Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ-παλι;;;

Recommended Posts

μαμα Παναη έγραψε:

Γεια σου Σωσω μου,αφου ειδες αιματακι η εξεταση θα βγει θετικη!Ζητα της να σου γραψει RAST στο γαλα αλλα με μεθοδο CAP,αυτη ειναι η πιο αξιοπιστη αλλα αν δεν γινετε κανε την με οποια μεθοδο υπαρχει ,καθως και μια ολικη IGE.Εγω επιμενω να αλλαξεις το γαλα ωστε να σταματησει η τυχον βλαβη στο εντερακι της εδω!καλα αποτελεσματα

αυριο που θα παω να μου γραψει τις εξετασεις θα της πω για τις εξετασεις που μου ειπες..και φανταζομαι οτι εννοεις να το αλλαξω σε υποαλλεργικο γαλα και οχι σε συμβατικο,ε;;λοιπον,θα παω αυριο και θα σας πω.εκει που δεν ηξερα τιποτα, εμαθα τοσα πολλα..!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν λεμε υποαλλεργικο για την συγκεκριμενη περιπτωση εννοουμε πληρως υδρολυμενο οπως πχ αλφαρε η στοιχεικο νεοκειτ!Σε καμμια περιπτωση ομως το απλο ΗΑ γιατι αυτο το δινουμε σε πιο απλες καταστασεις η για προληψη! ;)

μαμα Παναη έγραψε:

Οταν λεμε υποαλλεργικο για την συγκεκριμενη περιπτωση εννοουμε πληρως υδρολυμενο οπως πχ αλφαρε η στοιχεικο νεοκειτ!Σε καμμια περιπτωση ομως το απλο ΗΑ γιατι αυτο το δινουμε σε πιο απλες καταστασεις η για προληψη! ;)

ελα μαμα παναη..τι κανεις;;καταρχην.ειπα στη γιατρο να μου γραψει και 1 καλλιεργεια.μου πειπε θα στη γραψω αλλα δεν εχει νοημα.αυριο μολισ κανει κακα θα παω την πανα στο μικροβιολογικο.μου ειπε οτι αν η εξεταση βγει θετικη ή ξαναδω αιμα στα κακα τοτε θα ξεκινησουμε οτ αλφαρε για 1 μηνα να δουμε πως θα παει.απο την στιγμη λεει ομως που δεν κανει αιμαή η εξετασ ειναι θετικη δεν υπαρχει λογος για υποαλλεργικο γαλα..αυτο..ειπε οτι απο τη στιγμη που ειναι καλα η μικρη,ειναι και αυτη καλα..

μαμα Παναη έγραψε:

Γεια σου Σωσω μου,αφου ειδες αιματακι η εξεταση θα βγει θετικη!Ζητα της να σου γραψει RAST στο γαλα αλλα με μεθοδο CAP,αυτη ειναι η πιο αξιοπιστη αλλα αν δεν γινετε κανε την με οποια μεθοδο υπαρχει ,καθως και μια ολικη IGE.Εγω επιμενω να αλλαξεις το γαλα ωστε να σταματησει η τυχον βλαβη στο εντερακι της εδω!καλα αποτελεσματα

χαιρεται και παλι.ολα καλα;;και ενω ητνα να κανουμε εξεταση μαγιερ τη δευτερα ξανα ειδα αιμα στα κακα.οποτε αυριο θα παρω τη παιδιατρο και θα ξεκινησουμε το αλφαρε.εχει νοημα να κανω αυριο την μαγιερ και την κ/α;και ποια εινα η διαδικασια να γραφτει σε ασφαλεια δημοσιου;;να ξερεις βεβαια..

Γεια σου Σωσω,ημαγιερ θα βγει σιγουρα θετικη.να δει το μωρο για τυχον ραγαδα!γνωματευση για να παρεις τα λευτα του αλφαρε πισω απο το ταμειο σου,μπορει να σου δωσει μονο αλλεργιολογος(μαλλον δημοσιου νοσοκομειου)!Ξεκινα αμεσα το νεο γαλατακι για να ηρεμησει το μωρο!Δεν θα στρωσει αμεσως αλλα σε 2,3 βδομαδες θα ειναι οκ!καλη επιτυχια

η αδελφη μου εχει ενα μωρακι 2 μηνων απο 20 ημερων ειχε αιμα στα κακα.....το αιμα το βλεπαμε κανονικα...η magyer ομως βγαινει παντα αρνητικη...το ιδιο επαθα κ εγω στο παιδων σβγηκε αρνητικη 3 φορες κ την 4 φορα βγηκε θετικη...ειναι κ αναλογα απο που περνουν δειγμα...να πας ολοκληρη την πανα.

καλησπερα σα και παλι..μαμα παναη να σε ενημερωσω οτι πηρα την παιδιατρο σημερα, και τη ειπα οτι χθες ειδα λιο αιμα παλι και υποστηριζει οτι πιθανον ειναι ραγαδα..λλει να μην ξεκινησουμε ακομα το γαλα..και επειδη εκανε χθες κακα,μου ειπε αυριο να στειλω την μαγιερ και βλεπουμε..αυτο..ενημερωτικα..

ξερει κανεις πως μπορω να διατηρησω την πανα με τα κακακια για εξεταση μαγιερ;;γιατι τα μικροβιολικα δεν ειναι ανοιχτα ολη την μερα.ετισ ωστε αν κανει, να τα κρατησω καπου και να τα παω

ΣΩΣΩ έγραψε:

ξερει κανεις πως μπορω να διατηρησω την πανα με τα κακακια για εξεταση μαγιερ;;γιατι τα μικροβιολικα δεν ειναι ανοιχτα ολη την μερα.ετισ ωστε αν κανει, να τα κρατησω καπου και να τα παω
καλησπερα σωσω,απο οτι γνωριζω μπορεις να διατηρησεις τα κακα στην πανα περιπου 1 με 1μιση ωρα μετα ειναι αχρηστα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...