Μετάβαση σε περιεχόμενο

EXΩ ΑΓΧΩΘΕΙ!!!!!

bell

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Το Σάββατο ανεβαίνουμε Ελλάδα

για τις γιορτές. Αυτό που με απασχολεί είναι το

αν θα με αφήσουν να έχω μαζί μου θερμός με νερό

και γάλα σκόνη του μωρού. Φοβάμαι ότι στο αεροδρόμιο

θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα !!!

Αχ τι θα κάνω; :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι! τηλ αυριο στο αεροδρομιο και εξηγησε τους πως εχεις μωρακι κτλ και πως πρεπει να φαει και θα σου πουνε αυτοι μια λυση!

ακουσα πολλες μανουλες πως με καποιο τροπο βρηκανε λυση με τη βοηθεια του αεροδρομιου

νομιζω εφοσον ειναι σφραγισμενο ειναι οκ να το πας μαζι σου μεσα στο αεροπλανο!

τηλ και ρωτησε τους και θα σου πουν!!!

Χαρά μου ρώτησα αλλά μου είπαν ότι

είναι θέμα της εταιρίας! Τι στο καλό! γάλα

θέλω να έχω μαζί μου ! Τι θα φάει ο μπέμπης; :unsure:

Με ποια πετας ?

Εγω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα . Το γαλα το κουβαλουσα αλλου :P αλλα ειχα το μπουκαλάκι με νερο και διαφορα τροφιμα στην τσαντα .

Για παρε τηλ και ρωτα τους ...

ουτε εγω αντιμετωπισα ποτε πρόβλημα...

γάλα δεν είχα μαζί γιατί θήλαζα, αλλά είχα διάφορα μπιμπερό με νερό βρασμένο...

δεν νομιζω να υπάρξει θέμα... και εγώ είχα πάρει την εταιρεία τηλέφωνο, aegean νομίζω, και μια που μου μιλησε μου είπε αηδίες, ότι δήθεν δεν επιτρέπεται ή ότι πρέπει να το δοκιμάσω να το πιώ κάτι τέτοιο. αυτό όμως δεν ίσχυσε ποτέ στο αεροδρόμιο. στην χειρότερη θα κάνεις φασαρία, θα φωνάξουνε κάποιον υπεύθυνο κτλ κτλ

Οχι ! Στον ελεγχο τους ειπα οτι εχω και νερο για το μωρο . Κανενα προβλημα !!

Κανε φασαρια μην το αφησεις να περασει ετσι . Βεβαια η αληθεια ειναι πως μπορεις να παρεις μονο τη σκονη και να ζητησεις απο τις αεροσυνοδους ζεστο νερο για γαλα . Ξερουν και θα σου δωσουν . Αλλα και παλι εγω θα το εκανα θεμα ... Μας πρηξαν με τους ελεγχους , θελανε να βάλουνε και τη μικρουλα μου να περασει απο την ανιχνευση !

για ΟΝΟΜΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ δεν θα επιτρεψουν σε μια μανα

να ταισει το παιδακι της???

Αν αρχισει και κλαιει πες τους θα σας το φερω να δω τι θα κανετε!!!

Με το καλο να ερθετε ΜΠΕΛ! Καλο ταξιδι και Καλες γιορτες!!!

ΟΛΑ καλα θα πανε...εχουν δικιο τα κοριτσια

Δεν θέλω να μαλώνω χρονιάρες μέρες αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω!

Σίγουρα οι αεροσυνοδοί δίνουν νεράκι, αλλα απο το εοροδρόμιο

μέχρι τον Πειραιά που μένου τα πεθερικά μου, είναι μεγάλη η απόσταση

και θα έχει και κίνηση λόγω του Σαββάτου και των ημερών.

Θα σας ενημερώσω. Αν δε με δείτε στα κανάλια μέχρι την ερχόμενη

Δευτέρα, σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά! :P

Σας ευχαριστώ όλες! Καλές γιορτές και με υγεία το νέο έτος!

bell μου δεν νομιζω να σου δημιουργησουν προβλημα

και εγω οταν ταξιδεψα δεν μου ειπαν τιποτα για το νερο που ειχα μαζι μου για το μωρο

σε αυτα πιστευω ειναι ελαστικοι

καλο ταξιδι αλλα πιστευω να τα πουμε μεχρι σαββατο

νερο λογικο απο οσο ξερω επιτρεπετε και αυτο που θα κανεις για το γαλα ειναινα παρεις κλειστη συσκευασια ετσι ωστε να μην εχουν προβλημα .Αυτα τους μαρανανε .Ακουστε γελιο:το 2002 πηγα Αυστρια συγκεκριμενα ταξιδεψανε εως το μοναχο και απο εκει με Ταξι στην Αυστρια .Εφυγα απο εδω με το βαλιτσακι της δουλειας (κομμωτρια )μεσα λοιπον ειχα το ψαλιδι εδω στο ελευθεριος δνε δωσανε καμια σημασια μαλιστα με ρωτησε η υπευθυνη κομμωτρια ; και της ειπα ναι ουτε γατα ουτε ζημια , γυριζοντας ομως απο Γερμανια για Ελλαδα ο υπαλληλος με το που ιδε το ψαλιδι ηθελε να του το αφησω .Κλα ποιος με ειδε και δνε φοβηθηκε αν του εξηγει ο φιλος μας επειδη εμεις δνε ξερουμε Αγγλιακ οτι ειναι εργαλειο της δουλειας μου και αυτς το χαβα του αυτος να λεει τα ΑΧΤΖΑΒΑΖΧ και εγω να τον βριζω αλαλ ελληνικα. Ηθελα να του αφησω ενα ψαλιδι το οποιο κοστιζε αρκετες δραχμες δνε ηταν της πλακας .Τελικα συμφωνησαμε να παω όλο το βαλιτσακιμε τα εργαλεια στις παοσκευες αλαλ του πα οτι αν παθει καμια ζημια ξερετε πως τα πετανε θα τον κουρεψω γουλι !Ετσι λοιπον ανσου πουν τιποτα για το γαλα η το μωρο βαλε το μωρο να του ξερασει .....

Αχ..... βρε Μπέλλα μου...... δεν το έχω ζήσει, για να είμαι ειλικρινής.....

Αλλά..... γιατί να σου πούνε στο κάτω-κάτω??????

Για το γαλατάκι του μικρού σου????????

Δε νομίζω...... μην τρελαθούμε κιόλας!!!!!!!!!!

Αν σου πει το παραμικρό ο οποιοσδήποτε....... κάνε φασαρία!!!!!!!!!!

Εδώ υπάρχουνε άλλα κι άλλα.......

Θα σου κάνουνε θέμα για το τάϊσμα του παιδιού??????

Θεός φυλάξοι.......

Άντε...... καλό ταξίδι να έχετε και πολύ-πολύ καλές Γιορτές!!!!!

bell neraki emfialomeno kai vrasmeno mporoun na sou dosoun mesa sto aeroplano oses fores xriasteis ego etsi ekana gia na min kouvalao mazi 8ermo gemato ,oso gia to gala pare ena kleisto den 8a sou poune tipota ....

filia kai kalo sas taksidi !!! :)

v6Hem4.png

• Απαντήσεις

• Ψηφίζω ξεκάθαρα μουντό καιρό και ορμόνες!!! Καλέ όλα τέλεια είναι!!! Κάτι πρεπει να πουν και αυτοί οι έρμοι... Εγώ τι να πω που η αντίσταση της αριστερής ε΄ιναι στο 2,590;; Να τα βάψω μαύρα; Και δεν μου δίνουν καν κάποια αγωγ΄η... Μάλλον δεν τους προβληματίζει καν! Ισα ίσα που από όσα μας έγραψες έχεις μια υγιέσταση ψηλή μπουμπού!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;; Αν θυμάμαι καλά μέχρι και την 35η γυρνάνε... Βγες μια βολτίτσα, δες μια ωραία ταινιούλα να ανέβει η διάθεση! Κι η στενότερη παρακολούθηση μόνο θετικ΄η είναι!!! 😍
    • Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ; Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου  Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 
    • Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναλυτική εξήγηση!!! ❤️❤️❤️❤️ Έκανα την αίτηση 7/11 και εγκρίθηκε την ίδια μέρα βγήκε προς πίστωση.. από το πίνακα πληρωμών αναμένω λογικά 21/11.. εσένα τουλάχιστον φαίνεται να ακολουθήθηκαν αυτοί οι χρόνοι οπότε ίσως σταθούμε και εμείς τυχεροί! Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω πως προκύπτουν αυτά τα λεφτά.. οπότε σε 1000€ μισθό εννοώντας σε καθαρό μισθό ή μεικτά; Οπότε περιμένω λεφτά και από τον εργοδότη;!! Όχι δεν έχω κλείσει χρόνο..  Οπότε να έχω στο νου μου μόλις γεννηθεί το παιδί να κάνω αίτηση και στις συμπληρωματικές παροχές του ΟΑΕΔ.. αυτό όμως μήπως πρέπει να περιμένουμε να βγει και το επίδομα λοχείας για να βγει η αναλογία του ΟΑΕΔ συνολικά ή δεν παίζει ρόλο; Ααα!! Πολύ χρήσιμος ο άντρας σου!! Να τον κρατήσεις!!! 🤪😂😂 Για την αναλογία του δώρου Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ ξέρει αν χρειάζεται να κάνουμε κάπου κάποια αίτηση; Και πληρώνει ο ΟΑΕΔ αναλογία τις % από το δώρο αυτού του διαστήματος ή όλο το ποσό που αντιστοιχεί για το χρονικό διάστημα αδείας; Καλά μη φανταστείς... Και ο άντρας μου που είναι στον ιδιωτικό τομέα δε παίρνει δώρο Χριστουγέννων.. εκτός αν θεωρήσουμε δώρο το έναντι μισθού που τους βάζει βαφτίζοντας το στην κατάθεση "δώρο Χριστουγέννων"... Και δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί οι εργοδότες που με διάφορες πατέντες δεν δίνουν δώρα.. Καλά και εμένα τα ξύνουν εδώ.. και εφκα και ΟΑΕΔ... Πέρσι για μια αίτηση που έκανα στον εφκα Ιούλιο, πληρωθηκα Ιανουάριο!! Ο δε ΟΑΕΔ για αίτηση που έκανα Νοέμβριο πληρωθηκα Φεβρουάριο!! Και αυτά από δικές μου πιέσεις να βγάλω μια άκρη γιατί καθηστερουσαν τόσο.. απλά τα είχαν φορτώσει στο κόκορα και δουλευομασταν μεταξύ μας...! Δεν ξέρω πως τους έκατσε τώρα και βγήκε έγκριση την ίδια μέρα..!! Να δω και η πληρωμή όμως πότε θα γίνει... @Kallia.Geo μου ψάξε να δείς τι γίνεται με τη δική σου αίτηση... Από τη δική μου εμπειρία μόνο έτσι θα τα πληρωθείς πιο άμεσα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...