Μετάβαση σε περιεχόμενο

geia sas k apo mena....neo melos!!!!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σου irini27.καλο μηνα και για σενα.καλως ηρθες στην παρεα μας.εγω ειμαι η ελενα,ειμαστε σχεδον κοντα ειμαι στην 25 εβδομαδα και περιμενω και εγω κοριτσακι.ευχομαι να περασεις καλα μεσα σε αυτο το χωρο και με το καλο το μωρακι σου.:)

Δημοσίευση

γεια σου irini27.καλο μηνα και για σενα.καλως ηρθες στην παρεα μας.εγω ειμαι η ελενα,ειμαστε σχεδον κοντα ειμαι στην 25 εβδομαδα και περιμενω και εγω κοριτσακι.ευχομαι να περασεις καλα μεσα σε αυτο το χωρο και με το καλο το μωρακι σου.:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ....:)

ΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...

ΕΛΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γεια σου Ειρήνη και καλως μας ήρθες!Είμαι η Μελίνα 28 ετών και έχω 3 παιδιά.Την Άννα 2 ετων και τις δίδυμες Μαριλένα και Χριστίνα που στις 4/9 κλείνουνε τον 5ο μήνα ζωής!Με το καλό το μωράκι σου και να είναι γερό και ευτυχισμένο!Φιλια:P

Δημοσίευση

Γεια σου Ειρήνη και καλως μας ήρθες!Είμαι η Μελίνα 28 ετών και έχω 3 παιδιά.Την Άννα 2 ετων και τις δίδυμες Μαριλένα και Χριστίνα που στις 4/9 κλείνουνε τον 5ο μήνα ζωής!Με το καλό το μωράκι σου και να είναι γερό και ευτυχισμένο!Φιλια:P

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...