Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω πως να το γράψω!!! :woohoo: Μόλις πριν 1 ώρα έκανα τεστ!!!!Είμαι έγκυος!!!!!Επιτέλους μετά από 1 χρόνο 2 μήνες 3 εβδομάδς....μα τι λέω τρελάθηκαααααα!!!!!! Έχω κι εγώ σποράκι!!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και σύντομα όσες λαχταράτε να σας έρθει.Ο μπαμπάς έρχεται από ταξίδι ακόμα δεν το ξέρει!!!!

φιλακια σε όλες σας!!!!!1

Δημοσίευση

Μπραβο αναστασία!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τα συγχαρητηρια μου. Σου ευχομαι μια ΤΕΛΕΙΑ εγκυμοσυνη. Δεν νομιζω οτι μπορουσες να εχεις καλυτερο δωρο για φέτος!!!!! :P:P:P

Αντε βρε περιμενουμε να μας πεις αντιδρασεις οταν του το πεις!!!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια συγχαρητηρια συγχαρητηρια....ολα να σου πανε τελεια....στο ευχομαι απο την καρδια μου......ολα να πανε υπεροχα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη.....με το καλο....αχ ποτε θα το πεις στον αντρουλη σου??????ο καημενος.....χι χι χι.....θα παθει πλακα.........

Δημοσίευση

κοριτσακι μου τα συγχαρητηρια μου αντε βρε και δυδιμα!!!! χαχαχαχ αστειευομαι!!!!! να εισαι καλα, να εισαι γερη και μια καλη εγκυμοσυνη!!!! θα τρελλαθει ο μπαμπας απαππαπα.....με τροπο ε? μην μας παθει και τιποτα...καλο βραδυ χαζομανουλα πλεον!!!

Δημοσίευση

Κορίτσιααααααααααααα ευχαριστω πολυ για της ευχες σας.Αυριο θα παω να κανω χωριακη και δευτερα στο γιατρουλη!!! Ο μελλον πατερας τα εχει παιξει!!!Αφου το έμαθε εφυγε σφαίρα και πήγε μου πήρε ένα μπουκέτο κάτασπρα τριαντάφυλλα! Ευχομαι για όλες τις γυναικες που θελουν να κανουν παιδακι να τους ερθει γρηγορα κι σε αυτες που εχουν να ειναι γερα και να τα χαιρονται.!! Ευχομαι ο Θεος να ειναι διπλα μας συνεχεια να μας βοηθα !

Δημοσίευση

κοπελα μου ειναι η μεγαλυτερη ευτυχια το να εισαι μανουλα...σου ευχομαι να εχεισ μια πολυ καλη εγκυμοσινη,ενα νινακι να σε ταραξει στισ κλοτσιεσ και με ενα πονο κοριτσακι μου....τι ευτυχια ειναι αυτη που σε πλυμμηριζει!χαιρομαι παρα πολυ!ο μπαμπασ 8α τρελαθει...φιλακια πολλα 8α τα λεμε!

Δημοσίευση

Συγχαρητήριααααααα!!!!!!!! :woohoo:

Να είσαι καλά, να εξελιχθούν όλα καλά, να απολαύσεις την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου και να φέρεις στον κόσμο πάνω από όλα ένα υγιέστατο μωράκι!!

Σε φιλώ! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...