Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;;;

DeniM

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ;!

ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ;

ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ; ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απ'οτι γνωριζω δεν πειραζει... βεβαια εξαρταται απο την περιπτωση της καθε κοπελας, για αυτο αν το σκεφτεσαι το συζητας με τον γιατρο σου... αν και δεν ειναι κατι το "ανησυχητικο"!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ... ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΞΕΝΑΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ...

καλημερα DeniM,εγω εμεινα εγκυος 7 μηνες μετα την πρωτη γενα (που ηταν με καισαρικη). Σε κανα 2 μηνες θα σου πω πως ηταν η 2η γενα :)

μεχρι στιγμης εχω μια ομαλη εγκυμοσυνη.Μου ειχε πει ο γιατρος μου μετα το ΠΑΠ που εκανα οταν σαραντισα οτι μπορουσα να μεινω εγκυος τοσο συντομα αρκει να ημουν και ψυχολογικα ετοιμη.

Ξερω οτι θα πρεπει να ξανακανω καισαρικη αυτη τη φορα στις 38,5 βδομαδες λογω του οτι ειναι πολυ κοντα οι γενες και η τομη θα ειναι σαν τσιγαροχαρτο προς το τελος. Αφου το εμβρυο εχει καλη αναπτυξη (δειχνει 8 μερες μεγαλυτερο απο οτι ειναι στους υπερηχους)θα προχωρησουμε σε καισαρικη στις 38,ιση βδομαδες.Βεβαια θα περιμενουμε να κλεισω κ τον 7ο μηνα για να δουμε παλι στον υπερηχο αν συνεχιζουμε να ειμαστε μεγαλα παιδακια :) και τοτε θα προγραμματισουμε το χειρουργειο.

Αν και του δικού μου γιατρού του έχουν τύχει δύο φορές καισαρικές με 1 χρόνο ακριβώς διαφορά και μία φορά με 11 μήνες διαφορά, μου συνέστησε αυστηρά να αφήσω ένα 6μηνο να περάσει και μετά να βάλω μπρος.

Τα παντα εξαρτωνται απο την μετεγχειρητηκη κατασταση της καθε γυναικας. Αν η πρωτη καισαρικη δεν εμφανησε καμια επιπλοκη η τομη εκελισε καλα η μητρα ειναι σε καλη κατασταση...και γενηκα η κλινηκη εικονα καλη οι περισσοτερη γιατροι δεν σου "απαγορευουν" να μεινεις συντομα εγγυος. Το θεμα ειναι τι θελεις εσυ. Εμενα παρολο που η ολη επεμβαση και αναρρωση ηταν αχογη- η τομη ουτε φαινετε αλλα για τεστ παπ και δευτερο υπερυχο και θα δουμε. ΑΝ και οταν σαραντησα μου ειπε μην τολμισω και μεινω εγγυος αμεσως...να αλλαξω γιατρο. Επειδη ο μικρος με αφησε εξαιρετικα αδυναμη απο ασβεστιο, σηδηρο κλπ.

• Προσθήκη...