Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.....

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια...

είμαι στην 8η εβδομάδα, όπως πολλές απο εσάς γνωρίζετε..

πριν την εγκυμοσύνη, είχαμε κλεισει να πάμε ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο στις αρχές του 2010 (4-8).. ο γιατρός όμως με συμβουλευσε να μην παω, κυρίως λόγω γρίπης και κουρασης... οπότε σημερα πήγα να ακυρώσω τα εισητήριάκια μου... Δυστυχώς ούτε στην Aegean ούτε στο ξενοδοχείο ακυρώνουν την κράτηση.... είναι πολυ μεγάλη κοροιδία γιατί δεν έχει κανενα νόημα... αν εγώ δεν εμφανιστώ, θα το δώσουν σε άλλον το εισητήριο στα σίγουρα.... ΚΑι μιλάμε για ένα συνολικό ποσο 600 ευρώ..τα οποία πάνε χαμένα... αν καμμια από σας, έχει κανενα μέσο μέσα στην Aegean... ή έχει καμμια άλλη ιδέα...ή κάτι να μου προτείνει ας μου πει... έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, όχι για το ταξίδι τόσο, όσο για τα χρήματα που είναι πολλά και θα μπορούσα να τα φάω με τον αντρούλη μου τώρα τα Χριστούγεννα.... :(:(:(:(:(:(:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι δυστυχώς.... κοιτα τα εισητήρια αντε να το καταπιώ (αν και δεν μπορώ να καταλάβω την φιλοσοφία αυτή να μην αλλάζουν ουτε τα ονόματα....) ειναι κοροιδία

αλλά και το ξενοδοχείο????

σιγουρα ειναι κοροιδια αλλα αυτη ειναι η τακτικη τους.δουλευε η κουμπαρα μου σε ταξιδιωτικο γραφειο και το ξερω και προσφατα εκλεισα και εγω εισητηρια απο το internet και ελεγε οτι δεν γινετε καμια αλλαγη ουτε ακυρωση.τωρα για το ξενοδοχειο τουλαχιστον τα μισα χτηματα τα επιστρεφουν.κανονικα ολα θα επρεπε αλλα σου κρατανε ενα ποσο επειδη κραταγαν το δωματιο για σενα και καλα εχασαν πελατες.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΡΕ ΓΜΤ.... ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΠΟΛΥ ΠΑΕΙ!!!!!!

ναι ρε γμτ!!!!! έδωσα την κάρτα μου... βεβαια ακόμα δεν έχουν πάρει τα χρηματα από την κάρτα μου... άραγε υπάρχει κανενας τρόπος να τους εμποδίσω να τα πάρουν?

αχ αυτο δεν το ξερω.τηλεφωνικος τον εδωσες το αριθμο;μηπως με την τραπεζα σου μπορεσεις και το κανεις αλλα μην εχεις αλλα μετα δεν ξερω.

Παλαιότερα δουλευα σε ταξιδιωτικό. Το ξενοδοχείο αποκλείεται να σου επιστρέψει χρήματα (σπάνια επιστρέφουν). Για το εισητήριο αν αγόρασες το πιο οικονομικό ή αν το βρήκες σε προσφορά δεν σου επιστρέφονται χρήματα. Σε άλλες περιπτώσεις παίρνεις πίσω μόνο τους φόρους. Ρώτα όμως αν μπορείς να το αφήσεις " ανοικτο" και να πληρώσεις την διαφορά

rena katarxhn sugxarhthria gia thn egkumosunh sou!na exeis polu kalh egkumosunh..ososn afora gia ta xrhmata eisithriwn mporeis na pareis ena polu mikro poso pisw..px sta 600 eurw na pareis 50 to polu.tou hotel ta xrhmata sunh8ws den ta epistrefoun.emeis phgame taksidi tou melitos to septemvrh sthn barcelona kai ekane th krathsh o antras mou mesw pistwtikhs kai den eixan afaire8ei ta xrhmata ws th stigmh pou phgame ekei.etsi leitourgoun dustuxws!exw akurwsei pollakis aeroporika eisithria kai ta xrhmata einai liga pou pairneis pisw.egw otan 8a taksidepsw gia ellada 8a exw mpei molis sthn 9h evdomada.8a eimai polu prosextikh diarkws 8a allazw maskes kai ta xeria mou 8a katsiasoun apo ta antishptika.8elw polu na vre8w konta stous dikous mou tis giortes!pantws auto me to eisithrio gia des to ligo parapanw..mporeis na pareis pisw xrhmata..aaa!na sou pw?exete plhrwsei asfaleia gia ta eisithria sas?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΔΛΔ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ! ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ!

ΤΕΣΠΑ, ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ AEGEAN ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΝΑΥΛΟΣ ΣΟΥ (ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΛΔ). ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...