Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και ιδού η απορία!

Πότε; Πότε ειναι κατάλληλη ηλικία; Το νωρίτερο είναι και καλύτερο ή όχι;

Και πότε είναι το νωρίτερο δηλαδή,ε;! Πότε;

Αναμένω τις απαντήσεις σας με αγωνία! :P

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Γεια σου!

Εγω δεν θα τρυπησω τα αφτια των παιδιων μου!

Οταν μεγαλωσουν και θελουν ας πανε μονα τους!

Δεν μου αρεσουν παιδια με σκουλαρικια!

Συμφωνώ απόλυτα!

Βρε κοριτσάκι μου, μη μας παρεξηγείς, αλλά αυτό το "έθιμο" είναι κάπως ξεπερασμένο για να μη πω και βάρβαρο.

Μου το έκανε και μένα η μαμά μου, μετά από παρότρυνση των φιλενάδων της τότε, και ειλικρινά είναι χαραγμένο στη μνήμη μου ως τώρα!

Νόμιζα οτι με τιμώρησε για κάτι που έκανα!

Ασε να μπει στην εφηβεία και να το κάνει μόνη της!Θα το ευχαριστηθεί κιόλας τότε!

Δημοσίευση

Εμένα μου τα τρύπησε η νονά μου στα 4.

Η μαμά μου έπαθε εγκεφαλικό!!

Ασε που κουνήθηκα στο 1 αυτί και οι τρύπες ήταν η μια εδώ και η άλλη εκεί. Βέβαια όταν πήγαινα 2α γυμνασίου πήγα και τη διόρθωσα και ήμουν πολύ τρέντι που είχα 2 τρύπες στο ένα αυτί...! :P:P:P:P

Κάποια στιγμή θα ήμασταν στο δημοτικό θαρρώ, μαλώναμε με την αδερφή μου και εκεί που μαλλιοτραβιόμασταν μου τραβηξε και το σκουλαρίκι! μπιαχ..!!

Για καλή μου τύχη ήταν ανοιχτό και δεν μου έσκισε το αυτί.

Μετά από αυτό η μαμά μου μου τα έβγαλε και τα ξαναέβαλα στην 2α Γυμνασίου.

Τα συμπεράσματα δικά σου!

Εγώ πάντως δεν της τα τρυπάω.

Ούτως ή αλλώς θα τα τρυπίσει μόνη της!

Μακάρι Θεούλη μου να περιοριστεί στα αυτιά...! :P

Δημοσίευση

εγώ έκανα το λάθος και πήγα την μικρή μου για τρύπημα αυτιών όταν έκλεισε τα 2. η εμπειρία που έζησα ήταν φρικτή. το παιδί με το πρώτο τρύπημα στο αριστερό αυτάκι έβαλε κάτι τσιρίδες και δεν μπορούσα να την σταματήσω από τα κλάματα. και επειδή δυστυχώς δεν μπορούσε να μείνει με το ένα αυτί τρυπημένο κάναμε και το άλλο. ήταν Σάββατο μεσημέρι που είχαμε πάει στον κοσμηματοπώλη. δεν το ξεχνάω με τίποτα κορίτσια. και εάν ο θεούλης μου χαρίσει και άλλο ένα κοριτσάκι έχω υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να το πάω για να τρυπήσει τα αυτιά του. να μεγαλώσει με το καλό και να πάει μόνη της. μην βιάζεσαι έχεις χρόνο για όλα. εμένα δεν με προειδοποίησε κανένας.

Δημοσίευση

Η μαμά μου μου τρύπησε τα αυτιά όταν ήμουν 3 ετών (αφού το θυμάμαι - τραυματική εμπειρία!!!) και από τότε δεν μου έκλεισαν οι τρύπες ΠΟΤΕ!!!

Ομως ρε κορίτσια πλέον βρίσκω τρομερά αντιαισθητικό μωρά παιδιά να χουν τρυπημένα τα αυτιά τους, αφήστε τα παιδιά να κάνουν ότι θέλουν όταν μεγαλώσουν....Αυτά με τα τρυπημένα αυτιά μου κάνουν πολύ μικρομέγαλα!!!

Sorry κιόλας αλλά η συγκεκριμένη συνήθεια μου θυμίζει άλλη φυλή...πιο νομαδική...και λίγο σκουρόχρωμη...

Δημοσίευση

Και γω είμαι κατά του τρυπήματος των αυτιών στα μωρά.

έχω δει μωράκι 5 μηνών με σκουλαρίκια. :blink:

Είμαι της άποψης να γίνει όταν το κοριτσάκι θα είναι σε

ηλικία που να καταλαβαίνει, ώστε να πάρει τη χαρά.

Η Δέσποινα στα 4 μου εξέφρασε την επιθυμία της να βάλει

σκουλαρίκια. Το συζητήσαμε, της είπα ότι θα πονέσει λίγο,

αλλά αφού επέμενε, πήγαμε και τα τρυπήσαμε.

Στο 1ο αυτάκι έκλαψε λίγο, αλλά κάθησε να της τρυπήσουν

και το άλλο.

Όταν τα είδε στον καθρέφτη, Έλαμψαν τα μάτια της!!!!! :P

Η χαρά της απερίγραπτη! μέχρι να επιστρέψουμε στο σπίτι μας,

όποιος γνωστός μας χαιρετούσε, μάθαινε και ότι βάλαμε σκουλαρίκια!

Η φουρνάρισσα, ο περιπτεράς της γειτονιάς, οι γείτονες, ΟΛΟΙ.

ΈΒΑΛΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΙΙΙΙΙΙΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΙΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! :silly: φώναζε.

Αααααα! έχω δει και αγοράκι γυρω στα 6 να φοράει σκουλαρίκι στο ενα αυτί και να έχει μακρύ μαλί. Σαν μικρομέγαλο!

Δημοσίευση

Εμένα μου τα τρύπησαν στα 5. Υποθέτω ήθελα, πόνεσα λίγο, αλλά μετά καμάρωνα. Στη συνέχεια, όμως, ή το ένα αφτί ή και τα δύο πάθανε μόλυνση, βγάλανε πύον και οι τρύπες κλείσανε. Επειδή πονούσα λόγω της μόλυνσης δεν ήθελα να ξανατρυπήσω τ' αφτιά μου. Τελικά, το πήρα απόφαση στα 15 και τα τρύπησα, αλλά και πάλι κάθε λίγο βγάζουν πύον, δεν ανέχονται σκουλαρίκια που να μην είναι χρυσά, κ.λπ. Τώρα έχω πάρα πολύ καιρό να βάλω σκουλαρίκια και μπορεί και να έχουν κλείσει οι τρύπες.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βλέπω μικρά παιδιά με σκουλαρίκια, αλλά θα συμφωνήσω με τη Μπέλλα, είναι καλύτερα να το θέλουν τα ίδια για να το απολαμβάνουν (λέμε τώρα).

Φυσικά, δεν αντέχω τις υπερβολές. Μια φορά είχα δει αγοράκι μερικών μηνών με σκουλαρίκι, και μάλιστα κρίκο, που είναι και πολύ επικίνδυνο...

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Και γω είμαι κατά του τρυπήματος των αυτιών στα μωρά.

έχω δει μωράκι 5 μηνών με σκουλαρίκια. :blink:

Είμαι της άποψης να γίνει όταν το κοριτσάκι θα είναι σε

ηλικία που να καταλαβαίνει, ώστε να πάρει τη χαρά.

Η Δέσποινα στα 4 μου εξέφρασε την επιθυμία της να βάλει

σκουλαρίκια. Το συζητήσαμε, της είπα ότι θα πονέσει λίγο,

αλλά αφού επέμενε, πήγαμε και τα τρυπήσαμε.

Στο 1ο αυτάκι έκλαψε λίγο, αλλά κάθησε να της τρυπήσουν

και το άλλο.

Όταν τα είδε στον καθρέφτη, Έλαμψαν τα μάτια της!!!!! :P

Η χαρά της απερίγραπτη! μέχρι να επιστρέψουμε στο σπίτι μας,

όποιος γνωστός μας χαιρετούσε, μάθαινε και ότι βάλαμε σκουλαρίκια!

Η φουρνάρισσα, ο περιπτεράς της γειτονιάς, οι γείτονες, ΟΛΟΙ.

ΈΒΑΛΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΙΙΙΙΙΙΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΙΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! :silly: φώναζε.

Αααααα! έχω δει και αγοράκι γυρω στα 6 να φοράει σκουλαρίκι στο ενα αυτί και να έχει μακρύ μαλί. Σαν μικρομέγαλο!

Εγω τωρα, γιατι συγκηνηθηκα με την μεγαλη σου? :blush:
Δημοσίευση

Η μάνα μου ήθελε να της τα τρυπήσει απο τα 2!

της είπα "μην διανοηθείς και πατε να τα τρυπήσετε

καμια μέρα που θα είμααι στη δουλειά", θα γίνει χαμός.

μόνης το ζήτησε η μικρή επειδη είχε και η φίλη της.

Πριν μέρες έχασε το 1 σκουλαρίκι στο σχολειο και πήγαμε

και πήραμε άλλα! Διάλεξε μόνη της κάτι μηλαράκια πολυ διακριτικά!

Δημοσίευση

Δεν θεωρω οτι ειναι βαρβαρο, ουτε τραυματικη εμπειρια... απλα ειναι λιγο επικινδυνο για τα παιδακια αυτης της ηλικιας... καλυτερα περιμενε να μεγαλωσει αρκετα ωστε να καταλαβαινει να μην χτυπησει και φυσικα να την ρωτησεις αν το θελει γιατι μπορει και να μην το θελει...!!!

Εγω 4 χρονων ημουνα οταν η μαμα μου, μου εκανε τρυπουλες... θυμαμαι οτι το ηθελα κι'εγω... και δεν εκλαψα καθολου...!!! :)

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Ωχ, Μπέλλα! Λες να είναι το ίδιο αγοράκι και να μεγάλωσε;;;

Εδώ στη Λάρνακα το είδα! Στο αεροδρόμιο! Περίμενε

μαζί με τη μαμά του τον μπαμπά του που ερχόταν

από ταξίδι! Το θέμα είναι ότι η Δέσποινα έκανε

γκάφα! "Γειά σου κόρη! Πώς σε λένε? Εμένα Δέσποινα.

Περίμένω τη γιαγιά μου από Ελλάδα."

"Γειά !! Εμένα .... (αγορίστικο όνομα) περιμένω το μπαμπά μου!"

Δημοσίευση

Sissio έγραψε:

Εγώ πάντως δεν της τα τρυπάω.

Ούτως ή αλλώς θα τα τρυπίσει μόνη της!

Μακάρι Θεούλη μου να περιοριστεί στα αυτιά...! :P

:lol:

:):)

οταν θελησει ευχαριστως να την παω να βαλει αλλα οχι απο μονη μου

Δημοσίευση

ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ 3 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΙ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ

ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ

ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ.......

ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ :)

Δημοσίευση

DeniM έγραψε:

Και ιδού η απορία!

Πότε; Πότε ειναι κατάλληλη ηλικία; Το νωρίτερο είναι και καλύτερο ή όχι;

Και πότε είναι το νωρίτερο δηλαδή,ε;! Πότε;

Αναμένω τις απαντήσεις σας με αγωνία! :P

Αν και θυμαμαι οτι εμενα μου τα τρυπησανε πολυ μικρη πρεπει να ημουνα γυρω στα 6 και ανεβασα πυρερο απο το ζορι μου...θεωρω οτι ειναι τελειως βαρβαρο να τρυπησω τα αυτακια της.

Δεν θα της το κανω ας αποφασισει αυτη αν θελει στο δημοτικο ή γυμνασιο που θα ειναι πλεον κοπελιτσα...

Τωρα που το σκεφτομαι τι χαζα κανανε τοτε οι γονεις μας???

Παναγια μου...Με βλεπω με σκουλαρικακια απο 6 χρονων στην φωτο του νηπιαγωγειου την ενθυμια....παπαπαπαααα!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...

ΟΤΑΝ ΝΥΣΤΑΖΕΙ,ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ....

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ...

Δημοσίευση

Όσο αργότερα τόσο καλύτερα, δηλαδή πολύ αργότερα μακάρι να μπορέσω

να την κρατήσω χωρίς τρύπες στα αυτάκια μέχρι να τελειώσει και

το δημοτικό B)

Φοβάμαι πολύ για ατυχήματα

Το ίδιο θα σου πρότεινα, άσε που μπορεί όταν μεγαλώσουν οι κόρες μας

να είναι ξεπερασμένο το τρύπημα γενικά,

θα κάνουν tatoo απο το μαιευτήριο :P:P

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

δηλαδη να μη ρωτησω εγω ποτε επιτρεπεται το τρυπημα στο φρυδι;;; :woohoo: αστειο ητανε λεμε..

Καλέ δεν τα έμαθες τα νέα? Πλέον όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, τρυπάνε και το φρύδι του μωρού! :huh:

Μπέλλα πάλι έγραψες!!! :woohoo:

Α! Και βρε συ Σωσώ, πες στα κορίτσια ότι είσαι η puppeta! ;)

Δημοσίευση

Έχω έξι τρύπες στο ένα αυτί , μια στο άλλο και μια στη μύτη (και τα βράδυα φοράω την κουκούλα μου και τα σπάω B) ), αλλά σίγουρα τα κοριτσάκια μου θα κάνουν τρύπες στα αυτιά τους όποτε και αν το θελήσουν οι ίδιες B)

Δημοσίευση

H αλήθεια είναιπως κι εγω ήθελα αν κάνω κορίτσι να του τρυπήσω νωρίς νωρίς τα αυτάκια.΄..αλλά διαβάζοντας αυτά που λέτε..νομίζω αναθεώρησα..έχετε δίκιο..αν δεν είναι προετοιμασμένο το παιδί και δεν το έχει ζητήσει του φαίνεται λιγο βάρβαρο και σαν τιμωρία..κρίμα είναι μωρέ..ασε να σου το ζητήσει πρώτα..θα το αντιμετωπίσει πιο όμορφα και πιο ψυχραιμα αν πονέσει.

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...