Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα. Εχω σταθερό κύκλο περίπου 24 - 25 ημερών. Στην αρχή του κύκλου μου πήγα στο γιατρό για να βρούμε τις γόνιμες μέρες και μου είπε πως σ' αυτόν τον κύκλο δεν υπάρχει ωάριο. Οπότε να μην ελπίζω. Βέβαια επειδή πήγα την 10η μέρα του κύκλου και πιο πριν είχαμε επαφές μου άφησε και μία μικρή ελπίδα να είχα κάνει ωορηξία πιο νωρίς και να είχε γονιμοποιηθεί. Περνάνε οι μέρες, φτάνω στην 28 και περίοδος πουθενα. Άρχιζαν να με ζώνουν τα φίδια (ήθελα από τη μία να είμαι έγκυος αλλά φοβόμουνα από την άλλη γιατί είχα κατεβάσει 3 κουτιά αντιβίωσης λόγω κυστητιδας και ωτίτιδας στο καπάκι). Την 29η έρχεται μία σταγόνα αίμα και μετά τίποτα. Την 30η πάω και κάνω χοριακή και βγαίνει αρνητική. Τώρα είμαι στην 6η μέρα του υποτιθέμενου κύκλου ( από τότε που εμφανίστηκε η σταγόνα) και βλέπω ελάχιστη ποσότητα αίματος μόνο στο χαρτί και όχι στη σερβιέτα (sorry για την περιγραφή αλλά έχω σαλτάρει). Τί φταίει δεν μπορώ να καταλαβω, ο γιατρός μου είπε οτι κάποια στιγμή θα έρθει κανονικό αίμα. Πότε όμως??? Πάει και αυτός ο μήνας. Τζίφος!!! Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο?????

Δημοσίευση

Γεια σου τζουτζου!

Οχι ευτυχως δεν μου εχει συμβει ποτε....

Ειναι να απορει κανεις με τα ποσα διαφορετικα συβμαινουν εκει μεσα!!!

Παντως αφου η χοριακη σου ειναι αρνητικη παει ο μηνας αν και ηταν αναμενομενο...δυστυχως.

Σου ευχομαι να ερθει γρηγορα η περιοδος σου για να ξεκινησει γρηγορα ενας νεος κυκλος με μεγαλυτερη επιτυχια αυτη τη φορα! ;)

Δημοσίευση

ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΑΗΜΕΝΝΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΛΕΓΜΟΝΟΥΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

γεια Τζουτζου,και χρονια πολλα,

δεν μου έχει συμβει ποτε,όμως μήπως είναι θέμα ψυχολογικό?

το αγχος αυξανει τα επίπεδα κάποιων ορμόνων και ισως αυτό να εχει ως συνεπεια την ανωμαλία αυτη.Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
    • Επειδή σε τρώει μέσα σου και δεν είσαι οκ ζήτησε του ένα έξτρα ραντεβού μόνο και μόνο να δει ότι όλα είναι καλά και εξήγησε του ότι είναι θέμα ψυχολογίας.Δεν νομίζω ότι δεν θα το καταλάβει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...