Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΩΣΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Recommended Posts

manoula3 έγραψε:

TEO COOL έγραψε:

TEO COOL διαφωτισε με κ μενα pleaseeee!!! :)

τις ταπετσαριες τις βαλατε μονοι σας η' ηρθε καποιος κ τις εβαλε???

α! κ να ρωτησω :) ειναι πολυ ακριβες???δεν εχω ιδεα :woohoo:

βαφουμε το σπιτι μια φορα το χρονο κ με τρια παιδια δεν την αντεχω την κατασταση :S μεχρι να βαλω παλι μια ταξη στο σπιτι εχω γινει κομματια :unsure:

ειναι πιο ευκολα κ ξεκουραστα με τις ταπετσαριες??? :dry:

πες ΝΑΙ για να με λυτρωσεις!! :P χαχαχααχαχα!!!![/quote:3i2a4zdc]

ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ -ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ!

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΑΪ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ :dry:

ΕΕΙ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 :woohoo: :woohoo:

ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΑΝΑΝ 75 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 90.

Ο ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΗΘΕΛΕ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΡΟΛΟ...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ Η΄ΖΩΑ Η΄ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ :P

ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΠΡΩΪΝΗ ΝΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ.ΟΚ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σαν ιδεα μου αρεσε και το λαδι χρυσο

αντε αν δουμε πως

καντινου το κοκκινο και εμενα μου αρεσει αλλα στο σαλονι δεν ξερω αν θα το εκανα ισως στην κρεβατοκαμαρα

το θαλασσι δεν πολυ μου αρεσει δεν ξερω κιολας αν το δω ισως να μου αρεσει

ζαχαρι εχω τωρα τους τοιχους και θελω αλλαγη

για ταπετσαρια οι αποψεις διαφερουν

δεν ξερω τι θα κανω

εχετε βαλει τιποτα φωτο απο τα σπιτια σας να δω να παρω ιδεες?

ξερω ξερω σας εχω κατα πρηξει

οποια βαριεται σορι

οποια παλι θελει να βοηθησει η την ενδιαφερει βρηκα αυτα τα δειγματολογια

http://e-palette.gr/chromatologio/kraft.html

μου αρεσαν το 7021P και το 5042T

πως σας φαινεται σαν συνδιασμος?

το σκουρο σε μικρες επιφανειες

θαλασσα μου, παω να ξαπλωσω λιγο!

Θα σου βαλω φωτο να δεις πως εχω ταιριαξει το κοκκινο!

Ελπιζω να μην με κραξετε! :laugh:

Την κρεβατοκαμαρα μου την εκανα φουξια! :P

Κι εγώ στο σαλόνι μου έχω τον ένα τοίχο της τραπεζαρίας κόκκινο. Είμαι πολύ φαν αυτού του χρώματος αλλά πρέπει να σου αρέσει για να το κάνεις. Τα έπιπλά μου είναι βέγκε, εκρού καναπές και γενικότερα μίνιμαλ...

thalassa αυτό που λες, εμένα μου φαίνεται λίγο μουντό σαν συνδυασμός. Εγώ θα τολμούσα περισσότερο χρώμα απλά δεν ξέρω πως είναι γενικότερα η διακόσμησή σου. Τι χρώματα κυριαρχούν.

Καλησπερα...!!!

Απ'οτι καταλαβα εχεις καταληξει στις αποχρωσεις του πρασινου-λαδι... θα σου προτινα να χρησιμοποιησεις ενα απαλο πρασινο για βαση και με το λαδι να κανεις μονο καποιες λεπτομερειες... καποια κολωνα του σπιτιου η ενα μικρο κομματι τοιχου...

επισης ειναι πολυ ωραια ιδεα η ταπετσαρια... παλι σε μικρο κομματι τοιχου η εναν τοιχο μονο η και ακομα μπορεις να την χρησιμοποιησεις σαν μπορντουρα...

Λεγωντας βεγκε εννοεις μαυρο χρωμα στα επιπλα;;; το βεγκε ειναι ειδος ξυλου οπως λεμε κερασια και οχι χρωμα... αν τα επιπλα σου ειναι μαυρα θα δειξει μουντο το σπιτι... θα ταιριαζε περισσοτερο με μπεζ επιπλα...!!!

Αν δεν εισαι παντως σιγουρη για το αποτελεσμα καλυτερα να κανεις κατι ουδετερο οπως ενα κρεμ η απαλο μπεζ που ταιριαζουν σχεδον παντου και να βαλεις σε ενα τοιχο ταπετσαρια στις αποχρωσεις του σαλονιου σου...!!!

Φανταστικες ταπετσαριες θα βρεις στην Laura Ashley οπου μπορεις να τις συνδιασεις με κουρτινες και ριχταρια...!!!

Ελπιζω να μην σε μπερδεψα... αυτη ηταν η γνωμη μου σαν διακοσμητρια...!!! :)

ninaki1 έγραψε:

Κι εγώ στο σαλόνι μου έχω τον ένα τοίχο της τραπεζαρίας κόκκινο. Είμαι πολύ φαν αυτού του χρώματος αλλά πρέπει να σου αρέσει για να το κάνεις. Τα έπιπλά μου είναι βέγκε, εκρού καναπές και γενικότερα μίνιμαλ...

thalassa αυτό που λες, εμένα μου φαίνεται λίγο μουντό σαν συνδυασμός. Εγώ θα τολμούσα περισσότερο χρώμα απλά δεν ξέρω πως είναι γενικότερα η διακόσμησή σου. Τι χρώματα κυριαρχούν.

μουντο λες

φοβαμαι μην το κανω πολυ εντονο γιατι και τα επιπλα ειναι εντονα

βεγκε και καφε σκουρο σαλονι με εκρου

θελω να βαλω χρωμα στους τοιχους αλλα φοβαμαι μη βγει πολυ εντονο και σκουρο μετα

και σκοτεινιασει το σπιτι

λετε να κανω κοκκινη την κρεβατοκαμαρα????

καντινου μου οκ

κοιμηθηκαν τα ζουζουνια σου?

τυχερη

καλη ξεκουραση

βρηκα και αυτα

http://e-palette.gr/chromatologio/ral.html

αριστερα στα λαδι το RAL 1023 μου αρεσε αλλα λετε πολυ πασοκ να το κανω??????????? :P :laugh: :ohmy:

και κατι σε ποιο ανοιχτο τους υπολοιπους τοιχους αλλα δεν εχει κατι τετοιο που θελω

sweetmammy έγραψε:

Καλησπερα...!!!

Απ'οτι καταλαβα εχεις καταληξει στις αποχρωσεις του πρασινου-λαδι... θα σου προτινα να χρησιμοποιησεις ενα απαλο πρασινο για βαση και με το λαδι να κανεις μονο καποιες λεπτομερειες... καποια κολωνα του σπιτιου η ενα μικρο κομματι τοιχου...

επισης ειναι πολυ ωραια ιδεα η ταπετσαρια... παλι σε μικρο κομματι τοιχου η εναν τοιχο μονο η και ακομα μπορεις να την χρησιμοποιησεις σαν μπορντουρα...

Λεγωντας βεγκε εννοεις μαυρο χρωμα στα επιπλα;;; το βεγκε ειναι ειδος ξυλου οπως λεμε κερασια και οχι χρωμα... αν τα επιπλα σου ειναι μαυρα θα δειξει μουντο το σπιτι... θα ταιριαζε περισσοτερο με μπεζ επιπλα...!!!

Αν δεν εισαι παντως σιγουρη για το αποτελεσμα καλυτερα να κανεις κατι ουδετερο οπως ενα κρεμ η απαλο μπεζ που ταιριαζουν σχεδον παντου και να βαλεις σε ενα τοιχο ταπετσαρια στις αποχρωσεις του σαλονιου σου...!!!

Φανταστικες ταπετσαριες θα βρεις στην Laura Ashley οπου μπορεις να τις συνδιασεις με κουρτινες και ριχταρια...!!!

Ελπιζω να μην σε μπερδεψα... αυτη ηταν η γνωμη μου σαν διακοσμητρια...!!! :)

που εισαι τοσο καιρο????????? :P

τα επιπλα ειναι σκουρο καφε πολυ σκουρο οχι μαυρα αλλα αυτο που ειναι της μοδας

αυτο το λαδι το πιο σκουρο ελεγα για εναν τοιχο και το υπολοιπο παλι σε αυτες τις αποχρωσεις αλλα σε πιο ανοιχτο

λες ομως θα σκουρινει ε?

σιγουρη δεν ειμαι γιατι ειμαι τυπος που αν δεν δω δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι

δεν με μπερδεψες ευχαριστω για τις πληροφοριες

thalassa έγραψε:

βρηκα και αυτα

http://e-palette.gr/chromatologio/ral.html

αριστερα στα λαδι το RAL 1023 μου αρεσε αλλα λετε πολυ πασοκ να το κανω??????????? :P :laugh: :ohmy:

και κατι σε ποιο ανοιχτο τους υπολοιπους τοιχους αλλα δεν εχει κατι τετοιο που θελω

Αυτό μου αρέσει και δεν είναι πασοκ, το πασόκ είναι πιο σκούρο :laugh:

ninaki1 έγραψε:

thalassa έγραψε:

Αυτό μου αρέσει και δεν είναι πασοκ, το πασόκ είναι πιο σκούρο :laugh:[/quote:fz0mddvw]

θα βαλω και εναν κιτρινο ηλιο μια χαρα θα ειμαστε :laugh: :ohmy: :woohoo: :silly:

και εμενα μου αρεσε

υγ πολυ ωραια φωτο εχεις και το μικρουλακι σου κουκλι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...