Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

χθες πήγα για αυχενική και έχω πολύ ευχάριστα νέα αλλά όχι μόνο...

τα μωράκια μου είναι μιά χαρά, η εξέταση βγήκε τέλεια. ο υπέρυχος ήταν τρισδιάστατος και φαινόταν φοβερά, το ένα κουνιόταν ασταμάτητα ενώ το δεύτερο νύσταζε λίγο :cheer: και έκανε πολύ λίγες κινήσεις. φανταστική εμπειρία! ο γιατρός μαας είπε ότι ίσως είναι και τα δύο κοριτσάκια!

το κακό της υπόθεσης είναι ότι η αποκόλληση δεν έχει κλείσει, είναι όπως ήταν και πριν δύο εβδομάδες. επίσης δεν έχουν ακόμη σταματήσει οι καφέ σταγόνες! ο γιατρός μου είπε ότι έχει γίνει αιμάτωμα στο σημείο της αποκόλλησης και ίσως να φαίνεται πάντα στον υπέρυχο :S

έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο? δηλαδή θα είμαι σε όλη την εγκυμοσύνη με αυτό το άγχος? μου είπε ότι μπορώ να είμαι λίγο πίο χαλαρή τώρα, δεν χρειάζεται να είμαι συνέχεια ξαπλωμένη αλλά εγώ φοβάμαι και δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου.

έχετε καμιά παρόμοια εμπειρία?

Δημοσίευση

Αλικακι μια ξαδελφη μου ηταν ετσι. Ηταν ξαπλα και τους 9 μηνες και γεννησε 37 ευδομαδων τζαστ με καισαρικη. Οταν λεμε ξαπλα ομως ξαπλα. Σηκονωταν μονο τουαλετα και να φανταστεις επερνε duphalak Για να μην σφιγγετε στην τουακετα. Δεν πειραζει θα περασουν και χαμπαρι δεν θα το παρεις. Λιωσε στους καναπεδες, ξεκουρασου, δεν ξερεις ακομα τι σε περιμενει. Χωρτασε υπνο, βαλε τα αγαπημενα σου DVD...φαε οτι θες...ασε που θα εσεις οσλους να σε περιποιουνται!!

Δημοσίευση

εμένα ο γιατρός μου, μου είπε ότι δεν πιστεύει στην ακινησία και ότι δεν χρειάζεται να μένω ξαπλωμένη απλά να μην κουράζομαι. όλοι οι άλλοι μου λένε ότι είναι ασφαλέστερο να είμαι ξαπλωμένη. έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τί να κάνω. προς το παρόν πάντως φοβάμαι να σηκωθώ.

Δημοσίευση

να μινεις ξαπλωμενη οσο μπορεις. Μην κανεις τιποτα, ξεκουρασου. Ειναι προτιμοτερο παρα να τρεχεις μετα. Οκ μπορεις λεμε τωρα να κανεις και καμια βολτα στο μπαλκονι...αλλα μην αρχιζεις να πλενεις κουρτινες κλπ...

Δημοσίευση

Oταν πηγα 1η φορα στο γιατρο μου ημουν ηδη 6 εβδομαδων κ ειχα μικρη αποκολληση που τη βλεπαμε καθε φορα,μεχρι κ την αυχενικη!Δεν ειχα ομως ποτε αιμα ή καφε υγρα!

Δε μου ειχε πει να ειμαι ξαπλωμενη ολη την ωρα σαν αρρωστη!Απλα να μην κουραζομαι πολυ,να μη σηκωνω βαρη,να προσεχω πως σκυβω κ τετοια!Να ξαπλωνω κ οσο μπορω κατα τη διαρκεια της μερας! Κ εξω εβγαινα κ δουλειες εκανα αλλα με προσοχη!!!!

Μην αγχωνεσαι!!!Αυτο ειναι το χειροτερο!!Προσεχε λιγακι κ να ξεκουραζεσαι κ ολα θα πανε καλα!!

Με το καλο τα μωρακια σου!!!! :)

Δημοσίευση

και καλα κανεις!!!κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα.μιλαμε για τα ΠΑΙΔΙΑ σου!!!!!αξιζει να διακινδυνεψεις το οτιδηποτε;;;;;;;λιγοι μηνες ειναι θα περασουν και οταν τα παρεις αγκαλια θα τα εχεις ξεχασει ολα!!!!

Δημοσίευση

η δική σου περίπτωση ήταν πολύ πιό "light" από τη δική μου γιάυτό σου άφησε ελευθερία κινήσεων. εγώ είχα μεγαλη αιμοραγία για 3 μέρες δε σταματούσε με τίποτα, νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο για 5 μέρες, οπότε καταλαβαίνεις το άγχος μου!

κέλυ μου έχεις δίκιο, τα μωράκια μου αξίζουν κάθε θυσία!

Δημοσίευση

είχα μείνει κ εγώ σε ακινησία λογω λίγου αίματος στην αρχή του 3ου μήνα. ευτυχώς σταμάτησε γρήγορα αλλά συνέχισα προλιπτικά κ όταν ένιωσα οκ σηκώθηκα βέβαια πολύ συντηριτικά (δεν κάνω τίποτα από δουλειές, ούτε περπατάω μόνο κάθομαι-κάτι είναι κ αυτό γιατί ψιλομετακινούμαι).

Φυσικά κ να ακούς πρώτα απο όλους στον γιατρό σου γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να σου πει τι πρέπει να κάνεις.

Στη θέση σου θα καθόμουν μέχρι να καθαρίσει το αίμα ή να νιώσω πιο σίγουρη.Δεν συμαίνει ότι θα μείνεις έτσι μέχρι το τέλος κάνε λίγο ακόμα υπόμονή.Αλλά κ μέχρι τέλος να μείνεις να ξέρεις ότι όταν ακούσεις τα μωράκια στην κοιλίτσα παίρνεις τεράστια δύναμη.

Θα τα καταφέρεις!!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα aliky θα σε συμβούλευα να κάτσεις στο κρεβατάκι σου όσο πιο πολύ μπορείς Και εγώ εγώ είχα 2 μικρές αποκολλήσεις αλλά χωρίς αίμα οπότε δεν μου επέβαλε κανένας να κάτσω στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να έχω συνέχεια προβλήματα γιατί ο μικρός ήθελε να βγεί πολύ νωρίς και με το ζόρι τον κρατήσαμε μέσα μέχρι την 35 εβδομάδα.Μετά από όσα πέρασα και πιο πολύ το άγχος ειλικρινά σου λέω πως αν το ξαναπερνούσα σήμερα θα σηκωνόμουνα πολύ λίγο και θα πρόσεχα πάρα πολύ γιατί τώρα ξέρω πόσο υπέροχο είναι να είσαι μαμά και τι ρίσκαρα να χάσω από αγνοία !!!

Ευχομαι να πάει από εδώ και πέρα πάρα πολύ καλά η εγκυμοσύνη σου και σε λίγους μήνες να κρατάς τα θαύματάκια σου αγκαλίτσα .

Δημοσίευση

Καλα κανεις και δεν σηκωνεσαι, αλλα για να το λεει ο γιατρος να χαλαρωσεις σημαινει οτι κατι ξερει.

Συγχαρητηρια που ειναι καλα τα μωρακια! Πολυ ευχαριστα νεα!!!

Με το καλο να τα φερεις στον κοσμο υγιη!!!!!!!!!! :):):)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΠΛΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ 2 ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ 6 ΚΑΙ 7 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ UTROGESTAN ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΞΑΠΛΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΙΑΣΤΟ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣΔ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ ΜΟΝΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...