Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,ΕΠΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΚΑΝΑ ΟΛΙΚΗ_ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ_,ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ -ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ- ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....

Δημοσίευση

Εγώ έκανα επισκληρίδιο στην πρώτη, γέννησα με ΦΤ και μου την έβαλαν στο στήθος αμέσως μόλις με έραψαν. Τα πόδια μου δεν μπορούσα για ώρες να τα νιώσω αλλά το παιδί το θηλαζα όποτε ξυπνούσε.

Δημοσίευση

κοιτα και με την ολικη μπορεις να θηλασεις, απλα ειναι παραπολυ δυσκολο γιατι μεχρι να συνελθεις απο την ναρκωση και να νιωσεις καλα αργεις λιγο οποτε χανεις απο την αρχη να θηλασεις το παιδι, ειναι και θεμα οργανισμου ομως ξερω κοπελα που συνηλθε γρηγορα αλλα ξερω και κοπελα που ζαλιζοταν και εκανε ενα 24ωρο να συνελθει εντελως

Δημοσίευση

ΠΟΝΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ(ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ) ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ(10΄ΜΕΤΑ ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΟΙΤΑΞΩ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ,ΕΓΩ ΠΟΝΑΓΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΑ.

Δημοσίευση

Φυσικά και επιτρεπεται !

Καλο θα ειναι να δεις καποιες στασεις που θα σε βοηθήσουν στο θηλασμο . Η καλυτερη για γυναικες με καισαρική ειναι η ξαπλωτή . Δεν θα σε πιεζει το μωρο στην κοιλια κ θα ξαπλώνεις να ξεκουράζεσαι .

Να ζητήσεις να σου βάλουν το μωρο στο στηθο το συντομοτερο δυνατό ! Μην αφησεις να περάσουν πολλες ωρες γιατι μετα θα ζοριστεις πολυ .

Με το ευχομαι :)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα!! Εγώ γέννησα φυσιολογικά κι έκανα επισκληρίδιο! Θήλασα από την πρώτη στιγμή χωρίς κανένα πρόβλημα! Κι επειδή είχα φρικτούς πόνους στην μήτρα, μου έκαναν και παυσίπονη στο μιευτήριο και στο σπίτι έπαιρνα κατόπιν συμβουλή γυναικολόγου και παιδιάτρου κάποια παυσίπονα χωρίς να επηρεάζουν το γάλα μου για το μωράκι μου!!

Με το καλό σου εύχομαι και μ'ένα γερό μωράκι!!!

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ... ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ "ΜΗΤΕΡΑ" ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ? ΣΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ... ΒΛΑΚΕΙΕΣ!

ΘΗΛΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΟΡΡΟ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...