Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμφωνείτε?

Recommended Posts

"Απιστία δεν υφίσταται γιατί κανείς δεν ανήκει σε κανέναν"συμφωνείτε με αυτό?εγω οχι.θεωρώ οτι ειναι θέμα σεβασμου και αφου πληγωνεται ο συντροφος μου τοτε δεν υπαρχει και λογος συζήτησης...αλλα τετοιες μ@@@κιες μονο απο αντρες τις ακους και μεγάλους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα,τοτε γιατι να ενωνουμε τις ζωες μας με αλλους ανθρωπους;;Απο τη στιγμη που διαλεγεις μεσα απο ολον αυτον τον κοσμο ΕΝΑΝ ανθρωπο κ λες αυτος/η ειναι για μενα,νομιζω πως αυτη η αποψη ειναι τουλαχιστον ηλιθια.Τοτε προς τι η αγαπη,η συντροφικοτητα,το μοιρασμα..προς τι ολα αυτα;;Τετοιες αηδιες λεγονται και για αυτο πλεον οι νεες γενιες δυσκολευονται,οχι να παντρευτουν,αλλα εστω να κανουν μια σχεση.

Φυσικα κ ειναι απιστια,οχι μονο ως πραξη,ακομα κ η σκεψη για εμενα,απιστια ειναι.Βεβαιως κ ανηκω στον αντρα μου,οπως μου ανηκει και αυτος..αν ειναι δυνατον.Αλλο η ατομικη ελευθερια,που φυσικα πρεπει να υφισταται σε μια σχεση κι αλλο το αλλο ακρο.Αμα ηταν ετσι ας μην καναμε οικογενειες κι ας ηταν ο καθενας για παρτη του να πηγαινει με οποιον/α θελει οποτε θελει...ημαρτον!

Το "δεν ανηκεις πουθενα" σημαινει 2 ανθρωποι να το εχουν συζητησει κ να το εχουν αποφασισει απο κοινου,οχι μονο ο ενας!Σε τετοια σχεση παω πασο,τι λες ελευθερη κ πολυ χαλαρη!

Αλλα οταν 2 ανθρωποι αποφασιζουν να ειναι μαζι υποσχομενοι αγαπη,ΣΕΒΑΣΜΟ,πιστη κ αφοσιωση...δε το συζητω οτι η απιστια ειναι απαραδεκτη!

Πολλες φορες ομως συμβαινει γιατι ειμαστε ανθρωποι!Τετοιες στιγμες πρεπει να υπαρχει ειλικρινια!!Γνωμη μου ειναι καλυτερα να φευγεις πρωτου γινει...!Ειναι τοσο ασχημο να πληγωνεις καποιον που σε πιστευει ,σε αγαπα κ σε εμπιστευεται..

μεγΑΑΑΑΑλη βλακεια αυτη :S

εννοειται οτι ανηκουμε στον αντρα μας κ ο αντρας μας σε μας!!!δεν εννοω βεβαια οτι ειμαστε ''σκλαβοι'',εννοω οτι του ανηκει η ψυχη,το σωμα,η καρδια,τα παντα!αν ολα αυτα τα διαστρεβλωσουμε τοτε υφισταται απιστια κ δεν υπαρχει ουτε ιχνος σεβασμου προς το προσωπο του :( αμα καποιος δεν θελει να ανηκει καπου ας μεινει μονος του :silly: οχι να πληγωνει αυτον που του τα δινει ολα :blink:

O συκεκριμένος άνθρωπος είναι και παντρεμένος και παιδί έχει..'οι άντρες έχουν άλλα ενστικτα και αυτή είναι η φυση τους.λειτουργουν με ενστικτα.και εφόσον αγαπάω τη γυναίκα μου τι σχέση έχει?"ετσι το συνέχισε

αν η γυναικα αυτου του αντρα ειχε γκομενους θα συνεχιζε να το βλεπει οτι δεν υπαρχει απιστια?κοριτσια αυτα ειναι πα πα ρι ες!!!

little-angel έγραψε:

Το "δεν ανηκεις πουθενα" σημαινει 2 ανθρωποι να το εχουν συζητησει κ να το εχουν αποφασισει απο κοινου,οχι μονο ο ενας!Σε τετοια σχεση παω πασο,τι λες ελευθερη κ πολυ χαλαρη!

Αλλα οταν 2 ανθρωποι αποφασιζουν να ειναι μαζι υποσχομενοι αγαπη,ΣΕΒΑΣΜΟ,πιστη κ αφοσιωση...δε το συζητω οτι η απιστια ειναι απαραδεκτη!

Πολλες φορες ομως συμβαινει γιατι ειμαστε ανθρωποι!Τετοιες στιγμες πρεπει να υπαρχει ειλικρινια!!Γνωμη μου ειναι καλυτερα να φευγεις πρωτου γινει...!Ειναι τοσο ασχημο να πληγωνεις καποιον που σε πιστευει ,σε αγαπα κ σε εμπιστευεται..

Συμφωνώ! Ειχε και ενα επεισόδιο εχθες του Κόκκινου κύκλου που θα το χαρακτήριζα "μαχαιριά στην καρδιά". Ουφ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...