Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Bania μου σνομπαρω καποιους σιγουρα οχι ολους !!! πηγα στο ικα για τα ματια μου κ δεν μου βρηκανε τον αστιγματισμο!

πηγα να ρωτησω την παιδιατρο του ικα αν γραφεται καποιο γαλα και με κοιταζε σα χανος κ εκανε μιση ωρα για να απαντησει κ μου λεει - εσυ τι λες γραφονται ???(ορ8ια κοιμοτανε)

Και εννοειται αφου εχω οικογενειακη φιλη παιδιατρο (υποδιευ8ηντρια) 8α την προτιμησω !!!

Δημοσίευση

χεις απολυτο δικιο εγω μιλαω για τα εμβόλια οι αλλες υπηρεσιες ειναι αστα να πανε χωρις αυτο να συμβαινει οτι δνε υπαρχουν καποιοι δυστυχως καλοι γιατροι.Αλλα ποσοι ειναι αυτοι ; 5 -10 αστα που περιμενουν να τους δωσεις το φακελακι γιανα σε εξυπερετησουν .

Το ξερω εγω απο το πατερα μου εχει πολλα προβληαμτα υγειας και πηγαινε η οικογενειακη γιατρο του ικα της εσκαγε η μαμα μου ποτε 30 ποτε 40 και εκεινη τι εκανε την γεμιζε φαρμακα τα οποια ομως ειναια σχετα και τελικα τωρα μαθαμε οτι ο ανθρωπος αν συνεχιζε με την αγωγη εκεινη το πολυ θα ειχε 6-7 μηνες ζωη .Αστα να πανε δημοσιο τμημα υγειας σου λεει μετα .Μωρε θελουν ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σού @Katerina1990 μου!! Μια χαρά είστε!!! Εμείς αύριο έχουμε παιδίατρο. Την είχα πάει τότε στις 4 μέρες αφού βγήκαμε απο το νοσοκομείο και είχε ήδη βάλει 300 γραμμάρια φαντάσου τώρα πόσο θα είναι!! Και όντως έβαλε γιατί τη βλέπω έκανε στα μπουτάκια τρίπλες 😆 .. Θηλασμός φουλ αλλά τη δίνω και μπουκάλι 140ml όλη μέρα θα πιει σπαστό βέβαια όλο μαζί δε μπορεί πχ 60-70 το πρωί και 60-70 προς το απόγευμα.. Βράδυ αποφεύγω να τη δώσω γιατί έχει γκρίνια και μόνο στήθος τη δίνω. Δηλαδή αν πάω να τη δώσω το βράδυ μπουκάλι θα γίνει τόξο, θα κλαίει, θα σφίγγεται δε ξέρω έχει αέρια πολλά και γενικά μου φαίνεται έχει πονάκια προς το βράδυ. Μόνο θηλασμός και βόλτα πέρα δώθε όπως είπες την ηρεμεί και μετά κοιμάται. Το βράδυ καλά κάνεις μη τη ξυπνάς και εγώ την αφήνω κοιμάται κανα 4ωρο τις προάλλες κοιμηθηκε 5 ώρες!!! Την ημέρα με τίποτα θα σηκωθεί στη μία ή μιαμιση ώρα και τη θηλάζω ξανά και ξανά 😃 Μπανάκι καθημερινά σε κάθε αλλαγή πάνας τη βάζω κάτω απο το νιπτήρα και βουρρ χαλαρώνει.. και ολόκληρη τη κάνουμε μέρα παρα μέρα.  Η μεγάλη σου κόρη πως το βιώνει όλο αυτό με τη μικρούλα; Όλα εντάξει;
    • Αχ κορίτσια φτάνουμε σιγά σιγά 🫶 @Elenaki12 κοριτσι μου εσυ φαίνεται θα ανοίξεις τον χορό; τι όμορφα ❤️ @ΜαρίαΔημήτρης πραγματικά εσείς που έχετε και τα παιδάκια σας μαζί είστε πραγματικά ηρωίδες, μπράβο,  εύχομαι να μην τον ταλαιπωρήσει πολύ τον μικρό για να μη ταλαιπωρηθειτε κι εσείς 🤞 περαστικά γρήγορα!!!!
    • Ανυπομονώ πως και πως για το ραντεβού μας με τον γιατρό την μεγάλη Τρίτη🩷
    • Κορίτσια αγχώθηκα λίγο και γω με τις ετοιμασίες, προχθές έπλυνα και τακτοποιησα σε θήκη κάποια πράγματα του μωρου και συνεχίζω σήμερα με τις ετοιμασίες για να έχω έτοιμα πράγματα για τη βαλίτσα  Όσον αφορά την βαλίτσα , θα έχετε χωριστές βαλίτσες με τα μωράκια ή κοινή; εγώ σκέφτομαι να έχω κοινή βαλίτσα και μάλιστα τα πράγματα του μωρου μέσα σε πλαστικές σακούλες με ταμπελακι απέξω για να μη τους δυσκολέψω όταν χρειάζομαι κάτι 😋  Επίσης από δικά μου θα πάρω: προσωπικά αντικείμενα χτένα οδοντοβουρτσα οδοντόκρεμα κλπ , 2 πιτζάμες με παντελόνι και ρόμπα από πάνω σαν ζακετουλα (μπορεί να μην φοράω καν μπλούζα δηλ μόνο το σουτιέν θηλασμού από μέσα) , 2 σουτιέν θηλασμού, πανες βρακάκια (αλλά σκέφτομαι να πάρω και εσώρουχα μεγάλα και μεγάλες σερβιέτες πχ νυκτός σε περίπτωση που δεν έχω τοοοσο ακαθαρισια) , παντόφλες,  κάλτσες, επιθέματα στήθους,  κρεμα για θηλες .... Γενικά μόνο τα βασικά πράγματα 
    • Σήμερα είμαι βάση προηγούμενου υπερηχου 34 εβδομάδες,  πήγα και για τις εξετάσεις μου και βλέπουμε!!! Έχω κάποια πονακια αλλά πιστεύω είναι και από την κούραση πάνω κάτω κλπ , δεν τα βρίσκω ανησυχητικά  Την τρίτη είχαμε το μάθημα θηλασμού και αύριο θα μιλήσουμε για την περιποίηση βρέφους,  θα έρθει και το αγόρι μου μαζί παρεουλα 😊 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...