Μετάβαση σε περιεχόμενο

EGKYMOSYNH KAI AIMORAGIA


Recommended Posts

Γεια σας,

είμαι καινούργια στην παρέα και μόλις 4 εβδομάδων...το σάββατο το πρωί είδα ροζ και μου κόπηκαν τα πόδια..ο γιατρός μου είπε ξεκούραση και οτι δεν ειναι απαραίτητα κάτι 'κακό', μου είπε να κάνω μια ένεση proluton και να παίρνω 4 χάπια utrogestan την ημέρα. σήμερα ξανά μίλησα μαζί του ενώ η κατάσταση παραμένει σταθερή έχω ροζ κατά την ούρηση και το σκούπισμα και με καθησήχασε λεγόντάς μου ότι δεν είναι απαραίτητα κακό για το έμβρυο όλο αυτό. ξεκούραση και τεμπελιά μου είπε.

να ανυσηχώ? υπάρχει όντως πιθανότητα να πάνε όλα καλά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατ'αρχας συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!

Να μην αγχωνεσαι αφου σου ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα θα ειναι.

Θα σου πω 2 προσωπικες μου ιστοριες να σε ανακουφισω...

Μια φιλη μου ηταν εγκυος και στην 5η εβδομαδα ειχε αιματακι αλλα ολα πηγανε καλα και τωρα εχει την κορη της στην αγκαλια της...

Εγω στην 10η εβδομαδα απο την κουραση ειχα καφετια για 2 συνεχομενα πρωινα...τωρα εχω μια κορουλα 9 μηνων...

Μην πανικοβαλλεσαι καθολου και μην κουραζεις το μυαλο σου...Αγχωνεσαι κα ι ετσι κανεις κακο...Ολα θα πανε καλα στο ευχομαι...! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλιτσα δεν ειμαι γιατρος,εχω βεβαια την εμπειρια μιας κ εχω γεννησει μια φορα,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι ασυνιθηστο αυτο που σου συμβαινει.Πααααρα πολλες κοπελες εδω στο mammy εχουν γραψει κατα καιρους για τετοια υγρακια στην αρχη της εγκυμοσυνης που δεν ειναι τελικα κατι σοβαρο.Η μαμα μου 3 παιδια εκανε κ στα 3 ειχε αιμα τους πρωτους μηνες.Να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου κ να ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις,Ολα θα πανε καλα!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhmera kai kalos orises sthn parea mas..fisika kai yparxh oxi 1 alla polles pithanotites na pane ola teleia...yparxoun kopeles pou eixan aima kai tora kratane ta morakia tous aggali..kalo einai na ksekourasths kai na exeis anebasmenh diathesh..kai tha deis oti den einai tipote ola tha pane teleia!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΛΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ 8Α ΣΟΥ ΠΑΝΕ !!!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ , 6 UTROGESTAN - ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ (ΕΚΑΤΣΑ ΜΕΤΑ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΑΠΛΑ,ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ)ΚΑΙ....

ΟΛΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑ ! :side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

ειμαι η μαρια και ειμαι 26 χρονων και 32 εβδομαδων εγκυος στο πρωτο μου παιδακι που ειναι αγορακι!! :):)

συνηθως στην αρχη τησ εγκυμοσυνης,εχουμε λιγο αιματακι.και αυτο συμβαινει κατα την εμφυτευση...ειναι πολθ φυσιολογικο,καθως και πολλες φορες αιμοραγει και η μυτρα!!!μην ανησυχεις,ξεκουρασου,τρωγε καλα,παιρνε συμπληρωμα φυλικου οξεος,σκεψου θετικα και ολα θα πανε τελεια!!!!

καλη εγκυμοσυνη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ.....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ 2ΜΗΝΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΕ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ!!!ΕΠΕΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ 6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΚΑΤΣΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑΠΕ-ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ!!!!ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! :) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλα μην αγχώνεσαι. Και εγω είχα λιγο ροζ αίμα τον 2ο μήνα και πολύ κοκκινο αίμα στο 3ο. Ξαπλωσα τελείος 1 μηνα και για άλλον ενα ήμουν σε πολύ χαλαρους ρυθμούς. Το utrogestan είναι οτι καλυτερο υπαρχει. Μην ανησυχεις. Το έχουμε παρασει πάρα πολλές αυτο. Απλά χαλάρωσε,τεμπελιασε και εμπιστευσου το γιατρό σου.

Ευχομαι να πανε όλα τέλεια...που θα πάνε δηλαδη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ 1 ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ 6 ΚΑΙ 7 ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΕΒΓΑΖΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΥΝΑ, ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ UTROGESTAN 6 THΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΑ ΣΕ 3 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΧΩΣΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εγώ είχα λίγο αίμα μόνο στο σκούπισμα (sorry για την περιγραφή)΄κ έμεινα ξάπλα με utrotzestan. Έπινα 6 την ημέρα, δυό-δύο πρωί μεσημέρι βράδυ. Ήταν Σάββατο, ο γιατρός μου είπε αν αυξηθεί με παίρνεις τηλ αμέσως να έρθεις να σε δω. Ευτυχώς με τα χάπια μειώθηκε σε καφέ κ τελικά σταμάτησε.Πήγα στο γιατρό τη Δευτέρα κ δεν είδαμε κάτι. Ωστόσο έμεινα σε ακινησία άλλες 20 μέρες με τα χάπια κ σταδιακά τα σταμάτησα.

Όλα είναι μια χαρά κ το ίδιο εύχομαι κ σε σένα.

Τώρα σου σταμάτησαν? θα πας στο γιατρό?

Πες μας νέα, εύχομαι να μη είναι τίποτα, πάντως λίγο αίμα πολλές είχαμε στην αρχή, μην ανησυχείς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω ποτέ δε το προτιμούσα, ας ελπίσουμε οι υπόλοιπες επαφές να είναι καλές και να έρθει το σπορακι🤞 Εμένα υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που είχαν τύχει και είχαν συνδεθεί με την εγκυμοσύνη αυτή, που νομίζω συνεχώς θα μου περνάει από το μυαλό, τουλάχιστον όσο περνάει ο καιρός λίγο λίγο απαλύνουν, Συνέχεια βλέπω πεταλουδιτσες να με περιτριγυριζουν και σκέφτομαι πως αυτές οι πεταλουδιτσες είναι τόσο μικρές όσο και αυτό το μωρακι όταν έφυγε και πέταξε ψηλά στον ουρανό, είναι στιγμές που περνάει από το μυαλό μου έντονα και σκέφτομαι πωπω πως μπορεί να αλλάξει η ζωή έτσι....πως να μην είναι δύσκολο ψυχολογικά μετά; πραγματικά έχουμε τόση δύναμη μέσα μας 
    • Κοριτσια μ πως είστε; Εγω εισαγωγή νοσοκομειο λόγω συσπάσεων. Εχθες το βραδυ εκανα μια μεγαλη πέτρωσε ολη η κοιλιά κ κράτησε καποια λεπτα. Σημερα πρωι μιλησα με την γιατρό μ κ μ ζήτησε να με δει. Οντως μ ειπε κανω συσπασούλες κ με κράτησε μεσα για ενδοφλέβιο μαγνήσιο. Εχω απο τις 5:30 το απογευμα να κανω, θελω μα πιστευω πως εκανε δουλεια το Mg κ δεν θα ξανακάνω. Κοριτσια εσεις παίρνετε μαγνήσιο; Εμενα δεν μ είχε ξεκινήσει
    • Γλυκούλα μου!! 🥹🥹🥹   Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό καλοκαίρι!! Σήμερα πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί με τον άντρα μου και τους κουμπάρους μας και τα παιδιά μας και ήταν μαγικά!! Μου ρθε επιθυμία για μπύρα βαρελίσια, πήρα μια μεγάλη το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!! Και μετά σκεφτόμουν λες αυτή να ήταν η τελευταία μπύρα του καλοκαιριού;; Να μην μπορέσω να πιω άλλη;; Χάχαχα του τρελού!! 
    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...