Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

καλημερα κοπελαρα μου τι κανει το μωγιο;;

αν θυμαμαι καλα στον 6ο τα κανουμε,

την καμπυλη ζαχαρου την εκανα καθε μηνα μετα τον εκτο λογου οτι ειχα παρει πολλα κιλα

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΓΙΟ ΜΟΥ!! :laugh:

ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ... :cheer::cheer: !!

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσα!!!!!!!!!!

Την Β επιπέδου την έκανα 22 εβδομάδων και την καμπύλη 27 εβδομάδων.

Απ'οτι βλέπω πρέπει να έκανες την αυχενική διαφάνεια; βγήκε καλή; σου είπαν το φύλλο του μωρού;

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο εμένα.

Η Β' επιπέδου γίνεται απο 20η εως την 23η εβδομάδα, εγω την έκανα την 22η. όσο για την καμπύλη ζαχάρου γίνεται απο την 26η εως την 28η , εγω την έκανα εχθές (27η εβδομάδα) αλλά μπορεί να επαναλυφθεί αναλογα με τα αποτελέσματα και τα κιλά της εγκυου.

Δημοσίευση

Λοιπον ενα "Yeah!!!" για την ροζ ομαδα και απο εμενα

...αλλα εσεις που ειστε ακομα στο "δεν ξέρω τι είναι"και εσεις που "ειστε στις αγκαλιτσες" καντε κατι για την μπλε ομαδα...γιατι χανομαστε!!!!!:D :D :D :D

Στο θεμα μας...Ειμαι στην 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ και κατι ...σημερα εχω γιατρο.Δεν μου εχει πει τιποτα για την β επιπεδου...και οπως βλέπετε στην 22η εβδομαδα θα τρώμε την γαλοπούλα μας αρα...λετε να με βάλει μετά τα χριστούγεννα αλλα γινεται????

Δημοσίευση

καλο είναι να γίνει μέχρι την 23η εβδομάδα αλλά στην ουσία γίνεται τότε γατί εαν δουν οτι υπάρχει κάποιο σημαντικό προβλημα να μπορείς να το ρίξεις. (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ). Εαν ο γιατρός σου έχει μεγάλο υπέρηχο (αυτόν που κάνει και την β΄επιπέδου) μπορεί να έχει δεί οτι όλα πάνε πάρα πολύ καλά και για αυτό να στην αφίσει για μετα τις γιορτές που θα είναι μεγαλύτερο το μωράκι σου και θα μπορεί να δεί κάποια πράγματα ακόμα καλύτερα. Το έχω ακούσει απο κάποιες κοπέλες αυτο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Αν και ανήκω στην 'μπλε' ομάδα χαίρομαι πάρα πολύ όταν αυξάνουν τα μέλη της ροζ ομάδας! Διότι αν δε το έχετε ήδη δει, σας πληροφορώ ότι εμείς οι μανούλες στα Απριλιάτικα μωράκια βαλθήκαμε να αυξήσουμε τον ανδρικό πληθυσμό της Ελλάδας 14 αγοράκια - και 5 κοριτσάκια! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, οι νυφούλες είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες!

Τώρα επί της ουσίας: Η β' επιπέδου γίνεται μεταξύ 20ης και 23ης εβδομάδας - όχι αργότερα, διότι η διακοπή κύησης λόγω προβλημάτων υγείας του εμβρύου γίνεται το αργότερο ως την 24η εβδομάδα! Εγώ την έκανα 21 εβδομάδων και 2 ημερών, συνήθως όμως γίνεται στην 22η εβδομάδα!

Η καμπύλη σακχάρου, συνήθως γίνεται μεταξύ 26ης και 28ης εβδομάδας όταν αρχίζει η αντίσταση στην ινσουλίνη, αλλά μπορεί να γίνει και νωρίτερα αν φανούν υψηλά ποσοστά σακχάρου στη μηνιαία εξέταση αίματος και ούρων. Αυτό συνέβη σε μένα στον 4ο μήνα (περί την 16η εβδομάδα), οπότε και έκανα την καμπύλη, η οποία έδειξε σακχαρώδη διαβήτη κυήσεως. Την ίδια εξέταση καθώς κι εξέταση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης επανέλαβα στην 20η εβδομάδα μετά από ειδική δίαιτα, οπότε μπήκα στην ινσουλίνη, αφού ο διαβήτης κυήσεως δεν είχε ρυθμιστεί με μόνη τη δίαιτα.

Με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν είναι κάτι το τρομερό η εξέταση αυτή παρά τα όσα περί του αντιθέτου ακούγονται....

Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

Ρουμπελα με το καλο το κοριτσακι σου...!!! :laugh: Τωρα ολο το δωματιο θα γινει ροζ... χεχεχεχε...!!! :woohoo:

Καπου εκει στον 6ο μηνα ειχα κανει κι'εγω το β επιπεδου 20η με 22η εβδομαδα... την καμπυλη ζαχαρου εκανα την μικρη με το που εμαθα οτι ημουν εγκυος και μολις μπηκα στο τριτο τριμηνο εκανα τη μεγαλη... η μικρη διαρκει 1 ωρα και η μεγαλη διαρκει 3 ωρες...!!! :)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα...!

Εγώ την β' επιπέδου την έκανα την 21η εβδομάδα,πρέπει να γίνει στις 20 με 23 εβδομάδες..Δεν σε έχει ενημερώσει ακόμα ο γυναικολόγος;Περίεργο,γιατί πρέπει να κλείσεις ραντεβού...Εγώ στο Μητέρα έκλεισα ένα μήνα πριν,17 εβδομάδων ήμουν!Γίνεται χαμός και δε βρίσκεις εύκολα.

Όσο για την καμπύλη,όντως γίνεται 26 εώς 28 εβδομάδων,προσωπικά εγώ δεν την έκανα γιατί έχω διαβήτη τύπου 1 από 11 ετών(όντας 23 σήμερα),και γνωρίζαμε το πρόβλημα,θα ήταν πλεονασμός να κάνω καμπύλη.

Αυτά!

Φιλιά Πολλά σε όλες σας!

Υ.Γ:Κι εγώ στην ροζ ομάδα βρίσκομαι...Θα ψάχνουμε για γαμπρούς και γαμπρούς δε θα βρίσκουμε στο τέλος!

Δημοσίευση

yolle έγραψε:

Koritsakia moy telika molis gyrisa apo to giatro ekleisa 29 Dec egw toy to eipa alla moy eipe tha moy to elege kai o idios! :dry:

Βρήκες την άκρη σου,yolle!Οπότε όλα καλά...

Δε μένει τίποτ'άλλο από το να ευχηθούμε πλέον καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυυυυυυ!!!!!!!Περιμενω πως και πως εχω ακουσει τα καλυτερα για τον υπερηχο αυτο!!!Μου το εχουν περιγραψει τοσο καλα που περιμενω να βγει το μπεμπε μου και να μου μιλησει :D:D:D ΧΙΧΙΧΙ!!Θέλω να πάρω το τελικο οκ και με την βούλα για να γεμισω ροζ και το δωμάτιο της χιχιχι!!

Δημοσίευση

Ε σε αυτήν την εξέταση θα σου πουν με σιγουριά τί είναι το μικρούλι σου...Είναι πολύ όμορφη εξέταση πάντως,εγώ παρατηρούσα την μικρή επί 1,5 ώρα που με εξέταζε.Και δεν μπορούσα να συλλάβω ότι αυτό το πραγματάκι είναι μέσα μου..!

Με το καλό όλα,να πάνε όλα καλά σου εύχομαι,και κοίτα να το ευχαριστηθείς!

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας και απο μένα! εγώ β επιπέδου είχα κάνει στην 21η βδομάδα. για καμπύλη δεν μου είπε ακόμα ο γιατρός. είχα πάει πριν μια βδομάδα και τώρα θα ξαναπάω μετά τα Φώτα. τωρα είμαι 26w+1d. Όταν θα ξαναπάω θα είμαι στην 30η ή 31η βδομάδα. Μήπως θα αργήσω πολύ να την κάνω την εξέταση;;; Επίσης δεν ξέρω και την εξέταση DOPPLER πότε την κάνουν... Άλλες λένε στην 24η, άλλεσ λένε αργότερα... Έχω μπερδευτεί λίγο με τα "πρέπει από τότε μέχρει τότε". Μήπως δεν είναι και τόσο απόλυτες οι ημερομηνίες;

Δημοσίευση

Mpempoulina_mou έγραψε:

Καλησπέρα κι από μένα...!

Εγώ την β' επιπέδου την έκανα την 21η εβδομάδα,πρέπει να γίνει στις 20 με 23 εβδομάδες..Δεν σε έχει ενημερώσει ακόμα ο γυναικολόγος;Περίεργο,γιατί πρέπει να κλείσεις ραντεβού...Εγώ στο Μητέρα έκλεισα ένα μήνα πριν,17 εβδομάδων ήμουν!Γίνεται χαμός και δε βρίσκεις εύκολα.

Όσο για την καμπύλη,όντως γίνεται 26 εώς 28 εβδομάδων,προσωπικά εγώ δεν την έκανα γιατί έχω διαβήτη τύπου 1 από 11 ετών(όντας 23 σήμερα),και γνωρίζαμε το πρόβλημα,θα ήταν πλεονασμός να κάνω καμπύλη.

Αυτά!

Φιλιά Πολλά σε όλες σας!

Υ.Γ:Κι εγώ στην ροζ ομάδα βρίσκομαι...Θα ψάχνουμε για γαμπρούς και γαμπρούς δε θα βρίσκουμε στο τέλος!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΠΕΤΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΤΟ ΜΩΓΙΟ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (ΘΑ ΕΙΜΑΙ 21 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΠΕΤΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΤΟ ΜΩΓΙΟ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (ΘΑ ΕΙΜΑΙ 21 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...