεις δεν είστε ξεκρέμαστεοι!!Κι αυτό είναι το βασικό οπότε και μια καλή βάση αν και όχι η ιδανική για να ξεκινήσετε΄οικογένεια. ΄Μην σε τρομάζει το ιδανική...κανείς δεν ξεκινάει με ιδανικές βάσεις..όλα θα βρουν το δρόμο τους και το νερό θα μπει στο αυλάκι με τον καιρο..θέληση και όρεξη να υπάρχει και όλα γίνονται..!!!Τώρα ..δν μπορω να σς βοηθήσω όσον αφορά τη δουλειά γιατί δε μένω Αθήνα(να υποθέσω ότι εκεί μένεις) αλλά Ρόδο..πάντω΄ς είμαι σίγουρη πως όλο και κάποιο κορίτσι θα μπορέσει να σε βοηθήσει...΄ξέρεις κάποτε είχα βρεθεί χωρίς καθόλου δουλειά και είχα ανάγκη από χρήματα για να μπορέσω να περάσω μια χρονιά στην Αθήνα..είχα πάρει το πτυχίο μου βέβαια αλλά κανείς δε μου είχε τη δουλειά στο τσεπάκι..έτσι ήμουν προετοιμασμένη ακόμη και σε σουπερ μάρκετ να δουλέψω..δεν το εννοώ υποτιμητικά απλώς επειδή είχα τελειώσει δασκάλα, κάτι τέτοιο ήταν εντελώς έξω από τις γνώσεις μου και το αντικειμενο μου, όμως προκειμένου να φέρνω έστω και 600 ευρώ στη χειρότερη στο σπίτι θα το έκανα ευχαριστως..τι θελω να πω..αν θελεις..όλα γίνονται!!!!Μονο του σπανου τα γένια δε γίνονται!!!!:) Ξεκίνα λοιπόν με θετική διάθεση και πάνω από όλα με το σκεπτικό πως θα βρεις τη λύση...οποια κι αν είναι!!!!!ειδκά για αρχή δε σε χαλάει τίποτα..μετά βρίσκεις κάτι καλύτερο και προχωράς..όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει!!!!!:) Καλή συνέχεια!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξένια καταρχήν εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωρό! Εφόσον έχεις υποστήριξη οικονομική απ' τους γονείς σου με αυτό το μηνιαίο εισόδημα, έχεις κι εσύ δουλίτσα το σχολικό έτος καθώς και σχετικό κομποδεματάκι, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά..Το θέμα κατά τη γνώμη μου δεν είναι αν θα κρατήσεις το παιδί, εννοείται πως ναι, αλλά αν νιώθεις έτοιμη να μοιραστείς τη ζωή σου μ'εναν άνθρωπο που γνωρίζεις μόνο εννέα μήνες, για χάρη του παιδιού. Ο ερχομός ενός παιδιού στον κόσμο σίγουρα είναι ευλογία, ένας βεβιασμένος γάμος όμως έχει το ρίσκο του.. Φιλικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξενια μου κατηαρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου.....ευχομαι να πανε ολα καλα και να κρατησετε με το καλο το μωραι σου...ειμαι της αποψης νηα μην σε πιανει αγχος και πανικος για αυτο που πας να κανεις....να σου πω κατι και εγω με τον νικο τον αντρουλη μου ειμασταν μαζι μολις 8 μηνες οταν μαθαμε για την εγκυμοσυνη μου βεβαια τον ηξερα χρονια και ειχαμε αποφασισει του χρονου να παντρευτουμε αλλα μας ηρθε το θαυματακι μας οποτε αποφασισαμε εννοειται να το κρατησουμε και να κανουμε απλα το γαμο μας πο νωρις...και οι γονεις να ξερεις δεν αφηνουν τα παιδια τους ετσι και ειναι παντα διπλα και σε στηριζουν...οποτε μην αφηνεις το αγχος να σε κυριευει....κανε αυτο που σου λεει η καρδια σου...και να εισαι σιγουρη πως θα κνεις το σωστο....φιλια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xenia!!!

ena tha pw!!!

na kseres poses kopeles apo edw tha ithelan na einai stin thesi sou!!!ma poses!!!

o Theos sou esteile to omorfotero dwro tis AGIES AYTES MERES!!

min skefteis oute mia fora na to rikseis...

einai amartia!!!

alles kopeles edw paleuoun xronia na kratisoun stin agkalitsa tous ena mwraki!!!!

euxomai kali egkimosini kai na skefteis logika....

den eisai mikri gia mwro pantws!egw eimai 22 kai thelw poly ena mwraki!

filika...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξενια μου να ξερεις ενα πραγμα ειτε στην αρχη τηςκοινης ζωης με εναν συντροφο και τον ερχομο ενος μωρου ειτε στην πορεια

ερχονται καταστασεις απροσμενες που δυστηχως πρεπει να αντιμετωπιζουμε!!

αυτην την δεδομενη στιγμη σας στηριζουν δεχτητε το και προσπαθηστε με ωριμοτιτα να προχωρησετε(ισως συναντησετε δυσκολιες αλλα να μην το βαλετε

κατω)να φανταστεις εμενα ο αντρας μου απολυθηκε λιγο προν γεννησω και απο τοτε περασε πολυυυυυ καιρος και ακομη παλευουμε να βρουμε δουλεια και τωρα εμεινα και εγω ανεργη (φυσικα μας βοηθουν οι γονεις μας πολλες φορες)αλλα προσπαθουμε και ελπιζουμε να τα καταφερουμε.

η ζωη ειναι γεματη δυσκολιες απλα πρεπει να παλευουμε!!!

με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξενια καταρχας μπες να δειτε www.skywalker.gr.

Κατα δευτερον ο γιατρος σου εχει απολυτο δικιο. ΑΜα αγχονεσαι θα κανεις ενα νευρικο και σνισυχο μωρο το οποιο θα σου βγαλει το λαδι και δεν το θελεις αυτο- ουτε εμεις να σε καλοσψρησουμε στο κλαμπ των ταλαιποριμενων μαμαδων.

Κατα τριτων αμα περιμεναμε να εχουμε λευτα για να κανουμα παιδια, θα τεκνοποιουσαν μονο οι Λατση, Μενεγακη, Ωραση κλπ κλπ.

Ασε το αγχος. Το μωρο δεν εχει και τοοοοσα πολλα εξοδα οσα νομιζεις. Με οσα εχετε περνατε. Οτι θες θα μας λες και εμεις θα σου λεμε οδιγιες. ΠΧ πως να παρεις τα λευτα απο το Β επιπεδου πισω κλπ κλπ.

Οι γονεις σου πιστευω οτι ανισυχουν με το δικι τους αλλα guess what...ανισυχουν και οι δικοι μου...που α αονρα ςμου δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ...γιατι...γιατι βγαζω περισσοτερα απο αυτον και δεν τους αρεσει αυτο.

Ετσι ειναι οι γονεις...και εσυ μπορει στη θεση τους το ιδιο να εκανες.

Αυτα για αρχη...παω να μαζεψω το βλασταρι μου γιατι ειμαι στη δουλεια.

Φιλια και κουραγιο...ολα θα πανε καλα θα το δεις. Αυτο το μωρακι θα σας δοσει τοση χαρα που θα ξεχασεις τα παντα!!!!

Εγω μουρμουραω γιατι το δικο μου ειναι απιστεφτα ζωηρο......αλλα οταν μου χαμογελαει το σκατιαρικο...βουτυρο σε ζεστο ψωμι ξεχναω τα παντα και λιωνω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Άντε ωραία πάει και η Doppler μια χαρά είσαι κοντεύεις σε 2 βδομαδες θα μπεις στο μήνα σου δηλαδή πωπω με το καλό το μωρακι σου εγω ειχα πάρει ένα βιβλίο αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το πολύ ξεφύλλισα κιολας δεν αν αξίζει για να σου το προτείνω 
    • Σε καταλαβαίνω γιατί και γώ τσιγαρο κάνω κατά βάση το βράδυ που κοιμούνται τα παιδιά για να χαλαρώσω.  Αλλα είχα διαβάσει μια έρευνα πριν μείνω έγκυος και με είχε τρομάξει και έτσι το έκοβα με το που εμένα, βέβαια ξανά λεω ότι δεν κάπνιζα πολύ. Κανε μια προσπάθεια….μπορεις να το μειώσεις!!!!  Ας μην γινόμαστε επικριτικές, δεν ειμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Ας ειμαστε υποστηρικτικές…είναι κάτι που θα εξασκήσουμε πολύ μετά με τα παιδιά μας!!!!
    • Ααα ωραία 😅 να έχω το νου μου δηλαδή αλλά εντάξει το πρόβλημα είναι αν έχεις και πόνο.. πόνο δεν είχα ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη όταν το ένιωθα ούτε τώρα (για την ώρα τουλάχιστον ) 
    • Όταν με το καλό νιώσεις έτοιμη ξεκίνησε την προσπάθεια ξανά κορίτσι μου μετά από μια καταιγίδα πάντα βγαίνει το 🌈 μην τα παρατήσεις..  για εμένα το καλύτερο γιατρικό ώστε να μπορεσω να προχωρήσω και να ανέβω ψυχολογικά ήταν να μεινω εγκυος ξανά και όσο πιο γρήγορα γινόταν και αυτό εβαλα σκοπο και τώρα σε λίγο καιρό πρώτα ο θεος θα κρατήσω στα χέρια μου το δεύτερο παιδάκι μου..
    • Βρε φίλη τώρα σοβαρά? Δεν γράφω και πολύ καιρό στο φόρουμ αλλά νομίζω ότι είναι όλα δικαιολογίες και κατά βάθος το ξέρεις. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μας αγχωνει και θα μας κουράζει. Θα γίνεις μαμά!!!! Είσαι ήδη πολύ δυνατή και θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να είσαι ακόμη πιο δυνατή για το παιδάκι σου. Δεν υπάρχει δεν μπορώ μπροστα στην ευθύνη που έχεις να κάνεις ότι περνάει απτό χέρι σου για να έχεις ένα υγιές παιδάκι. Τόσες γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν ένα παιδάκι κόβουν ένα εκατομμύριο πράγματα και κάνουν τόσες θυσίες και εσύ εμ καπνίζεις ενώ είσαι έγκυος εμ το αυξάνεις? Έλα ρε τώρα. Είμαι σίγουρη ότι το πρώτο σχόλιο από κάτω θα είναι μη δημιουργούμε τύψεις και δεν ξέρεις κλπ. Ε δε νομίζω ότι υπάρχει δικαιολογία όμως ειλικρινά. Μπορείς να δοκιμάσεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει εναλλακτικους τρόπους διακοπής ή ότι άλλο μπορεί να σε βολέψει αλλά δεν είναι οκ και κρίνετέ με όπως θέλετε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...