-
Απαντήσεις
-
Από Naty_ · Δημοσίευση
Γεια σου κορίτσι μου τώρα εμφανίστηκαν τα μηνύματά σου. Σήμερα θα πας για υπέρηχο; Στείλε μας τα νέα σου! -
Από Sia A · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσι μου!!! Καλά είμαι δεν μπορώ να πω ότι νιώθω κ πολύ έγκυος. Αν εξαιρέσεις το ότι κουτουλάω συνεχώς κ κοιμάμαι με τις κότες δεν έχω κάτι ΄άλλο!!! Πήγα λίγο να αγχωθώ γιατί την προηγούμενη φορά με το που το έμαθα είχα φουλ συμπτώματα αλλά δεν λέει κ κάτι δεν πήγε καλά!!! Οπότε προσπαθώ να είμαι ήρεμη κ να περνάνε οι μέρες 😊 Θέλει κ άλλο κορίτσι!!! Συνέχισε τα τεστάκια κ θα βρεις το πικ 😉 -
Από Naty_ · Δημοσίευση
Καλημέρα! Έκανες τεστ τελικά; 😄 Πότε έχεις γιατρό;; Άσε οι μέρες αργά και βασανιστικά μου φαίνεται ότι περνάνε, ενώ πλάκα πλάκα περνάνε, πάει και το Πάσχα ! Παρασκευή έχω υπέρηχο.. από συμπτώματα έχω σε κάποιες φάσεις ναυτία, κούραση κλασικά και τις τελευταίες μέρες φαγουρα στο στήθος. Και σαν να άρχισα να φουσκώνω λίγο. Ο,τι είναι.. αρκεί να κυλάνε όλα καλά!! -
Από Diwni · Δημοσίευση
Καλημέρα κοριτσια! @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπαμαι... Να είστε καλά να τον θυμάστε. Τα πετρώματα αφορούν τη μητρα κ δ επηρεάζουν ατ μωρο. Ίσα ίσα στη βδομάδες π εομαο τα θέλουμε. Πάει να πει ότι η μητρα κάνει δουλιτσα κ δ ειναι αδρανης. Προετοιμάζει για τη μεγάλη εξοδο. @Katerinioo περαστικα του κορίτσι μου. Δύσκολο με μικρο παιδι κ χωρις βοηθεια. Απο αϋπνίες ειναι βραδια π ξεραινομαι κ βραδιά π περιφέρομαι στο σπίτι μέχρι τ ξημερώματα. Εγω βαλίτσα ακόμα δ εκανα. Απο βδομαδα λεω να την ετοιμασω κι αυτήν μιας π μπαινω στο μήνα μου. Επισης πλέον έχω κάθε μέρα συσπασουλες. Κ μέσα στη μέρα κντ βράδυ αλλά πολύ ακανονιστες. Δ με αγχώνουν. Πως θα τ πείτε τ μωρακια σας ? Έχετε σκεφτεί? -
Από melitiniღ · Δημοσίευση
@Zenia z μ' άρεσε αυτό.. αλήθεια είναι. Όσο υπάρχει ο σύζυγος που είναι ο συνδετικός κρίκος παριστάνουμε τις οικογένειες..!!! 👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻
-
-
Νέες συζητήσεις