Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

amanda έγραψε:

Που είσαι σιχαμένη κίτρινη φατσούλα??? :P

Δεν ειμαι εδω ....λειπω...οταν ερθω θα σου κανω

αναπαντητη!!!χεχε... ;)

Τι κανεις ΑΜΑΝΤΟΥΛΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

XM...SAN TWRA TO THIMAMAI...EKANA TO TEST 12 TI NIXTA EUXOMOUN NA MI VGEI THETIKO O ANTRAS MOU EUXOTAN NA VGEI THETIKO...VGAINEI THETIKO KAI ARXIZA NA KLAIW, EPSAXNA NA VRW FARMAKEIO GIA NA MOU PEI ESTW KAI ENAS OTI EXEI VGEI ARNITIKO(ENW IXERA OTI ITHELA NA KOROIDEPSW TON EUATO MOU) K O ANTRAS MOU EKLAIGE APO TI XARA TOU KAI MOU AKOUMPAGE TI KOILIA KAI ELEGE...KLWTSAEI KLWTSAEI? (IMOUN ENAMISI MINWN)

(DEN IMASTAN KAI PANTREMENOI,FOVOMOUN TON TOKETO POLI GI'AUTO KAI ANTEDRASA ETSI, ALLA MOU ARESE TOOOOSO POU LEW NA PAW KAI GIA TO DEUTERO, MONO ARRAVWNIASMENOI, PANTREUTIKAME ME POLITIKO TON OKTWVRIO 21 TOU MINOS. KAI 21 NOEVRIOU VGIKE I SOUSOURADA MAS)

Εμείς ήμασταν 5 1/2 μήνες παντρεμένοι και δεν είχαμε ξεκινήσει ακόμη τις προσπάθειες για μωρό (υποτίθεται προσέχαμε!)

Είχα λοιπόν δύο μέρες καθυστέρηση αλλά δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία καθώς είχα όλα τα συμπτώματα μιας επερχόμενης περιόδου (πόνο στη μέση, πρησμένο στήθος). Ξύπνησα λοιπόν το πρωί για να πάω στη δουλειά και ξαφνικά άρχισα να πονάω πολύ έντονα χαμηλά στη κοιλιά και αντί να πάω στη δουλειά βρέθηκα στο γιατρό πιστεύοντας ότι είναι κάποιος κολικός του εντέρου ή κάτι τέτοιο!! Ο γιατρός με ρώτησε αν είμαι έγκυος και του απάντησα μ' ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ επειδή όμως του είπα ότι είχα δυο μέρες καθυστέρηση, μου έκανε τέστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό και μάλιστα κάναμε και υπέρηχο (κολπικό) και είδαμε δύο σάκους!!

Ε, όπως λοιπόν καταλαβαίνετε εκείνη ημέρα πέρασε με εμένα να προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί και να ξεπεράσω το αρχικό σόκ και με τον άντρα μου να με παρηγορεί!! :blush::P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...