Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

πηρα πανικοβλητη τηλεφωνο τον τοτε φιλο μου και του το ειπα και μου λεει το τερας <καλα, αλλα τωρα κλεινω γιατι εχω απιστευτο πονοδοντο και δε μπορω να μιλησω> :angry: μα καλα ποσο μ........ μπορουν να γινουν οι ανδρες? :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

rose25 έγραψε:

Kαλα ζαχαρενια μου το ποσο γελαω μαζι σου δεν μπορεις να φανταστεις :laugh: :laugh: για καλο το λεω ε μην με παρεξηγησεις..Εισαι φοβερη γουσταρω πολυ τετοια ατομα που εχουν χιουμορ!Να σαι καλα κοπελα μου :)

να σαι καλα ΡΟΖΑΚΙ!!!! :)

αφου τα κοριτσια ξενυχτανε με ενα μυστικοοο

ωωωωωω που λεει και η ΑΛΕΞΙΑ!!!!

Δεν θα κανω σεχχχ σημερα..απεργω!!!

ΑΑΑΑ ρε εσυ για το αλλο βρωμοπουλο λες ε???

χαχαχα :laugh: ουπς

zaxarenia έγραψε:

αφου τα κοριτσια ξενυχτανε με ενα μυστικοοο

ωωωωωω που λεει και η ΑΛΕΞΙΑ!!!!

Δεν θα κανω σεχχχ σημερα..απεργω!!!

ΑΑΑΑ ρε εσυ για το αλλο βρωμοπουλο λες ε???

χαχαχα :laugh: ουπς

Τουλάχιστον να μάθουμε κι εμείς το μυστικό; για να μπορούμε να λέμε "έτσι κάνω κι εγώ ωωωωω!"

Εγώ λέω για το βρωμόπουλο που έχασε το δρόμο... το άλλο που είναι banana flavoured βρίσκει το δρόμο του και στα σκοτεινά... δε χάνετα!!! Το κακό βέβαια είναι που πάνε δυό-δυό τα βρωμόπουλα σα τους Χιώτες! Έρχεται πρώτο το μπανανο- βρωμόπουλο και μετά ακολουθεί το άλλο :P

εμω εκανα τεστ και βγηκε θετικο....πηρα τηλεφωνο την κολλητη μου και τον αντρα μου(ο οποιος το ηξερε πριν απο μενα χιχι ηταν σιγουρος)

31/12 εκανα την χοριακη και στο ρεβεγιον καναμε παρτυ κανονικο

Τι μου θύμησες τώρα!

Προσπαθούμε 4 μήνες για μωρό,μετά απο ένα άσχημο περιστατικό,δυστυχώς :dry:

Ένιωθα πως ήμουν έγκυος και έκανα το τέστ μια μέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο.Ήταν θετικό!

Χάρηκα,φώναξα,έκλαψα,τρελλάθηκα :laugh:

Μετά θυμήθηκα οτι έχω και έναν άντρα που πρέπει να το μάθει :P Καλή στις ανακοινώσεις δεν είμαι,οπότε σκέφτηκα να αφήσω το τεστ στο καλαθάκι του μπάνιου(πάνω πάνω καλέ :P :silly: )

Εντάξει,μόλις το είδε ο άντρας μου,καταλαβαίνετε!Συγκινηθήκαμε,ζητωκραυγάσαμε,κλάψαμε ;) (εγώ σε replay αφού τα είχα κάνει και μόνη μου :silly: )

Εκείνο το βράδυ το περάσαμε αγκαλίτσα,με μια τούρτα :P:blink: Ήταν η πρώτη ατασταλία της εγκυμοσύνης μου ... Απο τότε πήρα τον κατήφορο :PB)

1η Μαρτίου 2009 ξεκινήσαμε προσπάθειες με το μωρό μου...1 με 2 Απριλίου έγινε η σύλληψη...15 Απριλίου περίμενα περίοδο αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ...έπεσε και το Πάσχα νομίζω κατά τις 19 Απριλίου οπότε μετά απο 6 μέρες καθυστέρηση και αφού κίνησα να πάω για δουλειά βλέποντας το φαρμακείο κάτω απο το γραφείο μου λέω :μωρέ δεν κάνω ένα να δω τι θα βγεί? αμέσως κορίτσια βγήκε θετικό...Ψιλοέτρεμα,δεν το πίστευα, αγχωθηκα, χάρηκα,ανυπομονούσα να το πώ στον άντρα μου,φοβήθηκα...και όλα αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα...Πήρα τηλέφωνο τον αντρούλη μου και του είπα ότι βγηκε θετικό.Ήταν συγκρατημένος άλλα το ένιωθα ότι μεσα σου ειχε κατουρηθεί απτην χαρά του...Φοβήθηκε και λίγο,αγχώθηκε και πολύ...Πήραμε την γιατρό και πήγαμε το ίδιο απόγευμα για υπέρηχο...Μας περίμεναν 2 υπέροχες μικρές μπιλιτσες!!!Τα καμάρια μου ,τα κοριτσάκια μου τα όμορφα...Απο κει και πέρα φαντάζεστε χαρά,το είπαμε σε γονείς,αδέρφια,πεθερικά κλπ...όλοι χεσμένοι πάνω τους απο την χαρά τους...αυτά!!!

καλημερα!!!!!!!!! :):):)

λοιπον....μαρτιο εκοψα τα αντισυλληπτικα,περιμεναμε ενα μηνα και απο απριλιο χαλαρα ξεκινησαμε προσπαθειες..μαιο εμεινα εγκυος..αλλα δεν το περιμενα!!!ειχα τελευταια περιοδο 1 μαιου..ο κυκλος μου μετα την διακοπη των αντισυλληπτικων ηταν χαλια...οποτε δεν ημουν σιγουρη..στις 28 καθαρα απο ενστικτο..εκανα ενα τεστ στην δουλεια..αχνο θετικο.λεω αποκλειεται...!!!!!πηρα αλλο ενα με σκοπο να το κανω το επομενο πρωι..ηταν σαββατο!!!σηκωθηκα απο τα αγρια χαραματα...το εκανα...θετικο κανονικο!!!το αφησα πανω στο επιπλακι διπλα στον νιπτηρα στο μπανιο...!

οταν πηγε ο γιαννης τουαλετα και το ειδε....σαλταρε!!!!ηρθε στο κρεβατι..εγω κοιμομουν και καλα...ειχε την φατσα..του μ.....!!!!αυτα!!!

και μετα οταν ακουσαμε και την καρδουλα του....τρελαθηκαμε τελειως!!

liberty81 έγραψε:

zaxarenia απο σεξουαλικα σημερα..αλλο τιποτα..παραπονο δεν εχεις.. :P

Συγγνώμη liberty, αλλά έχει ένα τρόπο η ζαχαρένια και με κάνει και διολισθαίνω στο μεγάλο κατήφορο. Δε μπορώ να κρατηθώ, να μη της απαντάω... αφού να σκεφτείς, ότι με το που βλέπω την κίτρινη φατσούλα, αρχίζω και χαμογελάω πριν καν διαβάσω τί έγραψε!

Τώρα για τη δική μου την εγκυμοσύνη, εγώ όταν είχα για πρώτη φορά καθυστέρηση, αν και είχα κάτι περίεργα συμπτώματα από πριν (εξάψεις, κουραζόμουν εύκολα...κ.λ.π), επειδή είμαι και 39 χρονών, δεν πήγε ο νους μου στην εγκυμοσύνη, αλλά στην κλημακτήριο. Είχα κάνει δε και ένα τεστ φαρμακείου την τρίτη μέρα της καθυστέρησης και είχε βγει αρνητικό, οπότε λέω στον άντρα μου 'γέρασα αγάπη μου, μάλλον μπήκα στην προκλημακτηριακή φάση!' Εκείνος άρχισε να με παρηγορεί... τίποτα δεν είναι θα το αντιμετωπίσουμε κ.λ.π Τηλεφωνώ στη γυναικολόγο μου, την 8η μέρα της καθυστέρησης, της λέω τα καθέκαστα, μου λέει χοριακή έκανες; Για κάνε πρώτα σε παρακαλώ μου λέει και άσε τις διαγνώσεις για μένα!

Το αποτέλεσμα ήταν μια χοριακή στα ύψη και- εν αναμονή των αποτελεσμάτων- ένα διπλό τεστ φαρμακείου που αυτή τη φορά βγήκε θετικότατο! Όταν το ανακοίνωσα στην οικογένειά μου, άρχισε το δούλεμα...

Έκτοτε όλοι με λένε Τειρεσία, μάντη κακών!

Τον Αυγουστο ξεκινήσαμε να κάνουμε ελευθερα και

από το Σεπτέμβριο και μετά δεν ξαναείχα περίοδο.

Σα να το ήξερα ομως οτι είμαι ,πήρα ένα τεστ,βγήκε θετικό

και εγώ το κοιτούσα παγωμένη...

Αφού πήγαμε στο γιατρό το ανακοινώσαμε απλα στα πεθερικα μου

και στους γονείς μου είπαμε: ελάτε να δείτε μια φωτογραφία και

τους δείξαμε τον υπέροχο λέγοντάς τους οτι αυτό είναι το

εγγονάκι τους...

Τίποτα κορίτσια δεν κάναμε ουτε πάρτυ , ούτε δείπνα

Τον Αυγουστο ξεκινήσαμε να κάνουμε ελευθερα και

από το Σεπτέμβριο και μετά δεν ξαναείχα περίοδο.

Σα να το ήξερα ομως οτι είμαι ,πήρα ένα τεστ,βγήκε θετικό

και εγώ το κοιτούσα παγωμένη...

Αφού πήγαμε στο γιατρό το ανακοινώσαμε απλα στα πεθερικα μου

και στους γονείς μου είπαμε: ελάτε να δείτε μια φωτογραφία και

τους δείξαμε τον υπέροχο λέγοντάς τους οτι αυτό είναι το

εγγονάκι τους...

Τίποτα κορίτσια δεν κάναμε ουτε πάρυ , ούτε δείπνα

Aααα μου φαινεται θα παρω 2ο lap-top :P !!!Εδω χανω γεγονοτα τρομερα οχι αστεια :silly: !! Ερχεται ο αντρας μου κ του κανει ''καταληψη''

κ μενω απ'εξω :( !!!

Liberty where are you σημερα?!

Λοιπον κ τωρα στα σοβαρο της υποθεσης!!Οπως εχω ξαναπει κ σε αλλο post ,τη μερα του γαμου μου ημουν ηδη 2 εβδομαδων κ δεν ειχα ιδεα!!20 μερες καθυστερηση ειχα η τρελλη κ αναρωτιομουν γιατι δεν αδιαθετω αφου ειχα ολα τα συμπτωματα περιοδου!Ελεγα θα φταιει το αγχος κ το τρεξιμο του γαμου!Μονο 1 φορα ειχαμε κανει ελευθερα(την ξεφλουδισαμε τη μπανανα :P ) κ ουτε που πηγαινε το μυαλο μου!

Αφου αποφασισα επιτελους :woohoo: να παω να παρω κ ενα τεστ,μπας και :blink: ......πηγαμε κ το πηραμε μαζι με τον αντρα μου κ με περιμενε να βγω απο το μπανιο...ε μετα καταλαβαινετε...φιλιουνται,αγκαλιαζονται,κλαινε κ τ σχετικα!!!

Συγκινηθηκα που το θυμηθηκα :)

maria120309 έγραψε:

Ζαχαρενια εμαθα οτι κανεις εμφανιση οταν φευγω εγω B)

(Κοιτα πμ)

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΖΙ

...ΕΣΥ ΕΚΕΙ...ΜΙΑ ΖΩΗ

ΣΤΑ ΛΕΩ...ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ!!!! :):P

zaxarenia έγραψε:

ΜΙΚΡΕ ΑΓΓΕΛΕ την ξεφλουδίσαμε την μπανανίτσα εεεε???

ΩΡΑΙΑ η ατακα!!!!

:P:P:P

Ζaxarenia μου που πηγε η φατσουλα σου :huh: ????

little-angel έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

:P:P:P

Ζaxarenia μου που πηγε η φατσουλα σου :huh: ????[/quote:2402inou]

Ελα που ειναι η φατσουλα? :(

ενταξει δεν θα σε ξαναπω ασχημη και δεν θα ξαναφαω πολυ :(

(ειδες που τρωω μελομακαρονο :angry: )

κοριτσια εξω απο την πλακα πολυ συγκινηση!

Αχ τι μας κανεις Ελευθερια με τα θεματα σου!

Οεο που εισαι?

Κι εγώ σφήνα μπαινω οπως η ζαχαρενια γιατι ακομα περιμενω κι εγω το βρωμοπουλο!!!

Αλλα οι ιστοριες σας ειναι τελειες...οπως η εβιπαπα ομως το σκεφτομαι οτι θα το κανω στους αλλους...θα τους δειξω τον υπερηχο!

vivianka το σεξουαλικο υπονοουμενο το ειπα στη ζαχαρενια λογω αλλου ποστ που το τσακισαμε τελειως...

πω πω τι εχασα??μαρια και ζαχαρενια συμφιλιωση.....ουαου :P:P :laugh:

little angel που ησουν χθες??και σε εψαχνα Στελλιτσα..

Aναψα τον απορροφητηρα στο φουλ..

καπνισα οσα τσιγαρα ειχαν απομεινει στο τελευταιο μου πακετο και

την επεσα για υπνο, "χωρις ενοχες"... :laugh:

Την επομενη μερα το πρωι ηταν σα να ζουσα σε ονειρο.... :)

Βγηκα και το ελεγα παντου..!

(αλλη παιδι δεν εκανε .. μονο η Μαριω τον Γιαννη).. :laugh:

ax κοιτσακια μου τι ωαιες ιστοριεςςςςςς....εμεις παλι χαλαρα.....πηγα πηρα τεστ το εκανα ο νικος ελειπε σε ταξιδι....βγηκε θετο τρελαθηκα ετρεμα δεν ηξερα τι να κανω...περιμενα οπλιστηκα νε υπομονη....το μεσημερι μαγειρεψα ηρθε ο νικος απο το ταξιδι....εγω ακομα δεν του ειπα τιποτα....περνουσε η ωρα και μου λεει (καθως ηξερε για την καθυστερηση)αγαπη μουπρεπει ναπαρουμε να κανουμε ενα τεστ ειναι σοβαρο το θεμα...εχεις μια εβδομαδα καθυστερηση....και με πιανουν τα κλαματα απο συγκινηση και του λεω αγαπη μου πηρα το εκανα και βγηκε θετικο......νομιζω οτι επρεπε να τον βλεπατε........απιστευτο ειχε ασπρισι και ηταν ετοιμος να πεσει......με πηρε αγκαλια με φιλαγε και βασικα δεν ηξερε πως να αντιδρασει.....ητνα παρασκευη και τη δευτερα ειχαμε παει στο γιατρο......και σημερα ειμαι στον 6ο μηνα της εγκυμοσυνης μου........αυτααααααααααα...φιλια...

ΝΑΑΑΑΤΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΛΙΟΦΑΤΣΑΑΑΑΑ...ΑΠΛΑ

ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ

(ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ) ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ

ΧΩΡΙΣ ΦΑΤΣΑ !!!!!

ΩΡΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ!!!!

:) LIBERTY ενα ΜΠΡΑΒΟ....απο μενα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...