Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΧΟΓΕΝΕΙΣ ΕΣΤΙΕΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ Β ΠΕΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΟΙ ΗΧΟΓΕΝΕΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΔΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΜΒΡΥΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΠΟΛΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη!Για νταουν πρεπει να εχει και αλλα στοιχεια εκτος απο αυτο οπως πχ αυξημενη αυχενικη, απουσια ρινικου οστου ,υπερηχογενες εντερο,διαταραχες στη ποσοτητα του αμνιακου υγρου κτλ.Μια ενδειξη δεν σημαινει απαραιτητα καποι χρωμοσωμικη διαταραχη,απλα πρεπει να το δει καποιος πιο ειδικος για να αποκλησει καθε απιθανο! Ολα θα πανε καλα ,καμμια εγκυμοσυνη δεν ειναι τελεια.Καλα αποτελεσματα και τους μεγαλους υπερηχους καλο ειναι να τους κανουμε σε ειδικους και οχι σε απλους γυναικολογους.

Μαρια τι έγινε κοπέλα μου ελπίζω τελικά να μην ήταν τίποτα και

να έκαναν λάθος ,και όπως λεει και η μαμα-Παναη υπάρχουν πολλοί

παραμέτροι για να υπάρχει τελικά θέμα .

έυχομαι να μην είναι τίποτα τελικά και να είναι οοοοοοοοοολα

καλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!

• 5 weeks later...

μαρία μου βλέπω ότι σε απασχόλησε το ίδιο θέμα και όλα τελικά ήταν μιά χαρά. έκλεισα τη 16η εβδομάδα και σήμερα που πήγα για υπέρυχο μου είπαν ότι υπάρχει στην καρδιά του εμβρύου μια υπερυχογενής εστία. πήγα σε 2 γιατρούς από το άγχος μου και μου είπαν ότι μάλλον δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί η αυχενική διαφάνεια ήταν πολύ καλή(1/18.000), το ίδιο και τα υπόλοιπα ευρύματα, ρινικό οστό κλπ. περισσότερα όμως θα ξέρουμε στον β΄ επιπέδου. για υπερυχο καρδιάς εμβρύου όμως δε μου είπε κανένας. αν είναι μόνο έτσι να είμαι σίγουρη θέλω να κάνω. πού τον έκανες? χρειάζεται ειδικό μηχάνημα?

TON EKANA STO MHTERA 135 EYRV EXEI STO TMHMA KARDIOLOGIAS EMBRIOY KAI MOY THN EKANE O DIEYUYNTHS TOY TMHMATOS....XREIAZETE EIDIKO GIATRO KATA TA ALLA EINAI TO KLASSIKO MHXANHMA TOU YPERHXOY!!!AFOY OMWS DEN EXEIS ALLA STOIXEIA EINAI OLA MIA XARA MHN FOBASAI KAI EMENA TSAMPA ME TROMAXE O HLITHIOS STO LHTW

ελπίζω στον β΄ επιπέδου να μου πουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλιώς θα πάω κι εγώ για υπέρυχο καρδιάς να είμαι σίγουρη.

ευχαριστώ για την απάντηση, αγχώθηκα τρελά, καταλαβαίνεις! καλή συνέχεια εγκυμοσύνης χωρίς άλλα άγχη!

Κι εμένα μου εμφανίστηκε το ίδιο στην καρδούλα του.. η γιατρός μου όμως μου είπε ότι επειδή όλα τα άλλα ευρήματα (αυχενική διαφάνεια, ρινικό οστό, καθαρό αμνιακό υγρό, φυσιολογικό ουροποιητικό σύστημα και κάτι ακόμη) είναι εντελώς φυσιολογικά, δεν χρειάζεται να ανησυχώ. :) Ευτυχώς γιατί πέρασα μια τρομάρα!

Βέβαια εγώ το έψαξα και λιγάκι στο internet γυρνώντας στο σπίτι και βρήκα ότι όντως το συγκεκριμένο εύρημα δεν είναι αξιολογήσιμο χωρίς τις υπόλοιπες εξετάσεις! Απ' ότι διάβασα είναι μια μεμβράνη ασβεστίου που όταν οι υπόλοιπες μετρήσεις που ανέφερα είναι καλές, απορροφάται από τον οργανισμό γύρω στον έβδομο μήνα. Τα πάντα όμως θα τα δείξει και ο υπέρηχος β' επιπέδου. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι φυσιολογικά!

Χαίρομαι ειλικρινά Μαρία μου που όλα πήγαν καλά με το μωράκι σου! Εύχομαι όλα να είναι καλά μέχρι το τέλος για όλες μας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...