Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,

είμαι καινούργια στην παρέα και μόλις 4 εβδομάδων...το σάββατο το πρωί είδα ροζ και μου κόπηκαν τα πόδια..ο γιατρός μου είπε ξεκούραση και οτι δεν ειναι απαραίτητα κάτι 'κακό', μου είπε να κάνω μια ένεση proluton και να παίρνω 4 χάπια utrogestan την ημέρα. σήμερα ξανά μίλησα μαζί του ενώ η κατάσταση παραμένει σταθερή έχω ροζ κατά την ούρηση και το σκούπισμα και με καθησήχασε λεγόντάς μου ότι δεν είναι απαραίτητα κακό για το έμβρυο όλο αυτό. ξεκούραση και τεμπελιά μου είπε.

να ανυσηχώ? υπάρχει όντως πιθανότητα να πάνε όλα καλά?

Δημοσίευση

Κατ'αρχας συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!

Να μην αγχωνεσαι αφου σου ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα θα ειναι.

Θα σου πω 2 προσωπικες μου ιστοριες να σε ανακουφισω...

Μια φιλη μου ηταν εγκυος και στην 5η εβδομαδα ειχε αιματακι αλλα ολα πηγανε καλα και τωρα εχει την κορη της στην αγκαλια της...

Εγω στην 10η εβδομαδα απο την κουραση ειχα καφετια για 2 συνεχομενα πρωινα...τωρα εχω μια κορουλα 9 μηνων...

Μην πανικοβαλλεσαι καθολου και μην κουραζεις το μυαλο σου...Αγχωνεσαι κα ι ετσι κανεις κακο...Ολα θα πανε καλα στο ευχομαι...! ;)

Δημοσίευση

κουκλιτσα δεν ειμαι γιατρος,εχω βεβαια την εμπειρια μιας κ εχω γεννησει μια φορα,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι ασυνιθηστο αυτο που σου συμβαινει.Πααααρα πολλες κοπελες εδω στο mammy εχουν γραψει κατα καιρους για τετοια υγρακια στην αρχη της εγκυμοσυνης που δεν ειναι τελικα κατι σοβαρο.Η μαμα μου 3 παιδια εκανε κ στα 3 ειχε αιμα τους πρωτους μηνες.Να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου κ να ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις,Ολα θα πανε καλα!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλως ηρθες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

ειμαι η μαρια και ειμαι 26 χρονων και 32 εβδομαδων εγκυος στο πρωτο μου παιδακι που ειναι αγορακι!! :):)

συνηθως στην αρχη τησ εγκυμοσυνης,εχουμε λιγο αιματακι.και αυτο συμβαινει κατα την εμφυτευση...ειναι πολθ φυσιολογικο,καθως και πολλες φορες αιμοραγει και η μυτρα!!!μην ανησυχεις,ξεκουρασου,τρωγε καλα,παιρνε συμπληρωμα φυλικου οξεος,σκεψου θετικα και ολα θα πανε τελεια!!!!

καλη εγκυμοσυνη!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ.....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ 2ΜΗΝΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΕ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ!!!ΕΠΕΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ 6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΚΑΤΣΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑΠΕ-ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ!!!!ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

Το ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλα μην αγχώνεσαι. Και εγω είχα λιγο ροζ αίμα τον 2ο μήνα και πολύ κοκκινο αίμα στο 3ο. Ξαπλωσα τελείος 1 μηνα και για άλλον ενα ήμουν σε πολύ χαλαρους ρυθμούς. Το utrogestan είναι οτι καλυτερο υπαρχει. Μην ανησυχεις. Το έχουμε παρασει πάρα πολλές αυτο. Απλά χαλάρωσε,τεμπελιασε και εμπιστευσου το γιατρό σου.

Ευχομαι να πανε όλα τέλεια...που θα πάνε δηλαδη!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ 1 ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ 6 ΚΑΙ 7 ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΕΒΓΑΖΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΥΝΑ, ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ UTROGESTAN 6 THΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΑ ΣΕ 3 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΧΩΣΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ!!!

Δημοσίευση

κ εγώ είχα λίγο αίμα μόνο στο σκούπισμα (sorry για την περιγραφή)΄κ έμεινα ξάπλα με utrotzestan. Έπινα 6 την ημέρα, δυό-δύο πρωί μεσημέρι βράδυ. Ήταν Σάββατο, ο γιατρός μου είπε αν αυξηθεί με παίρνεις τηλ αμέσως να έρθεις να σε δω. Ευτυχώς με τα χάπια μειώθηκε σε καφέ κ τελικά σταμάτησε.Πήγα στο γιατρό τη Δευτέρα κ δεν είδαμε κάτι. Ωστόσο έμεινα σε ακινησία άλλες 20 μέρες με τα χάπια κ σταδιακά τα σταμάτησα.

Όλα είναι μια χαρά κ το ίδιο εύχομαι κ σε σένα.

Τώρα σου σταμάτησαν? θα πας στο γιατρό?

Πες μας νέα, εύχομαι να μη είναι τίποτα, πάντως λίγο αίμα πολλές είχαμε στην αρχή, μην ανησυχείς.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @MinaSam @evaioan ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! @MinaSam είμαι εκπαιδευτικός οπότε και μέχρι τις 4 να είναι ανοιχτός δεν με πειράζει, όπως και είναι κλειστός τον Αυγουστο!  Ναι τους έχω ακούσει αυτούς!  Θα κλείσω ένα ραντεβού!  @evaioan ποια από τις δύο κοκκινοσκουφιτσες λες; Στην Πυλαία ή στο Πανόραμα ;  
    • Καλή χρονιά κορίτσια να έχουμε με υγεία και με το καλό τα μωράκια μας.! Εμείς σήμερα, αν και τα Φώτα, είχαμε ραντεβού στο νοσοκομείο στο γιατρό μας. Η μπέμπα είναι μια χαρά! Μεγαλώνει πολύ καλά! Είναι 31+3 σήμερα και έχουμε doppler 20/01 στην γυναικολόγο που μας παρακολουθεί εκτός νοσοκομείου. Έχουμε φτάσει σχεδόν 1.700 gr και θέλουμε λίγο προσοχή με το αλάτι.. το ζάχαρο το έχω ελεγχόμενο με μηχανάκι. Κάνω τη διατροφή όσο γίνεται πιο σωστά για να μην έχω απρόοπτα.  Έχω ξεκινήσει κι εγώ να ανοίγω κούτες τις ανηψιάς μου με μωρουδιακά και να παίρνω ότι χρειάζεται για τη βαλίτσα του νοσοκομείο.  Τώρα δυσκολεύομαι λίγο με τα πράγματα γιατί χρειάζομαι τη βοήθεια της μαμάς μου για να τα βρω όλα άκρη και εκείνη πρέπει να φροντίζει τη γιαγιά μου που είναι άρρωστη και δυστυχώς ολικά τυφλή. Οπότε χρειάζεται άνθρωπο 24 ώρες το 24ωρο. Μένουμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι προς το παρόν, για να μπορεί η μαμά να φροντίζει και εμένα και τη γιαγιά ταυτόχρονα. Και έχει μείνει πίσω και η μετακόμιση μας. Γενικά λίγο σκατά μας πήγε ο Δεκέμβριος αλλά το παλεύουμε με αισιοδοξία. Βοήθεια από την πεθερά δεν μπορώ να έχω γιατί κι αυτή τρέχει με τον πεθερό μου, τον βάλαμε κι αυτόν σε νοσοκομείο και τώρα σε κέντρο αποκατάστασης γιατί του παρουσιάστηκε αυτοάνοσο σοβαρό. Τεσπα! ελπίζω να γεννήσω με το καλό και μετά όλα να πάρουν το δρόμο τους.
    • Αχ κορίτσια μια τρέλα ζω και εγώ τους τελευταίους μήνες...  Από την ώρα που βγήκα απ' το νοσοκομείο έκανα ένα μήνα ακριβώς για να συνέλθω! Μένω στο πατρικό μου για να με φροντίζει η μαμά μου. Αρχές Δεκεμβρίου μπήκαν έκτακτα νοσοκομείο η γιαγιά μου ( η μαμά της μαμάς μου, που είναι ολικά τυφλή) και ο πεθερός μου.. με αποτέλεσμα να έχουμε πιάσει όλα τα νοσοκομεία του νομού. Η μία στο Διδυμότειχο και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη. Έμεινε πίσω η δική μας μετακόμιση γιατί η μαμά μου έπρεπε για 8 μέρες να είναι στο νοσοκομείο με τη γιαγιά και η πεθερά μου στο άλλο νοσοκομείο με τον πεθερό μου... Μια τρέλα γενικότερα. Εγώ αναγκαστικά γύρισα σπίτι με τον άντρα μου ο οποίος δούλευε ταυτόχρονα και τις μέρες που είχε υπηρεσίες έπρεπε να είμαι τελείως μόνη στο σπίτι.  Τελικά η γιαγιά βγήκε, απλά χρειάζεται τη μαμά 24 ώρες το 24ωρο στο σπίτι και ο πεθερός μου είναι με σοβαρό αυτοάνοσο σε κέντρο αποκατάστασης στην Καβάλα. Στο καπάκι πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζω βαλίτσα μαιευτηρίου γιατί έχω μπει στον 8ο και χρειάζομαι τη βοήθειά της μαμάς μου γιατί μόνη δεν μπορώ να κάνω τπτ! Τελευταίο υπέρηχο έχω 20/01 στη γυναικολόγο μου και μετά 03/02 στο νοσοκομείο αρχίζω τις κορδέλες.  Σήμερα πήγαμε στο νοσοκομείο, είχαμε ραντεβού με το γιατρό, είδαμε τη μπέμπα, είναι μια χαρά, 1700 περίπου με το κεφάλι κάτω.  Είμαστε 31+3 σήμερα και λίγο το αλάτι θα πρέπει να προσέξω, αλλιώς όλα καλά! Ελέγχω το ζάχαρο καθημερινά και όσο μπορώ κοιτάω να ακολουθώ σωστότερα τη διατροφή μου για να φτάσω αισίως σε φυσιολογικό τοκετό. Ο γιατρός μου δηλαδή αυτό επιδιώκει, είναι ευτυχώς υπέρ του φυσιολογικού τοκετού.  @Princess28 εγώ κορίτσι δεν είχα σε όλη την εγκυμοσύνη ούτε εμετούς, ούτε αναγούλες, ούτε ζαλάδες.. αυτό που έχω και δεν περνάει τόσο καιρό είναι οι καούρες.. αυτό που πας να ξαπλώσεις και μέσα στη νύχτα ανεβαίνει ένα κάψιμο στο λαιμό σου και σε όλα σου τα σώθηκα μπορεί να με τρελένει άνετα.. ευτυχώς έχω βρει λίγο τη γιατρειά μου στο malox plus. Το παίρνω σχεδόν κάθε μέρα πριν κοιμηθώ και μπορώ λίγο να ηρεμώ. Στα κιλά έχω φτάσει αυτά που είχα όταν ξεκίνησα την εγκυμοσύνη, στα 100 δηλαδή. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στους πρώτους μήνες κατέβηκα στα 93 και τώρα ήρθα ξανά στα αρχικά.. δεν ξέρω πόσα κιλά θα πάρω ακόμη.. αλλά ελπίζω όχι πολλά. Είχα ήδη 30 κιλά επάνω στην έναρξη της εγκυμοσύνης από τις ορμόνες και τα φάρμακα που έπαιρνα τόσο καιρό για την εξωσωματική. Ελπίζω μετά τη γέννα να μπορέσω να επανέλθω στα αρχικά μου. 
    • Καλη χρονια κοριτσια!!! Να χαιρεστε τις οικογενειες σας! Χαθηκατε ολες!!
    • Προσωπικά δεν έχουμε καθόλου επαφές κάτι η αποκόλληση κάτι η θέση του πλακούντα και οι δύο γιατροί (γυναικολόγος και αυτός που είχαμε πάει για την α' επιπέδου) δε μας το έχουν επιτρέψει. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...