Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρόνια πολλά φιλενάδα!!! (Sissio)

Recommended Posts

Να ζήσεις Σισσάκι και χρόνια πολλά! :)

Μεγάλη να γίνεις με μαύρα μαλλιά!! :P

Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως! ;)

Και όλοι να λένε: Να μία σοφός!! :woohoo:

Φιλενάδα στο λέω γραπτώς, γιατί προφορικώς θα με βάλουν μέσα για διατάραξη κοινής ησυχίας, προσβολή της δημοσίας αιδούς κλπ κλπ!! :P :laugh: :silly:

Χρόνια σου πολλά! Να'σαι πάντα ευτυχισμένη, χαμογελαστή και υγιής.

Και να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί!!

Και όπως λέει η αγαπημένη μας Δημητρούλα, είσαι μια ΘΕΑ!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Σ' αγαπώ πολύ!!! Φιλάκια!!!! :) :)

post-6156-13873934742293_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια πολλά, Sissiooooooooooooooooooo!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

(Nα το πιάσω εγώ στα αγγλικά; Happy Birthday to youuuuuuuu, Happy Birthday to youuuuuuuu, Happy Birthday Σισσάκιιιιιιιιιιιιιι, Happy Birthday to youuuuuuuu!!! :silly: :silly: :silly: :silly: )

Ρουλα μου επιτέλους εμαθα πως ειναι το σωστο τραγουδάκι γενεθλίων! Μου έλυσες την απορία χρόνων! :P :laugh: :P :laugh:

Στο θέμα μας τωρα! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σισσιω μου! Κοριτσαρα μου! Ομορφιά μου! Θεά μου! :P :laugh:

Να τα εκατοστησεις! Σου εύχομαι καθε ευτυχία! Να σε χαιρόμαστε!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ. (ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ) :)

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ. (ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ) :)

Τι ωραία ευχή!! :)

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΕΥΧΗ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΗ!!!!!ΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΠΟΥ ΚΙΑΝ ΠΑΣ ''ΧΑΡΑ ΝΑ Σ'ΑΝΙΜΕΝΗ΄΄΄ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ''

ΧΙΛΙΟΡΟΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ;)

ΥΓ: ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ Η YUKI ΣΗΜΕΡΑ :woohoo:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!ΠΟΛΛYΧΡΟΝΗ

Να είσαι πάντα γερη και ευτιχισμενη και οτι ποθεις γρηγορα στην αγκαλια σου!!!!

Σισσακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!Να τα εκατοστησεις!!!Ευχομαι με υγεια,ευτυχια και αγαπη γεματη να να παντα η ζωη σου!!!Οτι επιθυμει η ψυχουλα σου να τ αποκτησει!Η οικογενεια σου να ναι παντα καλα και να σε γεμιζει ομορφες στιγμες και δυναμη!!!Εισαι γλυκητατη κι ετσι ευχομαι παντα να ειναι η ζωη σου και να σου χαμογελαει παντα οπως κι εσυ μοιραζεις πανεμορφα χαμογελα!Φιλακια πολλα!!! :)

Απ'οτι καταλαβα εδω ειναι το παρτυ :laugh: :laugh: :laugh: !!

Δε ξερω αν ειμαι καλεσμενη :P αλλα χρονια πολλα κ απο μενα κ πανω απ'ολα ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!

:):kiss:

Σισιω μου χρονια σου πολλα και καλα!!!Να εχεις παντα υγεια εσυ και η οικογενεια σου και να χαμογελας παντα στην ζωη σου!Οτι καλυτερο σου ευχομαι,φιλακια :kiss::kiss:

Για να καταλάβω δλδ.. Σε πόσες μεριές πρέπει να σου ευχηθώ??? :P

Άντε, τελοσπάντων.. Πάμε άλλη μία... :laugh:

Πολύχρονη, πολύχρωμη και λουλουδένια! Γερή κι ευτυχισμένη πάντα με την οικογένειά σου... Ότι ποθείς να το πάθεις! Και του χρόνου με υγεία!!!!

Ουφ.. Φτάνει!!! :P

Κοριτσάρα μου εσύ! Να τα χιλιάσεις!

Σισάκι μου Χρόνια Πολλά και καλά.

Πάντα να είσαι έτσι χαρουμενάκη και ερωτευμενάκη.

Καλά να περνάς.Υγεία και ευτυχία.

Έγραφα-έγραφα και με έστειλε αδιάβαστη και εμένα και το μήνυμά μου!!! :angry:

Τώρα το είδα το θέμα!!! :blush:

Σισσιώ αγαπημένη-γλυκύτατη Χρόνια Πολλά-Καλά-Ευλογημένα-Χαρούμενα-Ευτυχισμένα με την οικογένειά σου!!! :cheer::cheer::cheer:

Πολλές ευχές για Ό,ΤΙ-Ό,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! :cheer:

Να σε χαίρονται(σίγουρο γιατί είσαι χάρμα!)!!! :cheer:

Θα ευχηθώ και με ένα νέο μέλος στην οικογένεια!!! :cheer:

:kiss::kiss::kiss:

katrina έγραψε:

Έγραφα-έγραφα και με έστειλε αδιάβαστη και εμένα και το μήνυμά μου!!! :angry:

Κι εμένα μου το κάνει αυτό!!! :S

Πολύ εκνευριστικό!!! :blink:

Πλέον όμως κάνω το εξής κόλπο: πριν πατήσω υποβολή, κάνω πρώτα copy το μήνυμα! ;)

Glukies mou manoules kai mi, sas euxaristo polu gia tis euxes sas.

Ta fetina mou genethlia itan polu omorfa kai pragmatika oso kai an skeftomai ti mporei na leipei gia na eimai eutixismeni de brisko tipota.

Exo to spitaki mou gemato agapi apo tin oikogeneia mou, ton antra mou kai to paidaki mou, pou einai telika i atraction tis zois mou, tous suggeneis kai tous filous mou pou m'agapoun kai me stirizoun kai as eimai enas anthropos me polla ellatomata.

Telika ti allo xreiazetai kaneis gia ne einai xaroumenos, aisiodoksos kai eutuxismenos?

Kamia fora ginomai axaristi kai zitao apo ti zoi diafora pragmata, ulika sunithos, kai xano to noima, diilizo ton konopa.

Mporo na po oti nai sta 29 mou, me exei eulogisei i zoi me ta pio simantika pragmata kai sunexizei na mou dinei, kai gi' auto eimai eugnomon kai euxaristo to Theo kai gia tis xares kai gia tis dokimasies pou mou stelnei, alla pio polu ton euxaristo pou mou didaskei tapinofrosini kai mou dinei ti dunatotita gia kathari skepsi.

Kati tetoies stigmes mou leipei o mpampas mou. Mporei na "blepei" apo ekei pou einai, an kai o idios den pisteue oti tha mporei kai metaniono pou kai go tote -prin "fugei"- sumfonisa mazi tou, mporei omos kai oxi.

Sigoura pantos einai PANTA paron mesa apo tin apousia tou.

Sas euxaristo pou akousate autin tin katathesi psixis kai sas euxomai ta kalutera kai gia sas kai gia tis oikogeneies sas.

Kati pou arxizo na antilambanomai einai oti: "o,ti den exeis einai auto pou de xreiazesai"

Roulaki se euxaristo pou isoun mazi mou apopse! S' agapo kai se ektimo kai to ksereis!

P.S. Ola kala kai ola orai orgiaki mou, alla mia foto mazi de bgalame simera!! Mallon giati exoume kai sunexeia...!!

Σισσιώ μου χρόνια σου πολλά κι από μένα!! Ότι επιθυμείς να υλοποιηθεί από τα βάθη της καρδιάς μου!!! Υγεία πάνω απ'όλα σε σένα και την οικογένεια σου!!! Πολλά πολλά φιλάκιααααα!!!!

29;;; το 25 το ειχα χαψει κανονικοτατα...!!! :woohoo:

Χρονια σου πολλα κι'ευτυχισμενα με υγεια...!!! :)

Να χαιρεσαι αυτους που αγαπας και να σε χαιρονται...!!! :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...