Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα πήρα κρανίο!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Εχω νευριασει και θελω καπου να τα πω :angry: )Σήμερα πηρα μισό σαραντισμο και αφησα για 1 ωρίτσα το παιδι στην πεθερα μου. τι ήθελα κι ελειψα;;; Μόλις γυρισαμε, ακουσαμε 1000 παρατηρησεις! Οτι το παιδι ξανασυγκαηκε (ενω ηταν το ιδιο συγκαματακι που είχε και μόλις αρχισε να περνάει), οτι έχουμε κρυο στο σπιτι (21 βαθμους ενω εκεινη θελει 24),και μας επρηξε να ρωταει αν πηραμε το γιατρο τηλεφωνο για τα καρουμπαλάκια του.Λες και είμαι εγω η μάνα η αναισθητη που δεν ξερω να φροντισω το παιδί μου! Και συν τοις αλλοις να μας λέει συνεχεια τι εκαναν ο γιος της ο αλ΄λος με τη συνυφαδα μου στο αλλο της το εγγονι (συγκεκριμενα κι αυτη με επρηξε με τις συμβουλες της.Εκανε ενα παιδι ενα χρονο πριν και νομιζει πως τα ξερει όλα)!

Και σαν να μην εφτανε αυτό, σεκόνταρε απο δίπλα κι ο πεθερος μου! Αντε να μην πω τίποτα για το σόι τους...την επόμενη φορα νομίζω οτι δε θα ελέγξω τα νεύρα μου :angry: Και ειμαι πραγματικα πολυ ψυχραιμος ανθρωπος, όμως έχω χορτασει απο συμβουλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

AX KORITSAKI MOY KALOOO

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΠΕ8ΕΡΑ ΜΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΗΝΩ , ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΚΙΟΛΑΣ...)

ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ 1 , 2 , 3 ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΗ , ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ - ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ 8Α ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ Κ 8Α ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΤΟΥ 8Α ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ , ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΞΕΡΕΙ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΝΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ , ΕΣΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΑΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑ8ΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!! (ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΕ8ΕΡΑ ΜΟΥ 8Α ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ Κ 78 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙΟΛΑΣ...)

ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ 8Α ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΧΙ ΓΙΑΤΙ 8Α ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΟΣΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ !

AURORE ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΑΓΙΟ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΝΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ!!!!

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???

Συμβουλή μου επειδή όλες πάνω κάτω τα ίδια αντιμετωπίζουμε: Μην δίνεις σημασία γιατί είσαι ακόμη στη λοχεία και μπορεί να εκνευρίζεσαι λίγο παραπανω. Αγνόησέ τους αν μπορείς με ευγενικό τρόπο ;) Αλλά αν δεις τα σκούρα, πες τους το!!! Κάντους να καταλάβουν ότι εσύ ξέρεις καλύτερα το παιδί σου και εσύ δίνεις τις κατευθύνσεις!!! Φιλάκια!!! :kiss:

Κατι μου θυμιζει η ιστορια αυτη και οι πρωταγωνιστες της!!!!!Κουραγιο σε ολες τις πεθεροπληκτες!αληθεια γιατι οι μητερες των γυναικων σπανια ανακατευονται ,ενω των αντρων ειναι για τα πανυγηρια?? ε ?

Πρεπει να συνηθησεις σε τετοιου ειδους παρατηρησεις!

Αν εσυ εισαι μια φορα μανα, αυτη μεγαλωσε και αναθρεψε εναν αντρα που τον πηρες εσυ, αρα ξερει περισσοτερα! :angry::blink:

Μην της δινεις συμασια και οσο μπορεις γελα με τις βλακειες της!

λεγε, Ναι και τελος!

Τωρα, μην σου κανει και την ζωη δυσκολη!

Εκει πια, το κοβεις μαχαιρι, και αν τσατηστει, ξυδι! :laugh:

Εγώ δύο παιδιά έχω και τα βλεπουν 5 φορές τον χρόνο. Παρόλα αυτά με ακυρώνουν με το παραμικρό. Κυρίως η μητέρα μου. Το ίδιο και η αδερφή μου. Όλο συμβουλές ακούω και το κυριότερο.... ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!!! Ναι, ναι, ναι!!! ΓΙΑ ΟΛΑ! Που δεν τρώει, που δεν κοιμάται, που ξυπνάει μέσα στη νύχτα, κλπ, κλπ!

Δεν μου λέει τι να κάνω πλέον γιατί βγάζω σπυρια, απλά μου λέει τι κάνουν ολοι οι άλλοι!

Σήμερα που της είπα ότι η μικρή ξύπνησε 3:30-4:30 μου είπε ότι πρέπει να τη βάλω σε μια σειρά. Ότι τα μωρά δεν πρέπει να ξυπνάνε. Της τάδε το παιδί το βράδυ κοιμάται. Του δίνει ξένο... κλπ κλπ. Κορίτσια ΜΙΑ φορά το έκανε μετά από 8 μήνες!!!!!

Χιλιάδες συμβουλές και οι περισσότερες είναι άκυρες και λάθος!

Η πεθερά μου από την άλλη δεν μου έχει δώσει ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ συμβουλη.

Θα το συνηθίσεις!!!! Χαλαρά... Έχεις να ακούσεις ακόμα...

Η άτιμη η ανάγκη!!Αυτό θα πω..όσο μπορείς κάνε ότι δεν ακούς έχουμε δύο αυτάκια για να βάζουμε από το ένα και να βγάζουμε από το άλλο!!Απ εκεί και πέρα αν χοντρύνει το πράμα κάνε μια όμορφη κουβέντα μαζί της και αν πάλι δεν καταλαβαίνει :ohmy: ε?ότι δε λύνεται κόβεται...

μαμα Παναη έγραψε:

Κατι μου θυμιζει η ιστορια αυτη και οι πρωταγωνιστες της!!!!!Κουραγιο σε ολες τις πεθεροπληκτες!αληθεια γιατι οι μητερες των γυναικων σπανια ανακατευονται ,ενω των αντρων ειναι για τα πανυγηρια?? ε ?

Νομίζω ότι οι μητέρες των γυναικών βλέπουν πρώτα την κόρη τους και τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζει. Οι πεθερές δεν είναι τόσο δεμένες με τη νύφη τους και προσπαθούν πάντα να αποδείξουν ότι τα ξέρουν όλα καλύτερα!

Οι δικές μας μητέρες δεν μεγάλωσαν παιδιά. Μόνο οι πεθερές!!!!!!!!!!!

όλοι νομίζουν οτι τα ξερουν όλα, αυτο ειναι σιγουρο.Μεχρι τωρα ειμαι ευγενικη, αλλα κι αυτοι δε σκεφτονται οτι ακριβως επειδη ειμαι στη λοχεια, πρεπει να μετρανε τα λόγια τους κι οχι να ανοιγουν το στομα τους κι οτι βρεξει ας κατεβασει. Τελος παντων, όπως λετε λιγο πολυ αυτο ειναι συνηθες φαινομενο και θα προσπαθησω να μην το παίρνω προσωπικά.

σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση! Ειδικα τωρα που ειμαι κλεισμενη στο σπιτι ειστε σαν τον ψυχαναλυτη μου :silly: :P:P φιλάκιααα!

Εμενα κοριτσια ποτε δεν με ενεκρινε για τον γιο της !Προσπαθει καθε ευχαριστη στιγμη μου να μου την χαλασει!Οταν λοιπον εμαθε το καλοκαιρι οτι ειμαι εγκυος δεν χαρηκε καθολου ,οταν εχασα το μωρακι μου ολο τηλεφωνα και αγαπες!ε οχι αυτη την φορα δεν υποχωρω δεν εχω εμφανιστει καθολου στο τηλεφωνο .Δεν αντεχω αλλες υποκρισιες οτι με αγαπα και οτι ενδιαφερεται!Και για το καλο της ελπιζω να μην μου μαζευτει τις γιορτες!(ευτυχως μενει μακρυα)

AthinaK έγραψε:

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!!! Ναι, ναι, ναι!!! ΓΙΑ ΟΛΑ! Που δεν τρώει, που δεν κοιμάται, που ξυπνάει μέσα στη νύχτα, κλπ, κλπ!

Ασε αυτο το κανει ο πεθερος μου σε μενα! Ο πλεον ασχετος δηλαδή..."Γιατι δεν του δεινεις μπουκαλι;γιατι δεν του δεινεις πιπιλα;"Εχουν τωρα και οι παπουδες αποψη. Και δεν πειραζει να εχουν, αλλα να εχουν ενημερωθει για το θεμα πρωτα!

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!

Μαγική λεξη αλλα οταν αφορά την πεθερα που να την βρεις?????

Ναι την έχουμε ανάγκη αλλα αυτό δεν συνεπάγεται οτι πρέπει να συμπεριφέρονται και ετσι. Μα γιατί όλες πρέπει να είναι ΣΚΥΛΕΣ????????

Εγώ ακόμα δεν εχω μωράκι , είναι στο δρόμο το πρώτο, και όσο πλησιάζει ο καιρός αρχίζω και το σκέφτομαι πολύ σοβαρα. Δυστυχώς οι γονείς μου μένουν σε άλλη πολη και έχω μόνο την πεθερα μου με την οποία δεν ταιριάζουμε ΠΟΥΘΕΝΑ!

Το μόνο που έχω να πώ είναι οτι πρέπει να μιλάς για πράγματα που σε ενοχλούν και ιδίως όσο αφορα τα παιδιά σου. Αυτή μεγάλωσε τα δικά της κάνοντας λάθη και "εμαθε"...ασε με να μάθω και εγώ.

Μετά από πολλά σχόλια και συμβουλές της πεθεράς ΚΑΙ του πεθερού μου (κι όμως ξέρει και αυτός...) έχω πάρει την απόφαση ότι δε θα χαλάω τη ζαχαρένια μου με τις βλακείες που ακούω...

Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ άσχημα απλά δεν τους δίνω καμμία σημασία! Και αυτό μου το έμαθε ο άντρας μου! Ο οποίος τους λέει σε όλα ναι και τους γράφει κανονικότατα! Μία φορά μόνο μίλησα λίγο πιο έντονα και αυτό αφορούσε το θηλασμό όπου με είχαν πρήξει ότι το μωρό είναι αδύνατο και να του δώσω συμπλήρωμα!!! Ήταν η μόνη φορά που δεν άντεξα...

Μη δίνεις σημασία γιατί εκείνοι δεν πρόκειται να αλλάξουν, εσύ θα χαλάς τη ζαχαρένια σου!

Welcome to the club!!!! Κι εγώ κτικιάζω κάθε φορά! Μα κάθε φορά! Εδώ στο νοσοκομείο πήγαινε στις άλλες κοπέλες και έλεγε ότι 3 παιδιά έκανε και άλλα 5 εγγόνια από τις κόρες και δεν είχαν ίκτερο! Λες κι έφταιγε η ελλατωματικιά νύφη! :angry: Μετά Αύγουστο μήνα μου έλεγε να μην βγάζω το μωρό, να το ντύνω καλά γιατί έχει κρύο γι'αυτό και πολλά κουλά! Της την είπα κανα δυο φορές, παρεξηγήθηκε κιόλας η !@#$%^& αλλά χαμπάρι! Τα δικά της! Είναι 75 χρονών! Άντε να της αλλάξεις μυαλά!! Θυμάμαι της είχα πει, υπάρχει άνθρωπος που να θέλει γι'αυτό το παιδί το καλύτερο παραπάνω απ'ότι το θέλω εγώ;;Εννοείτε πως δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν πρόκειτε ποτέ να κρατήσει το παιδί!! Εννοείτε!! Κι ας πάνε να κουρεύονται!

Το άλλο πρήξιμο είναι που δεν παίρνω ρουχαλάκια από έναν ανιψιό της που έκανε 2 παιδάκια. Δεν λέω, μια χαρά τα παιδιά κι η γυναίκα του πολύ καθαρή, αλλά κι αυτή είχε πάρει πόσα ρουχα από της αδερφής της τα παιδιά! Ε σόρυ, πρώτο παιδί έκανα, δόξα το Θεό λεφτά έχω.. θέλω να του τα πάρω όλα καινούρια! Ακόμα και για τα παιχνίδια, για το πάρκο τη στράτα όλα!! Δεν θέλω ρε γαμώτο μας έπρηξες πια!! :angry::angry::angry:

Πρόσεχε κιόλας γιατί πριν κάνα μήνα, ήμουν ακόμα με τις ορμόνες κάπως, κόντεψε να μου κοπεί το γάλα από το πολύ κλάμα που έκανα για την %$^$^&^&^$#@!Με ακύρωνε συνεχώς σαν μάνα η @#@$#@$%#@%! Όπως καταλαβαίνεις έχω ακόμα πολλά απωθημένα! Δυστυχώς δεν μπορώ να της απαγορεύσω να βλέπει το παιδί, παρόλο που δεν γουστάρω καθόλου να το πιάνει, αλλά τι να κάνουμε;; Γιαγιά είναι κι αυτή δυστυχώς! Μην ακούς κανέναν!

AthinaK έγραψε:

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!!! Ναι, ναι, ναι!!! ΓΙΑ ΟΛΑ! Που δεν τρώει, που δεν κοιμάται, που ξυπνάει μέσα στη νύχτα, κλπ, κλπ!

αυτό είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα που άκουσα ποτέ μου.Δηλαδή είναι καλύτερο να μην το θηλάσεις και να το δώσεις ξενο γάλα?????? Αν είναι δυνατον τι θα ακούσουμε ακόμα????

stasa_mich έγραψε:

Το μόνο που έχω να πώ είναι οτι πρέπει να μιλάς για πράγματα που σε ενοχλούν και ιδίως όσο αφορα τα παιδιά σου. Αυτή μεγάλωσε τα δικά της κάνοντας λάθη και "εμαθε"...ασε με να μάθω και εγώ.

Αυτη, οταν της ειπα κατι τετοιο, μου ειπε οτι κι αυτη απο τις γιαγιαδες των παιδιων της εμαθε... πριν 30 χρονια που εμενα 3 οικογενειες με τα πεθερικα και δεν τολμουσε να πει λεξη!

Aurore

Τότε πες της το απλό ,που της λέω και εγώ, οτι δεν της μοιάζεισ καθόλου και χαίρεσε για αυτο.....ξερεις πως τρελαίνεται!!!!!!

Εδώ εμένα τσατίστηκε μαζί μου που έχω κορίτσι γιατί δεν θα ακουστεί το όνομα του πεθερού μου που εχει πεθάνει και επειδή ξέρει οτι, με το καλό, θα δώσω το όνομα της μάνας μου. Λες και φταίω εγώ για το τι παιδί θα κάνω....Δεν μου μιλούσε για μια εβδομαδα (οχι οτι με χάλασε, είχα και την ησυχία μου :P:P:P )

καλα εγω να δειτε

τωρα ξεκινησα την προσπαθεια και με εχει αγχωσει "γιατι δεν εμεινες εγκυος ακομα?λες να εχεις τιποτα?να αλλαξεις γιατρο γιατι η φιλη μου μου ειπε ...."και αλλα τετοια που μου προκαλουν τεραστιο αγχος

ειναι 53 και κοτσονατη και μου σπαει τα νευρα

εεεε δεν αντεξα και γω "αν βιαζεσαι για παιδι κανε ενα εσυ "της ειπα

αμα πιαααααα

οτι του φανει του λωλοστεφανη

δεν διαβασα ολα τα μηνυματα αλλα εγω ειμαι τις αποψεις οτι οποιος μου πει κατι θα ακουσει...δεν ξερω κ εγω τι!!!

Ο μονος αρμοδιος στην διαπαιδαγωγησει, φροντιδα κ μεγαλωμα των παιδιων ειναι οι γονεις κ οι συμβουλες των παιδιατρων...

Δεν ακουσα κανεναν κ οποιος ελεγε σχολεια του τυπου...''εγω στο παιδι μου'' τους ελεγα χυμα δεν με ενδιαφερει....κρατησετε την γνωμη για εσας...εγω το παιδι μου θα το μεγαλωσω οπως γουσταρω....ε το ειπα μια δυο κ δεν ξαναμιλησε ποτε κανεις....

Καλά γιατί της είπατε ότι ξεκινήσατε προσπάθειες; Εμείς λέγαμε σε όλους ότι δεν θέλουμε παιδιά και θέλουμε να χαρούμε τη ζωή μας κτλ. Όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος της ήρθε ουρανοκατέβατο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...