Μετάβαση σε περιεχόμενο

SHOPPING THERAPY ΚΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Είμαι πολύ-πολύ-πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!

Ψώνισα κι ανανεώθηκα απίστευτα!!!!!!!!!!!!!

Πήρα ένα γοβάκι (μαύρο-λουστρινάτο) με ιδανικό (για τα δικά μου δεδομένα!) τακουνάκι κι αγκράφα μπροστά!

Πήρα επίσης ένα μαύρο απλό παπουτσάκι (για κάθε μέρα) με λίγο τακουνάκι (ιδανικό για το πρόβλημα της μέσης που έχω!)

Και τα 2 μαζί, από το ίδιο κατάστημα, στη γειτονιά μου, που είμαι πελάτισσα, πάνω από 6-7 χρόνια και πολύ ευχαριστημένη! Μου έκοψε και τις τιμές!!!!!!!!!

Επέστρεψα για λίγα λεπτά σπίτι (ένεκα περιόδου….. αντιλαμβάνεστε θαρρώ……..) και ξανάφυγα κατευθείαν για Πειραιά!

Αγόρασα από ένα μαγαζί με αξεσουάρ ένα τσαντάκι, πολύ-πολύ επίσημο, για Γάμους-Βαπτίσεις-Γιορτές!!!!!!!

Έκανα και μία καλή καταθεσούλα…….. στα HONDOS!!!!!!!!! Ναι….. δηλώνω φαν!!!!!!!!!! Πήρα ένα ωραιότατο μανόν……. ή όζα…… όπως το λέμε στα βόρεια!!!!!!!!!!!!! Χρώματος…….. μπορντω-μωβ-καφέ-…….. γυαλιστερούλι……..

Και τέλος, πήγα S/M, για τα καθιερωμένα ψωνάκια του ΣΚ!!!!!!!!! Κι επιτέλους……. με βλέπει και το σπιτάκι μας λιγάκι, ε????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ

2ο ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΜΕ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ Πήρα ένα γοβάκι (μαύρο-λουστρινάτο) με ιδανικό (για τα δικά μου δεδομένα!) τακουνάκι κι αγκράφα μπροστά!

Πήρα επίσης ένα μαύρο απλό παπουτσάκι (για κάθε μέρα) με λίγο τακουνάκι (ιδανικό για το πρόβλημα της μέσης που έχω!

ΕΙΠΑΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΟΒΑΚΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ!!!!

ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

ΧΑΧΧΑΧΑ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΧΑ :laugh:

ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!! ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ!!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ!!!!! :kiss:

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ... ΚΑΛΟΒΓΑΛΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ (ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΥΡΙΩΣ...)

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ 8Α ΣΑΛΤΑΡΩ!!!!!!!!!

Juliax μου……..

Φχαριστώ!!!!!!! Φχαριστώ!!!!!!!!!

Άντε……. κι εσύ για ψωνάκια…….

Ανανεώνουν τη διάθεση απίστευτα!!!!!!!!!

Αυτό με τα εσώρουχα πάντως…………….. πολύύύύύύύ καλόόόόόό!!!!!!!!!!!

Ζαχαρένια μου……..

Τι πίνεις και δε μας δίνεις????????

Πού τα βρίσκεις βρε άτιμο παιδί τα πετυχημένα μας και μας κάνεις να γελάμε?????????

Τι μας γράφεις απογευματιάτικα και δεν μπορώ...καλοφόρετα όλα, αυτά παλιά και άλλα καινούρια που λένε και στο χωριό μου.

Αγαπημένο μου δωράκι περιμένω πως και πώς να μπείς για να βάψω μαλλί και να ψωνίσω κατι τοις και εγώ.

Όσο για τα χόντος τις προάλλες είχαν 25% και έκανα και εγώ μια μικρούλα! καταθεσούλα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...