Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φιλανθρωπική οργάνωση- "Pimp My Kid" στη Θεσ/νίκη!


Recommended Posts

Κάτι πολύ όμορφο θα γίνει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη! Μια γιορτή χαράς για μαμάδες και παιδάκια, όπου μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας, να διασκεδάσετε, αλλά και να προσφέρετε χαρά και βοήθεια σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη!

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 στη Νότια Πύλη της HELEXPO ακριβώς απέναντι από τη Χ.Α.Ν.Θ. θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση «Pimp My Kid». Η εκδήλωση που πραγματοποιείται με την πρωτοβουλία του εναλλακτικού κομμωτηρίου Pimp My Style θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στη φιλανθρωπική, μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» η οποία φιλοξενεί κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα παιδιά, κατόπιν εισαγγελικής απόφασης.

Η εκδήλωση «Pimp My Kid» πρόκειται για ένα μεγάλο παιδικό πάρτυ με πρωταγωνιστές τα παιδιά, όπου κομμωτές από διάφορα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης θα δώσουν χρώμα και θεατρικότητα στα μαλλιά και τα πρόσωπα τους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Άγιους Βασίληδες, κλόουν, ξυλοπόδαρους και λαχειοφόρα αγορά.

Το πάρτυ είναι μια προσφορά διαφόρων εταιρειών, οι οποίες θα προσφέρουν τα προϊόντα τους δωρεάν, τα οποία θα διατίθενται στο κοινό σε συμβολικές τιμές.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην παραπάνω εκδήλωση και επιθυμεί περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσει με την κ. Μαρία Αλεξιάδου του Pimp My Style στο 2310 960350 ή στο 6944773851.

info@pimpmystyle.gr

Πάρτε μια γεύση της ομάδας που το οργανώνει:

post-9242-13873934743022_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...