Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι στη Λυκόβρυση και βρήκα οδηγίες σ' αυτό το σάιτ γιατί εμένα με πήγαν και δεν θυμάμαι ακριβώς πώς πήγα!!!

http://agia-eirini-xrisoval.pblogs.gr/2 ... ykobr.html

για δες το

Καλησπέρα Strawberry,

Το μοναστήρι της Αγ.Ειρήνης Χρυσοβαλλάντου βρίσκεται ακριβώς στην Εξοδο Λυκόβρυση της Εθνική οδού Αθηνών - Λαμίας με κατευθυνση προς Λαμία, αμέσως μετά την έξοδο κάνεις δεξιά και στο πρώτο στενό αριστερά και μετά σε πάει ο δρόμος μπροστά απο το μοναστήρι. Είναι πολύ θαυματουργή εάν την πιστέψεις και την παρακαλέσεις με την καρδιά σου, εγώ είμαι έγκυος στο κοριτσάκι μου μετά απο την βοήθεια της. Μήν ξεχάσεις να πάρεις το μήλο και το σκοινάκι εάν θέλεις να μείνεις έγκυος.

Στη διάθεση σου για ότι χρειαστείς και βοήθεια σου.

Καλές γιορτές

παιδιά η Αγια Ειρηνη θα βοηθησει

κάποιον που πιστεύει με πονο ψυχης και

πραγματικη μετανοια

και μπανάνα να φάει!!!!

Ειναι συμβολικό το θέμα του μήλου

μην μας παραπλανουν!!!!

Μην λετε αν θελει καποια να μεινει εγκυος

πρεπει να φαει το μηλαρακι!!!

(δωρεαν το δινουν δεν το λεω για αυτο)

Δεν μαλωνω καμια...απλα λεω να δουμε την ουσια

του πραγματος!!!!

Φιλια

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ LAMPRINI ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΤΟΝΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ .... ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ :)

Αχ κοριτσια μολις ειπα στον αντρα μου οτι θελω να παμε στην Αγια Ειρνη και ειχα στο μυαλο μου να σας ρωτησω πως μπορουμε να παμε και τσουπ επεσα πανω στο θεμα.Αν ειναι δυνατον λες και ηταν προφητικο!Πηρα και εγω τις πληροφοριες μου και θα παω πολυ συντομα,ευχαριστω!

STRAWBERRY ευχομαι με ενα μωρακι πολυ γρηγορα..η Αγια Ειρηνη ας μας βοηθησει ολες μας!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ROSE ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ :) ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ :kiss:

Eχω φαει το μηλο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι με το που θα το ετρωγα θα εμενα και εγκυος.Θελω πολυ να παω να παρω ξανα μηλο και να παρω και την ζωνη που λενε και να προσευχηθω εκει στο μοναστηρι!Θα μας βοηθησει σιγουρα το πιστευω...Να ειμαστε καλα!!! :):)

STRAWBERRY έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ LAMPRINI ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΤΟΝΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ .... ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ :)

Μαναράκι μου...(που λενε και στα μέρη μου) ευχομαι

βοηθεια σου να ειναι παντα η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

και με το καλο να κατεβεις στο μοναστηρι της!!!

:):kiss:

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.. :laugh: ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ. ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ... :laugh: :laugh: :)

labrinip έγραψε:

Καλησπέρα Strawberry,

Το μοναστήρι της Αγ.Ειρήνης Χρυσοβαλλάντου βρίσκεται ακριβώς στην Εξοδο Λυκόβρυση της Εθνική οδού Αθηνών - Λαμίας με κατευθυνση προς Λαμία, αμέσως μετά την έξοδο κάνεις δεξιά και στο πρώτο στενό αριστερά και μετά σε πάει ο δρόμος μπροστά απο το μοναστήρι. Είναι πολύ θαυματουργή εάν την πιστέψεις και την παρακαλέσεις με την καρδιά σου, εγώ είμαι έγκυος στο κοριτσάκι μου μετά απο την βοήθεια της. Μήν ξεχάσεις να πάρεις το μήλο και το σκοινάκι εάν θέλεις να μείνεις έγκυος.

Στη διάθεση σου για ότι χρειαστείς και βοήθεια σου.

Καλές γιορτές

ΕΤΣΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ!!ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ..ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ!!!ΝΑ ΠΑΤΕ!!!!!ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ Η ΜΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ :laugh: :huh::huh:

Καλησπερα... Οπως θα ρθειτε με το καλο οταν δειτε την εξοδο της Λυκοβρυσης θα κανετε δεξια, αριστερα και να θελετε δεν παει...:) , στην ουσια βγαινετε απο την εθνικη, στην συνεχεια κανεις αριστερα και περνας πανω απο την εθνικη οδο, στο τελος του δρομου δεξια και μετα θα ακολουθησετε τις ταμπελες. Δεν ειναι δυσκολο. Θα το βρειτε. Ευχομαι η Αγια Ειρηνη να κανει το θαυμα της και να μεινετε ολες οι κοπελες εγκυουλες. Φιλια.

STRAWBERRY έγραψε:

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.. :laugh: ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ. ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ... :laugh: :laugh: :)

Ναυπλιο μανταμ...Ναυπλιο!!!!

χιχιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...