Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ-παλι;;;

Recommended Posts

γεια σας..ξαναεστειλα μην πριν απο 10 μερες περιπου.ειδα αιμα στα κακα.ροζ και ηταν απο σφυξιμο.σημερα η μικρη(45 ημερων) ειναι αρκετα ανυσηχη.κλαιει.απο το απογευμα ωσ τωρα(μεσα σε 6 ωρες)ειδα αλλεσ 3 φορες αιμα στο ορθο.φανταζομαι οτι ποναει.και ειναι πιο κοκκινο και περισσοτερο.τι να συμβαινει;;κανει κακα κανονικα ομως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΩΣΩ έγραψε:

γεια σας..ξαναεστειλα μην πριν απο 10 μερες περιπου.ειδα αιμα στα κακα.ροζ και ηταν απο σφυξιμο.σημερα η μικρη(45 ημερων) ειναι αρκετα ανυσηχη.κλαιει.απο το απογευμα ωσ τωρα(μεσα σε 6 ωρες)ειδα αλλεσ 3 φορες αιμα στο ορθο.φανταζομαι οτι ποναει.και ειναι πιο κοκκινο και περισσοτερο.τι να συμβαινει;;κανει κακα κανονικα ομως.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΧΕΡΕΙ΄΄;;

ΕΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΥΞΙΜΟ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΛΑΖΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΕΘΙΣΕ.

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ;)

θηλαζεις?

αν δεν ειναι απο σφιξιμο το πιο πιθανο ειναι οτι εχει αλλεργια στα γαλακτοκομικα , ισως και γενικα σε οτι περιεχει γλουτενη!

θηλαζεις?

pebi έγραψε:

θηλαζεις?

αν δεν ειναι απο σφιξιμο το πιο πιθανο ειναι οτι εχει αλλεργια στα γαλακτοκομικα , ισως και γενικα σε οτι περιεχει γλουτενη!

θηλαζεις?

δε θηλαζω.το εβγαλε 1 φορα πριν 10 μερες και χθεσ αλεσ 3.αλλα ητανε εντονο κοκκινο το αιμα.δε πρεπει να ειναι απο σφυξιμο.σφιγγεται να κανει κακα αλλα δε ταλαιπωρειται κιολας.ετσι νομιζω.αν ειχε αλλεργια στα γαλακτοκομικα δε θα το εκανε συνεχεια;thanx pedi

Γιατι το εντονο κοκκινο να μην ειναι αο σφιξιμο ?

Για να καταλάβεις μπορεις να βαλεις μια μπατονέτα στο ποπουδάκι . Αν βγει αιμα τοτε πιθανον να εχει κανει πληγουλα . Αλλιως κοιτας για αλλεργια στο αγελαδινο γαλα .

Σιγουρα πρεπει να δει ο παιδιατρος το μωρο σου !!!

μπορει να ειναι απο σφυξιμο η πιεση! η απο κακακια που μπορει να ηταν λιγο πιο σκληρα!

ισως καποια ραγαδα!

αλλα θα πρεπει να το δει ο παιδιατρος σου!

ekana το τεστ της μπατονετας.μολισ εκανε κακα,εβγαλε αιμα παλι,εβαλα 1 μπατονετα και δεν εβγαλε καθολου αιμα..τι να πω.αν το ξαναδω,θα παρω τη παιδιατρο

ΠΗΡΑ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΓΑΔΑ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ 1 ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΤΟ ΑΛΦΑΡΕ ΤΗΣ ΝΕΣΤΛΕ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣς ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΓΕΥΣΗ.ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩς ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ;;ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΜΕς ΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ;

Στην ηλικια αυτη συνηθως ειναι ειτε ραγαδα ειτε αλλεργικη πρωκτοκολιτιδα!Δεν ειναι κατι ανυσηχιτικο θελει ομως σωστη και αμεση αντιμετωπιση.Εαν ειναι αλλεργια που ειναι το πιθανοτερο το αλφαρε ειναι σωστο ομως πρεπει να το δει αλλεργιολογος.ειναι ακριβο γαλα αλλα με ειδικη γνωματευση παιρνεις τα λευτα απο το ταμειο σου.Λογω ειδικοτητας μπορω να σε βοηθησω αν θελεις.Υπομονη και φιλια στο ζουζουνακι

μαμα Παναη έγραψε:

Στην ηλικια αυτη συνηθως ειναι ειτε ραγαδα ειτε αλλεργικη πρωκτοκολιτιδα!Δεν ειναι κατι ανυσηχιτικο θελει ομως σωστη και αμεση αντιμετωπιση.Εαν ειναι αλλεργια που ειναι το πιθανοτερο το αλφαρε ειναι σωστο ομως πρεπει να το δει αλλεργιολογος.ειναι ακριβο γαλα αλλα με ειδικη γνωματευση παιρνεις τα λευτα απο το ταμειο σου.Λογω ειδικοτητας μπορω να σε βοηθησω αν θελεις.Υπομονη και φιλια στο ζουζουνακι

οκ μαμα παναη.εσεις δηλαδη παιρνετε το αλφαρε,ε;;δηλαδη ποσο εχει;;ετσι ενημερωτικα.εσεις βλεπατε αιμα συνεχεια στα κακα;;κανατε το τεστ;αν εινα οταν ξανα παμε παιδιατρο,8θα τησ πω να μου γραψει και μας να κανουμε το τεστ.

Σωσω μου πρεπει να μην το αφησεις το μωρο μεχρι να ξανα πας παιδιατρο γιατι αφου σου εβγαλε αιματακι η βλαβη στο εντερακι του υπαρχει και μπορει να χανει αιμα μικροσκοπικα δηλαδη να μην το βλεπεισ με γυμνο ματι!το γαλα εχει 35 ευρω.ειμαι αλλεργιολογος οτι χρειαστεις θα χαρω να σε βοηθησω.

μαμα Παναη έγραψε:

Σωσω μου πρεπει να μην το αφησεις το μωρο μεχρι να ξανα πας παιδιατρο γιατι αφου σου εβγαλε αιματακι η βλαβη στο εντερακι του υπαρχει και μπορει να χανει αιμα μικροσκοπικα δηλαδη να μην το βλεπεισ με γυμνο ματι!το γαλα εχει 35 ευρω.ειμαι αλλεργιολογος οτι χρειαστεις θα χαρω να σε βοηθησω.

αντε!εισαι αλλεργιολογος;;εγω νοσηλευτρια.δηλαδηειναι αργα που θα παμε στο γιατρο 30 του μηνος;;πρεπει να παμε νωριτερα;;και αν ναι,μπορω να την κανω εξω την εξεταση;ειναι ειδικη;ευχαριστω παντως

ΑΧ Σωσω μου τωρα ειδα οτι μενεις επαρχια.παρε το αλφαρε και ας την δει ο παιδιατρος για ραγαδα πρωκτου.για οτι αλλο θελεις πες μου να σου στειλω το mail μου να τα λεμε.κανονικα με το γαλα αυτο συντομα θα ηρεμησει η μικρουλα.

μαμα Παναη έγραψε:

ειναι εξειδικευμενη εξεταση γιατι νατην πληρωσεισ?ειμαι σε δημοσιο νοσοκομειο.

γιατι το ταμειο μπορει να την δικαιολογησει και εξω φανταζομαι.και γω σε δημοσιο ειμαι.ειναι αργα ως τισ 30 του μηνος που θα παμε;;εχουμε ραντεβου 30 δεκεμβ για τα εμβολια τα πρωτα.

Σωσω μου , συγνωμη κιολας αλλα μηπως το χεις παρει πολυ ελαφρά το θεμα ? Το μωρο σου εχει ενα προλημα αρκετά σοβαρο και δεν επικοινωνεις αμεσως με τον παιδιατρο σου ? Θα περιμενεις 15 μερες ...γαιτι ?????

Τα ειδικά γαλατα και γενικα το γαλα 1ης Βρεφικης ηλικιας ειναι φαρμακευτικο προιον και πρεπει να δινεται με την συμβουλη του παιδιατρου σου .

Η μαμα του Παναη (χαιρομαι που χουμε εναν ειδικό στην παρεα !) σου χει πει απο το πρωτο μνμ να μην περιμενεις . Τα εμβολια μπρουν ν καθυστερησουν , αυτο ομως οχι !

LaLa έγραψε:

Σωσω μου , συγνωμη κιολας αλλα μηπως το χεις παρει πολυ ελαφρά το θεμα ? Το μωρο σου εχει ενα προλημα αρκετά σοβαρο και δεν επικοινωνεις αμεσως με τον παιδιατρο σου ? Θα περιμενεις 15 μερες ...γαιτι ?????

Τα ειδικά γαλατα και γενικα το γαλα 1ης Βρεφικης ηλικιας ειναι φαρμακευτικο προιον και πρεπει να δινεται με την συμβουλη του παιδιατρου σου .

Η μαμα του Παναη (χαιρομαι που χουμε εναν ειδικό στην παρεα !) σου χει πει απο το πρωτο μνμ να μην περιμενεις . Τα εμβολια μπρουν ν καθυστερησουν , αυτο ομως οχι !

δε θυμαμαι αν το εχω γραψει αλλα εχω παρει την παιδιατρο απο το πρωι και μου ειπε να μην παρω ακομα το γαλα.οποτε ξανα δω αιμα στα κακα της να της παω την πανα.να την δει και να μου πει τι θα κανουμε..

καταρχην αιμα στα κακακια μωρου σημαινει:

αλλεργικη πρωκτοκολλητιδα που ειναι το ποιο συνηθες

θρομβοφιλια

γαστρεντεριτιδα

ραγαδα

πολυποδας το οποιο ειναι τραβηγμενο κ εμφανιζεται σε μωρακια 7 μηνων περιπου αλλα εχουν κομματια αιματος.

Ετσι με ειχαν ενημερωσει στην παιδιατρικη του παιδων οταν νοσηλευτικαμε...

σωσω ασχετο αλλα οταν εκανα προκληση δηλαδη δοκιμασαμε να πιουμε απλο υποαλλεργικο στις 6 ημερες ειδα αιμα κανω mayer βγαινει αρνητικη...τους ενημερωσα κ μου ειπαν να συνεχισει να πινει ΗΑ μεχρι να βγει θετικη magyer...κοινως κ 1 μηνα να επινε αν μου τυχαινε σαββατο βραδυ να ειχε αιμα κ στο ψυγειο να κρατουσα την πανα δευτερα παλι αρνητικη θα εβγαινε... οι ιδιοι οι αλλεργιολογοι μου ειπαν δεν παθαινει κατι...απλα επιβαρυνουμε λιγο την φλεγμονη στο εντερακι....

αυτο που εχει το δικο μου παιδι ειναι αλλεργικη πρωκτοκολλητιδα.κ εμενα 1,5 εβγαζε αιματακι μεχρι να βρουμε το καταλληλο γαλα...απλα τα πραγματα θα ειναι δυσκολα στο να δεχτει το απλο γαλα μετα.....απλα ετσι επιβαρυνουμε την κατασταση...προπαντων ακου την παιδιατρο σου αν τις εχεις εμπιστοσυνη...

εγω ειμαι παθουσα στο θεμα αυτο κ εχω κανει διατριβη πανω στην εξεταση της πανας....αφου πηγαινα στο μικροβιολογικο κ της εδειχνα απο ποιο σημειο να παρει να εξετασει για να δει...κ δεν το πιστευε...μιλαμε για ινες οχι αιμα...οι αλλοι που αλλαζουν το μωρο δεν το βλεπουν....

ραφαέλ έγραψε:

καταρχην αιμα στα κακακια μωρου σημαινει:

αλλεργικη πρωκτοκολλητιδα που ειναι το ποιο συνηθες

θρομβοφιλια

γαστρεντεριτιδα

ραγαδα

πολυποδας το οποιο ειναι τραβηγμενο κ εμφανιζεται σε μωρακια 7 μηνων περιπου αλλα εχουν κομματια αιματος.

Ετσι με ειχαν ενημερωσει στην παιδιατρικη του παιδων οταν νοσηλευτικαμε...

σωσω ασχετο αλλα οταν εκανα προκληση δηλαδη δοκιμασαμε να πιουμε απλο υποαλλεργικο στις 6 ημερες ειδα αιμα κανω mayer βγαινει αρνητικη...τους ενημερωσα κ μου ειπαν να συνεχισει να πινει ΗΑ μεχρι να βγει θετικη magyer...κοινως κ 1 μηνα να επινε αν μου τυχαινε σαββατο βραδυ να ειχε αιμα κ στο ψυγειο να κρατουσα την πανα δευτερα παλι αρνητικη θα εβγαινε... οι ιδιοι οι αλλεργιολογοι μου ειπαν δεν παθαινει κατι...απλα επιβαρυνουμε λιγο την φλεγμονη στο εντερακι....

αυτο που εχει το δικο μου παιδι ειναι αλλεργικη πρωκτοκολλητιδα.κ εμενα 1,5 εβγαζε αιματακι μεχρι να βρουμε το καταλληλο γαλα...απλα τα πραγματα θα ειναι δυσκολα στο να δεχτει το απλο γαλα μετα.....απλα ετσι επιβαρυνουμε την κατασταση...προπαντων ακου την παιδιατρο σου αν τις εχεις εμπιστοσυνη...

εγω ειμαι παθουσα στο θεμα αυτο κ εχω κανει διατριβη πανω στην εξεταση της πανας....αφου πηγαινα στο μικροβιολογικο κ της εδειχνα απο ποιο σημειο να παρει να εξετασει για να δει...κ δεν το πιστευε...μιλαμε για ινες οχι αιμα...οι αλλοι που αλλαζουν το μωρο δεν το βλεπουν....

αμαν ρε ραφαελ..τετοια διατριβη στο σκατο;;εγω ξαναπηρα τη πιδιατρο που την εμπιστευομαι προσ το παρον και την ρωτησα αν μπορω να κανω καποια εξεταση και μου ειπε να κανω την mayer κορανων.μου ειπε οταν ξανα κανει κακα την παρασκ να παω την πνα στο μικροβιολ να παρει την ποσοτητα των κοπρανων που χρειαζεται.να σε ρωτησω..αυτη η εξεταση πρεπει να βγει αρνητικη η θετικη;;ειναι αξιοπιστη;;

αιμα στα κακα βγαινει θετικη, αν δεν εχει αιμα αρνητικη...αφου θα πας κανε κ μια καλιιεργεια...κ αλλη μια κοπελα εδω στο φορουμ εκανε κ τελικα το παιδιακι ειχε μικροβιο κ με αντιβιωση εκανε μια θεραπεια...απλα για να εισαι σιγουρη...εμενα η καλλιεργεια δεν ειχε μικροβιο...

μαμα Παναη έγραψε:

ειναι εξειδικευμενη εξεταση γιατι νατην πληρωσεισ?ειμαι σε δημοσιο νοσοκομειο.

καλησπερα μαμα παναη.πως παει;;πηρα παλι σημερα την παδιατρο και μου ειπε να κανω μια mayer κοπρανων.μου ειπε αφου ειδα κακα την παρασκ να παω την πανα με τα κακα την αλλη παρασκ να κανω την εξεταση.θα της ζητησω να μου γραψει και 1 καλλιεργεια οπως μου ειπε η ραφαελ.οταν βγουν τα αποτελεσματα θα σασ ενημερωσω.

Γεια σου Σωσω μου,αφου ειδες αιματακι η εξεταση θα βγει θετικη!Ζητα της να σου γραψει RAST στο γαλα αλλα με μεθοδο CAP,αυτη ειναι η πιο αξιοπιστη αλλα αν δεν γινετε κανε την με οποια μεθοδο υπαρχει ,καθως και μια ολικη IGE.Εγω επιμενω να αλλαξεις το γαλα ωστε να σταματησει η τυχον βλαβη στο εντερακι της εδω!καλα αποτελεσματα

σου εύχομαι να βγούν ότι εξετάσεις και να κάνεις του παιδιού καθαρές και να μην είναι κάτι σοβαρό. όταν θα έχεις κάτι νεότερο να μας ενημερώσεις γιατί ανησυχούμε. εδώ όλες είμαστε σαν μία δεύτερη οικογένεια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...