Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

geia sas koritsia..prospathw edw kai 2 xronia sxedon gia mwraki !!eixa mia apovoli eutuxos polu nwris (imerwn)kai 2 spermatenxuseis apotuximenes!!!!to thema mou einai allo mws...diavazw opo oles sas sxedon ola ta themata pou lete gia ta sumptwmata..egw re koritsia sxedon panta exw ta ugra pou lete ta tsimpimatakia katw xamila to prismeno stithos!!!!kai den mporw na katalavw tipota....auton ton mina den peiga na kanw tin 3 topothetisei giati den ithela...kaname agkalitses me to nini mou sxedon olon ton mina akoma kai twra.....thelw na sas pw ti niwthw mpas kai me fwtisete ligo!!!niwthw polu kourasmenei kai eksantlimenei les kai exw kanei tou kosmou tis douleies!!!!pigainw sunexeia gia pipi mou(alla lew oti mporei na ftaiei pou kanei kruo) thelw na koimamai... kai exw leuka ugra(klasika)....gia pite mou twra ti na pistepsw pou exw xasei tin empustosini?aaa!!thelw na mou eksigisete kai gia tin thermokrasia tou swmatos pou lete!!!!

Δημοσίευση

καλή σου μέρα Γωγώ,

Περίμενε πρώτα να περασουν λίγο οι μέρες και μετα αν εχεις καθυστερηση κάνε ενα τεστ, η χοριακή καλυτερα. Τα συμπτώματα πάντως που λες τα είχα και εγω. Τους προηγούμενους μήνες είχες ξανανιώσει κάτι παρόμοιο???

Δημοσίευση

τι να σου πω βρε Γωγούλι μου,κι εγω μια απο τα ιδια.Μια βδομαδα με δεκα μέρες πριν μου ερθει περιοδος έχω χιλια δυο συμπτωματα που ολα οδηγουν στο οτι πασχω απο το ΠΕΣ(προεμμηνορυσιακο συνδρομο)όπως χιλιάδες γυναικες.Τι εννοω?πρησμένο στήθος,συχνοουρία,περισσοτερη όρεξη για φαγητό,κόπωση,νεύρα,πονάκια χαμηλά,πονάκια στην μέση και λίγα υγρά.Είμαι σίγουρη πια πως αν μείνω έγκυος τα ίδια ακριβώς θα νιώθω,το εψαξα στο ιντερνετ και εδω στο μαμμυ έβαλα ποστ για να μας πουν οι εγκυούλες τι ένιωσαν όταν έμειναν και όλες είπαν τα ίδια πάνω-κάτω εκτος από καποιες που είπαν ότι τους πονούσαν τα πόδια,τους σκούρηναν οι θηλές και πως είχαν μεταλλική γευση στο στόμα.Ολοι συμφωνούν πως τα συμπτωματα πριν την περίοδο και πως αυτά της εγκυμοσύνης είναι ιδια,απλά κάθε φορά ελπίζεις στο θαύμα.

Εγω μετράω μια φορα πριν σηκωθω απο το κρεβατι την θερμοκρασία μου,γύρω στην 20η μέρα του κύκλου και μία την παραμονή της περιόδου,αν έχει πέσει,την περιμένω την κυρία την επόμενη το πολύ την μεθεπόμενη μέρα,έτσι δεν αγοράζω τεστ και λέω κι ένα μπράβο στον οργανισμο μου που λειτουργεί ρολόι! :S

Υπομονή μέχρι να έχεις καθυστέρηση.Ελπίζω να είσαι έγκυος και να τελείωσει επιτέλους η ταλαιπωρία σου.Καλά νεάκια να έχουμε!

Δημοσίευση

κοριτσια..κ εγω μια απο τα ιδια ειμαι.καθε μηνα ξεκινανε τα ιδια συμπτωματα...κουραση,υπνηλια,ορεξη,λαιμαργια,πονακια,υγρα,αλλαγη χρωματος στις θηλες,ανακατεμα στο στομαχι,ψιλοζαλαδες...θελετε κι αλλα...;;;κ οταν ειχα μεινει εγκυος στην κορη μου,δεν ειχα τιποτα απο αυτα...ειναι για να κλαις κ να γελας.Τερμα εγω βαρεθηκα,δεν ξαναδινω σημασια σε ολα αυτα...αν...αν καποιο μηνα εχω σοβαρη καθυστερηση,πανω απο βδομαδα,τοτε θα ξανασχοληθω.Σπασανε τα νευρα μου..κ αυτη η ψυχρολουσια καθε φορα :unsure::unsure::unsure: ....λες κ ριχνουνε πανω μου ενα κουβα με παγακια.

κ εγω αυτο κανω με τη θερμοκρασια,που γραφει μια κοπελα,μια μερα πριν τη περιοδο,απο 37 πεφτει στο 36..οποτε κ..τρωω τον κουβα που σας ελεγα πριν.. :(:(:(

Δημοσίευση

gogouli5 έγραψε:

euxaristw koritsia apla auto pou exw katalavei einai oti tha meinw egkuos kai egw tha lew oti den eimai tha adiathetisw!!!!!!kala leei o antras mou an den perasei enas minas den eisai!!axxaxa...(eutuxos pou gelame)

Μην το γελάς καθόλου. Μια ξαδερφη μου πάντως απο το περιμενε εφτασε να ειναι 2 1/2 μηνων εγκυος οταν πηγε στο γιατρο....!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια πιστευω οτι πολλες φορες αυτο-υποβαλλεται ο οργανισμος και ακολουθει το μυαλο μας..Εχουμε συμπτωματα γιατι στην πραγματικοτητα ΘΕΛΟΥΜΕ να τα εχουμε..Εχει τυχει και σε μενα να εχω ολα τα συμπτ της εγκυμοσυνης για μερες με ναυτια, εμετους, πονακια κ.ά. και ερχεται η πρωτη μερα της εμμηνου ρυσης χωρις καμια μερα καθυστερησης!!! :angry::angry::angry::angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα. Τι κανετε; Πως περνατε; Εμεις φτασαμε αισιως στις 27+2 και σε δυο εβδομαδες εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπα.
    • Ωωω!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! 🥰🥰 Αυτό με το φαγητό το κάνει και εμάς όταν την έχω αγκαλιά πχ ή ελεύθερη και με βλέπει με τσιμπολογαω, το θέλει και αυτή!! 😆 Της δίνω το τρώει.. Και μπορεί το ίδιο ακριβώς εντωμεταξυ τρόφιμο, στο καρεκλακι του φαγητού της, να το πετάει..😂 αυτό με μίσος όπως λες!! 😂 Ότι του φανεί..🤪 Ναι ναι party animal αυτή εδώ.. άσε με! Είναι βασανιστήριο ρε συ.. και ίσα ότι το είχαμε στρώσει, μου κοιμόταν το αργότερο 12-1 το βράδυ και σερί μέχρι 7-8 το πρωί, από το Νοέμβριο και μετά γμθκε ο Δίας πάλι.. τώρα είτε κοιμηθεί γύρω στις 11 το βράδυ θα μου ξυπνήσει περίπου γύρω στις 1-2 τα ξημερώματα και θα μου μείνει ξύπνια μέχρι 7-8 το πρωί είτε που δεν θα κοιμηθεί καθόλου και θα μου το πάει σερί μέχρι τα ξημερώματα γύρω στις 5-6.. προσπαθώ να της το στρώσω τώρα πάλι αλλά μέχρι να το στρώσουμε φοβάμαι θα μας βρει κάτι άλλο πάλι..😅 μέσα στη μέρα κοιμάται μόνο μια φορά γύρω στις 4-5 το μεσημέροαπόγευμα δηλαδή κανά 2ωρο.. αυτό από το πρωί..  Θα ρωτήσω και στο παιδότοπο που έχει κοντά στην παιδίατρο που έχω δει.. θα δείξει! Α όχι στο πάτωμα δεν μου το έχει κάνει.. αλλά δεν μου το κάνει μόνο για πλάκα, μου το κάνει και όταν νευριάζει που δεν της δίνω πχ το κινητό που κρατάω ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κρατάω και το θέλει ή όταν δεν την αφήνω να κάνει αυτό που θέλει πχ να βάλει το τηλεκοντρόλ στο στόμα, νευριάζει με ένα κλαψο-γκρινιασμα και μου δίνει κουτουλιές ή θα αρχίσει να φωνάζει "εεεεε!!" όλο νεύρα και θα βαράει με τα χέρια τον εαυτό της στη κοιλιά..🤭🤭 (δικό μου παιδί ξεκάθαρα..🤪😅😅) και εγώ ξέχασα να ρωτήσω το Δεκέμβρη που πήγαμε.. αν το θυμηθείς, πες μου τι σας είπε! Καλή δύναμη και εσείς με τον αποθηλασμο..💪💪
    • Γεια σου Elen .... Υπομονή θα πω...πάλι γυρνάνε τα συμπτώματα που είχαμε στην αρχή έχω παρατηρήσει,και εγώ νιώθω αυτό το κάψιμο κάπως και αρκετή δυσκολία στη χώνεψη 🫣 εγώ είμαι στην 33η τώρα... Εύχομαι και εγώ να περάσετε όλες όμορφα και ξεκούραστα!!!❤️
    • Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...