Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑ 40ΜΛ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΟ ΠΙΠΙΛΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΕΙΝΑΓΕ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΩ ΝΑ ΤΡΩΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ? :unsure:

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προσφατα αρχισα και εγω την κρεμα στην μικρη μου

δεν υπαρχει καποιο κολπο συγκεκριμενο

αυτο που φροντιζω να κανω ειναι ναγερνω λιγο το κουταλακι στο στομα της μπεμπας και στην αρχη η κρεμα να μην ειναι πολυ πηχτη

ελπιζω την επομενη φορα να φαει η μικρη σου περισοτερο!!!

Μην αγχωνεσαι ομως και εμενα η μικρη την πρωτη φορα την εφαγε ολη σχεδον την επομενη εφαγε την μιση και την επομενη μερα δεν ηθελε να φαει κρεμα ακομα και τωρακαποιες φορες αρνηται να φαει κρεμα απλα την πεταω και δοκιμαζω αλλη την μερα χαλαρα :P;)

αφησε την μια δυο μερες και μετα ξαναδοκιμαζεις να της δωσεις κρεμα :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ...

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ... ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ

ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ... ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ :silly: :laugh:

ΕΜΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ...

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ !

Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ?

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΕ

ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ

ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΟΜΑ ...

(ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ THRED ΜΕ ΦΩΤΟ)

ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ... ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ! ;):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πω πω μεγάλωσε η μικρή σου πήγε κιόλας 5 μηνών!!!

αύριο μην την αφήσεις να πεινάσει πολύ .οι πρώτες αποπήρες ειναι δοκιμαστικές ,να εχει φάει καμία ώρα η και λίγο παρά πάνω πριν έτσι που να μην τσατιστεί από την πείνα .μην την πιέσεις να φάει αμέσως άστη να δοκιμάσει με το πάσο της .

η κρέμα να ειναι αρκετά νερουλή και ν μην ειναι πολύ ζεστή .ακούμπησε την πρώτα στα χειλάκια και άστη να δοκιμάσει την γεύση πρώτα ,κάνε κανένα "χαζό" να ανοίξει το στοματάκι και βαλε μέσα μια μικρή κουταλιτσα .

δεν ξέρει ακόμα τι πρέπει να κάνει αυτό το παχύρρευστο πράγμα στο στόμα της γιαυτο δοστησ χρόνο .σιγά σιγά και με γέλια .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

to agoraki mou Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΣΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΗΛΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera kai apo emena ...kai emena o mikroulis mou eixe akribos thn idia antidrash me thn dikia sou..ego auto pou ekana htan na mhn ton afhso na pinasei kai tou eixa kai to gala etoimo ...siga siga afou epi 1 ebdomada ekana oti karagioziliki mporeis na fantasths gia na anoigh to stomataki tou ...synhthise..opote mhn anxonese tha thn synhthish siga siga!!! filia polla kai kalh synexeia!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RITADRI εμεις ευτηχως ξεκινησαμε καλα :laugh: δεν τρωμε βεβαια πολλη κρεμουλα 140 γραμ περιπου αλλα τρωμε ;) τις πρωτες μερες του ειχα το γαλα ετοιμο κ ετσι ειμαστε μια χαρα τωρα κοψαμε το συμπληρωμα αλλα δεν θελουμε νερακι μας φαινετε καπως :) οπως ειπαν κ τα κοριτσια μην την πιεζεις κ θα φαει σιγα, σιγα....φιλακια κ στις δυο σας.. :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη αρχη με την κρεμουλα σας

καπου διαβασα

αν και δεν θυμαμαι που

οτι μια καλη λυση ειναι να ετοιμασεις λιγο γαλα και να της το δωσεις με το κουταλακι σιγα σιγαωστε να αρχιζει να συνηθιζει την αισθηση του κουταλιου στο στομα της

δεν χανεις τιποτα να το κανες κι αυτο

λογικο μου φαινεται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ριτα μου ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗ ΚΡΕΜΑ..ΚΑΝΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΜΕ 25 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ.ΔΕ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΤΡΩΙ.ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΕΓΩ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...