Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,

είμαι καινούργια στην παρέα και μόλις 4 εβδομάδων...το σάββατο το πρωί είδα ροζ και μου κόπηκαν τα πόδια..ο γιατρός μου είπε ξεκούραση και οτι δεν ειναι απαραίτητα κάτι 'κακό', μου είπε να κάνω μια ένεση proluton και να παίρνω 4 χάπια utrogestan την ημέρα. σήμερα ξανά μίλησα μαζί του ενώ η κατάσταση παραμένει σταθερή έχω ροζ κατά την ούρηση και το σκούπισμα και με καθησήχασε λεγόντάς μου ότι δεν είναι απαραίτητα κακό για το έμβρυο όλο αυτό. ξεκούραση και τεμπελιά μου είπε.

να ανυσηχώ? υπάρχει όντως πιθανότητα να πάνε όλα καλά?

Δημοσίευση

Κατ'αρχας συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!

Να μην αγχωνεσαι αφου σου ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα θα ειναι.

Θα σου πω 2 προσωπικες μου ιστοριες να σε ανακουφισω...

Μια φιλη μου ηταν εγκυος και στην 5η εβδομαδα ειχε αιματακι αλλα ολα πηγανε καλα και τωρα εχει την κορη της στην αγκαλια της...

Εγω στην 10η εβδομαδα απο την κουραση ειχα καφετια για 2 συνεχομενα πρωινα...τωρα εχω μια κορουλα 9 μηνων...

Μην πανικοβαλλεσαι καθολου και μην κουραζεις το μυαλο σου...Αγχωνεσαι κα ι ετσι κανεις κακο...Ολα θα πανε καλα στο ευχομαι...! ;)

Δημοσίευση

κουκλιτσα δεν ειμαι γιατρος,εχω βεβαια την εμπειρια μιας κ εχω γεννησει μια φορα,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι ασυνιθηστο αυτο που σου συμβαινει.Πααααρα πολλες κοπελες εδω στο mammy εχουν γραψει κατα καιρους για τετοια υγρακια στην αρχη της εγκυμοσυνης που δεν ειναι τελικα κατι σοβαρο.Η μαμα μου 3 παιδια εκανε κ στα 3 ειχε αιμα τους πρωτους μηνες.Να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου κ να ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις,Ολα θα πανε καλα!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλως ηρθες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

ειμαι η μαρια και ειμαι 26 χρονων και 32 εβδομαδων εγκυος στο πρωτο μου παιδακι που ειναι αγορακι!! :):)

συνηθως στην αρχη τησ εγκυμοσυνης,εχουμε λιγο αιματακι.και αυτο συμβαινει κατα την εμφυτευση...ειναι πολθ φυσιολογικο,καθως και πολλες φορες αιμοραγει και η μυτρα!!!μην ανησυχεις,ξεκουρασου,τρωγε καλα,παιρνε συμπληρωμα φυλικου οξεος,σκεψου θετικα και ολα θα πανε τελεια!!!!

καλη εγκυμοσυνη!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ.....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ 2ΜΗΝΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΕ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ!!!ΕΠΕΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ 6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΚΑΤΣΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑΠΕ-ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ!!!!ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

Το ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλα μην αγχώνεσαι. Και εγω είχα λιγο ροζ αίμα τον 2ο μήνα και πολύ κοκκινο αίμα στο 3ο. Ξαπλωσα τελείος 1 μηνα και για άλλον ενα ήμουν σε πολύ χαλαρους ρυθμούς. Το utrogestan είναι οτι καλυτερο υπαρχει. Μην ανησυχεις. Το έχουμε παρασει πάρα πολλές αυτο. Απλά χαλάρωσε,τεμπελιασε και εμπιστευσου το γιατρό σου.

Ευχομαι να πανε όλα τέλεια...που θα πάνε δηλαδη!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ 1 ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ 6 ΚΑΙ 7 ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΕΒΓΑΖΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΥΝΑ, ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ UTROGESTAN 6 THΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΑ ΣΕ 3 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΧΩΣΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ!!!

Δημοσίευση

κ εγώ είχα λίγο αίμα μόνο στο σκούπισμα (sorry για την περιγραφή)΄κ έμεινα ξάπλα με utrotzestan. Έπινα 6 την ημέρα, δυό-δύο πρωί μεσημέρι βράδυ. Ήταν Σάββατο, ο γιατρός μου είπε αν αυξηθεί με παίρνεις τηλ αμέσως να έρθεις να σε δω. Ευτυχώς με τα χάπια μειώθηκε σε καφέ κ τελικά σταμάτησε.Πήγα στο γιατρό τη Δευτέρα κ δεν είδαμε κάτι. Ωστόσο έμεινα σε ακινησία άλλες 20 μέρες με τα χάπια κ σταδιακά τα σταμάτησα.

Όλα είναι μια χαρά κ το ίδιο εύχομαι κ σε σένα.

Τώρα σου σταμάτησαν? θα πας στο γιατρό?

Πες μας νέα, εύχομαι να μη είναι τίποτα, πάντως λίγο αίμα πολλές είχαμε στην αρχή, μην ανησυχείς.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
    • Καλησπερα και σε εσενα💗, εχω αστατο κυκλο αλλα τοτε ειχα τα μονα συμπτώματα για ωορρηξία μετα δεν ειχα απολυτως τιποτα (ουτε και πιο πριν). Σε ολους τους προηγούμενους κύκλους ειχα απο παρα πολυ νωρίς συμπτώματα περιοδου και τωρα δεν εχω τιποτα και μου φανηκε παρα πολυ παραξενο! υγ εκανα μεσοκυκλικη αιμορραγία στις 19-21/1 που απο οτι καταλαβα απο τη γυναικολογο κανει "Reset" ο κυκλος και φανηκε απο τα αποτελέσματα των εξετάσεων (προλακτινη,προγεστερόνη και LH) . και μετα ειχα 27-28/1 αυτα τα συμπτωματα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...