Μετάβαση σε περιεχόμενο

EXΩ ΑΓΧΩΘΕΙ!!!!!

bell

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Το Σάββατο ανεβαίνουμε Ελλάδα

για τις γιορτές. Αυτό που με απασχολεί είναι το

αν θα με αφήσουν να έχω μαζί μου θερμός με νερό

και γάλα σκόνη του μωρού. Φοβάμαι ότι στο αεροδρόμιο

θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα !!!

Αχ τι θα κάνω; :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι! τηλ αυριο στο αεροδρομιο και εξηγησε τους πως εχεις μωρακι κτλ και πως πρεπει να φαει και θα σου πουνε αυτοι μια λυση!

ακουσα πολλες μανουλες πως με καποιο τροπο βρηκανε λυση με τη βοηθεια του αεροδρομιου

νομιζω εφοσον ειναι σφραγισμενο ειναι οκ να το πας μαζι σου μεσα στο αεροπλανο!

τηλ και ρωτησε τους και θα σου πουν!!!

Χαρά μου ρώτησα αλλά μου είπαν ότι

είναι θέμα της εταιρίας! Τι στο καλό! γάλα

θέλω να έχω μαζί μου ! Τι θα φάει ο μπέμπης; :unsure:

Με ποια πετας ?

Εγω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα . Το γαλα το κουβαλουσα αλλου :P αλλα ειχα το μπουκαλάκι με νερο και διαφορα τροφιμα στην τσαντα .

Για παρε τηλ και ρωτα τους ...

ουτε εγω αντιμετωπισα ποτε πρόβλημα...

γάλα δεν είχα μαζί γιατί θήλαζα, αλλά είχα διάφορα μπιμπερό με νερό βρασμένο...

δεν νομιζω να υπάρξει θέμα... και εγώ είχα πάρει την εταιρεία τηλέφωνο, aegean νομίζω, και μια που μου μιλησε μου είπε αηδίες, ότι δήθεν δεν επιτρέπεται ή ότι πρέπει να το δοκιμάσω να το πιώ κάτι τέτοιο. αυτό όμως δεν ίσχυσε ποτέ στο αεροδρόμιο. στην χειρότερη θα κάνεις φασαρία, θα φωνάξουνε κάποιον υπεύθυνο κτλ κτλ

Οχι ! Στον ελεγχο τους ειπα οτι εχω και νερο για το μωρο . Κανενα προβλημα !!

Κανε φασαρια μην το αφησεις να περασει ετσι . Βεβαια η αληθεια ειναι πως μπορεις να παρεις μονο τη σκονη και να ζητησεις απο τις αεροσυνοδους ζεστο νερο για γαλα . Ξερουν και θα σου δωσουν . Αλλα και παλι εγω θα το εκανα θεμα ... Μας πρηξαν με τους ελεγχους , θελανε να βάλουνε και τη μικρουλα μου να περασει απο την ανιχνευση !

για ΟΝΟΜΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ δεν θα επιτρεψουν σε μια μανα

να ταισει το παιδακι της???

Αν αρχισει και κλαιει πες τους θα σας το φερω να δω τι θα κανετε!!!

Με το καλο να ερθετε ΜΠΕΛ! Καλο ταξιδι και Καλες γιορτες!!!

ΟΛΑ καλα θα πανε...εχουν δικιο τα κοριτσια

Δεν θέλω να μαλώνω χρονιάρες μέρες αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω!

Σίγουρα οι αεροσυνοδοί δίνουν νεράκι, αλλα απο το εοροδρόμιο

μέχρι τον Πειραιά που μένου τα πεθερικά μου, είναι μεγάλη η απόσταση

και θα έχει και κίνηση λόγω του Σαββάτου και των ημερών.

Θα σας ενημερώσω. Αν δε με δείτε στα κανάλια μέχρι την ερχόμενη

Δευτέρα, σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά! :P

Σας ευχαριστώ όλες! Καλές γιορτές και με υγεία το νέο έτος!

bell μου δεν νομιζω να σου δημιουργησουν προβλημα

και εγω οταν ταξιδεψα δεν μου ειπαν τιποτα για το νερο που ειχα μαζι μου για το μωρο

σε αυτα πιστευω ειναι ελαστικοι

καλο ταξιδι αλλα πιστευω να τα πουμε μεχρι σαββατο

νερο λογικο απο οσο ξερω επιτρεπετε και αυτο που θα κανεις για το γαλα ειναινα παρεις κλειστη συσκευασια ετσι ωστε να μην εχουν προβλημα .Αυτα τους μαρανανε .Ακουστε γελιο:το 2002 πηγα Αυστρια συγκεκριμενα ταξιδεψανε εως το μοναχο και απο εκει με Ταξι στην Αυστρια .Εφυγα απο εδω με το βαλιτσακι της δουλειας (κομμωτρια )μεσα λοιπον ειχα το ψαλιδι εδω στο ελευθεριος δνε δωσανε καμια σημασια μαλιστα με ρωτησε η υπευθυνη κομμωτρια ; και της ειπα ναι ουτε γατα ουτε ζημια , γυριζοντας ομως απο Γερμανια για Ελλαδα ο υπαλληλος με το που ιδε το ψαλιδι ηθελε να του το αφησω .Κλα ποιος με ειδε και δνε φοβηθηκε αν του εξηγει ο φιλος μας επειδη εμεις δνε ξερουμε Αγγλιακ οτι ειναι εργαλειο της δουλειας μου και αυτς το χαβα του αυτος να λεει τα ΑΧΤΖΑΒΑΖΧ και εγω να τον βριζω αλαλ ελληνικα. Ηθελα να του αφησω ενα ψαλιδι το οποιο κοστιζε αρκετες δραχμες δνε ηταν της πλακας .Τελικα συμφωνησαμε να παω όλο το βαλιτσακιμε τα εργαλεια στις παοσκευες αλαλ του πα οτι αν παθει καμια ζημια ξερετε πως τα πετανε θα τον κουρεψω γουλι !Ετσι λοιπον ανσου πουν τιποτα για το γαλα η το μωρο βαλε το μωρο να του ξερασει .....

Αχ..... βρε Μπέλλα μου...... δεν το έχω ζήσει, για να είμαι ειλικρινής.....

Αλλά..... γιατί να σου πούνε στο κάτω-κάτω??????

Για το γαλατάκι του μικρού σου????????

Δε νομίζω...... μην τρελαθούμε κιόλας!!!!!!!!!!

Αν σου πει το παραμικρό ο οποιοσδήποτε....... κάνε φασαρία!!!!!!!!!!

Εδώ υπάρχουνε άλλα κι άλλα.......

Θα σου κάνουνε θέμα για το τάϊσμα του παιδιού??????

Θεός φυλάξοι.......

Άντε...... καλό ταξίδι να έχετε και πολύ-πολύ καλές Γιορτές!!!!!

bell neraki emfialomeno kai vrasmeno mporoun na sou dosoun mesa sto aeroplano oses fores xriasteis ego etsi ekana gia na min kouvalao mazi 8ermo gemato ,oso gia to gala pare ena kleisto den 8a sou poune tipota ....

filia kai kalo sas taksidi !!! :)

v6Hem4.png

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...