Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ???????

Recommended Posts

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΝΟΣ

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ

ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ 9 ΚΑΙ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕ ΛΕΩ ΟΚ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 8-3

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΩ

ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΕΕΙ

ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ Η ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ

ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΧΑΡΑΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ ΜΕΤΑ

Ε ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ Η ΠΙΠΙΛΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΔΕ Μ'ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ

ΠΑΛΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΦΩΝΑΖΩ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΖΩ ΕΓΩ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΔΕ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΣ

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΤΙ ΘΕΣ ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ

ΑΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ

ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. ΕΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ. ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΝΕΣΕ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!

ενταξει δε λεω οσο μπορει και οταν ειναι καλα προσπαθει αλλα εκεινη την μεσημεριανη ωρα μου τη σπαει αφανταστα

εχει και ενα προβλημα υγειας που τον δυσκολευει αλλα και εγω ανθρωπος ειμαι

δεν αντεχω

Όχι δεν τα περνας μόνο εσύ αυτά. καπως έτσι είναι τα πραγματα,

σε άλλους λίγο χειρότερα σε άλλους λίγο καλύτερα.

Φαντάζομαι, ότι ποτέ οι σύζυγοι δεν μπορούν να καταλάβουν 100%

τι γίνεται πίσω στο σπίτι όταν λύπουν στη δουλειά τους,

τι δουλειά γίνεται μεταξύ παιδιού και μαμάς.

Εσύ πρασπάθησε όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται να εξηγήσεις

ακριβώς-ακριβώς τι σου συμβαίνει, στον άντρα σου.

Δηλαδή οπως τα γράφεις στο mammy να του τα πεις!

Ξέρω , τώρα σκέφτεσαι οτι δεν είναι ανάγκη να τα πεις αφου

τα ξέρει απο μόνος του!!!! αλλά πίστεψέ με

καμιά φορά αισθανόμαστε καλύτερα όταν μιλάμε, και ο άλλος καταλαβαίνει

καλύτερα όταν ακούει πως έχουν τα πράγματα.

Να θυμάσαι οτι ο καθένας ζει και βλέπει απο τη δικιά του σκοπιά

Υπομονή, να δεις, όλα θα στρωσουν μωρέ, αφού με τα παιδιά περνάμε

διάφορα στάδια προσαρμογής ;)

ναι καμια φορα λεει πωπω μπραβο σου που αντεχεις αλλα οταν τον χρειαζομαι ειναι αλλου

δεν θελω να με επαινει στους αλλους αλλα εκεινη την ωρα να ηρεμησω λιγο

αν η μικρη αρχισει και κοιμαται λιγο παραπανω θα ειναι καλυτερα

η αυπνια και η κουραση μας κανει χαλια και αυτον και εμενα

αλλα κουραζομαι πολυ

μηπως ειμαι κακια μανα

και δεν αντεχω αυτο το ξενυχτι και το τρεξιμο?

φυσικά και δεν είσαι κακιά μάνα!Άκου εκεί! στρεσαρισμένη είσαι όπως όλες μας, και η αϋπνία δεν αντέχεται πραγματικά...

κακιά μάνα δεν είσαι βέβαια απλά δεν είσαι υπεράνθρωπος!

κι εγώ τα πέρασα αυτά, να φανταστείς κάποια στιγμή μου είπε οτι δεν ήμουν έτοιμη για παιδί! βέβαια το μετάνοιωσε μετά. γενικά οι άντρες αργούν να στροφάρουν και να εγκληματιστούν στα νέα δεδομένα.υπάρχει και η χαζονοοτροπία οτι οι άντρες είναι για να δουλεύουν και μόνο.κι επειδή είναι και λίγο εγωιστες ο πιο σίγουρος τρόπος για να τον προσεγγίσεις είναι να τον πιάσεις στο φιλότιμο και να μην απαιτείς αλλά να λές έχω ανάγκη, νιώθω έτσι και τα σχετικά.

εμενα άρχισε να ασχολείται κυρίως γιατι νιωθει τυψεις που δουλεύει πολύ και δεν το βλέπει τον μικρό όσο θα ήθελε, αγχώνεται αν θα τον αγαπάει όσο εμένα, μέσα του με καταλαβαίνει οτι κουράζομαι αλλά δεν θα μου το πει ειδικά όταν είμαστε στην κόντρα,

εγώ είχα πρόβλημα και στην εγκυμοσύνη, είχα πολλά νευρα λόγω ορμονων και νόμιζε οτι το έκανα επίτηδες και εκμεταλευόμουν την κατάσταση μου, μετα που γέννησα το καταλαβε οτι παιζαν ρόλο οι ορμόνες, άργησε λίγο!

τώρα είμαστε καλύτερα, θα ηρεμήσετε κι εσεις θα το δεις απλά δυστυχως για εμάς θέλει ειδικό χειρισμό, υπομονή και να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να καταλάβουν την μητρότητα και τη νέα κατάσταση στο σπίτι,

Θα συμφωνησω με τη Ρηνουλα . Μιλα του και εξηγησε του πως νιωθεις και τι θελεις απο εκεινον . Καμια φορα επειδη ειμαστε κουρασμενες δεν μιλαμε τοσο πολυ και εκνευριζομαστε πιο ευκολα με το αλλον .

Δεν εισαι μονη σου ολοι περασαμε απο διαφορες εντασεις . Η αυπνια , η κουραση , η ενεργεια που σου αποροφά το μωρο σε κανουν πιο αποτομη και οι αντρες δεν μας καταλααινουν παντα .

Γελαω γιατι βλεπω πως μοιαζουν οι μπαμπαδες μεταξύ τους . Μας λατρευουν , λατρευουν τα παιδια τους αλλα δεν θελουν να χαλασουν και τη ζαχαρενια τους :laugh:

Απο το δικο μουδεν εχω παραπονο αλλα το ξερω οτι αν ειχαμε κοντα πεθερομαμαδες θα προτιμουσε να την παει για λιγο εκει τη μικρη παρα να πανε μια βολτα οι δυο τους για να ξεκουραστω και γω .

Πολλη συζήτηση και ηρεμία . Γενικα οι σχεσεις κλονιζονται λιγο με τον ερχομο του μωρου και πρεπει το ζευγαρι να βρει παλι τις ισσορπιες του :)

ΠΑΝΤΑ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΗΞΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ.ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΕΝΙΑΚ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΛΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δεν εχεις αδικο αλλα θα συμφωνησω με την LaLa.Οταν ειμαστε βουτηγμενοι στην ρουτινα αυτη στην καθημερινοτητα ειδικα τωρα που χαλασε ο καιρος,κλεισμενες μεσα στο σπιτι με ενα μωρο δεν εχουμε διαθεση για συζητηση εφ'ολης της υλης. Εγω ειχα καποιο φεγγαρι μια αδιαφορια γυρω απο το παιδι απο την πλευρα του αντρα μου. Τον επιασα μια μερα και μιλησαμε κα τωρα ειναι πολυ διαφορετικος.

Μιλησε του. Σε καταλαβαινω αν και δεν θηλασα (φανταζομαι οτι ειναι ακομα πιο δυσκολα με τον θηλασμο)...

Μην απελπιζεσαι...και προς θεου μην εχεις ασχημα συναισθηματα!Κανεις ο,τι καλυτερο μπορεις!

thalassa έγραψε:

ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕ ΛΕΩ ΟΚ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 8-3

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΩ

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ

ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ Η ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ

ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΧΑΡΑΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ ΜΕΤΑ

Ε ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ Η ΠΙΠΙΛΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΔΕ Μ'ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ

ΠΑΛΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΔΕ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΣ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ... ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΙΩΘΩ, ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!

ΤΑ ΜΟΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ... Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ (Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟΣ), ΤΟ ΦΥΛΟ (ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΕ LOGO ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ), ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΣ (ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 8ΩΡΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ) Α! ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΠΛΕΟΝ...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΓΧΡΩΜΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ (ΠΟΣΟΥΣ?) ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΜΑΜΑ - ΠΕΘΕΡΑ... ME THN ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ!

ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΒΟΗΘΑΕΙ... ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΨΙΛΟΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ!!!

αδικο δεν εχεις αλλα με φωνες δεν θα βρεις το δικιο σου. Φυσικα κουραζεται στη δουλεια του,αλλα ανεξαρτητα απο το ποσο κουραζεσαι εσυ πρεπει να αφιερωνει χρονο στη μικρη σας. Σαν μπαμπας εχει τις ευθυνες του. Το να ασχοληθει μαζι της 2 ωρες τη μερα ειναι αστειο,ουτε κουραστικο ειναι ισα ισα με το παιδι του θα ασχοληθει.

Αλλα απο το να μαλωνετε,αφου εχετε βοηθεια απο την γιαγια γιατι δεν τη φερνεις σπιτι σου για κανα 2ωρο?ειτε το πρωι που λειπει ο αντρας σου ειτε το απογευμα,εκμεταλλευσου τωρα αυτη τη βοηθεια για να μην κλαταρεις και παραλληλα θα το λυσετε κ μεταξυ σας.

...κ εννοειται οτι και γω μεσα στα νευρα ημουν τον πρωτο καιρο...δεν εισαι εξαιρεση,ουτε στριμμενη :P θελει κατανοηση και ηρεμια.Οσο θυμαμαι τα νευρα απο την κουραση κ την αυπνια....αλλα οι μπαμπαδες αργουν λιγο να πιασουν το νοημα,μιλα του για το ποσο σημαντικο ειναι να εχει μονος του χρονο με το μωρο,να δεθουν κτλ Κ στο ξαναλεω οτι βοηθεια μπορεις να εχεις χρησιμοποιησε την!

αδικο δεν εχεις γιατι πολυ απλα οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν την κουραση μας.

νομιζουν οτι επειδη δεν δουλευουμε και ειμαστε με ενα μωρο ειμαστε και χαλαρες(κουνια που τους κουναγε..)

εδω εγω δουλευα και γυρναγα σπιτι ειχα να ασχολειθω με το μωρο,με το σπιτι,με τις δουλειες και δεν κουναγε ουτε το δαχτυλακι του ο αγας.

καποια στιγμη ξεσπασα κι εγω! τι να το κανω να με επαινει στους φιλους του..στο σπιτι θελω να βοηθαει!!

ετσι κατσαμε κατω συζητησαμε και τωρα εχω ολο το απογευμα δικο μου γιατι ειναι η ωρα του μπαμπα!! παιζουν και δεν με ενοχλουν καθολου

χαλαρωνω κανω τις δουλειες μου και ολα κυλανε μια χαρα

συζητησε το ηρεμα με τον αντρα σου γιατι οπως και να το κανουμε δεν το εκανες μονη σου το παιδι πρεπει και εκεινος να συμετεχει στην ανατροφη του και οχι να ειναι απλος θεατης

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας

σημερα η αληθεια ειναι επειδη ξεκουραστηκα λιγο η μικρη ξυπνησε μονο μια φορα δεν το πιστευω, ειμαι καλυτερα και βλεπω διαφορετικα τα πραγματα

οπως ειπατε με αγαπαει και το μωρο το λατρευει αλλα οταν ειμαι πολυ κουρασμενη και εξαντλημενη φουντωνουν τα νευρα και υπερβαλω ισως λιγο και τα βλεπω ολα μαυρα

το βραδυ μετα μιλησαμε λιγο και μου ειπε πως με καταλαβαινει και πως αν ηταν στη θεση μου δεν θα αντεχε και οτι προσπαθει να κανει οτι μπορει και οτι θα προσπαθει ακομα περισσοτερο

του ειπα οτι θελω ουσιαστικη βοηθεια

βαλαμε προγραμμα

ναι ποιες ωρες θα αφιερωνει στο μωρο και ποια μεσημερια θα καθεται αυτος και ποια εγω με τη μικρη

συμφωνησε πως η γιαγια ειναι γιαγια οκ θα βοηθησει αλλα μεχρι ενα σημειο σε μια δυσκολη στιγμη

αν και λεει πως το μεσημερι που και οι δυο ειμασε εξαντλημενοι καλο ειναι να μας βοηθαει τοτε λιγο για καμια ωριτσα αν και εγω σε αυτο δεν συμφωνω

δηλ να πηγαινουμε το μωρο εκει για να κοιμηθουμε

το βρισκω χαζο

ξερετε εχω και το αλλο το κολλημα

δεν θελω μεγαλωνοντας το μωρο να εχω τυψεις που το αφηνα για να κοιμαμαι

ισως ειναι υπερβολη αλλα δεν ξερω γιατι νιωθω ετσι

πιστευω θα τα παμε καλυτερα απο δω και περα

εχω και τυψεις που φωναζω μπροστα στο μωρο

ενω ο αντρας μου του βγαζω το καπελο σε αυτο οτι και να πω οτι και να κανω ειναι ηρεμος για να μην φωναξει μπροστα του

σε αυτο ειναι σωστος

τελοσπαντων σημερα ειναι η σειρα του το μεσημερι :)

θα σας ενημερωσω οτι και αν γινει

σας ευχαριστω

ξερετε καποιες στιγμες που ειμαστε φουντωμενες θελουμε να ταπουμε να φυγουν απο μεσα μας και αυτο βοηθαει

ευτυχως ειναι και το μαμμυ να ξεσπαμε και να ηρεμουμε η μια την αλλη

σορι για τα πολλα λογια αλλα σας ευχαριστω πολυ

Δεν σημαινει βρε thalassa οτι επειδη θελεις να κοιμηθεις εισαι κακια μανα!!Ουτε τυψεις να εχεις!

Εγω εχω θεμα υπνου και τις εχω πρηξει ολες στο mammyland!!! :)

Χαιρομαι που αισθανεσαι καλυτερα και να εισαι σιγουρη οτι ολες στο ιδιο ζουμι βραζουμε...Μαναδες ειμαστε οχι ρομποτς!! :blush:

Καλη σου μερα!!! ΦΙΛΑΚΙΑ! :)

Καταρχας ασε τις τυψεις. Δεδομενο οτι θηλαζεθς ολη αυτη η κουραση και το στρεσ περνανε στο μωρο. Αμα εισαι εσυ ξεκουραση θα ειναι και το μωρο σου ξεκουραστο και ηρεμο.

Οπως και μην εχεις τυψεις που θα το αφισεις σε γιαγια παπου για να ξεκουραστεις η να κανεις κατι. Εγω παλια ειχα τυψεις. Τωρα που δουλευω δεν εχω καμια. Τον σινω στεγνα στην πεθερα μου - η μαμα μου τον εχει ολη μερα, και μαγειρευω ή σιδερωνω. Γιατι απλα δεν γινετε. Το μωρο ειναι παααρα πολυ ζωηρο και σδεν καθετε λεπτο. Εχει ελευθερο το πολυ ενα μισαωρο που καθετε στο καρεκλακι και παιζει και τοτε τροω εγω. Ειναι δηλαδη μερες που καθετε - οχι για πολυ- αλλα τουλαχιστον ενα φαη το φτιαχνω.

Δεν γινετε κουκλα μου δεν εισαι υπερανθρωπος. Θα τον αφινεις για ξεκουραζεσε, δεν το συζητω. Και δεν θα το σκεφτεσαι. Μια ωριτσα να κοιμηθεις δεν θα παθει τιποτα το μωρο σου ουτε η γιαγια. Οσο για τον συζηγο...βαλτονε να κανει καμια δουλεια...ουτε αυτος θα παθει κατι.

Ο δικος μου βεβαια βοηθαει αρκετα δεν μπορω να πω. Τον εχω αναθεσει να αποστειρωνει θηλαστρα μπιμπερο κλπ οταν ταιζω και κοιμηζω το μωρο...και το βραδυ τον ξυπναω για να μου φερει το μωρο...ολες τις φορες. Δεν το εφερα απο τη μαμα μου το μωρο...ουτε μονη μου το εκανα.

Ηρεμα ισυχα με το χαμογελο...πες και εσυ αγαπη μου μπορεις σε πατακαλω να κανεις αυτο οσο θηλαζω ή οσο αλλαζω το μωρο η κατι αλλο. Θα δεις οτι σηγα σιγα θα καταλαβει

αχ σεσιλια μου

αυτες οι τυψεις θα με φανε μου φενεται

ο αντρας μου μεχρι πριν ενα μηνα σχεδον εκανε πολλα δεν μπορω να πω

αλλα παλι επρεπε εγω να του τα λεω

μετα εμφανιστηκε ενα προβλημα στην υγεια του και δεν μπορει και πολλα να κανει

αλλα εμενα ολη αυτη η κουραση με εκανε ρακος και ξεσπαω σε αυτον

τωρα ειναι λιγο καλυτερα η υγεια του αλλα θα κανει εγχειρηση για να γινει τελειως καλα

σιγουρα εχει δικιο αυτος

ξερεις εκει που και εμενα ξυπνουσε και την εφερνε να τη θηλασω ξαφνικα ολα επεσαν επανω μου και μου κακοφανηκε

λες να την αφηνω στην πεθερα για να κοιμαμαι?

δεν ειναι γαιδουρια?

η πεθερα μου θελει αλλα εγω ξερω πως δεν θα κοιμηθω θα σκεφτομαι τι εκαν τωρα που αφησα το μωρο

αχχχ εγω μαλλον εχω το προβλημα και οχι ο αντρας μου

εχω σαλεψει δεν υπαρχει αλλη εξηγηση

μηπως να παω σε ψυχολογο??????????? :woohoo: :ohmy:

thalassa έγραψε:

ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ

ΠΑΛΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΣ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ

Αν ο δικός μου άντρας μου φερόταν έτσι, ειδικά μετά την καταθλιψάρα και την άρνηση που πέρασα, θα είχα φύγει...

Κάνε υπομονή κοπέλα μου και ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου.

Ασε τον να την πάει για λίγο στη γιαγιά. Δε χρειάζεται να καταρρεύσεις!

Είναι κρίμα να φωνάζεις μπροστά στο παιδί σου και να έχεις και τύψεις μετά.

Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Τί σημαίνει διπλοβάρδια; Μόνη σου το έκανες το παιδί ή το ήθελες μόνο εσύ;;

Αυτό να του δώσεις να καταλάβει. Το να είσαι μπαμπάς δεν είναι ιδιότητα, πόσο μάλλον αγγαρεία.

Ηρεμισε κοπελια. Πραγματικα δεν θα επρεπε να εχεις τυψεις. Ισσος μια δυο φορες να μη μπορεσεις να κοιμηθεις. Αλλα μονο και μονο που θα ξεκουραστεις φτανει.

Ξερω οτι ειναι δυσκολο...και εγω νιοθω τυψεις. ΠΧ αυτο το Σαββατο θα τον αφισω αλλες 3 ωρες στη μαμα μου για να κανω γενικη το σπιτι- να πλυνω μπανιο κουζινα και να σφουγγαρισω. Ναι λοιπαμαι και την μαμα μου και την πεθερα μου...αλλα θελλω να ειμαι καλα και σωματικα και ψυχολογικα για να μπορω να χαρω το παιδι μου. Αμα εισαι διαρκως ενα ρακος δεν θα χαιρεσαι ουτε το παιδι σου. Πως ναμην εχεις μετα ψυχολογικα. Και κατι ακομα...οσο κρυο και να εχει ντιστο, βαλτο στο καροτσι- αν καθετε γιατι ο δικος μου δεν καθετε πολυ. και καντε καμια βολτα γυρω γυρω. Και εσυ θα νιωσεις καλυτερα και το μωρο. Εμεις πηγαινουμε μαζι στο Σμ. Τον βαζω στο καλαθακι και ψωνιζουμε...μια χαρα ειναι...κοιμαται μετα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...