Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ????


Recommended Posts

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για ενα θεμα που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες.

Είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι και βρίσκομαι στην 27η εβδομάδα. Αποφασίσαμε με τον αντρα μου κατοπιν συζήτησης με το γιατρό μου να μην πάμε σε καμία γιορτή φέτος. Γενικός να αποφευγουμε τα μέρη με πολυ κοσμο και ιδίως τα παιδικά πάρτυ γιατι λένε οτι τα παιδιά είναι ότι χειρότερο όσο αφοράτισ ιώσεις και τις γρίπες. Οτι μπορούμενα να αποφύγουμε το αποφευγουμε χωρίς να γινόμαστε υπερβολικοί. Θα πάμε σε κάποιον φίλο που γιορταζει για να ευχυθούμε αλλα όχι την ημέρα της γιορτής του που θα εχει 30-40-50 ατομα αλλα μια άλλη στιγμή.Όλοι οι φίλοι μας έδειξαν απίστευτη κατανόηση. Και αυτοί που έχουν παιδιά (και εχουν περάσει την περίοδο της εγκυμοσύνης και του άγχους του να μην πάθει κατι η μελλουσα μαμά και τελικά το μωρό) αλλα και όσοι δεν έχουν παιδιά. Οι μόνοι οι οποίοι δεν εδειξαν καθόλου κατανόηση και μάλιστα τσατίστηκαν παρα πολύ είναι οι κουμπάροι μας(τους είχε παντρέψει ο αντρας μου πριν χρονια και ειχε βαφτίσει το παιδάκι τους, πολύ πριν τον γνωρίσω εγώ.).

Η παρεξήγηση εχει ως εξής:Το παιδάκι λέγεται Σπύρος και προχθες γιορταζε και αποφάσισαν να του κανουν πάρτυ στο σπίτι με όλα τα παιδάκια απο το σχολείο (παει 1η δημοτικού) και όλα τα ξαδερφάκια.καμιά 20 παιδάκια δηλαδή. Οταν είπα εγω στη κουμπάρα μας οτι δεν πρόκειται να διακινδυνευσω και να παω γιατί φοβάμαι μην τυχόν και κολλήσω καμία ίωση τοτε αυτή απάιτησε να πάει έστω ο αντρας μου αλλα και εκει εγω της είπα οτι είναι το ίδιο επικίνδυνο και οτι δεν θα πάει κανένας μας και οτι θα πηγαίναμε το πρωί που δεν θα είχε κόσμο. Αυτή αρνήθηκε λέγοντας οτι δεν μπορεί το πρωί και οτι αν είμαστε πραγματικοί νονοί θα έπρεπε να πάμε το απόγευμα που θα ήταν το πάρτυ. Σαφεστατα εμείς δεν πήγαμε και η κυρία τσατίστηκε γιατί όπως είπε στη κουνιάδα μου έπρεπε να πάμε και οτι η δικαιολογία ήταν παράλογη.

Συγνώμη ρε κορίτσια αλλα είμαι παραλογη που έβαλα την υγεία του αγεννητου παιδιού μου πάνω απο την διακέδαση του βαπτησιμιού?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι παράλογη!Αν θελεις ομως για να λυθει η παρεξηγηση μπορεις να πάρεις ενα δωράκι και να πάτε τωρα μέσα στις γιορτες όταν δε θα εχει τόσα πολλά παιδάκια συγκεντρωμένα,σαν επισκεψη.Βεβαια αν πάλι πιστευεις οτι ριψοκινδυνεύεις μην πας πουθενα.Και στη τελικη αν δεν μπορει να καταλάβει τα αγχη και τις φοβιες μιας εγκυου,δεν φταις εσυ.Εγω φαντασου που ειμαι καθηγητρια αν με το καλο μεινω εγκυος γιατι ειμαι στην προσπαθεια,θα την κόψω τη δουλειά στο φροντιστήριο και θα κρατήσω τα ιδιαίτερα που έχω με τα μεγάλα παιδια κι όχι με τα μικρά που ειναι πιο επιρρεπη στη γρίπη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το δωράκι είναι στο σπιτι μου εδω και μέρες αλλα το θέμα είναι οτι την πήραμε τηλέφωνο την Κυριακή, μια μέρα μετα την γιορτή του μικρού και είπε οτι δεν μπορούσε. Όταν την πηρε η κουνιάδα μου εχθές για να πάει η ίδια εχθές (την ημέρα της γιορτής του μικρού δεν μπορούσε γιατί είχε άρρωστη την κόρη της) της είπε οτι δεν δέχετε επισκέψεις πλέον. Όσοι αγαπάνε το παιδί της θα έπρεπε να πάνε το Σάββατο και όχι άλλη μέρα. Εκεί βέβαια η κουνιάδα μου της απάντησε οτι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε αυτή ούτε εγώ να βάζαμε το Σπύρο πάνω απο την υγεία των δικών μας παιδιών και της φάνηκε παράλογο. :ohmy:

Είναι απόλυτη ότι επρεπε να βάλουμε το γιό της πάνω απο την υγεία των δικών μας παιδιών. Αν είναι δυνατον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μόνη της θα έπρεπε να σας πει να μην πάτε και όχι να τσαντιστεί κιόλας!!! Λόγω της κατάστασης(γρίπη, ιώσεις) θεωρώ ότι ό,τι μπορείς να αποφύγεις καλό είναι να το αποφύγεις...Τώρα το θεωρώ τραβηγμένο που τσαντίστηκε..Στη τελική είχε τόσο κόσμο..εσείς της λείπατε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια!!!

καταρχας σου ευχομαι καλο υπόλοιπο εγκυμοσυνης και με ενα γερο και τυχερο παιδακι..

όχι μόνο δεν εισαι παραλγη αλλα απόλυτα συνειδητοποιημενη!!

απαραδεκτοι όσοι δε δειχνουν κατανόηση σε ενα τοσο λεπτο θεμα..

εισαι αναγκασμενη να προστατευθεις στον υπέρτατο βαθμο..

εμεις αποκτησαμε το παιδακι μας τελος Σεπτεμβριου και πίστεψε με εκτος από τους γονεις μου και την πεθερα μου δεν ερχεται κανεις αλλος σπίτι.. και αυτοι φορανε μασκα..η κουνιαδα μου επειδη εχει δυο μικρα παιδακια τον μπέμπη τον εχει δει συνολικα δυο φορες..

επίσης εχω αφησει για φετος όλη τη δουλεια μου στο φροντιστηριο και εχω κρατησει μονο μαθηματα στο σπίτι γιατι τρεμω στην ιδεα τι μπορει να κουβαλήσω από ιωσεις στο μωρο..

μπορει να ειμαι και εγω υπερβολικη αλλά καλυτερα υπερβολικη και υγιης παρα αρρωστη για να μη χαλασω χατηρια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για μενα φυσικα και οχι δεν εισαι παραλογη αλλα η κουμπαρα σου θα επρεπε να ηταν απο τα πρωτα ατομα που θα οφειλε να σεβαστει την κατασταση σου μιας και ειναι χειμωνας και σερνονται ενα σωρο ιωσεις συν την καινουργια γριππη.

εδω εγω εγκυος και προσεχα και παλι κολλησα τι λεμε τωρα???

πρεπει να καταλαβει και αν δεν μπορεις εσυ να της το εξηγησεις ας το κανει ο αντρας σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν είσαι παράλογη. Το ίδιο θα έπραττα κι εγώ. Στην κατάστασή σου σίγουρα δεν πας σε ένα παιδικό πάρτυ με 20 μικρά παιδάκια. Ίσως η κουμπάρα θα έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση... Για να είσαι κι εσύ όμως καλά πήγαινε με τον άντρα σου να δείτε το μικρό και να του ευχηθείτε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΜΜΣ. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πραγματικά. Μου δίνεται κουράγιο.

πρεπει να καταλαβει και αν δεν μπορεις εσυ να της το εξηγησεις ας το κανει ο αντρας σου

αυτό αποφασισαμε. Το όλο θέμα θα το ξεκαθαρίσει ο αντρας μου μόλις γυρίσει και ο κουμπάρος μας απο Ιταλία γιατί είναι φορτηγατζής και έφυγε εχθές για δρομολόγιο.

παντως και εγώ περίμενα ιδίως απο αυτή οτι θα έδειχνε κατανόηση αλλα επεσα έξω.Όταν είχε γεννήσει αυτή τη μικρή της πριν 2 χρόνια Ιανουάριο μήνα δεν έστελνε τον γιό της στα νήπια γιατί φοβόταν να μην φέρει καμιά ίωση στο σπίτι αλλα τώρα δεν κατανοεί κανέναν και τίποτα. Μόνο την πάρτυ της σκέφτεται. Και να φανταστείτε οτι έχει χάσει και δυο παιδιά μέσα απο την κοιλιά της και το ένα απο γρίπη λόγω υπερβολικά έντονου βληχα. Τι να πω δηλαδή. Τόσο εγωισμός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ μόλις είδα οτι τον γιόκα σου τον λένε Σπυράκο!!!!! Να τον χαίρεσε για το Σάββατο και να είναι πάντα τυχερός και γερός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα πραγματικα πιστευω οτι η κουμπαρα σας βιωνει τον απολυτο παραλογισμο !!!

Δε φτανει που ησασταν ειλικρινεις μαζι τους,αντι να πειτε κανα ψεμμα(πχ οτι ειστε αρρωστοι),δε φτανει που εισαι απολυτα δικαιολογημενη να ανησυχεις για τετοια θεματα στην κατασταση σου,δε φτανει που ειχατε ολη την καλη διαθεση κ τη λογικη να τους δειτε προσωπικα την επομενη μερα κ να ευχηθειτε...παει να βγει κ απο πανω??!!!Ελεος!!!!Ολοι οι αλλοι δηλαδη που σας κατανοησαν ειναι τρελλοι?!

Μαλλον δεν εχει τι να κανει αυτο τον καιρο κ ψαχνετε για ιστοριες!!

Μη σκας κοριτσακι!!!Εσεις ησασταν κ ξεκαθαροι κ πολυ ενταξει!

Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου κ ασε τους αλλους να λενε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω θα διαφωνησω και ξερετε γιατι εγκυος εισαι και οχ αρρωστη .Η εγκυμοσυνη ειναι απο τις πιο ωραιες φασεις στην ζωη μιας γυναικας τωρα οσο αφορα τον ιο της γριπης δνε νομιζω καμια μαμα να ειχε αρρωστο το παιδι της και να το πηγαινε σε παρτυ .

Απο την άλλη ειναι ανθρωπινο να φοβασαι καιε γωοταν ημουν εγκυος εκανε μια φιλη παρτυ αποκριες ανμεσα θα τνα και ενα ς φιλος του αρραβωνιαστικου της ο οποιος ειχε περασει ανεμοβλογια αλλα ακομα δνε ειχαν περασει όλες οι ημερες και μου ειπε ο γυναικολογος μου να μηντ ο τζογαρω το εξηγησα στη φιλη καικαταλαβε .Το παιδι ηταν καλα αλλα εγω ειχα το αγχος μια και δνε την εχω περασει .

Να σε ρωτησω κατι ; Τοσεες μαμαδες που ειναι εγκυος η εχουν μωρακια και εχουν και μεγαλυτερα που μανε σχολειο τι κανουν ; διωχνουν τα μεγαλα απο το σπιτι;

Σκεψου λιγο και την κουμπαρα σου και ακοαμ περισσοτερο το παιδακι που ηθελε το νονο εσυ μπορουσες να μη πας αλαλ ο νονος ; εμενα ναι αν δνεερχοτν ο νονος του χωρις σοβαρη αιτια (αν καποιος ηταν αρρωστος δνε θα ερχοταν εννοειτε) ναι θα χαλιομουν .

ξερω μπορει να σας ακουγετε καπως αλλα ιωσεις υπαρχουν παντα και εγκυες παντα αν δηλαδη εργαζοσουν τι θα εκανες ;

Κοιτα ειναι επιλογη σου να μην πας και καλα εκανες απο το να ησουν μεσα στο αγχος αλλα μην προσπαθεις αν τη βγαλεις λαθος απο τη μερια της εχει δικιο.

Δεν σκεφτηκατε να πατε πιο νωρις ; πριν μαζευτουν τα παιδακια ; δηλαδη ολες αυτες τις ημερς των γιορτων θα κλειστεις μεσα στο σπιτι και δεν θα δεχτεις κανεναν η δνε θα πας πουθενα; και ποσο βεβαιη εισια οτι τον ιο θα στο φερουν τα 20 παιδκια και οχι ο ενας που θα τυψει αν ειανι στο γιατρο σου η σ εκαποιο σουπερ μαρκετε ;

Καταλαβαινεις τι εννοω ;

Παρε τηλ. τη κουμαπαρα σου και μιλησε της εξηγησε της την δικη σου μερια αλλα χωρις να της πεις οτι τη θεωρεις λαθος.

Ευχομαι αν εχεις μιακαλη εγκυμοσυνη καινα μην αγχωνεσε με τετοιες κατατστασεις πουειανι πιο επικινδυνες αποιτον ιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ασχολείσαι ΚΑΝ!!!

Αν σου απευθυνθεί και σου κάνει παράπονα όμορφα και πολιτισμένα της λες : δε θα το συζητήσω παρά πάνω. Αφού δε καταλαβαίνεις … δε πειράζει! Καλή κάρδια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκι μου εννοείται πως έχεις δίκιο, αλλά η κουμπάρα σου μιλάει εκ του ασφαλούς λέγοντας φαντάζομαι πως:

"και εγώ ήμουν έγκυος δεν έπαθα κάτι"

αλλά αυτό δε σημαίνει πως και εσύ δε θα πάθεις τίποτα.

εγώ αυτό που σου προτείνω είναι να πάτε μια μέρα να δώσετε το δωράκι του παιδιού γιατί αυτό το καημένο δε φταίει σε τίποτα. αλήθεια ο άντρας σου δεν μπορεί να μιλήσει με τον κουμπάρο σας να του εξηγήσει? συνήθως οι άντρες είναι πιο χαλαροί και τα βρίσκουν πιο εύκολα από τις γυναίκες... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βανια Σίγουρα δεν διώχνουν οι εγυες μαμάδες τα μεγαλύτερα απο το σπιτι τους για να μην κολλήσουν τίποτα, σίγουρα μια μάνα δεν θα πάει το άρρωστο μωρό της σε πάρτυ, σίγουρα μπορείς να κολλήσεις και απο κάποιον στο ιατρείο αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι αν μπρείς να αποφύγεις κάποια πράγματα δεν θα τα αποφύγεις. όσο αφορα για το γιατί δεν πήγαμε άλλη ώρα όπως εγραψα στο αρχικό μήνυμα άρνήθηκε να μας δεχτει το πρωί αλλα απαίτησε να πάμε το απόγευμα μαζί με όλο το κόσμο. Και όσο για τον άντρα μου αν υπήρχε κανενα παιδάκι με ίωση και κολλούσε ο άντρας μου και το έφερνε στο σπίτι το ίδιο δεν είναι???? Το παιδάκι δεν έπαθε κάτι που δεν είδε το νονό του τις συγκεκριμένες ωρες.Το ίδιο θα ήταν για αυτο αν η κυρία δεχόταν να πάμε το πρωι. και όχι δεν ρισκάρω για ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ την υγεία του παιδιού μου.

fatsoula.aik.1981 και σκέψου οτι έχασε ενα παιδί λόγο το ότι τον 5ο μηνα της εγκυμοσύνης της αρρώστησε και λόγο υπερβολικού βήχα έσπασαν τα νερα και το μωρό δεν τα καταφερε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτη η ανευθυνοτητα ρε παιδι μου με εξοργιζει.Ειναι δυνατον ναμην εχει κατανοηση οταν καια υτη εχει χασει παιδακια?

Τι αν πω, πραγματικα με αφηνει αφωνη. Και δεν συμφωνω καθολου ατο οτι αν μια μαμα δει το παιδι της αρρωστο δεν θα το παει....υπαρχουν μανες που ειναι αναισθητες. Προχτες πηγε στη νυφη μου μια φιλη της και το παιδακι της εβηχε συνεχεια και η ανηψια μου ειναι 4 μηνων...ε κατσε ρεπαιδι μου τι το φερνεις το παιδ σου αν ειναι αρρωστο? με αποτελεσμα? η μικρη μας εχει μπουκωμα και βηχα και υποφερει πολυ το καημενο...

Καλα εκανες κοριτσι μου και αν δεν το καταλαβαινει ξυδι!!! ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση σου και εν μερη το εχω κανει.Ημουν καλεσμενη σε παιδοτοπο σε γενεθλια οταν η Αλεξανδρα ηταν δεν ηταν 7 μηνων. Τον Οκτωβριο δηλ. Ευτυχως η κοπελα το καταλαβε και κατανοησε οτι πρεπει να προσεχουμε...

Νομιζω οτι η κουμπαρα σου απλα δεν εδειξε κατανοηση.Μην αισθανεσαι ασχημα παραλογη σιγουρα δεν εισαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν προσεξα οτι της ειπατε να πατε το πρωι απο οτι φαινετε μαλλον ψαχνοταν κι να το θεσω και διαφορετικα γιατι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικη .Το παιδακι δνε νομιζω να καιγοταν και τόσ πολυ να δει το νονο ; απο τη στιγμη που εχει τους φιλους του καλα τα ψεματα παιδικο παρτυ εινι παιδακια θελει το παιδι χαιρετε το νονο οταν ειανι μονο με αυτον .

Ειναι απλα ταπραγματα στο ξανα ειπα σκεψου το παιδκαι σου καιμην αναλωνεσε με αυτα δεν μπρεις αν τους ευχαριστησεις όλους συ εχεις κρινει οτι πρπεπει αν μεινεις μακρια αο κοσμο γαι τους χ λογους αυτη ειναι η αποψη σου δνε βλεπω το λογο ναπροσπαθησεις αν δικαοιολογησεις τη σταση σου η οποια θα επρπε να ειναι σεβαστη .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν προσεξα οτι της ειπατε να πατε το πρωι απο οτι φαινετε μαλλον ψαχνοταν κι να το θεσω και διαφορετικα γιατι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικη .Το παιδακι δνε νομιζω να καιγοταν και τόσ πολυ να δει το νονο ; απο τη στιγμη που εχει τους φιλους του καλα τα ψεματα παιδικο παρτυ εινι παιδακια θελει το παιδι χαιρετε το νονο οταν ειανι μονο με αυτον .

Ειναι απλα ταπραγματα στο ξανα ειπα σκεψου το παιδκαι σου καιμην αναλωνεσε με αυτα δεν μπρεις αν τους ευχαριστησεις όλους συ εχεις κρινει οτι πρπεπει αν μεινεις μακρια αο κοσμο γαι τους χ λογους αυτη ειναι η αποψη σου δνε βλεπω το λογο ναπροσπαθησεις αν δικαοιολογησεις τη σταση σου η οποια θα επρπε να ειναι σεβαστη .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν προσεξα οτι της ειπατε να πατε το πρωι απο οτι φαινετε μαλλον ψαχνοταν κι να το θεσω και διαφορετικα γιατι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικη .Το παιδακι δνε νομιζω να καιγοταν και τόσ πολυ να δει το νονο ; απο τη στιγμη που εχει τους φιλους του καλα τα ψεματα παιδικο παρτυ εινι παιδακια θελει το παιδι χαιρετε το νονο οταν ειανι μονο με αυτον .

Ειναι απλα ταπραγματα στο ξανα ειπα σκεψου το παιδκαι σου καιμην αναλωνεσε με αυτα δεν μπρεις αν τους ευχαριστησεις όλους συ εχεις κρινει οτι πρπεπει αν μεινεις μακρια αο κοσμο γαι τους χ λογους αυτη ειναι η αποψη σου δνε βλεπω το λογο ναπροσπαθησεις αν δικαοιολογησεις τη σταση σου η οποια θα επρπε να ειναι σεβαστη .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια γεια σας.Συμφωνώ να προσέχουμε..αλλά ο νονός είναι νονός!Είναι ιερό πρόσωπο..Θεωρώ ότι ο άντρας σου θα μπορούσε να πάει να δει το παιδάκι να του ευχηθεί και να φύγει.Δε φαντάζομαι και ο άντρας σου να είναι περιορισμένος στο σπίτι όπως εσύ.Έτσι κι αλλιώς δηλαδή είναι εκτεθειμένος στο να φέρει κάτι σπίτι Θεός Φυλάξει!!Αυτή είναι η δική μου γνώμη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!μην ακους κανεναν κοριτσακι μου,να κανεις οτι θεωρεις εσυ σωστο για την υγεια του μωρου σου και την δικια σου και ας τους να λενε.φυσικα και δεν εισαι παραλογη και μονη της επρεπε να σου πει να πας αλλη στιγμη.στηλτεις ενα μπουκαλακι ξιδη να πιει. :lol::lol: αφου δεν καταλαβαινει!να εχεις μια καλη εγκυμοσηνη και ενα υγιεστατο και καλοτυχο μωρακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιταξτε αν αποκαταστεισετε τις σχεσεις σας γιατι το παιδακι θα ειναι κριμα να πληρωνει μ@@@@κιες γονεων του!!Εμας (του αντρα μου μαλλον) η βαφτιστηρα ειναι στην κερκυρα και μας ποναει(ισως γιατι τωρα που ειμαι μανα και βλεπω πως κανει ο θανος με την νονιτσα του) που δεν πηγαινουμε στη γιορτη η στα γενεθλια της.Την χαιρομαστε μονο 10 μερες τον χρονο.

Και εγω πιστευω οτι ο αντρας σου θα μπορουσε να παει, αλλωστε οπως ειπε και μια κοπελα παραπανω τη στιγμη που εργαζετε και βγενει εξω απο το σπιτι μπορει να σου φερει οτιδηποτε.Εμενα να φανταστεις μας εφερε μια γαστρεντεριτιδα οταν ο μικρος ηταν 35 ημερων..Κολλησαν ολοι, το μωρο ,εγω , ο Θανος και το μισο του γραφειο :)

Μηπως αυτη ειχε τιποτα αλλα με εσας κ τα φυλαγε μαζεμενα???Εννοειται πως δεν επρεπε να παρεξηγηθει, μη νομιζεις οτι παιρνω το μερος της.Μαζι σου ειμαι.

Επισης συμφωνω με την ρουλαχαλκιδα, μην δινετε αναφορα στον καθενα για το τι σκεφτεστε..οπως βλεπεις η χειροτερη ιωση ειναι η βλακεια και η αναισθησια και περιμενουμε πως και πως να βγαλουν εμβολιο!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...