Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απογοήτευση μεγάλη...

Recommended Posts

Πίστευα οτι ο λόγος που καθυστερούμε το παιδί είναι οικονομικός και τώρα άκουσα απο τον άντρα μου"δεν το έχω πάρει αποφαση.θα μας περιορίσει πολύ.να κάνουμε και άλλα πράγματα πρώτα...καμια 5 ετία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"και ειμαι 28 και αυτός 31....απογοήτευση κορίτσια..μου κακοφάνηκε...οχι τόσο για το λόγο όσο γιατι δεν μου το έλεγε τόσο καιρό???? :( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ.ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ...

ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ?ΤΕΣΠΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙΣ....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΄΄ΚΑΤΣΕΙ΄΄ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ;)

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΜΕΘΥΣΕ ΤΟΝ ,ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΤΟΝ

ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ!ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ :P:P

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΄΄ΑΝΕΒΑΣΩ ΄΄ΛΙΓΟ.

Μην πτοείσαι καθόλου.

Αφού ξέρεις εμεις οι γυναίκες έχουμε τον τρόπο να τους αλλάζουμε γνώμη ;) ...ξέρεις :)

Ε! όχι και πενταετία πάει πολύ μου φαίνεται.

Πόσο καιρό είστε παντρεμένοι?

Tρέλα μεγάλη δεν έχω ούτε εγώ..ακόμα τουλάχιστον...μου κακοφάνηκε ομως...θα μας απομακρύνει και κάτι τετοια είπε...εγω δεν έπρεπε να τα ξέρω αυτά??δεν είναι λίγο σοβαρό το θέμα για να μου το λέει τώρα?σίγουρα το εννοουσε..τον ξέρω

1 χρόνο και κάτι κωνσταντίνα μου...μου ακούστηκε πολύ ανώριμο...σαν να μιλούσα με ενα παιδί...πως να το εξηγήσω...

ΠΑΚΕΤΟ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑ ΤΟ 8ΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡ8ΕΙ ... ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΑΤΙΜΑ...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΛΕΓΕ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 6 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΦΤΑΣΑ 33 Κ ΑΥΤΟΣ 44 ( ΤΙ ΩΡΑΙΑ...)

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΑΜΑ ΚΑΙΓΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ ΕΙΧΕΣ Κ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΡΟΥΧΑ ! (ΠΩ ΠΩ ΜΕ ΦΟΥΝΤΩΣΕΣ!!!)

juliax έγραψε:

ΠΑΚΕΤΟ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑ ΤΟ 8ΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡ8ΕΙ ... ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΑΤΙΜΑ...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΛΕΓΕ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 6 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΦΤΑΣΑ 33 Κ ΑΥΤΟΣ 44 ( ΤΙ ΩΡΑΙΑ...)

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΑΜΑ ΚΑΙΓΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ ΕΙΧΕΣ Κ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΡΟΥΧΑ ! (ΠΩ ΠΩ ΜΕ ΦΟΥΝΤΩΣΕΣ!!!)

Συμφωνω απολυτως!!

Πολλές φορές νιώθω οτι έχουν κατέβει απο άλλο πλανήτη...αφου είχα μείνει και τον κοιτούσα μ@@@κας!!!μια παιδική επιχειρηματολογια και τελείως ανυπόστατη!την υποστήριζε ως το πιο λογικό πράγμα που είχε πει ποτέ!

ΠΑΝΤΑ , ΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΠΕΙ 8ΕΛΩ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ??? ΕΥ8ΥΝΟΦΟΒΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ !!!

Λάθος του κοπέλα μου!!!!!!

Τα παιδιά δεν τα προγραμματίζεις…..

Κι εγώ έλεγα π….. ριές….. του τύπου…… να χάσω κανένα κιλό πρώτα…… να γλεντήσουμε τη ζωή μας…..

Έλα τώρα, που προσπαθούμε πόσον καιρό και δε μας κάθεται……

Και μου το έλεγαν…….

Aκριβως!Αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση"γιατί όταν θα θέλεις θα μας έρθει?κατα παραγελλία?"ο τρόπος σκέψης του με πανικόβαλλε..πραγματικά..κανένας συνειρμός...

Οι περισσοτεροι ανδρες ειναι σαν τα μικρα παιδια!Κ φοβιτσιαρηδες ειναι κ ευθυνοφοβοι κ πολλα αλλα!!

Δε το συζητω οτι ειναι απαραδεκτο το οτι στο ειπε τωρα αλλα ποιος ξερει τι ειχε μεσ'το μυαλο του :blink: !

Με τη συζητηση λυνονται πολλα!Ηρεμα κ ομορφα,χωρις εντασεις!Ασ'τον να σου πει τις σκεψεις του,τους φοβους του...κ πες του κ εσυ ολα οσα θες κ σκεφτεσαι!

Ισως βλεπει κ εσενα που δεν εισαι ακομα πολυ ζεστη με το θεμα κ φοβαται ακομα περισσοτερο..τι να πω!

Μιληστε σα μεγαλοι ανθρωποι!Σαν ζευγαρι που συζηταει για την ΚΟΙΝΗ του ζωη!!Ο ενας δε θελει,οκ!Αλλα αν ο αλλος θελει??Πρεπει να βρεθει μια αποδεκτη λυση!

Συζητα ηρεμα κ γλυκα μην τρομαξει κ περισσοτερο :woohoo: ...αντρες.....

Μη στεναχωριεσαι!! :kiss:

Ναι μωρέ..μωρό δεν έχω μωρό βρήκα..να προσέχουμε και τί λέμε τωρα..πού φτάσαμε!μια μανία που έχει....βόλτες,εκδρομές,κόσμο...αυτά είναι!αυτά θέλει...και η πεθερά μου έτσι είναιγ@@@το!ολο βόλτες και εκδρομες..και ο αντρας μου μικρός όταν ήταν η γιαγια τον μεγάλωνε γιατι η πεθερά μου βόλταρε!το έμαθε ο δικός μου τώρα!αυτό με εξοργίζει!

Εγω θα σου προτεινα να τον βαλεις να διαβασει καμια ιστορια απο εδω μεσα...να δει τι γινετε στον κοσμο,να δει τι τραβανε καποια ζευγαρια για αν κανουν ενα παιδι...και να του δωσεις να καταλαβει πως το μονο πραγμα στη ζωη που ΔΕΝ προγραμματιζετε ειναι το μωρο (αμαν πια αυτοι οι αντρες με την ανωριμοτητα τους..αμαν!!!!)

Καλε εξηγησε του οτι δε τελειωνει η ζωη σας με ενα μωρο!!!!

Μπορει να κλειστειτε λιγο τον πρωτο καιρο αναποφευκτα αλλα ειναι για εναν λογο που πραγματικα αξιζει τον κοπο κ θα ομορφυνει τη ζωη σας κ αλλο!

Μετα θα εχετε κ την πιο γλυκια παρεουλα στις βολτες σας κ στα ταξιδια!

Ανυπομονω να ξεπεταχτει λιγο η μπουμπου,να παει 1,για να ξεκινησουμε :)

Δε ξερω αν θα εχετε βοηθεια απο γιαγιαδες κτλ...εμεις το προηγουμενο Σ/Κ πηγαμε μια μινι εκδρομουλα κ την κρατησε η μαμα μου!Δε σταματαει η ζωη...

Καλέ εδώ όταν του είπα οτι το μωρό δεν έρχεται όποτε το θέλεις σηκώθηκε όρθιος και περηφανευόταν για τα σπερματοζωαρια του!ΕΛΕΟΣ!ποσο χρονων τελικά είναι?αναρωτιόμουν...Μπετζαμιν Μπάτον τον λενε? :P:P:P :laugh: :P :laugh: :P ξερεις η ταινία που γεννήθηκε γέρος και όσο περνουσε ο καιρος μικραινε..με τον brad pitt...ασε που μπλέξαμε...το διακωμωδώ τώρα αλλά φρικαρισμένη είμαι με τις απόψεις του

liberty81 έγραψε:

Ναι μωρέ..μωρό δεν έχω μωρό βρήκα..να προσέχουμε και τί λέμε τωρα..πού φτάσαμε!μια μανία που έχει....βόλτες,εκδρομές,κόσμο...αυτά είναι!αυτά θέλει...και η πεθερά μου έτσι είναιγ@@@το!ολο βόλτες και εκδρομες..και ο αντρας μου μικρός όταν ήταν η γιαγια τον μεγάλωνε γιατι η πεθερά μου βόλταρε!το έμαθε ο δικός μου τώρα!αυτό με εξοργίζει!

Βρε κοπέλα μου…… το ένα δεν αναιρεί το άλλο…..

Κι εμείς…… όλο βόλτες κι εκδρομές είμαστε….. συνεχώς όμως…… να τα ευχαριστηθούμε τώρα….. που είμαστε ακόμη οι δυό μας……

Με ένα παιδάκι…… δεν τελειώνει και η ζωή….. μην τρελαθούμε τώρα!!!!!!!

Δηλαδή….. ΟΚ…… θα σταματήσετε τα ταξίδια……. τον 1ο καιρό….. που θα είναι μικρό το μπεμπάκι σας…… και τι έγινε???????

Είχαμε πάει διακοπές προ 2 καλοκαιριών στα Χανιά…… ένα ζευγάρι (ξαδέλφια) με τη μπουμπού τους μαζί (9 μηνών τότε) κι άλλα 4 ξαδέλφια (εμείς οι 2 και 2 αδελφούλες) Όλοι πρωτοξάδελφα!!!!!

Ήτανε η μασκώτ μας….. ξέρεις τι ωραία περάσαμε????

Κι όλοι το προσέχαμε το μωράκι……

Μαμά-μπαμπάς-θείες-θείος…… όλοι κάναμε βάρδιες….. τάϊσμα-άλλαγμα πάνας-ντάντεμα-κοίμισμα…… ξέρεις τι ωραία περάσαμε?????

liberty81 έγραψε:

Εγω τι να πω που τον μεγαλωσε η γιαγια του και οι γονεις του βολταραν και εκανα τη ζωη τους και θελει εχει την εντυποση οτι τα παιδια πρεπει να τα μεγαλωνουν οι παππουδες και οι γιαγιαδες?????????ολο αυτο μου λεει :( και επειδη η πεθερα μου δεν τον θηλασε ειδικα στην αεχη ειχαμε πολεμο να παρει η μικρη μπιμπερο και μια χαρα μεγαλωσε αυτος

Axxxxxxx Eλένη......αυτό με τις βόλτες και το να φέρνει συνέχεια κόσμο σπίτι...αχχχχχχ τί θα κάνω?έχω δουλειά,μεταπτυχιακό και αυτός εκεί....με τον κόσμο και το σπίτι κ@@@ος

liberty81 έγραψε:

Καλέ εδώ όταν του είπα οτι το μωρό δεν έρχεται όποτε το θέλεις σηκώθηκε όρθιος και περηφανευόταν για τα σπερματοζωαρια του!ΕΛΕΟΣ!ποσο χρονων τελικά είναι?αναρωτιόμουν...Μπετζαμιν Μπάτον τον λενε? :P:P:P :laugh: :P :laugh: :P ξερεις η ταινία που γεννήθηκε γέρος και όσο περνουσε ο καιρος μικραινε..με τον brad pitt...ασε που μπλέξαμε...το διακωμωδώ τώρα αλλά φρικαρισμένη είμαι με τις απόψεις του

:laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να σου πω,αυτα στα ελεγε κ πριν το γαμο ή σε τυλιξε κυριολεκτικα??? :silly:

Γιατι αν ειναι ετσι,λαβε δραστικα μετρα...Παραπλανησε τον, αποπλανησε τον κ τετοια... :P !!!!

Liberty μου γιορταζεις σημερα????Ελευθερια?

Πολυχρονη κ ευτυχισμενη κοριτσακι!!!!! :):):)

Κ πες του να μη σε συγχιζει γιατι αντε... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...