Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Βλεπω κι εσυ επιασες το τζοκερ… Οπως το λες…. Ειναι μη σου τυχει… Οπως και πολλα αλλα στη ζωη φυσικα… Εκανες μετεπειτα παιδακι/α; 
    • Θα συμφωνήσω με τη κοπέλα παραπάνω. Αν θες να πάρεις τα μέτρα σου θα πρέπει οχι μονο να μην στείλεις τη μικρή παιδικό, αλλά γενικά να φοράς μάσκα έξω, μη σου πω να τους αποφεύγεις κ όλους στο σπίτι. Να μπεις δηλαδή σε καραντίνα. Δυσκολο.  Δυστυχώς κ εγω είμαι παθουσα και εκανα διακοπή στον 6ο μήνα. Τοτε ο γιατρός με ρώτησε αν είμαι δασκάλα κ αν έρχομαι σε επαφή με παιδια. Ούτε δασκάλα είμαι, ούτε παιδί ειχα. Βασικά ούτε ήξερα τι ηταν , δεν ειχα ποτε κανένα σύμπτωμα, ο άντρας μου επειδή έκανε κ αυτός την εξέταση δε κόλλησε ποτέ..εγω όμως την πάτησα. Ειναι να μη σου τύχει. Να πλένεις καλα τα χέρια σου αυτη ήταν η γενική οδηγία.  Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!💗  
    • Πετάγομαι κι εγώ απο το δίπλα γκρουπ ως διδυμομαμά, αγόρασα την ζώνη της momcozy εργονομική, την πήρα λίγο μεγαλύτερο νούμερο (δεν μου κάνει ακομά και δεν την χρειάζομαι 24η εβδομάδα ακόμα), αλλά η ζώνη είναι απίστευτη που την έβαλα να δω πως θα κάθετε στο μέλλον! έχει υποστήριξη για την μέση και για κάτω απο την κοιλιά μας. την αγόρασα σε προσφορά μαζί με το μαξιλάρι εγκυμοσύνης της ίδιας εταιρείας και μου πήγαν και τα δυο γύρω στα 125€ αν θυμάμαι καλα. Η παράδοση αργεί λίγο γιατί έρχονται απο εξωτερικό. Την παρέλαβα μετά απο δέκα εργάσιμες περίπου.
    • Έχω καρότσι διπλό της βόλτας μας το χάρισαν..η αρχή σίγουρα είναι δύσκολη μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας..να τα μάθουμε πώς να τα κάνουμε..σαν αρχάριοι..κ ας φάμε κ το σκατό στο πάτωμα όπως είπες χαχααα μακάρι να φτάσω όσο πιο πολύ γίνεται να μη κάτσουν μέσα..θα δείξει..θα κοιτάξω για τη ζώνη μη με βοηθήσει
    • Μπράβο βρε κορίτσι μου 😍😍😍😍 ώρα για το πρώτο του ρουχαλάκι νομίζω ☺️
  • Προσθήκη...