Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυχενική διαφάνεια στο Ιασω

Recommended Posts

κορίτσια στις 30 Δεκεμβρη έχω την αυχενική διαφάνεια και θα την κάνω στο Ιασω... Εχει καμμία σας εμπειρία? είναι τρισδιάστατη η απεικόνιση? δίνουν και DVD? πόσο σας στοιχισε μαζί με τις αίματος??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!!!Δυστηχως δεν σου δινουν κανενα dvd ουτε τρισδιαστατο το βλεπεις!!!Θα δεις το μωρακι σου στην αυχενικη διαφανεια εναν ολοκληρομενο ανθρωπο,ειναι απιστευτο και το πιο πιθανον ειναι να σου πουν και το φυλλο!!!Οι εξετασεις αιματος μαζι με τον υπερυχο κοστιζουν 150 ευρω.Πιστευω να σε βοηθησα!!! :P:P:P

rena79 έτσι όπως στα είπε το maraki85 είναι. Αν θες, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο του γιατρού που πηγαίνω και εγώ για τα ύπέρηχα, είναι και στο ΙΑΣΩ και πιθανόν με αυτόν να κάνεις την αυχενική. Είναι πολύ καλός, σου δίνει φώτο και dvd, και παίρνει τα ίδια χρήματα. Το ιατρείο του είναι στην αρχή της Κηφισίας με Αλεξάνδρας. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου pm. Και εγώ μάλλον θα πάω την άλλη εβδομάδα.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

γιατί δεν δίνουν DVD? ούτε αν το ζητήσεις να πληρώσεις παραπάνω???

Συγνώμη αν θα σε απογοητεύσω,αλλά η

εμπειρία μου με αυχενική στο ΙΑΣΩ

ήταν απογοητευτική!!!!

Ηταν πέρυσι τέτοιες μέρες περίπου.

Ανέβηκα Αθήνα(μένω Χίο) και περίμενα

κι εγώ πώς και πώς!

Κατ αρχην σε βλέπουν σαν πορτοφόλι

και τίποτε άλλο.Δεν προλαβαίνεις

καλά καλά να μπεις μέσα και σε

στέλνουν στο ταμείο.

Ο γιατρός με τον οποίο είχα κλείσει

ραντεβού (Καραμαλίκης λεγόταν)

δεν μπήκε καν στον κόπο να παρεβρεθεί

παρ όλο που τον ενημέρωσαν από τη γραμματεία.

Μήπως επειδή δε θα με ξεγεννούσε αυτός?

Τι θα γινόταν όμως εαν βλέπαμε κάτι άσχημο

στον υπέρυχο?Ποιός θα με ηρεμούσε μέχρι να

πάω πίσω στη Χίο στο γιατρό μου?

Ενας Στεφανίδης βιοπαθολόγος-μικροβιολόγος

υπέγραψε στον υπέρυχο.Ο οποίος ήταν ένας αμίλητος

που ούτε το φύλο του παιδιού δε μας είπε!!!!!

Στο β΄ επιπέδου πήγα στο ΕΜΒΡΥΟ στο Κολωνάκι

και μου έκανε την εξέταση ο Μαλιγιάννης

(που τυχαινει να δουλεύει και στο ΙΑΣΩ)

Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Σ!!!!

Πολύ ήρεμος,εξηγούσε τα πάντα

ήταν ανεκτικός με τις χαζοαπορίες μας και

τα επιφωνήματα μας την ώρα της εξέτασης

και είχε τρισδιάστατο υπέρυχο και με dvd.

Το μόνο που δε μ άρεσε είναι οτι δε μου

έδωσε φωτο του μωρού τρισδιάστατη,μόνο

ασπρόμαυρη,αλλά πιστεύω οτι αν του

ζητούσα θα μου έδινε!!!!

Η τιμή για το β΄επιπέδου ήταν 170 ευρώ

αν θυμάμαι καλά κι αν δεν σου έκοβαν

απόδειξη,ήταν και πιο λίγο.

Και στο επόμενο με το καλό ,πάλι

εκεί θα πάω!!!!

έχω ακούσει πολλά παρόμοια για το ΙΑΣΩ, δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο ένα τόσο μεγάλο μαυετηριο να μην δίνει DVD από την αυχενική... τελικά μηπως δεν είναι τόσο καλό όσο θέλουν να το παρουσιάζουν? ρε κορίτσια το θέμα είναι ότι ο γιατρός μου μου είπε ότι θα ήθελε υπερηχογραφικά να με παρακολουθούν στο ΙΑΣΩ...μήπως παρεξηγηθεί αν δεί ότι πήγα αλλου? και το απότέλεσμα ΠΑΠ-Α τόσο καιρό κάνει να βγεί??? δεν ξέρω... τι λέτε να κάνω???εγώ θέλω DVD γιατί θέλω να το δείξω στους γονείς και τα πεθερικά μου...

rena79 μην αγχώνεσαι. Δεν θέλω να "συκοφαντήσω" το γιατρό σου, αλλά πολλές φορές γυναικολόγοι του ΙΑΣΩ σε στέλνουν εκεί για διάφορες εξετάσεις, πιθανών γιατί ίσως παίρνουν κάποια προμήθεια. Αν όχι, τότε γιατί όταν πάς στο ταμείο, σε ρωτούν ποιόν γιατρό έχετε? Και εμένα με είχε στείλει εκεί ο γιατρός μου για καμπύλη ζαχάρου. Πήγα στην πρώτη εγκυμοσύνη, και επειδή δεν βγήκε καλή, ξαναπήγα. 200 στο σύνολο. Τι λέτε ρε παιδιά? Απο εκεί και πέρα του εξήγησα, πως εγώ δεν διαθέτω τόσα χρήματα για εξετάσεις που μπορώ να τις κάνω και αλλού με λιγότερο απο τα μισά χρήματα. Καλός και άγιος, τον εκτιμώ και τον εμπιστεύομαι, αλλά σε αυτό το θέμα είμαι κάθετη. Δεν μου είπε τίποτα.

Δεν το λέω αυτό για να πάς ντε και καλά σε αυτόν που σου είπα, αλλά αν πείς στον γιατρό σου πως δεν πήγες στο ΙΑΣΩ αλλά στο Θ....., δεν νομίζω να σου πεί κάτι, μιας και αυτός είναι στο ΙΑΣΩ. Όσο για το dvd, αν θυμάμαι καλά, κανένα μαιευτήριο δεν δίνει, ούτε το Μητέρα, ούτε Λητώ. Το γιατί δεν το γνωρίζω.

καλά πρωταρχικά αυτό, αλλά αν μπορώ να κρατήσω την στιγμή αυτή και να την μοιραστώ με τους δικούς μας ανθρωπους τότε γιατί να μην το κάνω??

Ναι συμφωνώ απόλυτα Harap και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά, γιατί ειδικά εκείνη την ημέρα δεν θέλω να με ξεπετάξουν, αλλα να το χαρώ με το καλό και να μπορέσω να δώσω και την χαρά αυτή στους δικούς μου... παιδιά τότε που γεννήθηκα εγώ και ο αντρας μου, δεν υπήρχαν αυτά τα κόλπα και οι μαμμαδες μας θα συγκινηθούν τόσο πολύ!!! η μαμα μου σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχε κάνει κανέναν υπέρηχο....

Harap να σαι καλά πουλάκι μου!!!!

rena79 γιαυτό είμαστε εδώ, για να λύνουμε απορίες και να βοηθάμε η μία την άλλη. Όσο για τις μαμάδες μας, θυμάμαι την δική μου όταν βλέπαμε το dvd απο την αυχενική της Μαριλής. Και εκείνη και ο πατέρας μου είχαν κολλήσει. Και όλο μου έλεγαν, "καλά, τόσο εξελίχτηκαν τα πράγματα? Εμείς ούτε υπέρηχο δεν κάναμε τότε." Παθαίνουν κάτι οι παππούδες και οι γιαγιάδες. Οι δικοί μου, ακόμα και τώρα που περιμένουν το 4ο εγγόνι, (έχουν και ένα απο τον αδελφό μου 5 μηνών), κάνουν σαν να είναι το πρώτο.

Σας αφήνω κορίτσια, πάω για μπανάκι γιατί έχω ραντεβού με το σποράκι μου.

Καλησπέρα,

Κι εγώ αυχενική και Papp A έκανα στο Ιασώ..

Στοίχησαν 150€ και οι δύο εξετάσεις...

Η εξέταση βγήκε πολύ καλή! :)

Γενικά κράτησε λίγο όλη η διαδικασία, ο γιατρός έλεγε μόνο τις μετρήσεις στην νοσοκόμα που σημείωνε, τέλος μας είπε πως όλα είναι καλά και περαιτέρω θα μας πει ο γιατρός μας...

Το Papp-A έκανε μια εβδομάδα περίπου να βγεί!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! :):)

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!!!! ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΛΥΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ DVD :(:( ....ΣΤΗΝ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 52 ΕΥΡΩ...ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟ 49 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΝΕΠΙΦΗΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΓΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :huh: ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ.... :laugh: :cheer:;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...