Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προβλέψεις...

Recommended Posts

Προβλέπεται το μέλλον?είτε ζώδια,χαρτιά,μεντιουμ κλπ...εγω δεν πιστεύω και πολύ..ούτε στα ζώδια..υπάρχουν όμως κάποιες "κουφές"προβλέψεις..εκεί μάλλον πιθανότητες και οτι πετύχουν κυρίως μεντιουμ...ε?τι λέτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ, κούκλα μου, δεν πιστεύω σε τίποτε από όλα αυτά!!!!!!

Μία φίλη μου, όταν πίνουμε ελληνικό καφέ, μου λέει το φλιτζάνι……

Κάτι γέλια που ρίχνουμε…… δε λέγεται!!!!!!

Στο Λύκειο……. ξημεροβραδιαζόμασταν…….. στις πασιέντζες……

Αλλά…… ως εκεί……

Πιστεύω πως υπάρχουνε πολλοί……. τσαρλατάνοι…….. που τα κονομάνε χοντρά….. από ανθρώπους…… που θέλουνε από κάπου να πιαστούνε…… και να πιστέψουνε…… την κάθε μούφα!!!!!!!

Γνώμη μου πάντα………

Εγω εχω μια κουμπαρα της μαμας μου η οποια λεει το φλυτζανι οχι τελεια..αλλα οτι λεει βγαινει συνηθως...

Τωρα οτι υπαρχουν τσαρλατανοι ,απατεωνες υπαρχουν...

Επισης μια φορα ενας φιλος της αδερφης μου τη ρωτησε ζωδιο και ημερ γενησης...του ειπε και της λεει τι εγινε το Πασχα?Εγινε κατι πολυ σοβαρο...ναι ειχα παθει εγω το εξωμητριο και ειχαμε χασει κ τον κουνιαδο μου...εμενα μου ειπε πως το 2010 με βλεπει για εγκυμοσυνη...

Μεχρι στιγμης δεν εμεινα εγκυος...ουτε με την εξωσωματικη...

Τι να πω?

Η αδερφη μου ειχε προχτες μια νυφη...μια απο το σοι τη ρωτησε τι ζωδιο ειναι μονο ...και της ειπε μολις χωρισες...και παρα πολλα αλλα για εκεινη που δεν της ειχε πει τιποτα...μονο που την εβλεπε δεν της ελεγε χαρτια καφε κλπ..

Της λεει η αδερφη μου πες μου κ για την αδερφη μου ειναι Παρθενος και της ειπε

τι εγινε 27 Οκτωβριου?επαθε πλακα...ειχα κανει εμβρυομεταφορα 26/10...

Της ειπε πως τον Μαρτιο θα γινει και θα παει καλα...

Εγω ετσι οπως παω μετον κυκλο οντως μεσα Φλεβαρη θα κανω εμβρυομεταφορα Μαρτιο θα χω τα αποτελεσματα...

Τι να πω κ γι αυτο??Απο το στομα της και στου Θεου τ'αυτι.....

Κανονικά όταν πιστεύεις στο Θεό δεν πρέπει να πιστευεις σε τετοια γιατι ο Θεος ειναι υπευθυνος για ολα...ετσι δεν ειναι?γενικα το λεω οχι προσωπικα

Κοριτσια δεν ξερω τι παιζεται με ζωδια χαρτια καφεδες κτλ.

Δεν ξερω τιποτα για αυτου του ειδους τις προβλεψεις αλλα.................................

υπαρχει καμια περιπτωση να μπορει καποιος να προβλεψει

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ????????????/

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Κορίτσια εγώ πιστεύω πωσ αυτοι που βρίσκουν και καλα το μελλον και τέτοια είναι καπως πονηρούληδεσ και ξέρουν να ψυχολογουν .Τίποτα περισσότερο.Αν ήταν διαφορετικά θα ξεραν τα πάντα για τον εαυτό τουσ και θα ζουσαν παραμυθένια..αλλα δεν ισχύει κατι τέτοιο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...